- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
Evet canim yarın yapayım bende 2 gün sürdürmek mecburi mi ???abla demende hic sorun yok canim 3 tane kizkardesim var abla olarak dogmusum zaten ayrica hosumada gider :)
Saol neslim tesekkur ederim 2 bcuk ay oldu
yuzdemiz cok iyi bu hafta kizlar
saol canim diskalifiye olmadin sanirim seni kaptanimizi izine ayirdi oyle hatirliyorum ben
olur canim beraberdr yapariz ilk gunumu tamamladim ben sen yarinmi baslican
apla apla aplacigimmmmm :)
Umudum hoşgeldin bitanemm diskalifiye olduğunu nereden çıkardın tatlım sen izinlisin ama 2 hafatn doldu istediğin zaman dönebilirisn yok öyle hemen bizden kurtulmak
Hmmmm sorun şimdi anlaşıldı ama keşke doğrusunu yazsaydın kuzum az kalsın zor durumda kalacaktık neyseki başlangıç kilonu 74 olarak düzelttim 4 dk kalasen abla yaz ben duyarımmm yorma kendini
Teşekkürler bitanemmmEstagfurullah aklına takılan yerleri elbette soracaksın kuzum.Evet tatlım arkadaşımızın başlangıcı 74 müş ben de az önce okudum utandığı için yanlış yazmış neyseki düzelttim
bulgur yerine bugday nohut var dereotu sarmisak var kaptanim katma diyoruz biz adina. Bugun sabah tartildim regl etkisiyle arti ciktim ama dert etmedim cunku gecen ay stres olmustum reglde fazla cikinca regl bitince bi baktim.eksideyim bile. Bide yarin sabah tartilcam gunluk farkini gormek icin
Evet selvoşum ayran aşı derler ondan bahsediyorsun sanırım ama inan benlik değil bu detoks .Çaysızlık kahvesizlik zorluyor en baştan yarından sonra tartılmayı unutma 1 kereye mahsus izin veriyorum ayran detoksunun sendeki etkisini görelim bitanem
birincimi olduk biz oleyy yaa cok sevindimmmmRica ederim ablacımO zaman birinciliğinizi canı gönülden tebrik ediyorum
Kiz bnde oyle saniyordum 24 saat yiyim bikmam diyordum. Gel gorki nasilda bikmisim. Ama bugun canim cekti 1 aya yakin veya daha fazla yemedim en iyisi gideyimde aksam yemegi olarak omlet yapayim hazir erkenken.Yumurtadan hiç bıkmam ama sadece alerji falan yapar diye haftanın bir günü farklı şeyler yiyorum kahvaltıda. Çünkü yumurta çok değişik formlara girebiliyor.
Amieeen cok saol askimmm. Bilmiyorum ablacim henuzzzTatlm şayet içmiyorsan lütfen başlamaAllah bağışlasın prensimizi çok şanslısın
hahahah aynen oyleee parmagimi kaldirdigimda oda kaldiriyoMaşallah yaa, benimkide iki gün önce 14. Ayı bitti oda aynalara duvarlara kafa atar o olmadı bize atar:))))
Isaret parmağına cok güzel alıştırdım dinliyordu o an yaptığı şeyi bırakıyordu ama artık oda bana yapıyo sıpa:)
Saol canimSu alisveris olaylarini bitireyim soz sizinle tekrar olacagimm. Bu arada selvi abla ve kilon verenler sizleri kocaman opuyorum tebrikler canlarimm
İnşallah canımefserim yeni gelen kilo dişini sıkarsan 1 haftada gidiyor sıkma canını azmış bende çok sanmıştım
Az kaldı abla bayramdan hemen sora aranızdayımTünaydın meleklerimmm Hayırlı Cumalar hepimize
Tatlm şayet içmiyorsan lütfen başlamaAllah bağışlasın prensimizi çok şanslısın
Gel efserim bir an önce gel ne kadar çabuk gelrisen o kadar çabuk motive olursun kuzum
Maşallah benim prensesime yazın bile 6 saat düzenli ders çalışman harika kuzum.Haklısın kuzucum her gün birbirinin aynı genelde en azından senin okula dönme heyecanın var biz ne yapalım keşke okul yıllarımız hiç bitmeseydi
Evet kuzum listeye aldım seni ama kendini hazır hissetmiyorsan sonra girebilirsin bitanem.Yine vereceksin lütfen umutsuz olma fakat buraya daha sık gelmeye çalış ki motivasyonun yüksek olsun
Şükür bitanem bir yaramazlık yokEvelallah on numara şoför oldu sadece park etmede biraz zorlanıyordu onu da çalışarak hallettik imş heyecanlanmaz sınavda 22 sindeymiş sınavı bakalım biraz da annesi çalıştırır inş hemen alır ehliyetini.Hapını bırakma kuzum hazır iyi gelmişken
Maşallah kuzuma
Evet akşam hata sonucu ilk listeye eklememişim fakat alıntı yaparken takıma döndüğünü görünce düzelttim tatlım.Maşallah çok güzel vermişsin .Fakat gruplara katılım topiğinde de takıma ilk geldiğinde de 73 yazmışsın kuzum acaba ben mi yanlış kaydettim diye baktım ama 73 müş
Hoşgeldin meleğimmmm
Verilemeyecek bir kilo değil efserimmm diyetisyeninden listeni kap gel hemen tatlım en geç 1 ayda listeye dönersin
Kabızlık elbette etkili aseacımmm çörek otunu ve zeytinyağını kullanmaya ne dersin kuuzm
Ağlamak da neyin nesi meleğimmsen elinden geleni yapıyorsun bazı dönemlerde bu duraklama oluyor ama sakın moralini bozma aynı şeyleri bizler de yaşadık gülüm elbet tekrar vermeye başlayacaksın .Ayran detoksunu 15 te bir dene istersen ramazan da bitiyor normal düzene geçince eminim istikrarına devam edeceksin
Oooooo maşallah deryam su miktarını artırmana sevindim demekki neymiş sen su almaya üşeniyormuşsunbak yanında dolaştırınca otomatikman arttı cıslara tadımlık olduktan sonra kızmam meleğim ama 1 yudum bile olsa colaya Ne güzel haberler tatlım 2 beden bile bol geldiyse incelme müthiş o zaman İzinli olduğun için menü paylaşmana gerek yok karar senin tatlım ama tartılmayı ihmal etme Sen de iyi ki varsın meleğimmm
Yapabilrisin deryacımmm zorlandığın hareketleri es geçersen sorun olacağını sanmıyorum.Jillian topiğinde devammlılık var sanırım karar senin bitanem
15 te bir çarşamba perşembe yaparsanız tartı motivasyonunuza katkısı büyük olur selvoşum
Cecom insülin sorunun olduğu için tutmasan daha iyi sanırım süre uzun çünkü allah korusun fenalaşırsınSusuzluk ise başlıbaşına etkiliyor çok haklısın kuuzm neyseki az kaldı normal düzenimize geçeceğiz
Tekne orucunu iyi önermiş cimcimeOkulları önceden incelemeniz çok iyi olmuş çok yorulmuşsun ama okul hakikaten önemli sosyal etkinlikler çevresi herşey etkili.İnşallah radyo televizyon bölümüne girebilir madem çok istiyor prensesimiz hayıslısı olsun canım.
Kırmızı beyaza bayılıyorummmm güle güle giy bitanem
Haftasonu enişte de evde olacağı için zorlanmazmısın meleğim
Ohhh balımmmm sefan olsun gez bitanem kış gelmeden .Karadeniz en merak ettiğim ve gitmek istediğim yerlerdenAnneciğini ikna et artık beni seviyorsan hafif yemekler yap anneciğim dersen eminim seni kırmayacaktır balım
Anladım cabim ben yarin sabah erkenden markete gideyim de alayım malzeme lerikaldi2sene canim sabah kahvaltida 1 yumurta yesillik peynir bir dilim kepekli ekmek ( ben ekmegi yemedim) sonrasindada ayran corbasini yapcan iki saatte bir kase icicen bu corbayi yaparken kafein ve gazli icecek yok seker tu yok
Corbanin tarifi
2 litre ayran
2 salatalik
4 kasik haslanmis bulgur
4 kasik haslanmis nohut
4 kasik haslanmis yesil mercimek
Tum malzemeleri karistirip gun icinde tuketicen ben icine nanede koydum cok guzel oldu
Ben evde kendi mayaladigim yogurttan yaptim sut urunlerini light almayi sevmiuorum. Bitince karatayla devam ederiz canim insallah hedeflerimize ulasiriz. Benim buzlukta nohut haslanmis vardi mercimekle bulgur cok cabuk pisiyor zatenAnladım cabim ben yarin sabah erkenden markete gideyim de alayım malzeme leri
yağsız yoğurt olmasi lazim dimi bende normal yoğurt var o olmuyor dimi ????
Düdüklü tencere mde yok o yüzden
haslama şansım pek yok mecbur haslanmis konserve olanini alacağım yarın
gem zaten eşim iftara bekar arkadaşlarını cagiracakmis icli köfte yap dedi ona malzeme almam lazım yarın onu da aradan çıkarırım artık is ten çağırmazlarsa inş
15 inde 70 i görmek istiyorum ben Selvos o yüzden detoksu bitince ne yapacağız :/
az önce bişeyler yedim. Yarın sabahtan tartılsam olur dimi?
Evet canim yarın yapayım bende 2 gün sürdürmek mecburi mi ???
ayran detoksu yazdım birbirinden farklı tarifler var canım senin yaptığın hangisi ?
Link atabilir misin bende onu yapayım
apla apla aplacigimmmmm :)
Hep bi ablam olsun istemisimdir o yüzden abla diye seslenmeyi çok severim :))
Şükur kavusturana :) :)
Utanmistim abla evet ya ilk mesajlarımda da belirtmistim hatırlarsın belki , hain eşim zorla tartıya çıkarmıştı beni74. Kusur u görünce pis bi kahkaha atıp " nur topu gibi bi on kilon var yavrum " demişti pis pis siritarak > :×
Şimdi 3 kilosu gitti çok şükür kaldı 7 kilo
10 eylül de tatile gidiyoruz bodrum a :)
Yani tam 2 ayim var o 7 kilo yu vermek için
umarım basaririm.
bulgur yerine bugday nohut var dereotu sarmisak var kaptanim katma diyoruz biz adina. Bugun sabah tartildim regl etkisiyle arti ciktim ama dert etmedim cunku gecen ay stres olmustum reglde fazla cikinca regl bitince bi baktim.eksideyim bile. Bide yarin sabah tartilcam gunluk farkini gormek icin
birincimi olduk biz oleyy yaa cok sevindimmmm
kaldi2sene canim sabah kahvaltida 1 yumurta yesillik peynir bir dilim kepekli ekmek ( ben ekmegi yemedim) sonrasindada ayran corbasini yapcan iki saatte bir kase icicen bu corbayi yaparken kafein ve gazli icecek yok seker tu yok
Corbanin tarifi
2 litre ayran
2 salatalik
4 kasik haslanmis bulgur
4 kasik haslanmis nohut
4 kasik haslanmis yesil mercimek
Tum malzemeleri karistirip gun icinde tuketicen ben icine nanede koydum cok guzel oldu
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta peynir domates salatalik
Sonrasida iki saatte bir detoks corbasi
4 litre su+ 1 soda+ 1 kupa kiraz sapi cayi
Jilian level-1 + 30 dakika tempolu yuruyus
Ya kizlar wallayi kusurabakmayin hic sohbete bu gunler dogru durust katilamadim. Malum ayin 30 unda ucuyorum tr. 20 gunum kaldi ve ben cogu hazirliklari tamamladim 2 haftadir ordan buraya git abiyeler elbiseler felan falan derken. Bugunde carsiya ciktim yine. Sahane seyler aldim yine. 2 gecelik daha aldim cok sexyler yaaaaaaa. Saten bebekpembesi dizime kadar ve omuzlardan dantelli. Ve kankirmizi renginide aldim. Siyah geceligimide ordan almistim sahane resmen bayildim. MaXfactorden dudak boyasinida aldim. Normalde 2 tanesi 32 euroya simdi 25% indirimde oldugu icin 25 euro odedim tanesi 17 euro. Ama kizlarrr sa ha neee. Gidin alin!!! Yemin ederim ne yaparsam yapayim rengi dudagimdan cikmiyor. Zaten ben boyle birsey ariyordum sukurki buldum. Kirmizi rengi ve nude kahve renginide aldim ayriyetten bitanede ablama aldim. Hic dusunmeden alin. Yarin yine carsiya cikacam alisverisin devamini edicem. Yarinda gidersem cogu sey almis oldum. Tum ihtiyaclarim tamam turkey icin hazirim :)). Ama yarin sac boyasi alip yeniden siyaha boyicam tekrar simsiyah olsun diye. Kizlarada yinebirseyler alirim. Okadar cok hediyeler aldimki koca bir canta hickimseyi es gecmeden. Bugunde gidip sudyen vs vs aldim onlara. Bendede 5 tane vardi daha hic giymedigim. Cok guzeller sexy ama Cup A ve B oldugu icin kucukgeldiler. Benim goguslerim cup D. Bilmiyorum sizdede cup felan varmi? Herneyse ablam ve annem yeter kizim cok hediyeler aldin diyince biraz kendimi durdurdum. Ya ben hediye almayi cok severim. Gerci onlar bana hicbirzaman hediye almadiama olsun ben hediyesinde degilim. Onlar sevinsinde beni dusunmeselerde olur.
İnşallah canım
Az kaldı abla bayramdan hemen sora aranızdayım
Anladım cabim ben yarin sabah erkenden markete gideyim de alayım malzeme leri
yağsız yoğurt olmasi lazim dimi bende normal yoğurt var o olmuyor dimi ????
Düdüklü tencere mde yok o yüzden
haslama şansım pek yok mecbur haslanmis konserve olanini alacağım yarın
gem zaten eşim iftara bekar arkadaşlarını cagiracakmis icli köfte yap dedi ona malzeme almam lazım yarın onu da aradan çıkarırım artık is ten çağırmazlarsa inş
15 inde 70 i görmek istiyorum ben Selvos o yüzden detoksu bitince ne yapacağız :/
Teşekkürler meleğimmmoooooo 6. takımın güzelleri
hem takım derecenizden, hemde bireysel derecelerinizden ötürü tebrik ederim.
etaplar nasıl birleşiyor? yani haftaya olmayacak sonraki hafta iki haftanın birden mi olacak? kafam karıştı :)
Elbette olur kuzum lütfen yarın unutma çünkü haftaya listeye girmek istersen yarınki kilonu yazmak zorundayız gerçi bu hafta bayram dolayısı ile etaplar birleşecek sanırım biz yine normal düzenimize devam ederiz geçen seneki gibi
etaplar nasıl birleşiyor? yani haftaya olmayacak sonraki hafta iki haftanın birden mi olacak? kafam karıştı :)
evet tatlım 17 temmuzdaki 422.etap bayramın birinci gününe denk geldiği için 24 temmuzdaki 423, etap ile birleştirilecek .Değişen birşey yok yüzdeleriniz ikiye bölünecek kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?