Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menumu yazayimda gideyim. Elma diyetini biraktim bi sureligine. Yine kilom 101,4 cikti dun sinirlendim. Herseyden azar azar yiyecem ama hicbirini esirgemicem dedim. Hepsinid yedim kilom bugun 99.7 99.8 di. Ben menumu yazayim siz karar verin iyimi kotumu diye. 97 olana kadar bu diyetimi uygulamak istiyorum.

Sabah; 4 top cikolatali dondurma 2 top cilekli dondurma 1 sade cornetto. Resmen kahvLtimi dondurmayla yaptim:)) canim cokcekti

ogle 1 yesilelma

1,5 kepekli ekmek 4 kasik tavukgogsuyle icinde sebze vs vs. Ve 1 tatli ismini bilemiycem simdi.

1 kase cilekliyogurt 0% yagsiz 3 kasik sutlac.

Ve annemlerle iftarda 1 2 somon baligi yiycem

1 litre suyum bitti ve 2 yesilcay. Yatana kadar daha 2 litre bitiririm. Ve 1 iremcayi simdi icecegim.

Aynen deryam bende gozum karardi dedim evde kimse bulamicak beni olup gitsem. Allah yardimcimiz olsun yarin dikkat et kendine canim

İstahsizligim hala suruyor ne neden oldu bilmiuyorum kizlar canim hi bisey istemiyor su disinda regl donemim geldi ondanmi acaba?
Bugunku menum
Sahur: sahur yok uyandik esime hazirladm su disinda agzima bi lokma koyamadm midem bulaniuordu
İftar: 3 kasik corba+ 3 kasik tavuk mantar sote+ salata+ 2 hurma+1 bardak ayran

1 litre su 3.5 litreye tamamlarim+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level-1 yaptim sabah

Tebrikler canım menu çok güzel
ben bugun sabah erkenden karatay kahvaltısi yaptım
bugün başka bişey yiyemedim denetim hala bitmedi ölüyorum yorgunluktan

İyi geceler herkese. 2 gündür kendime gelemiyorum ya. Tamam artık kaşınmıyorum ama nasıl uykum var nasıl yorgunum anlatamam. Gözlerimden uyku nasıl akıyor. Kendimi zorluyorum resmen yatmamak için. Evden falan da çıkamıyorum annem önüne bakmıyorsun bile her tarafa vuruyorsun diye çıkartmıyorda. Bakalım pazara kadar kullanıcam vücut alışmazsa bırakıcam iyice salaklaştım.

Kızlar Günaydın uzun süredir rahatsizdim
Yazamadim
Arada kaçamaklarim olsa da ,
karatay ile devam ediyorum.
Umarım beni atmamissinizdir gruptan

Merabaa. Hoşgeldin canım benim. Arada hepimizin kaçamakları oluyor önemli olan onları kurtarmak. Bazen gerçekten canımız hiç diyet yapmak istemiyor ama dayanıcaz sağlığımız için.

Akşam yemekten 3-4 saat sonra yap canım ya da sahurdan önce. Ben de hep öyle yapıyorum sporu. Jillian bende kol ve karında baya fark etmişti ama basen ve bacakta aynısını yapmadı.

Aynen öyle her tarafta uyuz gibi kaşınıyorum. Hadi boluda yaz 2 ay ama kıbrıs hep sıcak sen napıyorsun valla kolay gelsin canım benim.

Kizlar gunaydinn tartiya 1 gun kaldi hepimiz eksiyi gorururuz insallah

Günaydınnn. Amin canım.

Bugun 2. Jilian gunum bacaklarimda ve omuzlarimda biraz tutulma var ama cok hosuma gitti jilian bugunde yaptim bayrama kadar devam ettirip sıkılasmak istiyorum hepinize tavsiye ederim tum vucudun calistigini hissediyorsunuz

Aynen bende tavsiye ederim değişiktir güzeldir. Kadının baya videosu var. Hatta yoga bile var.

Ohh süpermiş. Bırak elmayı bir daha da alma valla yiye yiye ben olsam bıkmıştım. Her öğün her gün. Ben bile yumurtayı bir gün tereyağlı bir gün rafadan bir gün menemende falan yiyorum dayanılıcak gibi değil hep aynı besin. Vücutta tepki verir tabikide.

Oyy kuzum kolay gelsin. Ben sonunda boluyada yaz geldi diye seviniyorum siz napıcaksınız o sıcakta. Akşamları bile sıcak olur

Ohh maşallah o kadar dondurmadan zehirlenmedin mi kız

Menü süper ama o patlıcan yemeği yağlı miydi canım ?????????
Bu arada Günaydın herkese kızlar
Ise geldim bugün çok tempolu geçecek
hadi bakalım. .
Ayrıca senacim çok haklısın arada kacirsakta birakmamaliyiz

Kacamaklari hepimiz yapiyoruz sporla telafi edip aynen devam edicez pes etmek yok yola devam siyasetci gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…