Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün oğlumun taekwando müsabakası vardı.bugünden beri spor salonunda maç sırasının gelmesini bekledik.çok şükür güzel bi mücadele verdi ve ilk müsabakasından gümüş madalya kazandı.12 yaşında emeklerinin bir nebzede olsa karşılığını almak çok mutlu etti onu.yazın bu sıcağında 1 aydır antrenman yapıyo.sonuçta onu mutlu görmek beni de mutlu etti.bugün gururluyum

Aminnnnn inşallah canım inşallah herkesin gönlüne göre olur eğitim ve iş hayatı

Tebrik ederim canım cidden kururlanmakta haklısın canım
İnşallah hayatı boyunca hep çok çok güzel dereceler alır kuzun Aminnnnnnnnnnn

***Temmuz
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83***********>81
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>88
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********> 102
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>
selvos88: 79,8***********>

kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>

Hedefimi küçük tuttum ki ulaşabileceğim bir rakam olsun ( gerçi şu anda yazan kilodan fazlasını gördüm sabah ama ödemdir diye önemsemiyorum TAtilde bol bol yürümem şart

İyi geceler herkese. Bugün 4 saat uykuyla ayaktayım adeta zombi gibiyim ablam sabah 5 te geldi bizde onunla oturduk falan 7 yi geçerken yattım hemende uyuyamadım 11 de annem mukabeleye giderken uyandım zaten bugün uykulu uykulu nasıl gezdim hiç fikrim yok

Kızlar günaydın
biri isvec diyeti ile 13 günde 8 kilo verdim dedi ama bilemedim ki yapsam mi :/

Ben bulaşma derim canım. Çok düzensiz ve tek besinle besin var. Şok diyetlerde kolay kilo veriyorsun ama sonra üçer üçer geri alıyorsun.

Ne güzel öyle anlayışlı insanlarla karşılaştıysan. Maşallahh. Senin o ayran detoksunun sonucu ne oldu canım?

Teşekkür ederim o baklava nazarlık olsun artık. Ama napim doymamıştım

Dun evden erken ciktik biraz gezdik dolastik ramazan diye bi yere gidemiuoruz cocuk evde bunaldi o yuzden dun spor yapamadim

Ohh iyi yapmışsın. Bende evde çok bunalıyorum tatilde benide birisi çıkartsın

selam kızlar herkese iyi pazarlar.. ben bugünde çalışıyorum maalesef.. şu saate kadar gelen giden yok sabahtan da eğitim vardı.. şimdiden bunaldım. akşam olur mu ki bugün

Oyy kolay gelsin valla pazar pazar herkes yatarken sen çalış. Allah sabırlar versin. Zaman çabuk geçerr

Bugunku menum
Sabah : karatay kahvaltisi
Ogle: bi ince dilim.kavun tarcinli yogurt
Aksam: kabak ve bogrulce salatasi

3.5 litre su + 3 kupa bitki cayi
Jilian level-1

Afiyet olsunn. Yaz meyvelerinin de tam zamanı ama canım hiç istemiyor. Yemeyip yemeyip tatlı yiyince çok kötü oluyorum. Vücut yabancı bişi girdiğini hissediyor. Dün baklava yemiştim mesela midem başım nasıl dönüyor.

Merhaba canım iyiyiz allaha şükür. Kuzum yapma şöyle. Banu ablamında dediği gibi metabolizmana yazık yapma kendine.

Oyyy tebrik ederim canım benim. Nasıl mutlusundur şimdi kim bilir. Allah bugünleri görmeyi nasip etmiş bin kere şükürler olsun.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Rabbim şükür KAdir gecesinede kavuşturdu bizleri İnşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bu gece edeceğimiz tüm duaları, okuyacağımız tüm kuranları ve kılacağımız tüm namazları kabul eder ve bizleri bu gecenin sabahında duaları kabul olmuş ve bağışlanmış olarak uyanmayı nasip eder .....Aminnnnnn

Bugün iftara Annemlerdeyiz ( tabiki bende oruçluyum ) hatta kızkardeşim çocukları Annem parkta oyalarken bizde bizim Sosyete pazarını bir gezelim diyoruz gerçi oruçlu oruçlu zor olur ama şöyle bir dolanıp tekrar parka döneriz Normalde her Kandil yada Kadir gecesi eşimin Amcasında olurduk iftara ama bu sene eşim nedense yok gitmeyelim dedi Artık nereden estiyse ( ben Amcaoğluna kızdığındanmı dediğimde sinirlenip ne alaka dedi, halaları falan yokmuş diye gitmek istemiyormuş )
O yüzden saat 6ya doğru ben çocuklarla amcasına geçeceğim ( eşim işten direk gelirim ben bir yarım saat oturur kaçarız diyor ) oradan Annemlere geçip iftarımızı yapacağız ve en son KVye geçeceğiz

Gecede Allahın izniyle Ailecek kuran okuyacağız
Normalde ben zaten hep okurdum eşimde sağ olsun biz evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun ayağına yatıp hiç eline kuran almıyordu ( zaten ufakken öğrenmiş sonra KV hiç üzerine düşmemiş by SoftCoup"> oda biz evlenmeden seneler önce bırakmış kuran okumayı ) Geçenlerde rest çektim hepsine madem bir aileyiz sadece benim kuran okumamla olmaz bundan sonra birlikte okuyacağız diye hatta bundan sonra her perşembe gecesi o televizyon kapanacak ve herkes en azından bir Yasin okuyacak dedim tabi hepsi itiraz etmeden kabul etti inşallah istikrarlı birşekilde devam ettirebilirim bu kararımı

İki hafta dolmadan donemiyorsun sanirim kuzum kaptnaimiz yok bayramdan sonra gelcek zaten bu hafta takimlar arasi yaris yok haftayada snein iznin dolar sanirim

ayyy ne guzel bi gurur.. İnsallah evlatlarimiz hayatlari boyunca basarili olur bizde gurur duyar mutlu oluruz

Menun cok guzel canim afiyet olsun
bende bugun 4 saatlik uykuylayim esim geceleri guvenlik olarak calisiyor gelmeden uyuyamiyorum aklim kaliyor sonrasi zombi

menulerine ve sporuna hayranim cok guzel.. Ayran detoksumunun sonucu 700 gram canim 2 gunde 2 kilo diuor ama bence o sonuc hic diyet yapmayanlar icin su kaybinin sonucu.

hafta başı olduğu okuyunca geldi aklımaaa günleri bile karıştırdım.
inşallah canımm
pazarda calistin ya ondandir canim

arkadaşlar oğlumun ve benim sevincine ortak olan hepinize teşekkür ederim. senasevval oynakbasi34 Selvos88
inş.hepimizin çocukları başarılarıyla göğsümüzü kabartır.
amin canimm :)

kadir geceniz mübarek olsun.dualarda unutmayalım birbirimizi.gıyaben yapılan dualara melekler amin diyor unutmayın.
hepinize kaçamaksız güzel bi hafta dilerim
seninde kadir gecen mubarek olsun canim.. Tum dualarimiz kabul olur insallah

Merhaba canım iyiyiz allaha şükür. Kuzum yapma şöyle. Banu ablamında dediği gibi metabolizmana yazık yapma kendine.
Canimm metobolizmam zaten alt ust olmus bari dayaniyimde kurtulayim
Caniminicii neguzel bir hayirli esmissin sennnnn. Neguzel ya ben cook sevindim in sha Allah kizlarinda seni ornek gorur boyle guzel hayirli es olurlar ileride. Askimbenim kocaman opdummmmmmm
nemiyorsun sanirim kuzum kaptnaimiz yok bayramdan sonra gelcek zaten bu hafta
tamam bitanem cok saol haber verdigin icin ablacim muahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…