Misafir olunca tadina bakmak lazim canim bence cok dert etmeiyi akşamlar. çok yoğun bi gün geçirdim.bugün iftar davetim vardı,.sabahtan ber,i ayaktayım başım ayrı tuttu.ayaklarım ayrı ağrıyo.bugünün menüsünü nasıl yazıcam bilmiyom yaptığım yemeklerin tadına bakarak bi gün geçirdim.çok terledim çok su içtim .aşırı sıcaktı bugün.ama hem yemeklerim çok güzel oldu hemde davetim çok şükür.
aynen bende bayram ertesi tarti gununden cok korkuyorum ramazandan cikcaz vucut nasil tepki gosterir merak ediyorumcumartesi menü
sabah:çocuklara yaptığım yumurtadan 2 çatal
profiterol yaptım 1 adet tadına baktm islim kebabı yaptım 1 adet köftesinin tadına baktım iftar sofrasına oturmadım.ayakta servis yaptım.yani iftar sofrasına yaptığım bütün yemeklerimin adına bakarak menü yaptım.
3 lt su içtim.
şu oruca başlasamda bi düzene girsem ya böyle düzeni hepten kaybettim.
ondan sonrada bayram ne bileyim temmuz ayı hayırlar getirsin
evet kuzum cok cabuk gecti ramazan bu sene :) bende kizkardeslerimi ozledim bu ara yogunluktan pek gorusemedikİyi geceler herkesebayrama çok az kaldı. Ramazan ne çabuk geçti bitti. Hala anlayamadım. Hele ben evde otura otura bişi anlamadıysam işi olanlar ne yapsın. Allah kolaylık versin valla bu sıcaklarda çok zor susuzluk.
Ayyy şu an çok yorgunum çokkk uykum var ama direniyorum uyumamak için. Ablam gelicek bir aydır görmüyorum çok özledim
Cok anlayisli biriydi cok mutlu oldum butun gun stres olmustum napcam diyeEv işlerini yap kuzum. Bayramda hazır yaklaşıyor. Gerçektende ev işleri baya yoruyor hem spor da yapmış olursun.
Ben cuma 4 saat ütü yaptım halim kalmadı. Cumarteside dolapları sildim kollarımın hali kalmadı. Ama seviniyorum kas yaptım diye. Züğürt tesellisi işte
Ooo hayırlı yolculuklar kaptanım. Su gibi git su gibi gelll.
Sen yeter ki iste kaptanım her zaman kahve var size. Bütün gün anca fırsat bulabiliyorum hele bayram temizliği de olunca.
Yok yok annem başlamaz kaptanım. En azından benim sayemde daha çom sebze yiyor ama yanında ekmekle suyuna bana banaekmeği pirinci kızartmaları bırakabileceğini hiç zannetmiyorum.
Aynen öyle kaptanım kendi odamı verince bende spor yapıcak yer bulamadım
Ohh afiyet olsun kuzum. İyi yapmışsın anlayışlı kadınmış vallabenim anneme birisi öyle bişi dese doldurur pilavı
sporunda menunde harikaaCumartesi günkü menüm
Sahur:
Kkk+yoğurt
İftar:
Ezogelin çorbası(az)
Etli sulu yemek(az)
Salata
1 dilim baklava
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Spor:30 dakika yürüyüş 30 dakika zumba 10 dakika yoga 800 ip 75 mekik 100 şınav
Su:2 litre
ben inanmiuorum oyle diyetlere hem zaten kaptanimizda onaylamiyor saglikli beslenerek saglikli kilolar vermemizi istiyor :)Kızlar günaydın
biri isvec diyeti ile 13 günde 8 kilo verdim dedi ama bilemedim ki yapsam mi :/
hımm peki madem :/Misafir olunca tadina bakmak lazim canim bence cok dert etme
aynen bende bayram ertesi tarti gununden cok korkuyorum ramazandan cikcaz vucut nasil tepki gosterir merak ediyorum
evet kuzum cok cabuk gecti ramazan bu sene :) bende kizkardeslerimi ozledim bu ara yogunluktan pek gorusemedik
Cok anlayisli biriydi cok mutlu oldum butun gun stres olmustum napcam diye
sporunda menunde harikaa
ben inanmiuorum oyle diyetlere hem zaten kaptanimizda onaylamiyor saglikli beslenerek saglikli kilolar vermemizi istiyor :)
Bende 2 gündür yapamadım canım ya inş 4 gün içinde yapacagimDun evden erken ciktik biraz gezdik dolastik ramazan diye bi yere gidemiuoruz cocuk evde bunaldi o yuzden dun spor yapamadim
Ben bi tek dun yapamadim bugun insallah yapcam jilianihımm peki madem :/
Bende 2 gündür yapamadım canım ya inş 4 gün içinde yapacagim
Kolay gelsin deryam pazar pazar ustelik bu sicaktaselam kızlar herkese iyi pazarlar.. ben bugünde çalışıyorum maalesef.. şu saate kadar gelen giden yok sabahtan da eğitim vardı.. şimdiden bunaldım. akşam olur mu ki bugün
oyyy rezalet sonucum bu ayda çok farklı olmuycak oyuzden bu ay minumum hedef koymak istiyorum kaptanım temmuzdan sonra sana söz atağa geçicem**HaziranListesi**
battaniye1: 74,2***************>72,7 .....73,6
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>81.......83
makres76: 61,1****************>60
Rengarenknesli:76,2****************>75........76,8
baldandane: 92,5**************>90...........
45derya45: 80,1*************> 77,5.........79,8
oynakbasi34: 104,4***********>102.........104,2
umutsuzwaka:57***********>53
asea: 71,5***********>69.........71
Prenses : 97,5******************>92.....100,2
maya55: 53,7***********>52,5.......53,2
selvos88: 85***********>81......79,8
anneyim_mutluyum: 85************>82
Hedeflerini tutturan meleklerimi tebrik ediyorum
Temmuz Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama Tarihleri
@battaniye1 & @umutsuzwakaa =10 Temmuz
45derya45 & @asea =17 Temmuz
oynakbasi34 & @RengarenkNesli =24 Temmuz
Bulbul-e Bismil @umutsuzwakaa =31 Temmuz
@Yasmiin17 4 Hafta her cuma takım üyelerinin mesaj sayıları listesi
Oldu Bike :)selam kızlar herkese iyi pazarlar.. ben bugünde çalışıyorum maalesef.. şu saate kadar gelen giden yok sabahtan da eğitim vardı.. şimdiden bunaldım. akşam olur mu ki bugün
bugün bende çalıştım kızlar ya bu de 3 saat yol çektim bu sıcakta mahvolmus durumdayim. . O kadar yorgunum ki . .Kolay gelsin deryam pazar pazar ustelik bu sicakta
aynen kaptanim yaa allahtan biraz serinledi de rahatldim bnim leptin ramazandan dolayi degil burnumdan dolayi kaptanim hep tikali ne yaptim ettim acilmiyo gece oldu mu hep tikali acaba et mi var burunda onu dusunmeye basladim
Orayı bilmiyorum ama burada sıcaklar hakikaten halsiz yapıyor barbim üstelik sen iki can taşıyorsun kolay değil.Aşk olsun biz karamsar düşünmüyorduk hani dur bakalım pzt gelsin biUyku çok önemli ama Ramazanda leptin meptin kalmadı hiçbirimizde açıkçası.Lütfen kahvaltını geciktirme yeğenim besinsiz kalmasın kuzum
valla bende yapabilirim gibime geldi dimi :)
Meleklerim Sevgili @seaBahAR ın mesajını kopyaladım ramazan sonrası deneyebilirsiniz 3 günde 3,5 kilo vermiş ve gayet sağlıklı bir menü
yapalim mi battaniyem baslayalim beraber :) sagliksiz degil cunkuAyyy kesin bende denicem cok cezbedici rakamlar 3 günde 3,5 kilo
benim ki bazen bile bile lades demek oluyo canim :))ben de ikinci hamileliğimde hiçbirşey yiyemiyordum sadece tost yedim ilk 4 ay,sonrasında düzelmiştim, tabi sonradan yediğim bir çuval fındık vardı ve sonuç +30 kilo oldu maalesef. O zaman bilinçsizdim ama sen öyle değilsin o yüzden sağlıklı beslenmek için zorla kendini.
vaaayy bitanem nasilsin iyi misin nasil gidiyo tatilin umarim bol bol egleniorsundur bende ozledim az kaldi donmene keyfini cikar opuyorum cokselamlar güzeller bugün size izmirden sesleniyorum özledim sizleri bir fırsat bulunca hemen girdim bakayım neler yapıyorsunuz umarım keyifler yerindedir kilocuklarsa yerinde değil tabi
ay hem oazar hem is hem 3 Saat yol vallahi cekilecek gibi degil arkadasim Allah yardimcin olsunOldu Bike :)
bugün bende çalıştım kızlar ya bu de 3 saat yol çektim bu sıcakta mahvolmus durumdayim. . O kadar yorgunum ki . .
Ayaklarim sizliyo.. .
Banyo yaptım az önce geldim eve . 1 kase kiraz ve 1 şeftali yedim enerji toplamak için. .
Bugün ku menum :
Sabah 1 bardak sut ceviz fındık fln
Yolda bişey yiyemedim haliyle
Ikindi az patates yemeği yoğurt
akşam küçük 1 kase kiraz 1 şeftali ..
uyusam mu şimdi
gece uyanır muyum
yada bekleyelim mu biraz
Cecom insülin sorunun olduğu için tutmasan daha iyi sanırım süre uzun çünkü allah korusun fenalaşırsınSusuzluk ise başlıbaşına etkiliyor çok haklısın kuuzm neyseki az kaldı normal düzenimize geçeceğiz
Tekne orucunu iyi önermiş cimcimeOkulları önceden incelemeniz çok iyi olmuş çok yorulmuşsun ama okul hakikaten önemli sosyal etkinlikler çevresi herşey etkili.İnşallah radyo televizyon bölümüne girebilir madem çok istiyor prensesimiz hayıslısı olsun canım.
Kırmızı beyaza bayılıyorummmm güle güle giy bitanem
Merhaba kizlar nasilsiniz. Ben tekrar iznimden gruba katilmak istiyorum. Tekrardan elma diyetine basladim bugun 2inci gunum. Birakmamak uzere deVam ediyorumm. Dun 101,4 bugun 99.7 im. 1,7 kg gitti dunden beri. Devam. Cuma gunu tartilacam benim icin cok supriz olucak. Hemen menumu paylasiyim
askimmmmmmmm hahaha yaaaa oyle olucak sonunda sanirimKızzzzzzzz çıtır çerez valla Kaptan seni terlikle kovalayacak sonundayinemi elma diyeti
Kuzum yapme böyle metabolizman iyice bozulursa mazallah sonra benim gibi deli danalar gibi debelenirsin
Birde izne ayrıldıktan en erken 2 hafta sonra dönebiliyorsun listeye ( okadar oldumu senin bilmiyorum gerçi )
İnşallah bir daha asla ikili rakamları görmezsin canımzaten çok güzelsin dahada güzel olursun kilo verdikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?