@battaniye1 benimde bugün o çocuğa yüreğim ağladı.yavrum dedim ne gördünki kahrolası eller sana kıydı.çocuklara uzanan her türlü( taciz darp şiddet istismar) eli allah kırsın. işte bunlara idam şart...
inşallah canımKizlar gunaydinn tartiya 1 gun kaldi hepimiz eksiyi gorururuz insallah
beğenmek ne demek bayıldımmmm
ellerine sağlık becerikli arkadaşım böyle hobileri olan üretmeyi seven insanlara bayılıyorum...
ben akrilik boyayla denedim istediğim doku olmadı boyada kazıdım sonra. bayram sonra şu yatak odamı boyıyayım sıra onlara gelecek. ben pasta altlığı boyamak istiyorum ilk.
hımmm teknikler teknikler... senden öğreneceğim çoooookk şey var...akrilik boya ilede boyanabilir ama alman gerekn enamel boya yaptığın camı fırınlaman gerekli.akrilik boya genellikle ahşap için kullanılıyo.
Canim ufak bi sorun yaşadım aslında nasıl. Başardım bilmiyorum ama faranjit ile ugrastim durdum :/Gunaydin canim hosgeldin.. Neyin vardi iyimisin simdi? Atilmadin kuzum
Gcmis olsun canim. Cuma bildirim yapar kaldigin yerden devam edersinnCanim ufak bi sorun yaşadım aslında nasıl. Başardım bilmiyorum ama faranjit ile ugrastim durdum :/
is yerine de fazla rapor alamadım denetleme geciriyoruz o yüzden :/ hala devam ediyor inşallah yarın sorunsuz bi şekilde biter..
Aklım hep sizde idi ama inan
Size sadık kalmaya çalıştım hep
Bugun 2. Jilian gunum bacaklarimda ve omuzlarimda biraz tutulma var ama cok hosuma gitti jilian bugunde yaptimbayrama kadar devam ettirip sıkılasmak istiyorum hepinize tavsiye ederim tum vucudun calistigini hissediyorsunuz
geçmiş olsun canımCanim ufak bi sorun yaşadım aslında nasıl. Başardım bilmiyorum ama faranjit ile ugrastim durdum :/
is yerine de fazla rapor alamadım denetleme geciriyoruz o yüzden :/ hala devam ediyor inşallah yarın sorunsuz bi şekilde biter..
Aklım hep sizde idi ama inan
Size sadık kalmaya çalıştım hep
Gel spor grubuna hep beraber incelelim deryam bana zor gelmedi cok faydasini gorcegime inaniyorum leslie artik kolay geliyor birde sıkılasmaya ihtiyacim var ozellikle kollarda jilianda bu mumkun sanirim deniyip gorcemben 2 gün denemiştim daha önce 3. günü yapamadım amaa seni gördükçe gaza geliyorum bayram sonrası için
Gel spor grubuna hep beraber incelelim deryam bana zor gelmedi cok faydasini gorcegime inaniyorum leslie artik kolay geliyor birde sıkılasmaya ihtiyacim var ozellikle kollarda jilianda bu mumkun sanirim deniyip gorcem
45derya45 oncesi sonrasi fotograflarina baktim googledan benide o fotolar gaza getirdi kesinlikle yapmaliyim.. Hatta esime izlettim o da yapti aksam cok begendi bu hareketler super cok guzel zayiflar ve sıkılasirsin dedi leslieyi pek begenmemisti esim basit bulmustu agir spor sevdigi icin
Kücük bi cocuk öldürülmüş sanırım yengesinin uygunsuz davranışlarını gördüğü icin nette öle yazıyo şimdide haberlerde bekliyorum Ağla ağla icim şiştiAllah Herşeyin hayırlısını versin diye bosuna demiyoruz akrabanında Hayırlısı...
Supeeeer bende aynen oyle yaptim canim dun istedigimi yedim inanki ama az. Bide kilom tekrar 101,4 cikinca. Sinir olmustum napiorum ben kendime diyerekten dun herseyi yedim bugun tartida 99.8 ciktim coksukur. Boyle devam edicem canim. 2 gun boyle devam edicem sonra tekrar ski bir diyete baslicam.Ben eskiden kilom falan sabit kalırsa ya da ümitsizliğe kapılırsam 1 gün free takılırdım. Canım ne isterse yerdim ama o sadece bir gündü. Sonra metabolizmam canlanır kendime gelirdi. Sen çok katı diyetler uyguladın canım vücudunun tepki vermesi normal. Aramıza çabuk katıl. Dört gözle bekliyoruz.
Evet deryam degisimler motive etmicek gibi degilki kuzumSelvos88 bende baktım öncesi sonrasılara onlar zaten insanı çok motive ediyor.
buralarda 2 gündür öyle canım.. hem oruç hem sıcak felaket.. rabbim kolaylık versin... bende bugün dışarda işler vardı evark getir götür. dükkana zor attım kendimi hatta bi ara düşüp bayılacaktım oturdum bi banka dedim gidiyorum telefon kilitli onu falan açtım nolur nolmaz birilerine ulaşsınlar diye.. yarın daha uzun işlerim 8 9 banka var dolaşılacak korkuyorumKibris o kadar sicakki anlatamam kizlar mahvoldum bugun salonda klima var diger odalara gr cik terliyoruz geri klimaya gelince hop oksuruk tutulma. Sokaga cikamaz hale geldik aksamlari azcik cafeye iniyorum o kadar. Kis gelsin artik yoksa ben bu yaz olcem sanirim bugun iki kez yine basim dondu ev sanki ayagimin altindan kayip gitti
Evet deryam degisimler motive etmicek gibi degilki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?