Kaptanimizla bi konusalim onay verirse ben seve seve katilirim canimMerhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
Senin adına çok sevindim canımBugun sularimiza kavustugumuz icin pek ugrayaamdim kizlar. Tum gunum temizlik yapmakla gecti. Temizlik malzemelerinden sanirim son saatlere geldigimde bogazim kurudu mahvoldum. Ama olsun ev tertemiz oldu yasasin su yasasin hijyen
Saol kuzummSenin adına çok sevindim canım
Spor un çok güzel canım maşallahCumartesi günkü menüm
Sahur:
Patlıcan yemeği(canım yumurta istememişti)
Domates salatalık peynir zeytin
Bir de hurmayla cevizi karıştırıp top yapmıştım onlardan yedim
Bir de iki lokma köy ekmeğine tereyağı(annem zorladı koktu diye)
İftar:
Az menemen
Mercimekli köfte
Salata
Peynir zeytin hurmalı ceviz
Ara:
Sütlü sade türk kahvesi
Spor: 45 dakika yürüyüş 1000 ip 100 şınav 75 mekik 30 squat
Su:2 litre
her gün 1 saat doğada yürüyüş yapıyorum.extra bi spor grubu aslında iyi olabilir ama bu ikisi de zaten yürüyüş bilemedim kaptana bi soralım bakalım.Merhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
yumurtayı bilerek yememezlik yapmadım banu ablacım. Canım istemedi çok. Menüyü yazarken de ekmeklerin çok olduğunun farkındaydım ama kaçtı işte.Spor konusunda da çok tembelim. Antalya da yaşıyorum havalar aşırı sıcak ve nemli. Yürüyüş biraz sorun oluyor bu durumda. Aslında okullar açıkken yurdun bahçesinde çok iyi yürüyorum. oruç tutunca da biraz üseniyorum açıkçası. Ama bu saydıklarımın hepsi bahane, biliyorum.
Sweetdimple Saol kaptanim annecigim her zaman bizim iyiligimiz icin cabaliyor tum anneler gibi iyi gezmeler kaptanimmm
Bugunku diyetim
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: bi kase corba + 1 kaytaz boregi( bilen vardir ancak avuc ici kadar tereygli kiymali bi borek) + 2 kasik zeytinyagli patlican+ 1 muz+ 1 bardak ayran + 1 kahve
2 litre su+ 1 kupa bitki cayi
1 mil leslie+30 squat+ 150 twist+ 50 mekik
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabahberi bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi
Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturduBu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim
Suyun gelmeye niywti yok canim.. Esim bi tanidik bulduda su aldik depoyu doldurduk acil ihtiyaclar icin
Selam kızlar iki gün aradan sonra benim geldim yaztatili boyunca biz bir orda bir burada sürekli geziyoruz gittiğim yerde net olursa sizi ancak takip edebiliyorum
iki gündür yayladaydik kayinvalidemin yanında biz gelicez diye bir sürü hazırlık yapmış tatlılar yemekler çok cıs lar vardı görünce dayanamadım yedim cumaya kadar bunu toparlarim inşallah
İyi geceler herkese. Takımda bir hafta sonu sessizliği var. İki gündür kendime gelemiyorum bir yorgunluk bir halsizlik. Zar zor orucu tutuyorum hatta oruç beni tutuyor diyebilirim. Neyse bugün doktora gidicem. 1 aydır saçlarımın diplerinde bir kaşıntı neden oldu anlamadım sanırım alerji ya da sedef falan. Saçlarıma bir bitkisel yağ sürmüştüm azıcıkta diplerine duştan sonra da renk açıcı sürmüştüm o günden beridir kaşınıyorum. 1 aydır geceleri saçlarımı kaşımaktan duramıyorum. Geçer diye bekledim geçmedi bakalım ne dicekler.
Oyyy ellerinize sağlık kuzum eminim ki çok güzel olmuşturr
Kaptanım siz orada yanıyorsunuz biz burada donuyoruz her tarafı değişik valla. Neyse 2 gündür havalar allahtan daha sıcak ama hiç güneş yok.
Evet kaptanım bilirsin fasulyeyi çok severim zaten yoğurtlu çorbalar bizim oranın vazgeçilmezi. Patatesli mantarlı her şeyin yoğurtlu çorbası yapılır.
Yok kaptanım anca içebiliyorum iftardan sahura. Yemekten 1 saat sonra bir de yemekten 1 saat önceye göre dikkat edip öyle içiyorum.
Kilomu bilmiyorum da baya vücudum da değişiklikler var. Kendim farketmeye başladımm.
Kuzum elma diyetine günlük uyamıyorsunda kaçamaklar olunca daha kötü oluyor. Genç yaşında bişi olucak diye korkuyoruz yetersiz besleniyorsun. Sen niye diyete uyuyorsun ki diyet sana uysun.
Neyse aldığın cicişlerini güzel günlerde eskitt.
Ohhh böreklerde yenmiş efendim afiyet olsun yaramasınn. Hiç duymadım o böreği ama gayet güzel bişi canlandı gözümde googledan aratıcam.
Ayy kuzuma kıyamam ben. Benim 7 yaşındaki yeğenimde oruç tutuyor kendisi çok istediği için. Ramazan başlayalı 10 gün tuttu hey maşallah.
Ayy rezillik gerçekten. Susuz elektriksiz nasıl dayanılır. Kimseye göstermesin allah ya.
Sen doğma büyüme kıbrıslı mısın canım?
Cumartesi günkü menüm
Sahur:
Patlıcan yemeği(canım yumurta istememişti)
Domates salatalık peynir zeytin
Bir de hurmayla cevizi karıştırıp top yapmıştım onlardan yedim
Bir de iki lokma köy ekmeğine tereyağı(annem zorladı koktu diye)
İftar:
Az menemen
Mercimekli köfte
Salata
Peynir zeytin hurmalı ceviz
Ara:
Sütlü sade türk kahvesi
Spor: 45 dakika yürüyüş 1000 ip 100 şınav 75 mekik 30 squat
Su:2 litre
pazar menü
yani bugün ki menümü nasıl anlatayım bilemiyorum karıştım baya
sahur:bi parça peynir çay 2 ceviz yedim
saat 14 :30 16:30 arası pazarımı gördüm tazecik sebzeler aldım
eve gelince ağzıma bi parça üzüm atmıştım küçük oğlum anne sen oruçsun ya dedi.ağzımdan çıkardım unuttum oruçlu olduğumu dedim.eşim geldi diyo benden daha açsın keşke oruçlu olsaydın senin zabıtalar çok kuvvetli diyo.regl olmayı anlatamıyosunda çocuklara.
iftar:eşim şehir dışından yeni geldi biraz zengin bi sofra kurdum bende.elimden geldiği kadar az kaçamak yaptım.1 kase yoğurtlu çorba,2 kaşık bulgur pilavı,3 adet köfte,cacık,2 top profiterol
3 lt su
selam kızlar malum haftasonu yine gelemedim.
sanırım haftasonu kaçırdım biraz. daha dikkatli olucam söz
cumartesi : sabur 2 yumurta peynir zeytin domates bir parça kibrit kutusu kadar tereyağı sürülmüş pide
iftar :az tandır çorbası, 1 etli ekmek (hamuru ince diye onu seçtim) azda ayçekirdeği yedim parkta
su 1,5 litre
spor 35 dk yürüyüş hafif tempolu
pazar
sahur : 2 yumurtalı kkk
iftar : tarhana çorbası, balık salata, 3 4 çatal fırında kremalı patates
su 1,4 litre
spor dün köyümüzde tatlı su var su doldurmaya gittik orada biraz gezindim tepelerde rüzgarda vardı çarpmış biraz, sonra pazara yürüyerek gittim geldim orada da bayağı dolandım daha da spor yapmadım zaten gidiş gelişim 30 dk falan pazarda dolaştığımı saymıyorum tabi.
herkese güzel bi hafta diliyorum.kaçamaksız sağlıklı bi hafta olsun inş.
bugunler diyet yapmiorum canim gercekten biktim ya
Ewett arkadasimla bulusup arabayla carsiya gittik. Ordada anneme 2 sac boyasi aldim ve buzluk icin ozel birsey. Cok begendim aldim ve sac boyasinida annemin ufak tefek beyazlari cikmis diye aldim. 1 sahane yuzuk daha aldim :) doymuyorum ben malesef. Eve gelip anne kendim icin gittim senin icin aldimdedim hahah annemde ne gerek var kizim senden bisi istemedimki dedi gulerek olsun dedim icimdengeldi :)) arkadasimlada guzel guzel oturduk cafede sohbet ettik eskiileri liseyi konustuk guzel eglenceli anilar dilimize getirip kahkahalar attik:)) super bi gundu. Daha yeni arka sokakta komsuya mesaj gonderdim bikac saat sonra gelebilirmiyim diye abiyeme koll diktirmek icin in sha Allah bugun onuda hallederim. Gerci 4 uzun maxi elbiselerimide goturcem kol diktirmek icin
Hadi gözümüz aydın selvoşum elleirne sağlık temizlik gibisi yok insanın içi açılıyorBugun sularimiza kavustugumuz icin pek ugrayaamdim kizlar. Tum gunum temizlik yapmakla gecti. Temizlik malzemelerinden sanirim son saatlere geldigimde bogazim kurudu mahvoldum. Ama olsun ev tertemiz oldu yasasin su yasasin hijyen
Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 1 kase corba+ 2 biftek+ 1 kasik pilav+ yogurt+ 1 bardak ayran
1,5 litre su 3.5 a tamamlarim uyumadan
Spor yok deli gibi temizlik varama birazdan yapcam 1 mil leslie+100 ip+30 squat+ 50 mekik
Merhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)
Kaptanimizla bi konusalim onay verirse ben seve seve katilirim canim
Merhaba 6.takımın güzelleri bugün evdeyim çocuklarla ve sıcakla mücadele ettim bittim resmenküçük ağlar bir tarafta büyük sıkıldım der kafayı yedim en sonunda ikindi attık kendimizi dışarıya dolaştık biraz da rahatladılar biraz
bugün o kadar sıcakta ki sabah canım hiç bir şey istemedi
Peynir yumurta karpuz yedim
öğle çocuklara yogurtlu makarna yaptım 3 kaşık da ben aldim
akşam çorba 2 biber 1 kabak dolma
cacık
sonrasında 1 top dondurma
menum kaçamaklı oldu
Su 3,3,5 litre
yürüyüş 40 dakika
leslie yapmaya başladım 5. dakikada oğlan uyandiyarın yapıcam insallah
her gün 1 saat doğada yürüyüş yapıyorum.extra bi spor grubu aslında iyi olabilir ama bu ikisi de zaten yürüyüş bilemedim kaptana bi soralım bakalım.Sweetdimple ne dersiniz
pazartesi menü
sahureynir domates çay
gün içinde 1 adet kurvasan,1 adet nektari
19:00 20:00 arası yürüyüş 6 km
iftar:ezogelin çorba,2 y.k sebzeli bulgur pilavı,2 y.k zeytinyağlı patlıcan yemeği,1 dilim pide avuç içi kadar
2 lt su içildi sahuru beklerken devam ederım.
bu ara grup çok sessiz ben de işlerimden dolayı yoğunum siparişlerimi yetiştirmeye çalışıyorum pek uğruyamıyorum.hepinizi öpüyorum.eriyin dal gibi kalın inş.bende tabiki
o zaman ben buna katılmayayım bu ara ben zumbaya merak saldım keyifle yapıyorum arada sırada yapıyorum bu sporu.bi kaç kez paylaşmıştım unuttuğum zamanlarda oldu.düzene oturtursam iyi olabilir.
Katılmak istersen bence mahsuru yok balım ama sen zaten en güzel sporu yapıyorsun doğada karar senin tatlım
Afiyetolsun balım kruvasanı görmedim tabiii
Kolay gelsin tatlım rabbim bol kazançlar versin
o zaman ben buna katılmayayım bu ara ben zumbaya merak saldım keyifle yapıyorum arada sırada yapıyorum bu sporu.bi kaç kez paylaşmıştım unuttuğum zamanlarda oldu.düzene oturtursam iyi olabilir.
Sen bilirsin bitanem zumba hakikaten eğlenceli persian zumbayı da deneyebilirsin
Küçükken bi teyzemiz vardı mahallede, rahmetli oldu iki yıl önce, oda yerdi Kil:) cok sasırırdım nasıl yenir diye birde yana yana arardı Nur icinde yatsın... Öle güzel anıları varki bende Kil diyince aklıma düsürdün:)))Itiraf ediyorummmmmm bennnn duvarlari yaliorummdermisim ama baya itiraflarda bulundum sanirim daha yeni toprak kokusunada hastayim ben sanirim topraga asigimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?