- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Kaptanım biliyosun bazen geliyorlar banaSlm fıstıklarım hayırlı cumalar hepimize
Bu nasıl menü meleğimm açlık grevi mi yapıyorsun
Reglden dolayı mı canın birşey istemedi kuzum kahvaltıyı da atlamışsın
Hakikaten açlık sınırında yaşamışsın meleğim motivasyonun açısından vermen güzel fakat nromal düzene geçince hemen gelmesin
Ooo bravo prensesim gece demeyip sporunu da tamamlamışsın aferim sana3 Kilo verince profiterol demek 3 hafta sonra yiyebilirsin sanırım
Allah kabul etsin hepinizin dualarını cecom ne güzel düşünmüşsünüz.Rabbim sağlık versin dediğin gibi bitanem hangimizin borcu yokki
Allah rahmet eylesin tekrar kuzum mekanı cennet olsun inş.Ama kendini üzüp babanı da üzme böyle
Maşallah masalım ne yaptın böyle harikasın bitanemm Hedefini yukarı çekemiyoruz kuzum o yüzden bugün 65 yazayım o zaman sonrasında aşağı çekmek istersen çekebiliriz
Gayet makul bir rakam masalım
Sen menüne sporuna devam ettikten sonra fazla duracağını sanmıyorum meleğim
4,026
virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman bir önceki rakamı 1 sayı yükseltiyoruz kuzum bu kadar
4,03
Sen neden astın suratını bakim öyle meleğimmmm üzme kendini lütfen iyi günde de kötü günde de biz bir takımız
Teşekkürler tatlım
İnşallah selvoşum
Bize tüm mahalle kiraz sapı biriktiriyor meleğim etrafındakiler etmbih etsen çöpe atmasalar aktardakileirn zaten günü geçmiş oluyor
Afiyetolsun deryacım o cısı da gece güzel yakmışsınız.Yine mi deprem gerçi ufak ufak olması iyiye işaret birikmiş enerji açığa çıkıyor .Rabbim büyük depremlerden korusun inş
Mayacım sabit kalmanda güzel kuzum kendi isteğiyle ayrıldı yazarsam 6 ay yarışamazsın o yzüden izinli yazıyorum ki dönmek istersen herhangi bir sorun çıkmasın meleğim iyi tatiller şimdiden
Az olsun bizim olsun aseacım tebrikler canımmm
Tebrikler meleğim ortalamanız çok güzelfulias -0,19 olacak kuzum ortalamanız değişmiyor gerçi
Sağlık olsun makresim ramazan düzenleri bira zaltüstü etti ama az kaldı kuzum ramazan sonrası kısa sürede hedefine ulaşacaksın inş
Slm canım hoşgeldin
Kilmiinşaat kumlarının arasında çıkan kilden mi bahsediyoruz küçükken oynardık aman tatlım ne yapıyorsun sen Özlemin deidği gibi bazı değerlerin düşük olabilir
Teşekkürler kuzum bir tartıl bakalım
Geçen hafta 98,8 din prensesimm demek ki elma diyeti işe yaramıyor meleğim ne olur gel vazgeç artık işkence etme kendine
Sanmıyorummmm kuzumama makarnada yemesin
Elleirne sağlık cecommm prenseslere afiyetolsunaz gitsin yeter ki gitszin cecomm tebrikler
Maşallah yaa birinciler birincide seninkide maşallah yani kıskandıracak şekilde:)Takım İçi İlk 3
-masalim88(77/ 73,9/3,1/ %4,03
-battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47
-selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12
Tebrikler meleklerimm
Hahahİyi bile dayandın bırakmanın zamanı çoktan gelmişti
Saol abla bu siralar evden cok disaridayim kiloyu kafama takmiorum artikNihayet tatlım çık evden işte böyle çok sevindim gününün güzel geçmesine
Allah rahmet eylesin neguzel hahah cok severim bende kili uzun zamandir yemedimKüçükken bi teyzemiz vardı mahallede, rahmetli oldu iki yıl önce, oda yerdi Kil:) cok sasırırdım nasıl yenir diye birde yana yana arardı Nur icinde yatsın... Öle güzel anıları varki bende Kil diyince aklıma düsürdün:)))
canım geçmiş olsun stres hayatımızda çok büyük etken bende stresli olarak normalde yediğim bir yemeği yesem yada tiksinsem hemen alerji döküyorum. bence bekleme hemen doktora görün böyle hastalıkların çok basit tedavileri var.öpüyorum canım tekrar geçmiş olsun
pazar menü
yani bugün ki menümü nasıl anlatayım bilemiyorum karıştım baya
sahur:bi parça peynir çay 2 ceviz yedim
saat 14 :30 16:30 arası pazarımı gördüm tazecik sebzeler aldım
eve gelince ağzıma bi parça üzüm atmıştım küçük oğlum anne sen oruçsun ya dedi.ağzımdan çıkardım unuttum oruçlu olduğumu dedim.eşim geldi diyo benden daha açsın keşke oruçlu olsaydın senin zabıtalar çok kuvvetli diyo.regl olmayı anlatamıyosunda çocuklara.
iftar:eşim şehir dışından yeni geldi biraz zengin bi sofra kurdum bende.elimden geldiği kadar az kaçamak yaptım.1 kase yoğurtlu çorba,2 kaşık bulgur pilavı,3 adet köfte,cacık,2 top profiterol
3 lt su
Hayir kuzum hatayliyim aslen ama 18 yildir kibristyiz ailemde burada
herkese güzel bi hafta diliyorum.kaçamaksız sağlıklı bi hafta olsun inş.
Bugun sularimiza kavustugumuz icin pek ugrayaamdim kizlar. Tum gunum temizlik yapmakla gecti. Temizlik malzemelerinden sanirim son saatlere geldigimde bogazim kurudu mahvoldum. Ama olsun ev tertemiz oldu yasasin su yasasin hijyen
Spor un çok güzel canım maşallah
İyi geceler meleklerimmmm
Peki tatlım ama o ekmekler fazla kaçmasınlar lütfenAntalya da ancak erken saatlerde ya da gece spor yapabilirisn gerçi nem gece gündüz aynı İftar sonrası hiç olmazsa 30 dk lık bir yürüyüş yapabilsen süper olur kuzum
Rabbim anneleirmizi başımızdan eksik etmesin selvoşum
Ne çektin Canan Ablacımmmm şu capslerden
Böreğini de yemişsin afiyetolsun selvoşum haketmiştin
Prensesimiz özeniyor demekki ne güzel cecom küçüklükten aşılanır bu duygular öğlşeye kadar tutsun cimcime
Hiç yoktan iyidir kuzum güzel düşünmüşsünüz
Gez kuzum fırsat varken kışın hep evde olacağız nasılsa sefan olsun.Kayınvalideciğinin ellerine sağlık ama cıslar senin birkaç gününe mal olacak anlaşılan
12 günHayal bile edemiyorum
Prensesim öyle herşeyi sürme saçına tatlım bitkisel de olsa içeriklerinin güvenilirlikleri tartışılırdoktora gitmeyi ihmal etme lütfen geçmezse Çoğu gitti azı kaldı bitanemm allah kabul etsin oruçlarımızı dayan biraz daha Bugün burası yandı resmen hiç şikayet etme tatlım Değişiklikler varsa tartı güzel bir rakam gösterecek o zaman
maşallah prensesime Anneciğinin içine sinmemiştir tadımlık yemişsin zorun yok .Tatlın da cezbediciymiş
Kıyamam sana enişte haklı hakikaten bekçiler çok nasıl anlatılırkiArtık bitene dek etrafta çocuklar var mı gzüelce kolaçan et birşey atarken birazı biraz geçmişsin balımmm
Fazla kaçamak görmedim meleğimmmfakat su yine az ne güzel yapmışsın temiz hava çarpmıştır bitanem
İnşallah balım hepimiz için
İyi bile dayandın bırakmanın zamanı çoktan gelmişti
Nihayet tatlım çık evden işte böyle çok sevindim gününün güzel geçmesine
Hadi gözümüz aydın selvoşum elleirne sağlık temizlik gibisi yok insanın içi açılıyor
Tüm gün yorulmuşsun tatlım buna rağmen yaparsan bravo sana
Tekrar başlamanıza çoks evindim canım hayırlı uğurlu olsun
Elbette katılabilirsin selvoşum
Bizler bile sıkılıyoruz evde meleğim çocuklara da hak veriyorum bir yerde iyi yapmışsınzı çıkmakla dolmalar pirinçliyse fazla olmuş kuzuminşallah yarın yapabilrisin sporunu sne de katıl istersen spor grubuna birlikte yapınca zevkli olur
Tüm meleklerime iyi geceler tatlı rüyalar cici bakın kendinize öpüldünüz
Kizlar ben artik bildirim yapmicam. Skildim diyetten. Tartiyada bi sure cikmicamm. Bazen yazarim sohbete katilirim ama
baldandane saol canim su buyuk mutluluk oldu benim icin
Sweetdimple kaptanim izin ciktigina gore ben katiliyorum spor grubuna jilian yapicaklar sanirim bilmiyordum ben jiliani izledim aslinda tam ihtiyacim olan sey biraz agir spor lesliye gore. Kollarimda ve ic bacak kisminda sarkmalar olustu evde agirliklarimda var sporu artirmanin zamani geldi diye dusunuyordum zaten spor grubuylada motivasyonum katlanir super olur. Eger yapabilirsem jiliana arti 1 mil leslie de eklicem ama ayni saatlerde degil. Mesela sabah erken uyanip bi bardak sut icip 1 mil leslie ardindan guzel bir karatay kahvaltisi ile metabolizmami gune hazirlarim ogleden sonra 16.00 gibide jilian level 1 yaparim nasil sizce? Zaten grup spora ramazndan sonra baslicak jilian ramazana gore biraz zor sanki ramazandan sonra olmasida iyi olur. Cevremden aldigim guzel tepkilerde motivasyonum katlandi bu aralar kendi kendime nazar degdircem :)) kiz kardesimde beni gorunce abla seni kiskandim bende spor diyet yapcam gobegim gitsin dedi anlattm karatayi bakalim napcak kilosu yok aslinda 1.60 boyu 54 kg biraz gobek sorunu var insallah karatayla onu cozecek
İyi geceler meleklerimmmm
Peki tatlım ama o ekmekler fazla kaçmasınlar lütfenAntalya da ancak erken saatlerde ya da gece spor yapabilirisn gerçi nem gece gündüz aynı İftar sonrası hiç olmazsa 30 dk lık bir yürüyüş yapabilsen süper olur kuzum
Rabbim anneleirmizi başımızdan eksik etmesin selvoşum
Ne çektin Canan Ablacımmmm şu capslerden
Böreğini de yemişsin afiyetolsun selvoşum haketmiştin
Prensesimiz özeniyor demekki ne güzel cecom küçüklükten aşılanır bu duygular öğlşeye kadar tutsun cimcime
Hiç yoktan iyidir kuzum güzel düşünmüşsünüz
Gez kuzum fırsat varken kışın hep evde olacağız nasılsa sefan olsun.Kayınvalideciğinin ellerine sağlık ama cıslar senin birkaç gününe mal olacak anlaşılan
12 günHayal bile edemiyorum
Prensesim öyle herşeyi sürme saçına tatlım bitkisel de olsa içeriklerinin güvenilirlikleri tartışılırdoktora gitmeyi ihmal etme lütfen geçmezse Çoğu gitti azı kaldı bitanemm allah kabul etsin oruçlarımızı dayan biraz daha Bugün burası yandı resmen hiç şikayet etme tatlım Değişiklikler varsa tartı güzel bir rakam gösterecek o zaman
maşallah prensesime Anneciğinin içine sinmemiştir tadımlık yemişsin zorun yok .Tatlın da cezbediciymiş
Kıyamam sana enişte haklı hakikaten bekçiler çok nasıl anlatılırkiArtık bitene dek etrafta çocuklar var mı gzüelce kolaçan et birşey atarken birazı biraz geçmişsin balımmm
Fazla kaçamak görmedim meleğimmmfakat su yine az ne güzel yapmışsın temiz hava çarpmıştır bitanem
İnşallah balım hepimiz için
İyi bile dayandın bırakmanın zamanı çoktan gelmişti
Nihayet tatlım çık evden işte böyle çok sevindim gününün güzel geçmesine
Hadi gözümüz aydın selvoşum elleirne sağlık temizlik gibisi yok insanın içi açılıyor
Tüm gün yorulmuşsun tatlım buna rağmen yaparsan bravo sana
Tekrar başlamanıza çoks evindim canım hayırlı uğurlu olsun
Elbette katılabilirsin selvoşum
Bizler bile sıkılıyoruz evde meleğim çocuklara da hak veriyorum bir yerde iyi yapmışsınzı çıkmakla dolmalar pirinçliyse fazla olmuş kuzuminşallah yarın yapabilrisin sporunu sne de katıl istersen spor grubuna birlikte yapınca zevkli olur
İyi geceler herkese. Dün doktora gittim. Egzama dedi hapla krem tarzı bir ilaç yazdı. Daha öncede aynı şekilde egzama olmuştum hiçbir işe yaramamıştı hadi hayırlısı. Zaten çoğu psikolojik ya.
Teşekkür ederim canım benim. Bende de güneş alerjisi var ne lanet bişi. Allah herkese şifasını versin.
Oyyy afiyet olsun kuzum yaramasınn. Benim içinde ye profiterolden canım çekti gece gece.
Ooo sıcak yerlere alışıksındır o zaman. Ben boludan direk kıbrısa gitsem o sıcakta kolumu bile kaldıramam klimanın altında otururum sanırım.
Anin canım cümletenn.
Ohh ellerine sağlık miss gibi olmuştur her taraf. İyide spor olmuştur.
Teşekkür ederim kuzum daha güzelleri sizin olsun.
İyi geceler kaptanım. Naptınız kuzeninle film geceleri hala devam ediyor mu?
Haklısın kaptanım annemde aynı şeye çok kızıyor ne bulursam sürerim hele yağlara falan. Ama çok ünlü markanındı bir de iyi para vermiştim güvenerek ama doktor asıl o yağlar yapıyor dedi. Ablama vericem yağıda bir de o kullansın bakalım.
Valla tatlı iyi oldu hiç tahmin etmediğim kadar güzel oldu valla. Evde şekersiz dondurma tatlı falan yapıyorum kaptanım sorma tam kamptayız.
İyi geceler kaptanım özletme kendiniii.
Canım benim herkes bazen böyle dönemlere girer. Bende çok girdin ama aynı hızda hep geri çıktım. Çünkü herkes sağlıklı olmalı. Kilolarımız buna engel olmamalı. Bildirim yapmasanda hep aramızda ol takımın neşe kaynağısın hep gell.
Ohhh jillian ablamada başlanıyormuş. Jillianı çok severim 3-4 programını yapmıştım baya. Ondan sonra insanitiye falan geçtim unuttum jillian ablamızı. Ama ilk başta gerçekten güzel kilo verdirir sıkılaştırır. Devamlılık çok önemli. İlk başlarda cardiolarda zorlanırsın ama sabret. Alışırsın hemen
İnsallah bu hafta cok guzel kilo verirsin vucudunun direncini kirmis olursun canimSweetdimple ben zaten bu persıan zumbayı yapıyomuşum.çok keyifli cidden ter bi yerimden çıkıyo.iftardan 1 yada 1,5 saat sonra yapıyorum.bunu da ramazandan sonra yürüyüş saatlerim gibi düzene koyarsam iyiv olacak.şimdilik yarım saat yapıcam. 5 kilo daha verince kardiyo ekliycem çünkü.
bi de kaptanım ben çok krıtik bi kilodayım şu anda ben 90 ila 92 kilo arasında 3 yıl kaldım.umarım vücudum direnmez bu hafta göreceğiz bakalım verebilcemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?