- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
canım Google jillian öncesi ve sonrası yaz görsellerde çıkıyor.Kızlar bu değişimlere nerden bakıyorum
öncesi sonrası bilen varmi
Aynen deryam bende gozum karardi dedim evde kimse bulamicak beni olup gitsem. Allah yardimcimiz olsun yarin dikkat et kendine canimburalarda 2 gündür öyle canım.. hem oruç hem sıcak felaket.. rabbim kolaylık versin... bende bugün dışarda işler vardı evark getir götür. dükkana zor attım kendimi hatta bi ara düşüp bayılacaktım oturdum bi banka dedim gidiyorum telefon kilitli onu falan açtım nolur nolmaz birilerine ulaşsınlar diye.. yarın daha uzun işlerim 8 9 banka var dolaşılacak korkuyorum
Google gorsellerden jilian micheals oncesi ve sonrasi yaz kuzumKızlar bu değişimlere nerden bakıyorum
öncesi sonrası bilen varmi
Tebrikler canım menu çok güzelİstahsizligim hala suruyor ne neden oldu bilmiuyorum kizlar canim hi bisey istemiyor su disinda regl donemim geldi ondanmi acaba?
Bugunku menum
Sahur: sahur yok uyandik esime hazirladm su disinda agzima bi lokma koyamadm midem bulaniuordu
İftar: 3 kasik corba+ 3 kasik tavuk mantar sote+ salata+ 2 hurma+1 bardak ayran
1 litre su 3.5 litreye tamamlarim+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level-1 yaptim sabah
Bu saate kadar hala acmisin kuzum? Nerdeydin sen yurtdisindami?Tebrikler canım menu çok güzel
ben bugun sabah erkenden karatay kahvaltısi yaptım
bugün başka bişey yiyemedim denetim hala bitmedi ölüyorum yorgunluktan
Yok canım Türkiye deyim ben :)Bu saate kadar hala acmisin kuzum? Nerdeydin sen yurtdisindami?
Kızlar Günaydın uzun süredir rahatsizdim
Yazamadim
Arada kaçamaklarim olsa da ,
karatay ile devam ediyorum.
Umarım beni atmamissinizdir gruptan
menun guzel canim sporun harika anneelr dayanamior napsinlar
denemek icin yaptim canim guzel begendim jiliani.. Sicaklar mahvediyor beni
bizde tum gun sicaktan mahvolduk uyuyamadm bile ogleden sonra azcik
cok fazla tutulmadim kuzum surekli spor yaptigim icin sanirim
Aynen yaniuor bide kasiniyorlar sinir oluyorum yaz boyunca ayni dert
Yorgun degilim aslinda sicaklardan sanirim yemek yaparken elim ayagim tutmaz hale geliyor. Gunaha giriyorum belki ama gun sayiyorum ramazan bitsin diye bu sicaklarda susuzluk canima okudu benim
Kizlar gunaydinn tartiya 1 gun kaldi hepimiz eksiyi gorururuz insallah
Bugun 2. Jilian gunum bacaklarimda ve omuzlarimda biraz tutulma var ama cok hosuma gitti jilian bugunde yaptimbayrama kadar devam ettirip sıkılasmak istiyorum hepinize tavsiye ederim tum vucudun calistigini hissediyorsunuz
Supeeeer bende aynen oyle yaptim canim dun istedigimi yedim inanki ama az. Bide kilom tekrar 101,4 cikinca. Sinir olmustum napiorum ben kendime diyerekten dun herseyi yedim bugun tartida 99.8 ciktim coksukur. Boyle devam edicem canim. 2 gun boyle devam edicem sonra tekrar ski bir diyete baslicam.
Kibris o kadar sicakki anlatamam kizlar mahvoldum bugun salonda klima var diger odalara gr cik terliyoruz geri klimaya gelince hop oksuruk tutulma. Sokaga cikamaz hale geldik aksamlari azcik cafeye iniyorum o kadar. Kis gelsin artik yoksa ben bu yaz olcem sanirim bugun iki kez yine basim dondu ev sanki ayagimin altindan kayip gitti
Sabah; 4 top cikolatali dondurma 2 top cilekli dondurma 1 sade cornetto. Resmen kahvLtimi dondurmayla yaptim:)) canim cokcekti
ogle 1 yesilelma
1,5 kepekli ekmek 4 kasik tavukgogsuyle icinde sebze vs vs. Ve 1 tatli ismini bilemiycem simdi.
1 kase cilekliyogurt 0% yagsiz 3 kasik sutlac.
Ve annemlerle iftarda 1 2 somon baligi yiycem
1 litre suyum bitti ve 2 yesilcay. Yatana kadar daha 2 litre bitiririm. Ve 1 iremcayi simdi icecegim.
Menü süper ama o patlıcan yemeği yağlı miydi canım ?????????Çarşamba günkü menüm
Sahur:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin hurmalı ceviz
İftar:
Yayla çorbası
Patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt
Peynir zeytin hurmalı ceviz
Ara:
Sütlü sade türk kahvesi
Spor:25 dakika zumba 10 dakika yoga 100 şınav
Su:3 litre
Kacamaklari hepimiz yapiyoruz sporla telafi edip aynen devam edicez pes etmek yok yola devam siyasetci gibi oldumMenü süper ama o patlıcan yemeği yağlı miydi canım ?????????
Bu arada Günaydın herkese kızlar
Ise geldim bugün çok tempolu geçecek
hadi bakalım. .
Ayrıca senacim çok haklısın arada kacirsakta birakmamaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?