Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta: 73.8
Bu hafta: 74.2
Fark: +400 gram

Bu hafta menülerinde doğru seçimler yaparsan eminim kilolar gitmeye başlayacaktır kuzum.Kaydettim canım

banu abla yazdığın geçen haftaki kilom. ne yazık ki bu hafta aldım. yeni kilomu yazarak hedefimi de yazdım yukarıya.

Evet tatlım geçen haftaki kilonu bilemediğim için başlangıç kilonu baz almıştım iyi yapmışsın gayet makul bir hedef

Sweetdimple kaptanım ben yine tartılmayı unuttum 2 de annem uyandırdı hemen suyumu içip kahvaltı yaptım sonra aklıma geldi

Prensesimm bu akşam tartılmayı unutma lütfen aradaki farkı nasıl bulacağız

Ins boyle gider durmaz hicbirimizinki

Düzeninizi oturttuktan sonra gideceğinden şüphem yok meleğim

Kolay değil selvoşum susuzluğu düşünmek bile istemiyorum abimin düğününde de biz 3 gün susuz kalmıştık allahım wc ye dökmek için parayla su almıştık

Varya yorgunluktan oluyorum ayaklarim sisti resmen 10 saat calisinca offffff

Menüne gayet güzel masalım işin de çok yorucuymuş rabbim yardımcın olsun haklısın ayrıca spor yapmana gerek yok kuzum akşamları dinlenmeye çalış

Acaba bizim takim kacinci oldu onu merak ediyorum ?

İkinci olduk meleğim bunda katkın çok büyük tebrik ve teşkkür ediyorum başarın daim olsun tatlım

Neyse kizlar ben uyumaya gideyim yorgunluktan oldum iyi aksamlar ve hepinize tesekurler motiveleriniz icin ixiki varsiniz...

Bu hafta tüm yarışmacılar arasında birinci olduğun için başarı sırrını alttaki linke yazman gerekiyor bitanem lütfen en geç pazartesiye dek yaz ki takım olarak ceza almayalım

Sassy suya mı başladın cecom afiyetolsun kuzum

Elbette göreceksin bitanemmm hedefi zaten tutturacağına şüphem yok fazlası olacağına eminim

Canimmm yemek istiyorrrr. Acimmmmm ama hicbirsey yemicemmm. 2 litre su tamamladim yatana kadar 1 litre daha

Elbette yemek siter tüm gün açsın prensesim

Kıyamam sana selvoşum susuzluktan yumurtadan da olmuşsun hem suzuluk hem oruç spor yapmaman isabet olmuş kuzum

Bak gördünmü boşuna üzülmüşsün meleğim tamamen reglin etkisi artı çıkmaman bile harikaydı bence domates ve peynir güzel seçim

İnan fırsat olsa gelirim prensesim çok kıskandım şimdi resmen yanıyoruz burda

Harikasın tatlımmm

iyi geceler kızlar. sahurumu yaptım. bayağıdır menü paylaşamadım burda. Bundan sonra düzenli olarak paylaşmaya çalışıcam inşallah.

Düzenli paylaşırsan iyi olur bızdıkım haftayı menülere göre değerlendiriyoruz çünkü

Hepinizle gurur duyuyorum başarılarınız daim olsun inşallah

saol canim anneme geldik bugun onlarda su var iki gun kalalim azda olsa rahatlariz

Annene gelmeniz çok iyi olmuş selvoşum susuz hayat duruyor malesef

Ayy yasasinnnn 2. Olmusuzzz.. @masalim88 tebrikler canimm

Hepinizi tebrik ederim selvoşummm

Oooooo selfie çubuğunzu hayırlı olsun cecommm rengi de güzelmiş bol bol mutlu selfieler çekmek nasip olsun inş

Mendille nereye kadar çok haklısın bitanemm neyseki yarın kavuşacaksınız inşallah

yumurtanın tamamını yiyebilirdin kuzum ekmekleri azaltırsak süper olmazmı Spor yapamıyorsun sanırım

Maşallah prensesimize seneye anne kız gidersiniz inşallah cecomm

1 fincan kahve içtim kızlar

Kahve şekersiz olduktan sonra çekinmeden içebilriisn canım türk kahvesi olmak şartıylaAfiyetolsun

Sefanız olsun iyi yapmışsınız elbetet sayılır neden sayılmasın

Böyle geri dönüşümleirn olmasına alış selvoşummmm motivasyonuna katkısı tartışılmaz hele bir de hedefine ulaşınca resmen bambaşka biriyle karşılşacaklar

Bende 2 tane kayisi yemistim sen muz yazinca aklima geldi

Hmmmm unutulan başlka şeyler yok umarımmm

Neden oruç tutamadığını oğluşuna açıklamak da zor ne bu bayanların çilesin

Fasulyeyi çorbaya da eklerim diyorsunnn fasulye güzelimmm Su az içmemişmisin kuzum

Güle güle giy kuzum yeni cicileirni abiyen tarifine göre muhteşem sana çok yakışacağına eminim tatlım

gunaydın banumun melekleri. derecenizden ötürü tebrik ederim hepinizi

Teşekkürler meleğimmmm

Yine takimda bir pazar sessizligi

Aynen selvoşum biz de hava serinlesin diye bekliyrouz kuzenle çarşıya çıkacağız boş zamanı kolladım damladım hemen

Bugun annemle hataya ozgu kaytaz boregi yapcaz kaptanimin izin verdigi borek hakkimi bugun kullancam annemle yogurt mayaladik gittik bahceden kendimiz toplayip biber patlican domates salatalik satin aldik
Sonuna kadar hakettin bitanem afiyetolsun ohhh herşey organik şifa olsun anneciğinin ellerine sağlık şimdiden

yumurtanın tamamını yiyebilirdin kuzum ekmekleri azaltırsak süper olmazmı Spor yapamıyorsun sanırım

yumurtayı bilerek yememezlik yapmadım banu ablacım. Canım istemedi çok. Menüyü yazarken de ekmeklerin çok olduğunun farkındaydım ama kaçtı işte. Spor konusunda da çok tembelim. Antalya da yaşıyorum havalar aşırı sıcak ve nemli. Yürüyüş biraz sorun oluyor bu durumda. Aslında okullar açıkken yurdun bahçesinde çok iyi yürüyorum. oruç tutunca da biraz üseniyorum açıkçası. Ama bu saydıklarımın hepsi bahane, biliyorum.

Dun tum gunum disarda gectigi icin elmadiyetim yalan oldu bugun ellerim kovali chloorlu sudan cikmadi temizlikde temizlik heryeri piril piril yaptim. Suan oturuyorum kara kara dusunuyorum elma diyetimi nasil uygulayabilirim diye. Yarinda yine cikacagim baska bir arkadasla bulusacagim carsida. Bakalim ozaman diyetimi yapabilecekmiyim

Bugunku diyetim
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: bi kase corba + 1 kaytaz boregi( bilen vardir ancak avuc ici kadar tereygli kiymali bi borek) + 2 kasik zeytinyagli patlican+ 1 muz+ 1 bardak ayran + 1 kahve

2 litre su+ 1 kupa bitki cayi
1 mil leslie+30 squat+ 150 twist+ 50 mekik

Ooo tebrik ederim kızlar iki gündür evde değildim nete girrmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…