aynen canım. birde bugün ne farkettim kızlar benim tel. ekranında giriş şifresi var yani vardı dün yolda öyle fena olunca dedim ki ya insanlar kime nasıl ulaşacak bişey olsa, en azından hastaneye kadar bi tanıdığa haber verilir.. vee bugün kaldırdımAynen deryam bende gozum karardi dedim evde kimse bulamicak beni olup gitsem. Allah yardimcimiz olsun yarin dikkat et kendine canim
İyi olmus kaldirman. Bugun daha bi sicak sankiaynen canım. birde bugün ne farkettim kızlar benim tel. ekranında giriş şifresi var yani vardı dün yolda öyle fena olunca dedim ki ya insanlar kime nasıl ulaşacak bişey olsa, en azından hastaneye kadar bi tanıdığa haber verilir.. vee bugün kaldırdım
gunaydin deryamm nasilsin bugungünaydın kızlaaarrrr
çok yoğun olduğum için dün cevap veremedim sana ama lütfen bugün kendine dikkat et.hatta yanına birini alsan çok iyiolur bence.allah yardımcın olsun canım.dün bizde de acayip bi sıcak vardı.sanki deniz kalktı sırtımıza yapıştı öyle bi nem.ama bugun sabah bi uyandık şakır şakır yağmur yağıyo şükürler olsun.aynen canım. birde bugün ne farkettim kızlar benim tel. ekranında giriş şifresi var yani vardı dün yolda öyle fena olunca dedim ki ya insanlar kime nasıl ulaşacak bişey olsa, en azından hastaneye kadar bi tanıdığa haber verilir.. vee bugün kaldırdım
çok yoğun olduğum için dün cevap veremedim sana ama lütfen bugün kendine dikkat et.hatta yanına birini alsan çok iyiolur bence.allah yardımcın olsun canım.dün bizde de acayip bi sıcak vardı.sanki deniz kalktı sırtımıza yapıştı öyle bi nem.ama bugun sabah bi uyandık şakır şakır yağmur yağıyo şükürler olsun.
İyi olmus kaldirman. Bugun daha bi sicak sanki
gunaydin deryamm nasilsin bugun
Bende iyiyim cok sukur canim aynen sabah sabah terledik aksama kadar napcaz bakalimiyiyim tatlım sen nasılsın, bugün gerçekten daha sabahtan şakır şakır ter içindeyiz akşam olsada kendimi duşa atsammm
Bugun 3. Jilian gunum yaptim level-1 iinsallah tartiyada yansir bu hafta cok cabaladim regl oncesi diye bu hafta meragima yenilmedim tartilma yasasini cignemedim
Banum haftada bir tartilcaz dedi ben motivasyonum dusmesin diye gunluk degisimlerden etkilenipoohhh sefan olsun inşallah emeğinin karşılığını görürsün canım... ben her gün tartılıyom
Banum haftada bir tartilcaz dedi ben motivasyonum dusmesin diye gunluk degisimlerden etkilenip
Belki bu aksam gelir liste falan olcak yakaptanımmmmmm özledik iyice. söz dinlemeyen ben engel olamıyorum ki ama iyi oluyo böyle kontrol altında oluyorum her an.
hahaha wallayi dogru ben hergun yumurta yiye yiye karataydan biktim 1 aydir veya daha fazla yumurta yemedim daha. :)) 1 yillik yumurtalari depolarimOhh süpermiş. Bırak elmayı bir daha da alma valla yiye yiye ben olsam bıkmıştım. Her öğün her gün. Ben bile yumurtayı bir gün tereyağlı bir gün rafadan bir gün menemende falan yiyorum dayanılıcak gibi değil hep aynı besin. Vücutta tepki verir tabikide.
hahaha canim dondurma hastasiyim ben. 24 saat bikmadan yiyebilirim inankiOhh maşallah o kadar dondurmadan zehirlenmedin mi kız
Ramazan sonrasi duzene girersin canim annemde ramazanda asiri yemesine ragmen her sene ramazanda kilo alir sonra normale doner her bunye farkli oluyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün yine koşturmacayla geçecek günüm
Malum teog tercihleri başladı ve bugün kızımla tercih yapmadan istediği okulları tek tek gezeceğizdışarısıda felaket sıcak ama hazır eşim arabayı bana bırakmışken aradan çıksın dedim
Bu arada bugün yine artıdayım ve deli olacağımRamazanın başından beri 5 kg ya yakın artı çıkıyorum ( ödemdir diye biraz daha rahatım ama insanın canını sıkıyor tekrar daha yüksek rakamları görmek )
Az kaldı artık Bayramdan itibaren kesinlikle çok daha düzenli ve disiplinli olacağım ( maaşallah nasıl bir yoğunluksa spor yapmaya vakit bulamıyorumyorgunluktan baygın düşüyorum geceleri ama eminim tatilde bile o artıların çoğundan kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?