- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
askimmmmmmmm hahaha yaaaa oyle olucak sonunda sanirimayy gercektenmi sanirim 1 hafta oldu neyse bende haftaya katilirim sorun degil hihhi. Aayyy in sha Allah ablacimmm birdaha gormem. O senin guzelligin banu alkanimmmm. Kizinin okuluda hayirli olsun ablacim in sha Allah severek gider hergun hic skilmadan.
bugün oğlumun taekwando müsabakası vardı.bugünden beri spor salonunda maç sırasının gelmesini bekledik.çok şükür güzel bi mücadele verdi ve ilk müsabakasından gümüş madalya kazandı.12 yaşında emeklerinin bir nebzede olsa karşılığını almak çok mutlu etti onu.yazın bu sıcağında 1 aydır antrenman yapıyo.sonuçta onu mutlu görmek beni de mutlu etti.bugün gururluyum
Kızlar günaydın
biri isvec diyeti ile 13 günde 8 kilo verdim dedi ama bilemedim ki yapsam mi :/
Misafir olunca tadina bakmak lazim canim bence cok dert etme
aynen bende bayram ertesi tarti gununden cok korkuyorum ramazandan cikcaz vucut nasil tepki gosterir merak ediyorum
evet kuzum cok cabuk gecti ramazan bu sene :) bende kizkardeslerimi ozledim bu ara yogunluktan pek gorusemedik
Cok anlayisli biriydi cok mutlu oldum butun gun stres olmustum napcam diye
sporunda menunde harikaa
ben inanmiuorum oyle diyetlere hem zaten kaptanimizda onaylamiyor saglikli beslenerek saglikli kilolar vermemizi istiyor :)
Dun evden erken ciktik biraz gezdik dolastik ramazan diye bi yere gidemiuoruz cocuk evde bunaldi o yuzden dun spor yapamadim
selam kızlar herkese iyi pazarlar.. ben bugünde çalışıyorum maalesef.. şu saate kadar gelen giden yok sabahtan da eğitim vardı.. şimdiden bunaldım. akşam olur mu ki bugün
Bugunku menum
Sabah : karatay kahvaltisi
Ogle: bi ince dilim.kavun tarcinli yogurt
Aksam: kabak ve bogrulce salatasi
3.5 litre su + 3 kupa bitki cayi
Jilian level-1
Merhaba kizlar nasilsiniz. Ben tekrar iznimden gruba katilmak istiyorum. Tekrardan elma diyetine basladim bugun 2inci gunum. Birakmamak uzere deVam ediyorumm. Dun 101,4 bugun 99.7 im. 1,7 kg gitti dunden beri. Devam. Cuma gunu tartilacam benim icin cok supriz olucak. Hemen menumu paylasiyim
bugün oğlumun taekwando müsabakası vardı.bugünden beri spor salonunda maç sırasının gelmesini bekledik.çok şükür güzel bi mücadele verdi ve ilk müsabakasından gümüş madalya kazandı.12 yaşında emeklerinin bir nebzede olsa karşılığını almak çok mutlu etti onu.yazın bu sıcağında 1 aydır antrenman yapıyo.sonuçta onu mutlu görmek beni de mutlu etti.bugün gururluyum
İki hafta dolmadan donemiyorsun sanirim kuzum kaptnaimiz yok bayramdan sonra gelcek zaten bu hafta takimlar arasi yaris yok haftayada snein iznin dolar sanirimMerhaba kizlar nasilsiniz. Ben tekrar iznimden gruba katilmak istiyorum. Tekrardan elma diyetine basladim bugun 2inci gunum. Birakmamak uzere deVam ediyorumm. Dun 101,4 bugun 99.7 im. 1,7 kg gitti dunden beri. Devam. Cuma gunu tartilacam benim icin cok supriz olucak. Hemen menumu paylasiyim
ayyy ne guzel bi gurur.. İnsallah evlatlarimiz hayatlari boyunca basarili olur bizde gurur duyar mutlu oluruzbugün oğlumun taekwando müsabakası vardı.bugünden beri spor salonunda maç sırasının gelmesini bekledik.çok şükür güzel bi mücadele verdi ve ilk müsabakasından gümüş madalya kazandı.12 yaşında emeklerinin bir nebzede olsa karşılığını almak çok mutlu etti onu.yazın bu sıcağında 1 aydır antrenman yapıyo.sonuçta onu mutlu görmek beni de mutlu etti.bugün gururluyum
Menun cok guzel canim afiyet olsunpazar menü:
sahur:1 adet tavuk göğsü avuiçi kadar,1 adet islim kebabı,1 adet nektari,1 adet şeftali
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:dışardaydım 1 kase mercimek çorba, 1 prsiyon adana kebab
2 lt su içmeye devam sahura kadar 3 olur
bende bugun 4 saatlik uykuylayim esim geceleri guvenlik olarak calisiyor gelmeden uyuyamiyorum aklim kaliyor sonrasi zombiİyi geceler herkese. Bugün 4 saat uykuyla ayaktayım adeta zombi gibiyimablam sabah 5 te geldi bizde onunla oturduk falan 7 yi geçerken yattım hemende uyuyamadım 11 de annem mukabeleye giderken uyandım zaten bugün uykulu uykulu nasıl gezdim hiç fikrim yok
menulerine ve sporuna hayranim cok guzel.. Ayran detoksumunun sonucu 700 gram canim 2 gunde 2 kilo diuor ama bence o sonuc hic diyet yapmayanlar icin su kaybinin sonucu.Pazar günkü menüm:
Sahur:
Kkk+yoğurt
İftar:
Mercimek çorba
1 kaşık mancar
1 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt
Salata
Peynir zeytin
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Spor: 10 dakika zumba 10 dakika yoga 100 mekik(bugün hiç halim yoktu)
Su:2 litre
Yeni hafta hepimize hayirli mutlu olsun kizlar insallah bol eksili bi hafta olur birinciligimiz daim olur
pazarda calistin ya ondandir canimhafta başı olduğu okuyunca geldi aklımaaa günleri bile karıştırdım.
inşallah canımm
amin canimm :)arkadaşlar oğlumun ve benim sevincine ortak olan hepinize teşekkür ederim.senasevval oynakbasi34 Selvos88
inş.hepimizin çocukları başarılarıyla göğsümüzü kabartır.
seninde kadir gecen mubarek olsun canim.. Tum dualarimiz kabul olur insallahkadir geceniz mübarek olsun.dualarda unutmayalım birbirimizi.gıyaben yapılan dualara melekler amin diyor unutmayın.
hepinize kaçamaksız güzel bi hafta dilerim
Canimm metobolizmam zaten alt ust olmus bari dayaniyimde kurtulayimMerhaba canım iyiyiz allaha şükür. Kuzum yapma şöyle. Banu ablamında dediği gibi metabolizmana yazık yapma kendine.
Caniminicii neguzel bir hayirli esmissin sennnnn. Neguzel ya ben cook sevindim in sha Allah kizlarinda seni ornek gorur boyle guzel hayirli es olurlar ileride. Askimbenim kocaman opdummmmmmmNormalde ben zaten hep okurdum eşimde sağ olsun biz evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun ayağına yatıp hiç eline kuran almıyordu ( zaten ufakken öğrenmiş sonra KV hiç üzerine düşmemiş by SoftCoup"> odabiz evlenmeden seneler önce bırakmış kuran okumayı ) Geçenlerde rest çektim hepsine madem bir aileyiz sadece benim kuran okumamla olmaz bundan sonra birlikte okuyacağız diye hatta bundan sonra her perşembe gecesi o televizyon kapanacak ve herkes en azından bir Yasin okuyacak dedim tabi hepsi itiraz etmeden kabul etti inşallah istikrarlı birşekilde devam ettirebilirim bu kararımı
tamam bitanem cok saol haber verdigin icin ablacim muahhhnemiyorsun sanirim kuzum kaptnaimiz yok bayramdan sonra gelcek zaten bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?