- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Bence listeye girersen daha cok motive olursun sorumluluk duygusuda eklenir yinede sen bilirsin
Evet kuzum listeye aldım seni ama kendini hazır hissetmiyorsan sonra girebilirsin bitanem.Yine vereceksin lütfen umutsuz olma fakat buraya daha sık gelmeye çalış ki motivasyonun yüksek olsun
Sweetdimple ramazandan sonra ayarlarim carsamba persembe yaparim bu hic aklima gelmemisti corba cok guzel oldu tatsiz degil ama tuzsuz insallah boyle devam ederim kaptanim
@gel_pcpc saol canimm tesekkur ederim 95 ile basladim diete takima geldigimde 91 kiloydum. Sende dogumdan sonra gelirsin aramiza canim
Nesli başta sen sonra ben duraklama Dönemini doyasıya yasıyoruzSelvoscum tebtik ederim ne cok kilo verdin daha dun geldin halbuki masallah banada yetistin
Oyyyyy listede bendeymişyeni gördüm kaptanım neyseki eksik var daha:)
Ayyy kesin bende denicem cok cezbedici rakamlar 3 günde 3,5 kilo
Okullar açılmadan tüm işlerini halledersin erkene çekmeniz iyi olmuş bitanem.İnşallah iyi bir kiracı da bulabilirsin iyi araştırmadan verme benim kiracı her ay inletiyor yatırana kadarBenim telefon eskilerden canım hala akıllı telefon alamadımEylülde idi ama bir ay erkene çektik, mobilya işini halletmem gerekiyor, vestiyerler yapılacak, banyo dolabı yapılacak tül perde derken bir ay sürer zaten. Şimdiki oturduğum evi kiraya vereceğiz o yüzden okul başlamadan taşınayım ki kiracı bulmam kolay olsun.
Sweetdimple ramazandan sonra ayarlarim carsamba persembe yaparim bu hic aklima gelmemisti corba cok guzel oldu tatsiz degil ama tuzsuz insallah boyle devam ederim kaptanim
@gel_pcpc saol canimm tesekkur ederim 95 ile basladim diete takima geldigimde 91 kiloydum. Sende dogumdan sonra gelirsin aramiza canim
Saat 6 diye biliyodum listeyi yapmıştım ama 8 e alınmış inş masalım gelir
aslında listeye eklendiğimde dediğin gibi olacak. sırf liste için daha dikkatli olucam ama şöyle bir durum var ki bugün girseydim eğer artıda çıkacağım için sizleri de aşağıya çekecektim. Hem dikkat edemedim bütün hafta hem de bugün regl oldum. Regl şişkinliği de eklenince hoş bir sonuç gelmeyecekti.Siz o kadar emek veriyorsunuz, benim yüzümden aşağıya düşmeyin istedim selvi abla :) abla dememde sorun var mı?
Aslında sık gelmek istiyorum ama iftarda ipin ucunu kaçırınca gelmeye çekiniyorum. Ama bugün regl oldum ve muhtemelen ramazan sonuna kadar oruç tutamayacağım zaten. Tutsam bile birkaç gün anca tutabilirim regl bitince.
Banu abla ben ramazan dışında çok rahat kilo verebiliyorum. Çünkü yiyeceklerimi gün içinde dikkatli bir şekilde yiyebiliyorum. Ama oruç olduğumda akşama kadar gözüm dönüyor sanki. Ondan da yiyeyim, bundan da yiyeyim, kolasız yemeyeyim, bi de tatlı yiyeyim falan derken gidiyor. Uzun süre yemeden durunca akşam yemeğe karşı koyabilme gücüm de düşüyor sanırım.
Regl olduğum için şu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum yarın ve ondan sonraki gün. birkaç aydır yapmıyorum etkisi olur diye düşündüm. Bir de onun sayesinde biraz kilo verebilirsem başlangıçta motivasyonum yükselir. Haftaya da listeye daha iyi bir şekilde kilo vermiş olarak girerim takıma faydam olur. Böyle işte ablacım. :)
Selvoscum tebtik ederim ne cok kilo verdin daha dun geldin halbuki masallah banada yetistin
banu abla benim tartılmam gerekiyor mu? valla tartıya çıkmaya korkuyorum bi de regl oldum ya. Ama haftaya bildirim yaparken bu hafta illa tartılmış olmam gerekiyor mu? geçen haftanın kilosu olmaz mı?
Kızlar yardımmm.
***6.TAKIM 421.Etap***
baldandane(90/90 / 0/%0 )Kilosu Sabit
battaniye1 (73,6/73,4 /0,2 /% 0,27)
kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
makres76 (60/59,7 /0,3 /% 0,50)
masalim88(73,9/ / / % )1. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51)
6.Takım Ortalaması: %1,003
neyse paylaşıyorum artık benimde çıkmam Lazım
Canim ben tutamiyorum sen başkasına teklif etmişsin ama sorayım yine de beraber yapalım mı :) ayran detoksunu@baldandane oruc tutmuyorsan gel beraber ayran detoksu yapalim.ne dersin? Belki direnc kirilir kaptanimizinda ayda iki kez izni var ayran detoksuna
Ya kusura bakma sweet cim ben tel den giriyorum o yüzden sadece isim yazıp bildirim yapamıyorum bu mesajın başkasına ama alıntı yapmak zorunda kaldım sana sesimi duyurabilmek icin :) :)Aynı sorun bende de var kuzum bazen kafayı yediriyor kışa kadar dayansa iyi yaz dönemi faturalar baya kabardıAkıllı telefonlar nedense uzun yıllar dayanmıyor eski takozlarımızın bu konuda maşallahı vardı Eylülde taşınacaktın sanırım
Evet canim güzel bir menü imiş bu
Meleklerim Sevgili @seaBahAR ın mesajını kopyaladım ramazan sonrası deneyebilirsiniz 3 günde 3,5 kilo vermiş ve gayet sağlıklı bir menü
Merhaba kızlar***6.TAKIM 421.Etap***
kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74 )Yeni Üye Başlangıç:22 Haziran 2015-Başlangıç Kilo:73-Hedef:64
abla demende hic sorun yok canim 3 tane kizkardesim var abla olarak dogmusum zaten ayrica hosumada gider :)aslında listeye eklendiğimde dediğin gibi olacak. sırf liste için daha dikkatli olucam ama şöyle bir durum var ki bugün girseydim eğer artıda çıkacağım için sizleri de aşağıya çekecektim. Hem dikkat edemedim bütün hafta hem de bugün regl oldum. Regl şişkinliği de eklenince hoş bir sonuç gelmeyecekti.Siz o kadar emek veriyorsunuz, benim yüzümden aşağıya düşmeyin istedim selvi abla :) abla dememde sorun var mı?
Aslında sık gelmek istiyorum ama iftarda ipin ucunu kaçırınca gelmeye çekiniyorum. Ama bugün regl oldum ve muhtemelen ramazan sonuna kadar oruç tutamayacağım zaten. Tutsam bile birkaç gün anca tutabilirim regl bitince.
Banu abla ben ramazan dışında çok rahat kilo verebiliyorum. Çünkü yiyeceklerimi gün içinde dikkatli bir şekilde yiyebiliyorum. Ama oruç olduğumda akşama kadar gözüm dönüyor sanki. Ondan da yiyeyim, bundan da yiyeyim, kolasız yemeyeyim, bi de tatlı yiyeyim falan derken gidiyor. Uzun süre yemeden durunca akşam yemeğe karşı koyabilme gücüm de düşüyor sanırım.
Regl olduğum için şu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum yarın ve ondan sonraki gün. birkaç aydır yapmıyorum etkisi olur diye düşündüm. Bir de onun sayesinde biraz kilo verebilirsem başlangıçta motivasyonum yükselir. Haftaya da listeye daha iyi bir şekilde kilo vermiş olarak girerim takıma faydam olur. Böyle işte ablacım. :)
Saol neslim tesekkur ederim 2 bcuk ay olduSelvoscum tebtik ederim ne cok kilo verdin daha dun geldin halbuki masallah banada yetistin
yuzdemiz cok iyi bu hafta kizlar***6.TAKIM 421.Etap***
saol canim diskalifiye olmadin sanirim seni kaptanimizi izine ayirdi oyle hatirliyorum benBen gıremıyorum artık herkes kılo vermıs herkade cokta okuyamadım atıkmısımdır bende yanı dıskalıfıye olmusumdur..hepınıze basarılar opuyorum
olur canim beraberdr yapariz ilk gunumu tamamladim ben sen yarinmi baslicanCanim ben tutamiyorum sen başkasına teklif etmişsin ama sorayım yine de beraber yapalım mı :) ayran detoksunu
Ya kusura bakma sweet cim ben tel den giriyorum o yüzden sadece isim yazıp bildirim yapamıyorum bu mesajın başkasına ama alıntı yapmak zorunda kaldım sana sesimi duyurabilmek icin :) :)
evet haklısın 73 demiştim ama aslında 74 kusurdum utandım söylemeye 73 demiştim:/
Çok şükür şimdi 71.0 i gördüm de sanki rahatladım az , arada yeme krizleri geliyor sanki burden iştah açılıyor ama zor tuttum bufun kendimi ;/
Eşim gece ye gitti bende bugün iznliyim evde yalnızım en son saat 4 te ton balıklı salata yemistim saat 8 gibi spora başlarım bugün yogun tutmayı ve jillian denemeyi düşünüyorum
Kaldı 7 kilo hadi bakalım
Ben gıremıyorum artık herkes kılo vermıs herkade cokta okuyamadım atıkmısımdır bende yanı dıskalıfıye olmusumdur..hepınıze basarılar opuyorum
Canim ben tutamiyorum sen başkasına teklif etmişsin ama sorayım yine de beraber yapalım mı :) ayran detoksunu
Ya kusura bakma sweet cim ben tel den giriyorum o yüzden sadece isim yazıp bildirim yapamıyorum bu mesajın başkasına ama alıntı yapmak zorunda kaldım sana sesimi duyurabilmek icin :) :)
evet haklısın 73 demiştim ama aslında 74 kusurdum utandım söylemeye 73 demiştim:/
Çok şükür şimdi 71.0 i gördüm de sanki rahatladım az , arada yeme krizleri geliyor sanki burden iştah açılıyor ama zor tuttum bufun kendimi ;/
Eşim gece ye gitti bende bugün iznliyim evde yalnızım en son saat 4 te ton balıklı salata yemistim saat 8 gibi spora başlarım bugün yogun tutmayı ve jillian denemeyi düşünüyorum
Kaldı 7 kilo hadi bakalım
Merhaba kızlarsonucunuzdan dolayı sizi tebrik ederim
Haddime değil belki ama yeni üyeler de son cuma kilolarıyla giriş yapmıyorlar mı?
Sweetdimple hatayda buna benzer bi corba vsr ondan sanirim kotu gelmedi bana corbanin tadi
Rica ederim ablacımTeşekkürler bitanemmmEstagfurullah aklına takılan yerleri elbette soracaksın kuzum.Evet tatlım arkadaşımızın başlangıcı 74 müş ben de az önce okudum utandığı için yanlış yazmış neyseki düzelttim
Rica ederim ablacımO zaman birinciliğinizi canı gönülden tebrik ediyorum
Öncelikle takımı düşünmen çok güzel bitanem ama listeye girdikten sonra da artı çıktığın günler olacak biz bir takımız unutma iyisiyle kötüsüyle bir hafta sen artı çıkarsın diğer hafta takımı uçurursun
Peki ramazanda etkileniyorsan bayram sonu listeye girersin kuzum sıkma canını ama katılımına devam tabii
Evet bitanem tartılırsan iyi olur her cuma kilonu bildirmelisin kuzumHer ne olursa olsun sonucu görelim muhtemelen regl şişkinliğinden artı çıkacaksın üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?