Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım biliyosun bazen geliyorlar bana Buda ya yemeye yada yememeye etki ediyo ruh durumumda dengesiz

Takım İçi İlk 3
-masalim88(77/ 73,9/3,1/ %4,03
-battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47

-selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12

Tebrikler meleklerimm
Maşallah yaa birinciler birincide seninkide maşallah yani kıskandıracak şekilde:)

***Temmuz
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>72,1
Bulbul-e Bismil: 83***********>
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********> 101
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>95
selvos88: 79,8***********>

kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>

Inş atladığım olmamıştır en son bunu buldum​

İyi bile dayandın bırakmanın zamanı çoktan gelmişti
Hahah
Nihayet tatlım çık evden işte böyle çok sevindim gününün güzel geçmesine
Saol abla bu siralar evden cok disaridayim kiloyu kafama takmiorum artik
Allah rahmet eylesin neguzel hahah cok severim bende kili uzun zamandir yemedim

baldandane saol canim su buyuk mutluluk oldu benim icin
Sweetdimple kaptanim izin ciktigina gore ben katiliyorum spor grubuna jilian yapicaklar sanirim bilmiyordum ben jiliani izledim aslinda tam ihtiyacim olan sey biraz agir spor lesliye gore. Kollarimda ve ic bacak kisminda sarkmalar olustu evde agirliklarimda var sporu artirmanin zamani geldi diye dusunuyordum zaten spor grubuylada motivasyonum katlanir super olur. Eger yapabilirsem jiliana arti 1 mil leslie de eklicem ama ayni saatlerde degil. Mesela sabah erken uyanip bi bardak sut icip 1 mil leslie ardindan guzel bir karatay kahvaltisi ile metabolizmami gune hazirlarim ogleden sonra 16.00 gibide jilian level 1 yaparim nasil sizce? Zaten grup spora ramazndan sonra baslicak jilian ramazana gore biraz zor sanki ramazandan sonra olmasida iyi olur. Cevremden aldigim guzel tepkilerde motivasyonum katlandi bu aralar kendi kendime nazar degdircem :)) kiz kardesimde beni gorunce abla seni kiskandim bende spor diyet yapcam gobegim gitsin dedi anlattm karatayi bakalim napcak kilosu yok aslinda 1.60 boyu 54 kg biraz gobek sorunu var insallah karatayla onu cozecek

İyi geceler herkese. Dün doktora gittim. Egzama dedi hapla krem tarzı bir ilaç yazdı. Daha öncede aynı şekilde egzama olmuştum hiçbir işe yaramamıştı hadi hayırlısı. Zaten çoğu psikolojik ya.

Teşekkür ederim canım benim. Bende de güneş alerjisi var ne lanet bişi. Allah herkese şifasını versin.

Oyyy afiyet olsun kuzum yaramasınn. Benim içinde ye profiterolden canım çekti gece gece.

Hayir kuzum hatayliyim aslen ama 18 yildir kibristyiz ailemde burada

Ooo sıcak yerlere alışıksındır o zaman. Ben boludan direk kıbrısa gitsem o sıcakta kolumu bile kaldıramam klimanın altında otururum sanırım.

herkese güzel bi hafta diliyorum.kaçamaksız sağlıklı bi hafta olsun inş.

Anin canım cümletenn.

Bugun sularimiza kavustugumuz icin pek ugrayaamdim kizlar. Tum gunum temizlik yapmakla gecti. Temizlik malzemelerinden sanirim son saatlere geldigimde bogazim kurudu mahvoldum. Ama olsun ev tertemiz oldu yasasin su yasasin hijyen

Ohh ellerine sağlık miss gibi olmuştur her taraf. İyide spor olmuştur.

Spor un çok güzel canım maşallah

Teşekkür ederim kuzum daha güzelleri sizin olsun.

İyi geceler kaptanım. Naptınız kuzeninle film geceleri hala devam ediyor mu?
Haklısın kaptanım annemde aynı şeye çok kızıyor ne bulursam sürerim hele yağlara falan. Ama çok ünlü markanındı bir de iyi para vermiştim güvenerek ama doktor asıl o yağlar yapıyor dedi. Ablama vericem yağıda bir de o kullansın bakalım.
Valla tatlı iyi oldu hiç tahmin etmediğim kadar güzel oldu valla. Evde şekersiz dondurma tatlı falan yapıyorum kaptanım sorma tam kamptayız.

Tüm meleklerime iyi geceler tatlı rüyalar cici bakın kendinize öpüldünüz

İyi geceler kaptanım özletme kendiniii.

Kizlar ben artik bildirim yapmicam. Skildim diyetten. Tartiyada bi sure cikmicamm. Bazen yazarim sohbete katilirim ama

Canım benim herkes bazen böyle dönemlere girer. Bende çok girdin ama aynı hızda hep geri çıktım. Çünkü herkes sağlıklı olmalı. Kilolarımız buna engel olmamalı. Bildirim yapmasanda hep aramızda ol takımın neşe kaynağısın hep gell.

Ohhh jillian ablamada başlanıyormuş. Jillianı çok severim 3-4 programını yapmıştım baya. Ondan sonra insanitiye falan geçtim unuttum jillian ablamızı. Ama ilk başta gerçekten güzel kilo verdirir sıkılaştırır. Devamlılık çok önemli. İlk başlarda cardiolarda zorlanırsın ama sabret. Alışırsın hemen

Teşekkür ederim :)

Sweetdimple ben zaten bu persıan zumbayı yapıyomuşum.çok keyifli cidden ter bi yerimden çıkıyo.iftardan 1 yada 1,5 saat sonra yapıyorum.bunu da ramazandan sonra yürüyüş saatlerim gibi düzene koyarsam iyiv olacak.şimdilik yarım saat yapıcam. 5 kilo daha verince kardiyo ekliycem çünkü.
bi de kaptanım ben çok krıtik bi kilodayım şu anda ben 90 ila 92 kilo arasında 3 yıl kaldım.umarım vücudum direnmez bu hafta göreceğiz bakalım verebilcemmi?

egzama sıkıntılı bi hastalık benim deterjanlar ellerimde yapardı yarılırdı ellerim annem sağolsun destek olmuştu bi 6 ay kadar çıplak elle dokunmadım.uzak durdum.şimdi iyiyim.bu tarz rahatsızlıklarda neden biliniyorsa bir müddet uzak durmak iyi geliyor.vücut yenileniyor.güneşe yapacak bişey yok ama üzgünüm.güneş kremi mutlaka kullan çok faydası oluyo.geçmiş olsun canım.

İnsallah bu hafta cok guzel kilo verirsin vucudunun direncini kirmis olursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…