Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bitanem ben dayanamamki mecbur tartilmam lazim

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 498. ETAP SONUC LİSTELERİ
12 -19 HAZİRAN 2015

TAKIM DERECELERİ

...................1.TAKIM % 0,90
.................6. TAKIM % 0,89

....................7.TAKIM % 0,68

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
6. takımdan.................masalim88................%4.03

İKİNCİ
1. takımdan.........................april_2007..........................%2,94

ÜÇÜNCÜ
1. takımdan..................................otimoti......................................%2,76

Ayy yasasinnnn 2. Olmusuzzz.. M masalim88 tebrikler canimm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum

Bugün eşim küçük kuzuyla Eminönüne indi bende fırsat o fırsat biraz keyif yaptım
Bana gelirken selfie cubuğu almışlar ve pembe Anında tahmin ettim zaten kesin küçük kuşum seçmiştir diye Eşim alırken tutturmuş Pembesini alalım Annem çok sever diye ( aslında kendisi pembe delisi )
Normalde ben beceremem pek selfie çekmeyi ( kolum uzun değilki ) artık tatilde kim resmi çekecek yada selfi tam olmadı derdi olmaz diye dalga geçiyor eşim tabi

Su cok baska deryam cildirdim zaten ptesi gelcekmis sular mahvolduk valla

Canım Allah yardımcınız olsun dediğin gibi cıldırmak normaldir bizim 2 saat kesilince isyanları oynuyoruz ay ya gelmezse diye İnan hiç uzun zamandır kesilmediği halde 4 tane 5lik şişeye su doldurup duşakabinin içine koydum en azından tuvalete dökmek için ( en son kesileceğini internette yazmışlar tabi girip devamlı kesintileri incelemediğimden 8 saat sular gidince deli olduk ( ki 4 saatini kendimizi dışarı atarak geçirmiştik ) bende kaç hafta olduğu halde yinede tutuyorum kenarda aslında duşakabine bakınca çok fluu görünüyor ama umurum değil tabi

İnşallah sizinde sıkıntı bir an önce giderilirde kavuşursunuz sularınıza Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…