Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence de işte bu suçlar için idam geri gelmeli. yazıklar olsun böyle insanlara allah kahr ismiyle kahreylesin. nereye gidiyoruz..
geleceğimiz için asıl iş biz annelerde çocuklarımızı kendilerini kötülerden korumayı, ve canlılara karşı merhameti saygıyı sevgiyi öğretmeliyiz. gelecek bizim elimizde..

akrilik boya ilede boyanabilir ama alman gerekn enamel boya yaptığın camı fırınlaman gerekli.akrilik boya genellikle ahşap için kullanılıyo.

Gunaydin canim hosgeldin.. Neyin vardi iyimisin simdi? Atilmadin kuzum
Canim ufak bi sorun yaşadım aslında nasıl. Başardım bilmiyorum ama faranjit ile ugrastim durdum :/
is yerine de fazla rapor alamadım denetleme geciriyoruz o yüzden :/ hala devam ediyor inşallah yarın sorunsuz bi şekilde biter..
Aklım hep sizde idi ama inan
Size sadık kalmaya çalıştım hep

Gcmis olsun canim. Cuma bildirim yapar kaldigin yerden devam edersinn

Bugun 2. Jilian gunum bacaklarimda ve omuzlarimda biraz tutulma var ama cok hosuma gitti jilian bugunde yaptim bayrama kadar devam ettirip sıkılasmak istiyorum hepinize tavsiye ederim tum vucudun calistigini hissediyorsunuz

ben 2 gün denemiştim daha önce 3. günü yapamadım amaa seni gördükçe gaza geliyorum bayram sonrası için

geçmiş olsun canım

ben 2 gün denemiştim daha önce 3. günü yapamadım amaa seni gördükçe gaza geliyorum bayram sonrası için
Gel spor grubuna hep beraber incelelim deryam bana zor gelmedi cok faydasini gorcegime inaniyorum leslie artik kolay geliyor birde sıkılasmaya ihtiyacim var ozellikle kollarda jilianda bu mumkun sanirim deniyip gorcem

45derya45 oncesi sonrasi fotograflarina baktim googledan benide o fotolar gaza getirdi kesinlikle yapmaliyim.. Hatta esime izlettim o da yapti aksam cok begendi bu hareketler super cok guzel zayiflar ve sıkılasirsin dedi leslieyi pek begenmemisti esim basit bulmustu agir spor sevdigi icin

Gel spor grubuna hep beraber incelelim deryam bana zor gelmedi cok faydasini gorcegime inaniyorum leslie artik kolay geliyor birde sıkılasmaya ihtiyacim var ozellikle kollarda jilianda bu mumkun sanirim deniyip gorcem

aslında çok istiyorum ama o güne kadar bel kaslarını güçlendirmek için çalışmalıyım... malum bel fıtığı... korkudan bişey yapamıyorum ki ama sanırım gelicem

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hele şükür gelebildim
İki gündür inanılmaz bir yoğuluğum var Pazartesi küçük kuşumun dişçi randevusu vardı dönüştede Annemlere iftara davetliydik hatta bir ara Annemide alıp Hasta yatakları ve tekerlekli sandalye satılan bir yere gittik ( tabi oruçluyken iyice beynim durduğu için eve dönene kadar trafikte iyice serseme döndüm hatta her zaman gittiğim yeri bulamadım ) SAbahta adamın biriyle park ettiğim yerle ilgili kavga ettim adam kalkmış bana arabayı 10 dakikalığına bizim burada devamlı gittiğim parkın otoparkına çekip başka yere gittim diye dünya laf saymaya birde sanki babasının çiftliğiymiş gibi bir daha buraya giremezsin falan demezmi dellendim hatta seni şikayet edeceğim sonuçta belediyenin yeri üstelik 10 dakika durdu orada diye istersen Cumhurbaşkanına şikayet et falan diye söylendi durdu tabi daha eve gelmeden gereken yerlere şikayet ettim sonuçta öyle bir hakkı yok orada çalışan herhangi bir elemanın bana yasak koymaya bakalım ondan birşey çıkacakmı hesapta bana geri döneceklerdi

Dünde oruç tutamadım ( bir gece önce resmen iki büklüm kaldım böbrek ağrısından hatta Annemden dönünce kendimi yatağa zor attım bol bol su içtiğim halde ağrı geçmedi eşimde bir iki gün oruç tutmayacaksın dedi doğal olarak ) Sabahtan kızkardeşimle hazır oruçlu değilken ( oda regl olmuş yoksa oda hiç tutmamazlık etmez ) çocuklarıda alıp dışarda kahvaltımızı ettik sonrada alışveriş yaptık biraz

Kendime çok güzel iki Thirt ve kırmızıda bir Pantalon aldım 48 beden çok rahat oldu ama LCWdeki çoğu beden dar kalıp olduğu için 46 alamadım yoksa şu anda giydiklerimin hepsi 46 benden
Dönüştede kızkardeşimi ve çocukları Anneme bırakıp eşimin yanına şirkete gittim birlikte ARabayı muayeneye götürdük ve sat 17:00de işimiz bitti orada Annemin kendi teyzesi için aldığı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye teslim edileceği için oradanda Annemin TEyzesinin yaşadığı köye geçtik Trafik çok olduğu için teslime edecek delikanlı ancak 20:00de buluşacağımız yere gelebildi ( köyü bilmediği için ortak bir yerde buluşup öyle devam ettik )
Anlıyacağınız karı koca başbaşa bir gün geçirdik ama felaket yorulduk ve 23:00ü biraz geçiyordu eve girebildim tabi bitkin bir haldeydim ve duşumu alıp biraz kuran okuduktan sonrada sızmışım

Sorma canım benimde ağlamaktan içim dışıma çıktı o kuzuya Hayır gerizekalı kadın öldürünce olay kapandımı aksine daha beter oldu hapse girdi üstelik RAbbimin karşısına hem cinnayet işlemiş biri hemde zina yapmış biri olarak çıkacak sorgu zamanı Madem öyle kaç git boşa kocanı ondan sonra ne halt edersen et yada pişmansan eşinin eline ayağına yapış af edersede hayatının kalanını kendini affettirmek için eşine elinden gelen çabayı gösterip Rabbine karşıda ölene kadar tövbe et Böylesi bana göre insan değil
Rabbim ailesine sabırlar versin....Aminnnnnnnnn
Bakma şimdi sakın yazıyorum izlerken ağzıma geleni saydım ağlarken

Supeeeer bende aynen oyle yaptim canim dun istedigimi yedim inanki ama az. Bide kilom tekrar 101,4 cikinca. Sinir olmustum napiorum ben kendime diyerekten dun herseyi yedim bugun tartida 99.8 ciktim coksukur. Boyle devam edicem canim. 2 gun boyle devam edicem sonra tekrar ski bir diyete baslicam.

Kibris o kadar sicakki anlatamam kizlar mahvoldum bugun salonda klima var diger odalara gr cik terliyoruz geri klimaya gelince hop oksuruk tutulma. Sokaga cikamaz hale geldik aksamlari azcik cafeye iniyorum o kadar. Kis gelsin artik yoksa ben bu yaz olcem sanirim bugun iki kez yine basim dondu ev sanki ayagimin altindan kayip gitti

buralarda 2 gündür öyle canım.. hem oruç hem sıcak felaket.. rabbim kolaylık versin... bende bugün dışarda işler vardı evark getir götür. dükkana zor attım kendimi hatta bi ara düşüp bayılacaktım oturdum bi banka dedim gidiyorum telefon kilitli onu falan açtım nolur nolmaz birilerine ulaşsınlar diye.. yarın daha uzun işlerim 8 9 banka var dolaşılacak korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…