Aynen canimmEki Görüntüle 1578569
bircogumuzun merak ettigi bi durum bu sebep yag orani kizlar hadi verelim su yaglari.butun kizlar toplandik incecik kizlar olcaz
yumurta yemek zorunda değilsin kuzum. meyveleri tarçınla ve yanında cevizle tuket arada harika bir kahvaltı alternatifi oluyor, yumurtada baymıyorhahaha wallayi dogru ben hergun yumurta yiye yiye karataydan biktim 1 aydir veya daha fazla yumurta yemedim daha. :)) 1 yillik yumurtalari depolarimama elma guzeldi canim sulu sulu eksi eksi immm :))
hahaha canim dondurma hastasiyim ben. 24 saat bikmadan yiyebilirim inanki
İyilik canim senden nbr :) ben tartildim ama henuz bildrim yapmadm kaptanimi bekliuorumpişşşştttt
selam 6. takımm güzelleriii nabersiniz bakalım
yarın hepinize başarılar dilerim tartı yuzunuze gulsun emiiiii
banum gelir birazdan, malum gece ancak uğrayabiliyorİyilik canim senden nbr :) ben tartildim ama henuz bildrim yapmadm kaptanimi bekliuorum
Heycanla bekliyorumbanum gelir birazdan, malum gece ancak uğrayabiliyor
Inşallah canım evet gitsin artik bu yağlarEki Görüntüle 1578569
bircogumuzun merak ettigi bi durum bu sebep yag orani kizlar hadi verelim su yaglari.butun kizlar toplandik incecik kizlar olcaz
Aman canım dikkat et kendine burası da çok sıcakti bugünher yer yanıyo balım, bunaltıcı sıcaklar var içerde olunca sıkıntı yok da rabbim dışarıda çalışanlara yardım etsin. rabbim affetsin bugün niyetlenmedim korktum açıkçası, maalesef kimseyi alma gibi bi durumum da yok iş hali işte...
Canım eminim bu hafta da göreceksin eksileri azmine çok hayranım gerçektenBugun 3. Jilian gunum yaptim level-1 iinsallah tartiyada yansir bu hafta cok cabaladim regl oncesi diye bu hafta meragima yenilmedim tartilma yasasini cignemedim
Aleyküm selam canım bende bu ara çok düzenli gitmiyorum yemek konusunda sadece hergün düzenli olarak yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor bayram sonrası düzelir diye umuyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün yine koşturmacayla geçecek günüm
Malum teog tercihleri başladı ve bugün kızımla tercih yapmadan istediği okulları tek tek gezeceğizdışarısıda felaket sıcak ama hazır eşim arabayı bana bırakmışken aradan çıksın dedim
Bu arada bugün yine artıdayım ve deli olacağımRamazanın başından beri 5 kg ya yakın artı çıkıyorum ( ödemdir diye biraz daha rahatım ama insanın canını sıkıyor tekrar daha yüksek rakamları görmek )
Az kaldı artık Bayramdan itibaren kesinlikle çok daha düzenli ve disiplinli olacağım ( maaşallah nasıl bir yoğunluksa spor yapmaya vakit bulamıyorumyorgunluktan baygın düşüyorum geceleri ama eminim tatilde bile o artıların çoğundan kurtulurum
Bu hafta 2 kilo gitmis bende sok oldum 3 kez tartildimCanım eminim bu hafta da göreceksin eksileri azmine çok hayranım gerçektenben bu kadar azimli olamıyorum çok kızıyorum kendime ama bir türlü olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?