Slm fıstığım iyi pazarlar alıntıları cevaplamadan yazayım dedimİyiyiz tatlım tşkler sen nasılsın
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta: 74.2
Fark: +400 gram
banu abla yazdığın geçen haftaki kilom. ne yazık ki bu hafta aldım. yeni kilomu yazarak hedefimi de yazdım yukarıya.
Sweetdimple kaptanım ben yine tartılmayı unuttum 2 de annem uyandırdı hemen suyumu içip kahvaltı yaptım sonra aklıma geldi
Ins boyle gider durmaz hicbirimizinki
Sweetdimple evet kaptanim surekli susuzluk mahvetti bizi kayinvalidemlerden kovayla su tasiyip bulasiklari yikadim. Onlarin deposu buyuk bitmemis allahtan. Temizlik yapmayinca sinirlerim bozuluyor hastalikmi oldu ne
@senasevval hic sorma kuzum oruc arti susuzluk mahvoldum bugun
Bugunku menum
Sabah 2 haslanmis yumurta yarim domates salatalik maydonoz salata 1 dilim peynir 10 ze ytin 2 bardak cay
Ogle aksam
Grill tavuk salatasi 1 kasik patates salatasi 1 kasik salatalik salatasi 1 ayran yaz olunca malesef sicak sulu yemekler pek yiyemiyorum
Gun boyu 4 bucuk litre su 3 turkkahvesi spor yok tum gun bi otaraf bibutaraf calistim iste yorunfu garson olunca dpor sayiliyo gibi:)
Varya yorgunluktan oluyorum ayaklarim sisti resmen 10 saat calisinca offffff
Acaba bizim takim kacinci oldu onu merak ediyorum ?
Neyse kizlar ben uyumaya gideyim yorgunluktan oldum iyi aksamlar ve hepinize tesekurler motiveleriniz icin ixiki varsiniz...
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
İftarımızı yapıp eşimide dışarı uğurlayıp kendimi buraya attım ( oruç tutmamışda olsam kızımla yaptık iftarı ve tabiki gün içinde çok fazla birşey yemediğim için iftardada az yedim ve şükür şu an kendimi şiş hissetmiyorum)
Akşam üzere kendime Aromali su hazırladım sahura kadar onu içeceğim( salatalık, limon, maydanoz ve taze nane yaprakları attım içine )
Şimdide Annemin getirdiği bitkisel çayı içiyorum
Sahuruda hafif geçirirsem inşallah bir daha artı görmeden devam ederim
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
***TemmuzListesi**
battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83***********>
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********> 101
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>
selvos88: 79,8***********>
kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>
Adaşım Güzelim hedefi düşük tutuyorum malum daha RAmazan var ve sonrası tatil ama Allahın izniyle göreceğim o rakamı belkide dahada aşağısınışimdilik bu rakamı yazdım ki motivasyonum düşmesin daha aşağısını göremezsem
Canimmm yemek istiyorrrr. Acimmmmm ama hicbirsey yemicemmm. 2 litre su tamamladim yatana kadar 1 litre daha
Bugunku menum
Sahur: yumurtasiz karatay( su yok yumurta yapamadm ortalik kokmasin diye)
İftar: 1 kase corba+ salata+ 1 kabak 1 de patlican karniyarik+ 1 bardak ayran
2 litre su (3.5 a tamamlarim) +2 kupa btki cayi+1 maden suyu
Spor yok basim donuyordu bugun
cuma menü
sahur karatay kahvaltısı
malesef öğle gibi regl oldum bu haftaki şişliğin sebebide anlaşılmış oldu
saat 17:00 gibi 1 adet domates ve bi parça peynir yürüyüşe aç çıkmayayım diye
18:30 19:30 tempolu yürüyüş 7.5 km
akşam 1 kase domates çorbası,zeytinyağlı taze fasulye,1 top dondurma
3 lt su
İyi gecelerr. Sızmadan size uğrayayım dedim hem bugünkü menümü de yazarım.
Ayyy rezillik resmen. Kolay gelsin canım çok zor iş valla.
Nerdensin canım? Yananları boluya beklerim valla uzun kollu artı hırkayla oturuyorum evde
Afiyet olsun kuzum yaramasınn. O dediğin aromalı suyu ben her gün içiyorum sassy su. Merak edenler netten aratsınlar çok hoş gerçekten bunu içtikten sonra normal suyu içemez oldum. Ama bende maydonoz yok onun yerine zencefil var. Onu da katmıyorum zaten. Limon salatalık az da nane. Deneyin mutlaka.
Oyy kıyamam ben sana. İyi geceler tatliş rüyalarr.
Aaaa kaldır o tartıyı artık. Her gün her gün tartılmaz bu takımın kurallarında var kaldı ki psikolojin mahvoluyor canım. Sana yazık değil mi? Tartının zayıfladığını söylemesine gerek yok ilk başta sen sonra çevrendekiler anlayacaktır zaten. Onun yerine şimdi ölçülerini bir yere not et sonra ayda 1 ölç bakalım nereler gitmiş. Daha iyi olur.
Cuma günkü menüm:
Sabah:
2 yumurtadan tereyağlı yumurta ile kkk
Ara:
Sade sütlü türk kahvesi
İftar:
Yayla çorbası
Pazı yemeği
Yoğurt
Salata
Peynir zeytin
Spor:700 ip 100 şınav 20 squat 100 mekik
Su:3 litre
iyi geceler kızlar. sahurumu yaptım. bayağıdır menü paylaşamadım burda. Bundan sonra düzenli olarak paylaşmaya çalışıcam inşallah.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 498. ETAP SONUC LİSTELERİ
12 -19 HAZİRAN 2015
TAKIM DERECELERİ
...................1.TAKIM % 0,90
.................6. TAKIM % 0,89
....................7.TAKIM % 0,68
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.................masalim88................%4.03
İKİNCİ
1. takımdan.........................april_2007..........................%2,94
ÜÇÜNCÜ
1. takımdan..................................otimoti......................................%2,76
saol canim anneme geldik bugun onlarda su var iki gun kalalim azda olsa rahatlariz
Ayy yasasinnnn 2. Olmusuzzz.. @masalim88 tebrikler canimm
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum
Bugün eşim küçük kuzuyla Eminönüne indi bende fırsat o fırsat biraz keyif yaptım
Bana gelirken selfie cubuğu almışlar ve pembeAnında tahmin ettim zaten kesin küçük kuşum seçmiştir diye Eşim alırken tutturmuş Pembesini alalım Annem çok sever diye ( aslında kendisi pembe delisi )
Normalde ben beceremem pek selfie çekmeyi ( kolum uzun değilki) artık tatilde kim resmi çekecek yada selfi tam olmadı derdi olmaz diye dalga geçiyor eşim tabi
Canım Allah yardımcınız olsun dediğin gibi cıldırmak normaldir bizim 2 saat kesilince isyanları oynuyoruz ay ya gelmezse diyeİnan hiç uzun zamandır kesilmediği halde 4 tane 5lik şişeye su doldurup duşakabinin içine koydum en azından tuvalete dökmek için ( en son kesileceğini internette yazmışlar tabi girip devamlı kesintileri incelemediğimden 8 saat sular gidince deli olduk ( ki 4 saatini kendimizi dışarı atarak geçirmiştik ) bende kaç hafta olduğu halde yinede tutuyorum kenarda aslında duşakabine bakınca çok fluu görünüyor ama umurum değil tabi
İnşallah sizinde sıkıntı bir an önce giderilirde kavuşursunuz sularınızaAminnn
@oynakbasi34 canim hem su yok az geliyormus arada ama borular patlamis onarim bitmiyor bi turlu
hemde ne perisanlik kuzum su arada geliyormus ama belediye borular patlak diye hic su vermiyor bizim bolgeye
anneme geldik deryam dus aldik yaz gunu gunde iki uc kez dus alirken gunlerdir koktuk resmen islak mendillerde bi yere kadar
Selam kızlar
Sahur
Sahanda yumurta (1 yumurta kırdım, yarısından biraz fazlasını yedim.)
Biraz yeşil biber
1 bardak çay
2 dilim kızarmış ekmek
Tulum peynir
İftar
Bol bol börülce salatası
Tavuk döner (miktarını bilemiyorum şu an)
Salata
3-5 çatal ucu acı biberli domatesli sos (ev yapımı)
2 dilim civarı ekmek
2 bardak çay
Suyumu ölçemedim kızlar
SElamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı geceler
Hazır eşim oyun konsoluna geçince bende kendimi buraya atayım dedim
Kızımın teraviden gelmesini bekliyorum oturup birlikte hatmimizi okuruz diyeMaşallah bu sene teraviyi mümkün olduğunca ihmal etmedi banada gel diyorda acıkcası yemiyor 5 vakit namazı kılamıyorum yine şu ara teraviye gitsem kesin bayılırım
Kilolar iyice gitsinde belki seneye her gece bende giderimtabi önce farzlarımızıda bir yerine getirelim düzenli olarakda devamı gelir nasılsa
1 fincan kahve içtim kızlar
Bugunku menum
Sahur: yumurtasiz karatay
İftar: 1 kase corba+ firinda patlican kabak biber tavuk+ 1 kasik bulgur pilavi+ 1 kahve+ 1 dondurma
2 litreden fazla su+ 2 kupa cay
1 mil leslie+150 twist+ 50 mekik+30 squat
Yemekten sonra festivale gittik 1 saat dolastik oda spordan sayilir
Annem tutturdu cok az yiyorsun cok zayifladin diyeanne dedim ben 90-60-90 dimda 0 bedenemi dustumde bu telas daha verecek cok kilom var daha zayif gorecegin zamanlar var kendini alistir dedim sahura borek yapcakti zor ikna ettim vazgcti ramazanda bu kadar az yersen hasta olcaksin diyip duruyor
Festivalde kucuklugumuzden beri tanidigimiz aile dostumuzla karsilastik tosunum diye sever bizi cok iyi bi abimiz bana naber tosunum dedi sonra bi bakti kiz ne kadar zayiflamissin artik tosunum diyemem dedibaya gulustuk her goren ne kadar zayiflamissin diyor cok mutluoluyorum motivasyonum tavan yapti sanirim :))
Bende 2 tane kayisi yemistim sen muz yazinca aklima geldi
cumartesi menü
sahur:1 kase domates çorba(malum regl dönemdeyim oğlum gece neden yemiyosun anne deyince mecbur kaldım)
15:00 öğle:1 tabak zeytinyağlı fasulye yemeği(oğlum evde olduğu için hiç bişey yiyemedim gerçi acıkmadım da)
iftar:2 adet lahana dolma,tavuklu patates yemeği patateslerinden en asgari düzeyde yedim,çoban salata
1 adet elmalı tarçınlı kurabiye
kayınvalidemde iftar hazırlığımız olduğu için spor yok
2,5 lt su
Cumartesi günkü menüm:
Sahur:
Tereyağlı yumurta
Domates salatalık peynir zeytin ceviz fıstık
İftar:
Fasulyeli yoğurtlu çorba
Salata
Yaprak sarma
Yoğurt
Peynir zeytin
Spor: yarım saat yürüyüş 100 şınav 30 squat
Su:2 litre
Ewet bugun ugryamadim tum gun disaridaydim. Arkadasimla carsi pazar gezdik Ceco ablaninda dedigi gibi ayagi yanmis kedi gibi gezdimresmen bacaklarim romatizmami hissettim. Oyle guzelll seyler aldimkii. Topuklular yaz terlikleri. Ve yengemin abisinin dugunu icin yazin bir abiyeeee. Abiyemm super super super cok guzel bebekpembesi boyle eski pembeye gidiyo rengi bayiliorum o renge asigim hemen gordum giydim ve aldim. Cok zarif cok guzel gorseniz bayilacaksiniz. Belinde altinrenginde dantel var kemer gibi ya gercekten begendim. Trde dugunde giyince fotoraf ceker whatsapp profilime koyar ordan gorebilirsiniz :)) aslinda normal dugun sk bir elbise hiyebilirdim sonuxda yengemin abisinindugunu ama ben abiye giymek istiyorum banane :) hem o dugunun benim icinde bi anlamin oldugunu gostermis olurum degilmi :)) yaaevim doldu abiyelerle napicam bilmiom. Ama bir abiyeyi 2 kez giyen biride degilim o yuzden cok masrafli oluyor surekli ama olsun ben byildim icime sine sine giyecegim rahatlikla ozguvenle dans edecegim bu gune kadar tum abiyelerim icime sine sine giydim ve cokcok begendim sukurler olsun hevesimi cok bomba aliyorum herzaman :)) gencligimin tadini cikariorum. Okadar cok takilarim olmasina ragmen yinede gittim kocakoca diamant tas kupeler aldim abiyenin ustune. Sac icinde aksesuar. Ayy bekliyemiorummmmmmmmmmm. Heycanliyimmm :)) ustelik abiyenin icinde hicde kilolu gozukmuorum. Belim incecik duruyor. Herseyimi aldim hazir suan tr gitmek icin sanirim bavula sigmiycak. Aman neyse bende ustune oturur yer actiririm birtek aklimda o guzel cicekli taclar kaldi boyle kir dugunu olur ya sac icin. Ben onu gunlukde maxii elbiselerimin ustune giymek icin alicam. Birsuru cesit ciceklerden almayi dusunuyorum bu yil cok moda. Ben cok begeniyorum yaaaa. Hemen bu hafta gidip almam lazim:s baskada herseyim hazir kizlara hediyeler aldim ama extradan bi kac sey dah alirim yani anlayacaginiz bugun gunum bayagi yogundu sukurki uzaniyorum suan
gunaydın banumun melekleri. derecenizden ötürü tebrik ederim hepinizi
Yine takimda bir pazar sessizligi
Sonuna kadar hakettin bitanem afiyetolsun ohhh herşey organik şifa olsun anneciğinin ellerine sağlık şimdidenBugun annemle hataya ozgu kaytaz boregi yapcaz kaptanimin izin verdigi borek hakkimi bugun kullancamannemle yogurt mayaladik gittik bahceden kendimiz toplayip biber patlican domates salatalik satin aldik
bende iyiyim. :) sanırım yine uzuuuuuuuuuun bir alıntı bizi bekliyor
yumurtanın tamamını yiyebilirdin kuzum ekmekleri azaltırsak süper olmazmıSpor yapamıyorsun sanırım
Tesekkurler ablacimm dugunde giydigimde whatsAppa profil resmi koyar ordan gorebilirsin canimmmGüle güle giy kuzum yeni cicileirni abiyen tarifine göre muhteşem sana çok yakışacağına eminim tatlım
bizim grupta paylaşcam bunu
Paylas canim daha once paylastigim karikaturlerde var brdabizim grupta paylaşcam bunuçalarımda çalarım
bakıyım hemenPaylas canim daha once paylastigim karikaturlerde var brdacanan hocayla eside cok guzeldi
buna çok gülmüştüm ben ,biliyorum bunu
Daah cok caps varbuna çok gülmüştüm ben ,biliyorum bunukadını ne hale soktular ya
Daah cok caps varbeni en cok gulduren capslar ezgi serterin
Kizz ohh deme kilo olur yediklerin allah korusunasıl kendime gülüyorum ben yiyorum yiyorum doymuyorum oyhhh
oyyyhh dedim kız oyy başıma gelenler gibisindenKizz ohh deme kilo olur yediklerin allah korusun
Ooo tebrik ederim kızlar iki gündür evde değildim nete girrmedimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 498. ETAP SONUC LİSTELERİ
12 -19 HAZİRAN 2015
TAKIM DERECELERİ
...................1.TAKIM % 0,90
.................6. TAKIM % 0,89
....................7.TAKIM % 0,68
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.................masalim88................%4.03
İKİNCİ
1. takımdan.........................april_2007..........................%2,94
ÜÇÜNCÜ
1. takımdan..................................otimoti......................................%2,76
Yanlis okumusumoyyyhh dedim kız oyy başıma gelenler gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?