- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Benim annemde aynı canım biraz az yesem hemen kızmaya başlar bu arada susuzluk çok zor allah yardımcınız olsun en kIsa zamanda gelir inşallahAnnem tutturdu cok az yiyorsun cok zayifladin diyeanne dedim ben 90-60-90 dimda 0 bedenemi dustumde bu telas daha verecek cok kilom var daha zayif gorecegin zamanlar var kendini alistir dedim sahura borek yapcakti zor ikna ettim vazgcti ramazanda bu kadar az yersen hasta olcaksin diyip duruyor
Festivalde kucuklugumuzden beri tanidigimiz aile dostumuzla karsilastik tosunum diye sever bizi cok iyi bi abimiz bana naber tosunum dedi sonra bi bakti kiz ne kadar zayiflamissin artik tosunum diyemem dedibaya gulustuk her goren ne kadar zayiflamissin diyor cok mutluoluyorum motivasyonum tavan yapti sanirim :))
Super bayildım
Suyun gelmeye niywti yok canim.. Esim bi tanidik bulduda su aldik depoyu doldurduk acil ihtiyaclar icinBenim annemde aynı canım biraz az yesem hemen kızmaya başlar bu arada susuzluk çok zor allah yardımcınız olsun en kIsa zamanda gelir inşallah
Super bayildım
Canım sen elma diyetini birakmamis miydin bu arda Güle güle giy cicileriniDun tum gunum disarda gectigi icin elmadiyetim yalan oldubugun ellerim kovali chloorlu sudan cikmadi temizlikde temizlik heryeri piril piril yaptim. Suan oturuyorum kara kara dusunuyorum elma diyetimi nasil uygulayabilirim diye. Yarinda yine cikacagim baska bir arkadasla bulusacagim carsida. Bakalim ozaman diyetimi yapabilecekmiyim
Maşallah canım sporun çok guzelBugunku diyetim
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: bi kase corba + 1 kaytaz boregi( bilen vardir ancak avuc ici kadar tereygli kiymali bi borek) + 2 kasik zeytinyagli patlican+ 1 muz+ 1 bardak ayran + 1 kahve
2 litre su+ 1 kupa bitki cayi
1 mil leslie+30 squat+ 150 twist+ 50 mekik
Bana diyor galiba
Aman iyi bari canım benim üniversitede okurken yurtta 10 gun kesilmişti Ayyy çok kötü olmuştum allah yardımcınız olsunSuyun gelmeye niywti yok canim.. Esim bi tanidik bulduda su aldik depoyu doldurduk acil ihtiyaclar icin
Tesekkurler ablacim yok birakmadim ablaCanım sen elma diyetini birakmamis miydin bu arda Güle güle giy cicilerini
Bugun annemle hataya ozgu kaytaz boregi yapcaz kaptanimin izin verdigi borek hakkimi bugun kullancamannemle yogurt mayaladik gittik bahceden kendimiz toplayip biber patlican domates salatalik satin aldik
Bu hafta menülerinde doğru seçimler yaparsan eminim kilolar gitmeye başlayacaktır kuzum.Kaydettim canım
Evet tatlım geçen haftaki kilonu bilemediğim için başlangıç kilonu baz almıştım iyi yapmışsın gayet makul bir hedef
Prensesimm bu akşam tartılmayı unutma lütfen aradaki farkı nasıl bulacağız
Düzeninizi oturttuktan sonra gideceğinden şüphem yok meleğim
Kolay değil selvoşum susuzluğu düşünmek bile istemiyorum abimin düğününde de biz 3 gün susuz kalmıştık allahım wc ye dökmek için parayla su almıştık
Menüne gayet güzel masalım işin de çok yorucuymuş rabbim yardımcın olsun haklısın ayrıca spor yapmana gerek yok kuzum akşamları dinlenmeye çalış
İkinci olduk meleğim bunda katkın çok büyük tebrik ve teşkkür ediyorum başarın daim olsun tatlım
Bu hafta tüm yarışmacılar arasında birinci olduğun için başarı sırrını alttaki linke yazman gerekiyor bitanem lütfen en geç pazartesiye dek yaz ki takım olarak ceza almayalım
Sassy suya mı başladın cecomafiyetolsun kuzum
Elbette göreceksin bitanemmm hedefi zaten tutturacağına şüphem yok fazlası olacağına eminim
Elbette yemek siter tüm gün açsın prensesim
Kıyamam sana selvoşum susuzluktan yumurtadan da olmuşsunhem suzuluk hem oruç spor yapmaman isabet olmuş kuzum
Bak gördünmü boşuna üzülmüşsün meleğim tamamen reglin etkisi artı çıkmaman bile harikaydı bencedomates ve peynir güzel seçim
İnan fırsat olsa gelirim prensesim çok kıskandım şimdiresmen yanıyoruz burda
Harikasın tatlımmm
Düzenli paylaşırsan iyi olur bızdıkım haftayı menülere göre değerlendiriyoruz çünkü
Hepinizle gurur duyuyorum başarılarınız daim olsun inşallah
Annene gelmeniz çok iyi olmuş selvoşum susuz hayat duruyor malesef
Hepinizi tebrik ederim selvoşummm
Oooooo selfie çubuğunzu hayırlı olsun cecommm rengi de güzelmiş bol bol mutlu selfieler çekmek nasip olsun inş
Mendille nereye kadar çok haklısın bitanemm neyseki yarın kavuşacaksınız inşallah
yumurtanın tamamını yiyebilirdin kuzum ekmekleri azaltırsak süper olmazmıSpor yapamıyorsun sanırım
Maşallah prensesimize seneye anne kız gidersiniz inşallah cecomm
Kahve şekersiz olduktan sonra çekinmeden içebilriisn canım türk kahvesi olmak şartıylaAfiyetolsun
Sefanız olsun iyi yapmışsınız elbetet sayılır neden sayılmasın
Böyle geri dönüşümleirn olmasına alış selvoşummmm motivasyonuna katkısı tartışılmaz hele bir de hedefine ulaşınca resmen bambaşka biriyle karşılşacaklar
Hmmmm unutulan başlka şeyler yok umarımmm
Neden oruç tutamadığını oğluşuna açıklamak da zor ne bu bayanların çilesin
Fasulyeyi çorbaya da eklerim diyorsunnn fasulye güzelimmmSu az içmemişmisin kuzum
Güle güle giy kuzum yeni cicileirni abiyen tarifine göre muhteşem sana çok yakışacağına eminim tatlım
Teşekkürler meleğimmmm
Aynen selvoşum biz de hava serinlesin diye bekliyrouz kuzenle çarşıya çıkacağız boş zamanı kolladım damladım hemen
Sonuna kadar hakettin bitanem afiyetolsun ohhh herşey organik şifa olsun anneciğinin ellerine sağlık şimdiden
Dun tum gunum disarda gectigi icin elmadiyetim yalan oldubugun ellerim kovali chloorlu sudan cikmadi temizlikde temizlik heryeri piril piril yaptim. Suan oturuyorum kara kara dusunuyorum elma diyetimi nasil uygulayabilirim diye. Yarinda yine cikacagim baska bir arkadasla bulusacagim carsida. Bakalim ozaman diyetimi yapabilecekmiyim
Bugunku diyetim
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: bi kase corba + 1 kaytaz boregi( bilen vardir ancak avuc ici kadar tereygli kiymali bi borek) + 2 kasik zeytinyagli patlican+ 1 muz+ 1 bardak ayran + 1 kahve
2 litre su+ 1 kupa bitki cayi
1 mil leslie+30 squat+ 150 twist+ 50 mekik
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabahberi bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi
Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturduBu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim
İyi geceler herkese. Takımda bir hafta sonu sessizliği var. İki gündür kendime gelemiyorum bir yorgunluk bir halsizlik. Zar zor orucu tutuyorum hatta oruç beni tutuyor diyebilirim. Neyse bugün doktora gidicem. 1 aydır saçlarımın diplerinde bir kaşıntı neden oldu anlamadım sanırım alerji ya da sedef falan. Saçlarıma bir bitkisel yağ sürmüştüm azıcıkta diplerine duştan sonra da renk açıcı sürmüştüm o günden beridir kaşınıyorum. 1 aydır geceleri saçlarımı kaşımaktan duramıyorum. Geçer diye bekledim geçmedi bakalım ne dicekler.
Oyyy ellerinize sağlık kuzum eminim ki çok güzel olmuşturr
Kaptanım siz orada yanıyorsunuz biz burada donuyoruz her tarafı değişik valla. Neyse 2 gündür havalar allahtan daha sıcak ama hiç güneş yok.
Evet kaptanım bilirsin fasulyeyi çok severim zaten yoğurtlu çorbalar bizim oranın vazgeçilmezi. Patatesli mantarlı her şeyin yoğurtlu çorbası yapılır.
Yok kaptanım anca içebiliyorum iftardan sahura. Yemekten 1 saat sonra bir de yemekten 1 saat önceye göre dikkat edip öyle içiyorum.
Kilomu bilmiyorum da baya vücudum da değişiklikler var. Kendim farketmeye başladımm.
Kuzum elma diyetine günlük uyamıyorsunda kaçamaklar olunca daha kötü oluyor. Genç yaşında bişi olucak diye korkuyoruz yetersiz besleniyorsun. Sen niye diyete uyuyorsun ki diyet sana uysun.
Neyse aldığın cicişlerini güzel günlerde eskitt.
Ohhh böreklerde yenmiş efendim afiyet olsun yaramasınn. Hiç duymadım o böreği ama gayet güzel bişi canlandı gözümde googledan aratıcam.
Ayy kuzuma kıyamam ben. Benim 7 yaşındaki yeğenimde oruç tutuyor kendisi çok istediği için. Ramazan başlayalı 10 gün tuttu hey maşallah.
Ayy rezillik gerçekten. Susuz elektriksiz nasıl dayanılır. Kimseye göstermesin allah ya.
Sen doğma büyüme kıbrıslı mısın canım?
Hayir kuzum hatayliyim aslen ama 18 yildir kibristyiz ailemde buradaİyi geceler herkese. Takımda bir hafta sonu sessizliği var. İki gündür kendime gelemiyorum bir yorgunluk bir halsizlik. Zar zor orucu tutuyorum hatta oruç beni tutuyor diyebilirim. Neyse bugün doktora gidicem. 1 aydır saçlarımın diplerinde bir kaşıntı neden oldu anlamadım sanırım alerji ya da sedef falan. Saçlarıma bir bitkisel yağ sürmüştüm azıcıkta diplerine duştan sonra da renk açıcı sürmüştüm o günden beridir kaşınıyorum. 1 aydır geceleri saçlarımı kaşımaktan duramıyorum. Geçer diye bekledim geçmedi bakalım ne dicekler.
Oyyy ellerinize sağlık kuzum eminim ki çok güzel olmuşturr
Kaptanım siz orada yanıyorsunuz biz burada donuyoruz her tarafı değişik valla. Neyse 2 gündür havalar allahtan daha sıcak ama hiç güneş yok.
Evet kaptanım bilirsin fasulyeyi çok severim zaten yoğurtlu çorbalar bizim oranın vazgeçilmezi. Patatesli mantarlı her şeyin yoğurtlu çorbası yapılır.
Yok kaptanım anca içebiliyorum iftardan sahura. Yemekten 1 saat sonra bir de yemekten 1 saat önceye göre dikkat edip öyle içiyorum.
Kilomu bilmiyorum da baya vücudum da değişiklikler var. Kendim farketmeye başladımm.
Kuzum elma diyetine günlük uyamıyorsunda kaçamaklar olunca daha kötü oluyor. Genç yaşında bişi olucak diye korkuyoruz yetersiz besleniyorsun. Sen niye diyete uyuyorsun ki diyet sana uysun.
Ohhh böreklerde yenmiş efendim afiyet olsun yaramasınn. Hiç duymadım o böreği ama gayet güzel bişi canlandı gözümde googledan aratıcam.
Ayy kuzuma kıyamam ben. Benim 7 yaşındaki yeğenimde oruç tutuyor kendisi çok istediği için. Ramazan başlayalı 10 gün tuttu hey maşallah.
Ayy rezillik gerçekten. Susuz elektriksiz nasıl dayanılır. Kimseye göstermesin allah ya.
Sen doğma büyüme kıbrıslı mısın canım?
bugunler diyet yapmiorum canim gercekten biktim yaKuzum elma diyetine günlük uyamıyorsunda kaçamaklar olunca daha kötü oluyor. Genç yaşında bişi olucak diye korkuyoruz yetersiz besleniyorsun. Sen niye diyete uyuyorsun ki diyet sana uysun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?