Valla bilmiyorumki kuzum google soralim o herseyi biliyor benim tartimin henuz pili bitmedi 4ay oldu normalmi acabaselam kızlar.
Banu abla kilom 73.8. başladığım yerdeyim yani. Ama şöyle bir durum var sabah bir kez çıktım tartıya bu sonucu gördüm. sonra birkaç kez daha çıktım "Lo" çıkıyor. bu ne demek oluyor basküllerde? Pili mi bitmiş?
Googledan baktim pili az demekmis kuzumselam kızlar.
Banu abla kilom 73.8. başladığım yerdeyim yani. Ama şöyle bir durum var sabah bir kez çıktım tartıya bu sonucu gördüm. sonra birkaç kez daha çıktım "Lo" çıkıyor. bu ne demek oluyor basküllerde? Pili mi bitmiş?
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİ
3 -10TEMMUZ 2015
TAKIM DERECELERİ
...................6.TAKIM % 1.00
.................5. TAKIM % 0,93
....................2.TAKIM % 0,057
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%
İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%
ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51
Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm
Googledan baktim pili az demekmis kuzum
uyku corbasi olaymis adiaksama yemege davetliymisiz unutmusuz napcam bilmiyorumki esimin patronlarina ustelik bi akil verin bana detoksum gitcek yemesem ayip olacak caktirmadan sadece salata yesemmi?
Teşekkürler deryacimmmTEBRİKLER KIZLARRR HARİKASINIZ, çoookkkkk sevindim hepinizi tebrik ederimmm...
selvoşummm ve kaldı 2 sene tebrikler kızlar...
İyi geceler herkese. Herkes yatar bende vampir gibi geceleri ortaya çıkıyorum. Çok uykum geliyorda yatmak işime gelmiyor.
Herkesi tebrik ediyorum kilo veren veremeyen maşallah herkese azminiz hiç eksilmesin
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsunn.
Aminn.
Biraz daha iyiyim kuzum bünye alıştı.
Hayırlısı olsun canım benim hayırlı yolculullar şimdiden.
Bende anneme gel birlikte karatay yapalım diyorum. Annem he he diyo yemekte yine makarnayla ekmeği götürüyor
Ohhh süper olmuş kaptanım. Park etmek herkesin korkulu rüyası haklı valla. Banada babam küçük yaşta araba kullanmayı öğretmişti ama hiç sevmem kullanmayı. Hep babamın zoruyla binmişimdir.
Evet kaptanım yazın bile bizi çalıştıran eğitim sistemine 6 saat boyunca sayıyorum ama nafile
Afiyet olsun kuzum maşallah. O ne öyle 4 litre su hay maşallah.
Ohh afiyet olsun kuzum. Yaramasınnn
Maşallahh herkese. Takımın yüzdesinde birincilikler de çok iyi. Tütüütüt nazar değmesin
İyi tatiller kaptanımkendine çok iyi bak
Cuma günkü menüm
Sahur:
Kkk+bezelye
İftar:
Pazı yemeği
Haşlanmış yumurta
Salata
Yoğurt
Peynir zeytin
Spor: yatılı misafirlerimiz olunca spor yapamadım malesef
Su: 2.5 litre
Selamlar 6.takımın güzelleri
Ben 9.takımdan Zühal
Burda ne mi arıyom
Tabiki sizi tebrik etmeye geldim
Takım birinciliğiniz ve bireysel dereceleriniz için gelsinnn
Selvos88
Tatlım çok güzel vermişin bu hafta gerçi önceki haftalara dikkat etmedim hep böylemi veriyodun. Ama beni geçtin, sana yetişmem lazım
Ben bu ay sporu boşladım maşallah sen devam ediyon
Bu hafta ekstra bişey yaptınmı menünde yoksa normal düzeninimi devam ettin
Herkese kokulu kokulu öpücükler
Tabi Banuma ayrı gelsin
GünaydınTeprikler bu arda kızlar
saol canimm sonunda birinci olduk
superiz masallah nazarlardan korusun bizi
Bildirim yapacagiz sadece listemi olmicak?
saol canim darisi basina insallah
oo bi suru madalyam oldu
Ayran corbasindanmi sicaktanmi anlamadim surekli uykum var
selam kızlar.
uyku corbasi olaymis adiaksama yemege davetliymisiz unutmusuz napcam bilmiyorumki esimin patronlarina ustelik bi akil verin bana detoksum gitcek yemesem ayip olacak caktirmadan sadece salata yesemmi?
yoğunluktan dolayı gelemedim bugün kızlar ve bu hafta izinsiz çalışıcaz yani yarında mesai var.. şu bayram bi gelseeee
Kızlar napiyosunuz :)
Bufun ku menum :
sabah ; çikolatalı Nesfit
ara : 3 hurma
saat 4 gibi : 1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase yogurt
Şimdi şu içmeye devam ediyorum .
Bugünü böyle kapatorsam harika.
Ayran detoskumda yarına kaldı .
Kızlar yarın olmadı ertesi gün spor yapmam gerekiyor. Ev işleri de bi yandan beni bekliyor :/ hangisine öncelik versem
ablacim eşim iftara birilerini cagiracakmis onlara yapacaktimİyi akşamlar çıtırlarım tatiliniz güzel geçiyordur umarım ben yarın yolcuyum şekerler bayramdan sonraki çarşamba döneceğiz inşallah ceptten kk ya giremesem de okuyorum merak etmeyin herhangi bir durumda ulaşırım sizlere takım sizlere emanet
Evet prensesimmm geç geliyrosun kahve içemez olduk ellerinden . Sen yine mi tartılmadın çıtırım
Anneciğin de yapsa aslında çok gzüel olur gerçi bir gün başlayacağına eminim amaArba kullanmak sevilmezmi çıtırımmm açacaksın müziği kafa denki bri arkadaşında olacak ohhh Bu çalışmalarınının karşılığını ilerde alacaksın kuzum seni çok güzel yerlerde göereceğiz inşallah
Teşekkürler efserimmmmm
Evet kuzum bildirim yapacağız fakat takımlar arası
İyiyiz tatlım hoşgeldin tekrar tebrik ederim bireyseldeki birinciliğiniYazını okudum çok güzel yazmışsın teşekkürler meleğimm tamamen senin başarın
Menüne gelince gerçekten süper ama ben nesfite karşıyımmm birazcıkYarın yaparsın detoksunu bitanem bu gece içli köfte yemeyecekmisin
Afiyet olsun kaptanim
Önce işlerini bitir kuzum bu esnada ısınmış olursun hem sonra da yapabildiğin kadar sporunu yaparsınBen iftara kaçtım görüşürüz
Kızlar yarın olmadı ertesi gün spor yapmam gerekiyor. Ev işleri de bi yandan beni bekliyor :/ hangisine öncelik versem
İyi akşamlar çıtırlarım tatiliniz güzel geçiyordur umarım ben yarın yolcuyum şekerler bayramdan sonraki çarşamba döneceğiz inşallah ceptten kk ya giremesem de okuyorum merak etmeyin herhangi bir durumda ulaşırım sizlere takım sizlere emanet
Evet prensesimmm geç geliyrosun kahve içemez olduk ellerinden . Sen yine mi tartılmadın çıtırım
Anneciğin de yapsa aslında çok gzüel olur gerçi bir gün başlayacağına eminim amaArba kullanmak sevilmezmi çıtırımmm açacaksın müziği kafa denki bri arkadaşında olacak ohhh Bu çalışmalarınının karşılığını ilerde alacaksın kuzum seni çok güzel yerlerde göereceğiz inşallah dayan
Misafir olubca spor aksıyor sağlık olsun kuzum
Hoşgeldin sefalar getirdin ZuhalcimmmmHer zaman bekleriz iftardan sonra birşeyler ikram edelim böyle boş boş olmaz dimi Öpüyorum kocaman çok naziksin teşekkürler bitanem
Teşekkürler efserimmmmm
Evet kuzum bildirim yapacağız fakat takımlar arası yarış olmayacak bu hafta
Gayet güzel vermişsin kuzum ben günlük tecrübemle gr verebilmiştim
Keisnlikle ayrandan yan etkisi bitanem
Pilin bitmiş kuzum mutlaka ekside olman lazım
Çaktırmadan idaere edebilrisen süper olur ama mutlaka çakarlar
Kolay gelsin meleğim çok yoğunsun hakikaten bayram geçse de sen de normal düzenine dönsen
İyiyiz tatlım hoşgeldin tekrar tebrik ederim bireyseldeki birinciliğiniYazını okudum çok güzel yazmışsın teşekkürler meleğimm tamamen senin başarın
Menüne gelince gerçekten süper ama ben nesfite karşıyımmm birazcıkYarın yaparsın detoksunu bitanem bu gece içli köfte yemeyecekmisin
kaldi2sene Sweetdimple ayran ictim iki bardak ve salata yedim salata sossuzdu kendimiz ayarliyalim diye sade birakmis yemekten oncede kadin bana cok zayiflamissin dedi bende diyet yapiyorum dedim salata ve ayran yedigimi farkedince ramazanda bari yapmasan dedi kacamak yapinca veremiyorum dedim o da emegin bosa gitmesin haklisin dedi anlayisla karsiladilar cok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?