Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oynakbasi34 canim hem su yok az geliyormus arada ama borular patlamis onarim bitmiyor bi turlu
Ya günler oldu. Bu kadarı fazla değil mi artık? Bu kadar uzun nasıl kesiliyor? Kesilmesinin sebebi susuzluk mu? Ramazan ayında perişan olur insan.
hemde ne perisanlik kuzum su arada geliyormus ama belediye borular patlak diye hic su vermiyor bizim bolgeye

eyvah eyvah insanın kesintiden haberi olsa stok yapar gerçi oda bi yere kadar. ayy allah yardım etsin kuzum
anneme geldik deryam dus aldik yaz gunu gunde iki uc kez dus alirken gunlerdir koktuk resmen islak mendillerde bi yere kadar

Selam kızlar

Sahur
Sahanda yumurta (1 yumurta kırdım, yarısından biraz fazlasını yedim.)
Biraz yeşil biber
1 bardak çay
2 dilim kızarmış ekmek
Tulum peynir

İftar
Bol bol börülce salatası
Tavuk döner (miktarını bilemiyorum şu an)
Salata
3-5 çatal ucu acı biberli domatesli sos (ev yapımı)
2 dilim civarı ekmek
2 bardak çay

Suyumu ölçemedim kızlar

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Hazır eşim oyun konsoluna geçince bende kendimi buraya atayım dedim
Kızımın teraviden gelmesini bekliyorum oturup birlikte hatmimizi okuruz diye Maşallah bu sene teraviyi mümkün olduğunca ihmal etmedi banada gel diyorda acıkcası yemiyor 5 vakit namazı kılamıyorum yine şu ara teraviye gitsem kesin bayılırım
Kilolar iyice gitsinde belki seneye her gece bende giderim tabi önce farzlarımızıda bir yerine getirelim düzenli olarakda devamı gelir nasılsa

Ekmekler disinda hersey normal bence canim

Bugunku menum
Sahur: yumurtasiz karatay
İftar: 1 kase corba+ firinda patlican kabak biber tavuk+ 1 kasik bulgur pilavi+ 1 kahve+ 1 dondurma

2 litreden fazla su+ 2 kupa cay
1 mil leslie+150 twist+ 50 mekik+30 squat
Yemekten sonra festivale gittik 1 saat dolastik oda spordan sayilir

Annem tutturdu cok az yiyorsun cok zayifladin diye anne dedim ben 90-60-90 dimda 0 bedenemi dustumde bu telas daha verecek cok kilom var daha zayif gorecegin zamanlar var kendini alistir dedim sahura borek yapcakti zor ikna ettim vazgcti ramazanda bu kadar az yersen hasta olcaksin diyip duruyor
Festivalde kucuklugumuzden beri tanidigimiz aile dostumuzla karsilastik tosunum diye sever bizi cok iyi bi abimiz bana naber tosunum dedi sonra bi bakti kiz ne kadar zayiflamissin artik tosunum diyemem dedi baya gulustuk her goren ne kadar zayiflamissin diyor cok mutluoluyorum motivasyonum tavan yapti sanirim :))

cumartesi menü
sahur:1 kase domates çorba(malum regl dönemdeyim oğlum gece neden yemiyosun anne deyince mecbur kaldım)
15:00 öğle:1 tabak zeytinyağlı fasulye yemeği(oğlum evde olduğu için hiç bişey yiyemedim gerçi acıkmadım da)
iftar:2 adet lahana dolma,tavuklu patates yemeği patateslerinden en asgari düzeyde yedim,çoban salata
1 adet elmalı tarçınlı kurabiye
kayınvalidemde iftar hazırlığımız olduğu için spor yok
2,5 lt su

İyi geceler herkese. Bugün yanınıza uğrayamadım baya da azmış kimsecikler uğramamış.

Kızlarrr hepinizi tebrik ederim harikasınızz. Daha nice birinciliklere ikinciliklere inşallah.

Ewet bugun ugryamadim tum gun disaridaydim. Arkadasimla carsi pazar gezdik Ceco ablaninda dedigi gibi ayagi yanmis kedi gibi gezdim resmen bacaklarim romatizmami hissettim. Oyle guzelll seyler aldimkii. Topuklular yaz terlikleri. Ve yengemin abisinin dugunu icin yazin bir abiyeeee. Abiyemm super super super cok guzel bebekpembesi boyle eski pembeye gidiyo rengi bayiliorum o renge asigim hemen gordum giydim ve aldim. Cok zarif cok guzel gorseniz bayilacaksiniz. Belinde altinrenginde dantel var kemer gibi ya gercekten begendim. Trde dugunde giyince fotoraf ceker whatsapp profilime koyar ordan gorebilirsiniz :)) aslinda normal dugun sk bir elbise hiyebilirdim sonuxda yengemin abisinindugunu ama ben abiye giymek istiyorum banane :) hem o dugunun benim icinde bi anlamin oldugunu gostermis olurum degilmi :)) yaaevim doldu abiyelerle napicam bilmiom. Ama bir abiyeyi 2 kez giyen biride degilim o yuzden cok masrafli oluyor surekli ama olsun ben byildim icime sine sine giyecegim rahatlikla ozguvenle dans edecegim bu gune kadar tum abiyelerim icime sine sine giydim ve cokcok begendim sukurler olsun hevesimi cok bomba aliyorum herzaman :)) gencligimin tadini cikariorum. Okadar cok takilarim olmasina ragmen yinede gittim kocakoca diamant tas kupeler aldim abiyenin ustune. Sac icinde aksesuar. Ayy bekliyemiorummmmmmmmmmm. Heycanliyimmm :)) ustelik abiyenin icinde hicde kilolu gozukmuorum. Belim incecik duruyor. Herseyimi aldim hazir suan tr gitmek icin sanirim bavula sigmiycak. Aman neyse bende ustune oturur yer actiririm birtek aklimda o guzel cicekli taclar kaldi boyle kir dugunu olur ya sac icin. Ben onu gunlukde maxii elbiselerimin ustune giymek icin alicam. Birsuru cesit ciceklerden almayi dusunuyorum bu yil cok moda. Ben cok begeniyorum yaaaa. Hemen bu hafta gidip almam lazim:s baskada herseyim hazir kizlara hediyeler aldim ama extradan bi kac sey dah alirim yani anlayacaginiz bugun gunum bayagi yogundu sukurki uzaniyorum suan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…