Bitanem ben dayanamamki mecbur tartilmam lazimAaaa kaldır o tartıyı artık. Her gün her gün tartılmaz bu takımın kurallarında var kaldı ki psikolojin mahvoluyor canım. Sana yazık değil mi? Tartının zayıfladığını söylemesine gerek yok ilk başta sen sonra çevrendekiler anlayacaktır zaten. Onun yerine şimdi ölçülerini bir yere not et sonra ayda 1 ölç bakalım nereler gitmiş. Daha iyi olur.
Takım İçi İlk 3
-masalim88(77/ 73,9/3,1/ %4,03
-battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47
-selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12
Tebrikler meleklerimm
saol canim anneme geldik bugun onlarda su var iki gun kalalim azda olsa rahatlarizcanım allah yardımcın olsun.kendini sıkma bu aralar hasta da oldun yine rahatsızlanırsın sonra.
saol canim anneme geldik bugun onlarda su var iki gun kalalim azda olsa rahatlarizcanım allah yardımcın olsun.kendini sıkma bu aralar hasta da oldun yine rahatsızlanırsın sonra.
Ayy yasasinnnn 2. Olmusuzzz.. M masalim88 tebrikler canimmCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 498. ETAP SONUC LİSTELERİ
12 -19 HAZİRAN 2015
TAKIM DERECELERİ
...................1.TAKIM % 0,90
.................6. TAKIM % 0,89
....................7.TAKIM % 0,68
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.................masalim88................%4.03
İKİNCİ
1. takımdan.........................april_2007..........................%2,94
ÜÇÜNCÜ
1. takımdan..................................otimoti......................................%2,76
saol canim anneme geldik bugun onlarda su var iki gun kalalim azda olsa rahatlariz
Su cok baska deryam cildirdim zaten ptesi gelcekmis sular mahvolduk vallaayyy canım yaa biz iki gün yaşadık çıldıracak gibi olduk elektrikte zor evet ama su bi başka su olmadan hiç bişey olmuyor.
Su cok baska deryam cildirdim zaten ptesi gelcekmis sular mahvolduk valla
eyvah eyvah insanın kesintiden haberi olsa stok yapar gerçi oda bi yere kadar. ayy allah yardım etsin kuzumSu cok baska deryam cildirdim zaten ptesi gelcekmis sular mahvolduk valla
Su cok baska deryam cildirdim zaten ptesi gelcekmis sular mahvolduk valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?