Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla bilmiyorumki kuzum google soralim o herseyi biliyor benim tartimin henuz pili bitmedi 4ay oldu normalmi acaba

Googledan baktim pili az demekmis kuzum

TEBRİKLER KIZLARRR HARİKASINIZ, çoookkkkk sevindim hepinizi tebrik ederimmm...

selvoşummm ve kaldı 2 sene tebrikler kızlar...

uyku corbasi olaymis adi aksama yemege davetliymisiz unutmusuz napcam bilmiyorumki esimin patronlarina ustelik bi akil verin bana detoksum gitcek yemesem ayip olacak caktirmadan sadece salata yesemmi?

Ayrandandir canım :)
Dun Menemen yapayım, yumurta kirayim dedim yumurta bozuk cikti nasil tiksindim midem çok bulaniyor de , soda işte soda iç :) ben lazım olunca öyle diyorum

TEBRİKLER KIZLARRR HARİKASINIZ, çoookkkkk sevindim hepinizi tebrik ederimmm...

selvoşummm ve kaldı 2 sene tebrikler kızlar...
Teşekkürler deryacimmm
haftaya seni 1. Görmek istiyoruz

İyi akşamlar çıtırlarım tatiliniz güzel geçiyordur umarım ben yarın yolcuyum şekerler bayramdan sonraki çarşamba döneceğiz inşallah ceptten kk ya giremesem de okuyorum merak etmeyin herhangi bir durumda ulaşırım sizlere takım sizlere emanet

İyi geceler herkese. Herkes yatar bende vampir gibi geceleri ortaya çıkıyorum. Çok uykum geliyorda yatmak işime gelmiyor.
Herkesi tebrik ediyorum kilo veren veremeyen maşallah herkese azminiz hiç eksilmesin

Evet prensesimmm geç geliyrosun kahve içemez olduk ellerinden . Sen yine mi tartılmadın çıtırım

Anneciğin de yapsa aslında çok gzüel olur gerçi bir gün başlayacağına eminim ama Arba kullanmak sevilmezmi çıtırımmm açacaksın müziği kafa denki bri arkadaşında olacak ohhh Bu çalışmalarınının karşılığını ilerde alacaksın kuzum seni çok güzel yerlerde göereceğiz inşallah dayan

Cuma günkü menüm

Sahur:
Kkk+bezelye

İftar:
Pazı yemeği
Haşlanmış yumurta
Salata
Yoğurt
Peynir zeytin

Spor: yatılı misafirlerimiz olunca spor yapamadım malesef
Su: 2.5 litre

Misafir olubca spor aksıyor sağlık olsun kuzum

Hoşgeldin sefalar getirdin Zuhalcimmmm Her zaman bekleriz iftardan sonra birşeyler ikram edelim böyle boş boş olmaz dimi Öpüyorum kocaman çok naziksin teşekkürler bitanem
Günaydın Teprikler bu arda kızlar

Teşekkürler efserimmmmm

saol canimm sonunda birinci olduk

superiz masallah nazarlardan korusun bizi

Bildirim yapacagiz sadece listemi olmicak?
saol canim darisi basina insallah

oo bi suru madalyam oldu

Evet kuzum bildirim yapacağız fakat takımlar arası yarış olmayacak bu hafta

Sweetdimple kaptanim tartildim sabah 600 gram eksik cikti bakalim yarin ne cikcak

Gayet güzel vermişsin kuzum ben günlük tecrübemle gr verebilmiştim

Ayran corbasindanmi sicaktanmi anlamadim surekli uykum var

Keisnlikle ayrandan yan etkisi bitanem

Pilin bitmiş kuzum mutlaka ekside olman lazım
uyku corbasi olaymis adi aksama yemege davetliymisiz unutmusuz napcam bilmiyorumki esimin patronlarina ustelik bi akil verin bana detoksum gitcek yemesem ayip olacak caktirmadan sadece salata yesemmi?

Çaktırmadan idaere edebilrisen süper olur ama mutlaka çakarlar

yoğunluktan dolayı gelemedim bugün kızlar ve bu hafta izinsiz çalışıcaz yani yarında mesai var.. şu bayram bi gelseeee

Kolay gelsin meleğim çok yoğunsun hakikaten bayram geçse de sen de normal düzenine dönsen

İyiyiz tatlım hoşgeldin tekrar tebrik ederim bireyseldeki birinciliğini Yazını okudum çok güzel yazmışsın teşekkürler meleğimm tamamen senin başarın

Menüne gelince gerçekten süper ama ben nesfite karşıyımmm birazcık Yarın yaparsın detoksunu bitanem bu gece içli köfte yemeyecekmisin

kaldi2sene Sweetdimple ayran ictim iki bardak ve salata yedim salata sossuzdu kendimiz ayarliyalim diye sade birakmis yemekten oncede kadin bana cok zayiflamissin dedi bende diyet yapiyorum dedim salata ve ayran yedigimi farkedince ramazanda bari yapmasan dedi kacamak yapinca veremiyorum dedim o da emegin bosa gitmesin haklisin dedi anlayisla karsiladilar cok mutlu oldum.

ablacim eşim iftara birilerini cagiracakmis onlara yapacaktim ben yiyemiyor maalesef kaldı ama galiba .
Nesfit tahıl grubu olduğu için alayım demiştim abla çok sık değil inan :)
Senin çok etkin oliyor resmen toparliyorsu n takımı :)

Önce işlerini bitir kuzum bu esnada ısınmış olursun hem sonra da yapabildiğin kadar sporunu yaparsın Ben iftara kaçtım görüşürüz
Afiyet olsun kaptanim

iyi akşamlar. çok yoğun bi gün geçirdim.bugün iftar davetim vardı,.sabahtan ber,i ayaktayım başım ayrı tuttu.ayaklarım ayrı ağrıyo.bugünün menüsünü nasıl yazıcam bilmiyom yaptığım yemeklerin tadına bakarak bi gün geçirdim.çok terledim çok su içtim .aşırı sıcaktı bugün.ama hem yemeklerim çok güzel oldu hemde davetim çok şükür.

cumartesi menü
sabah:çocuklara yaptığım yumurtadan 2 çatal
profiterol yaptım 1 adet tadına baktm islim kebabı yaptım 1 adet köftesinin tadına baktım iftar sofrasına oturmadım.ayakta servis yaptım.yani iftar sofrasına yaptığım bütün yemeklerimin adına bakarak menü yaptım.
3 lt su içtim.
şu oruca başlasamda bi düzene girsem ya böyle düzeni hepten kaybettim.
ondan sonrada bayram ne bileyim temmuz ayı hayırlar getirsin

İyi geceler herkese bayrama çok az kaldı. Ramazan ne çabuk geçti bitti. Hala anlayamadım. Hele ben evde otura otura bişi anlamadıysam işi olanlar ne yapsın. Allah kolaylık versin valla bu sıcaklarda çok zor susuzluk.

Ayyy şu an çok yorgunum çokkk uykum var ama direniyorum uyumamak için. Ablam gelicek bir aydır görmüyorum çok özledim

Kızlar yarın olmadı ertesi gün spor yapmam gerekiyor. Ev işleri de bi yandan beni bekliyor :/ hangisine öncelik versem

Ev işlerini yap kuzum. Bayramda hazır yaklaşıyor. Gerçektende ev işleri baya yoruyor hem spor da yapmış olursun.
Ben cuma 4 saat ütü yaptım halim kalmadı. Cumarteside dolapları sildim kollarımın hali kalmadı. Ama seviniyorum kas yaptım diye. Züğürt tesellisi işte

Ooo hayırlı yolculuklar kaptanım. Su gibi git su gibi gelll.
Sen yeter ki iste kaptanım her zaman kahve var size. Bütün gün anca fırsat bulabiliyorum hele bayram temizliği de olunca.
Yok yok annem başlamaz kaptanım. En azından benim sayemde daha çom sebze yiyor ama yanında ekmekle suyuna bana bana ekmeği pirinci kızartmaları bırakabileceğini hiç zannetmiyorum.

Aynen öyle kaptanım kendi odamı verince bende spor yapıcak yer bulamadım

Ohh afiyet olsun kuzum. İyi yapmışsın anlayışlı kadınmış valla benim anneme birisi öyle bişi dese doldurur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…