Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canim yarın yapayım bende 2 gün sürdürmek mecburi mi ???
ayran detoksu yazdım birbirinden farklı tarifler var canım senin yaptığın hangisi ?
Link atabilir misin bende onu yapayım

apla apla aplacigimmmmm :)
Hep bi ablam olsun istemisimdir o yüzden abla diye seslenmeyi çok severim :))
Şükur kavusturana :) :)
Utanmistim abla evet ya ilk mesajlarımda da belirtmistim hatırlarsın belki , hain eşim zorla tartıya çıkarmıştı beni 74. Kusur u görünce pis bi kahkaha atıp " nur topu gibi bi on kilon var yavrum " demişti pis pis siritarak > :×
Şimdi 3 kilosu gitti çok şükür kaldı 7 kilo
10 eylül de tatile gidiyoruz bodrum a :)
Yani tam 2 ayim var o 7 kilo yu vermek için
umarım basaririm.

bulgur yerine bugday nohut var dereotu sarmisak var kaptanim katma diyoruz biz adina. Bugun sabah tartildim regl etkisiyle arti ciktim ama dert etmedim cunku gecen ay stres olmustum reglde fazla cikinca regl bitince bi baktim.eksideyim bile. Bide yarin sabah tartilcam gunluk farkini gormek icin

Rica ederim ablacım O zaman birinciliğinizi canı gönülden tebrik ediyorum
birincimi olduk biz oleyy yaa cok sevindimmmm

kaldi2sene canim sabah kahvaltida 1 yumurta yesillik peynir bir dilim kepekli ekmek ( ben ekmegi yemedim) sonrasindada ayran corbasini yapcan iki saatte bir kase icicen bu corbayi yaparken kafein ve gazli icecek yok seker tu yok
Corbanin tarifi
2 litre ayran
2 salatalik
4 kasik haslanmis bulgur
4 kasik haslanmis nohut
4 kasik haslanmis yesil mercimek

Tum malzemeleri karistirip gun icinde tuketicen ben icine nanede koydum cok guzel oldu

Yumurtadan hiç bıkmam ama sadece alerji falan yapar diye haftanın bir günü farklı şeyler yiyorum kahvaltıda. Çünkü yumurta çok değişik formlara girebiliyor.
Kiz bnde oyle saniyordum 24 saat yiyim bikmam diyordum. Gel gorki nasilda bikmisim. Ama bugun canim cekti 1 aya yakin veya daha fazla yemedim en iyisi gideyimde aksam yemegi olarak omlet yapayim hazir erkenken.
Tatlm şayet içmiyorsan lütfen başlamaAllah bağışlasın prensimizi çok şanslısın
Amieeen cok saol askimmm. Bilmiyorum ablacim henuzzz
hahahah aynen oyleee parmagimi kaldirdigimda oda kaldiriyo parmagini isiriyorum ozaman cok tatli tombisim teyzesiinin aski bizede kafa atip duruyoo :)) auuuu diye bagirincada cok hosuna gidiyor hahaha. Ben cok deli dolu bir teyzeyim kucagima alip deli gibi dans ediyorum veya karsisinda twerk dansini yapiorum cok hosuna gidiyor kahkahalar atiyoaskimbenim ma sha Allah ablacim Allah onlari bizlere bagislasin. Amieeen

Ya kizlar wallayi kusurabakmayin hic sohbete bu gunler dogru durust katilamadim. Malum ayin 30 unda ucuyorum tr. 20 gunum kaldi ve ben cogu hazirliklari tamamladim 2 haftadir ordan buraya git abiyeler elbiseler felan falan derken. Bugunde carsiya ciktim yine. Sahane seyler aldim yine. 2 gecelik daha aldim cok sexyler yaaaaaaa. Saten bebekpembesi dizime kadar ve omuzlardan dantelli. Ve kankirmizi renginide aldim. Siyah geceligimide ordan almistim sahane resmen bayildim. MaXfactorden dudak boyasinida aldim. Normalde 2 tanesi 32 euroya simdi 25% indirimde oldugu icin 25 euro odedim tanesi 17 euro. Ama kizlarrr sa ha neee. Gidin alin!!! Yemin ederim ne yaparsam yapayim rengi dudagimdan cikmiyor. Zaten ben boyle birsey ariyordum sukurki buldum. Kirmizi rengi ve nude kahve renginide aldim ayriyetten bitanede ablama aldim. Hic dusunmeden alin. Yarin yine carsiya cikacam alisverisin devamini edicem. Yarinda gidersem cogu sey almis oldum. Tum ihtiyaclarim tamam turkey icin hazirim :)). Ama yarin sac boyasi alip yeniden siyaha boyicam tekrar simsiyah olsun diye. Kizlarada yinebirseyler alirim. Okadar cok hediyeler aldimki koca bir canta hickimseyi es gecmeden. Bugunde gidip sudyen vs vs aldim onlara. Bendede 5 tane vardi daha hic giymedigim. Cok guzeller sexy ama Cup A ve B oldugu icin kucukgeldiler. Benim goguslerim cup D. Bilmiyorum sizdede cup felan varmi? Herneyse ablam ve annem yeter kizim cok hediyeler aldin diyince biraz kendimi durdurdum. Ya ben hediye almayi cok severim. Gerci onlar bana hicbirzaman hediye almadi ama olsun ben hediyesinde degilim. Onlar sevinsinde beni dusunmeselerde olur.

efserim yeni gelen kilo dişini sıkarsan 1 haftada gidiyor sıkma canını azmış bende çok sanmıştım
İnşallah canım

Az kaldı abla bayramdan hemen sora aranızdayım

Anladım cabim ben yarin sabah erkenden markete gideyim de alayım malzeme leri
yağsız yoğurt olmasi lazim dimi bende normal yoğurt var o olmuyor dimi ????
Düdüklü tencere mde yok o yüzden
haslama şansım pek yok mecbur haslanmis konserve olanini alacağım yarın
gem zaten eşim iftara bekar arkadaşlarını cagiracakmis icli köfte yap dedi ona malzeme almam lazım yarın onu da aradan çıkarırım artık is ten çağırmazlarsa inş
15 inde 70 i görmek istiyorum ben Selvos o yüzden detoksu bitince ne yapacağız :/

Ben evde kendi mayaladigim yogurttan yaptim sut urunlerini light almayi sevmiuorum. Bitince karatayla devam ederiz canim insallah hedeflerimize ulasiriz. Benim buzlukta nohut haslanmis vardi mercimekle bulgur cok cabuk pisiyor zaten

az önce bişeyler yedim. Yarın sabahtan tartılsam olur dimi?

Elbette olur kuzum lütfen yarın unutma çünkü haftaya listeye girmek istersen yarınki kilonu yazmak zorundayız gerçi bu hafta bayram dolayısı ile etaplar birleşecek sanırım biz yine normal düzenimize devam ederiz geçen seneki gibi

Genelde 2 günlük yapılıyor kuzum gerçi ben 1 gün dayanabilmiştim bozdum sen 2 gün yaparsan daha güzel sonuç alırsınBir sürü ablan oldu bak Evet hatırladım şimdi ama eşine kızma bilmedne sana iyilik yapmış şayet öyle demeseydi farkında olmadan kilo almaya devam edecektin Spora asılırsan 2 ayda rahat rahat verirsin kuzum

Hmmm çok az fark var selvoşum.Evet yarın ve sonraki günde tartıl bakalım benden izinEvet nihayet birinci olduk meleğim hepinizi tebrik ederim üstelik bireyselde birinci @kaldı2sene 3, Selvos88

Evet ben de bu tarifi yapmıştım fakat kızlardan birkaçı ayranı daha koyu yaptı öyle yemesi daha kolay oluyormuş

Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta peynir domates salatalik
Sonrasida iki saatte bir detoks corbasi

4 litre su+ 1 soda+ 1 kupa kiraz sapi cayi
Jilian level-1 + 30 dakika tempolu yuruyus

Afiyetolsun selvoşum

Güle güle giy kuzum cicilerini hediyeleşmek güzel birşey gönlünden kopmuş almışsın şanslı akrabaların

İnşallah canım

Az kaldı abla bayramdan hemen sora aranızdayım

Hadi bakalım bekliyoruz efserim Bayramdan sonra hepimiz bir toparlanalım ben de pazar günü 1 hafta şehirdışına gidiyorum

Normal yoğurt olur kuzum fakat konserve almana gerek yok akşamdan ıslatırsan ertesi gün kolay pişer nohut mercimek zaten kısa sürede pişer Yarın sana kolay gelsin canım şimdiden ellerine sağlık bu arada hemen yazayım bitanem bu hafta bireyselde birinci olduğun için

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-30

Bu topiğe en geç pazartesiye dek birincilik sırrını yazman gerekiyor kuzum lütfen unutma

oooooo 6. takımın güzelleri
hem takım derecenizden, hemde bireysel derecelerinizden ötürü tebrik ederim.
Teşekkürler meleğimmm Nihayet yüzümüz gülmeye başladı

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİ
3 -10TEMMUZ 2015

TAKIM DERECELERİ

...................6.TAKIM % 1.00
.................5. TAKIM % 0,93

....................2.TAKIM % 0,057

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%

İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%

ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51

Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm

etaplar nasıl birleşiyor? yani haftaya olmayacak sonraki hafta iki haftanın birden mi olacak? kafam karıştı :)

etaplar nasıl birleşiyor? yani haftaya olmayacak sonraki hafta iki haftanın birden mi olacak? kafam karıştı :)

evet tatlım 17 temmuzdaki 422.etap bayramın birinci gününe denk geldiği için 24 temmuzdaki 423, etap ile birleştirilecek .Değişen birşey yok yüzdeleriniz ikiye bölünecek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…