Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Misafir olunca tadina bakmak lazim canim bence cok dert etme
aynen bende bayram ertesi tarti gununden cok korkuyorum ramazandan cikcaz vucut nasil tepki gosterir merak ediyorum

evet kuzum cok cabuk gecti ramazan bu sene :) bende kizkardeslerimi ozledim bu ara yogunluktan pek gorusemedik

Cok anlayisli biriydi cok mutlu oldum butun gun stres olmustum napcam diye
sporunda menunde harikaa

Kızlar günaydın
biri isvec diyeti ile 13 günde 8 kilo verdim dedi ama bilemedim ki yapsam mi :/
ben inanmiuorum oyle diyetlere hem zaten kaptanimizda onaylamiyor saglikli beslenerek saglikli kilolar vermemizi istiyor :)

hımm peki madem :/

Dun evden erken ciktik biraz gezdik dolastik ramazan diye bi yere gidemiuoruz cocuk evde bunaldi o yuzden dun spor yapamadim
Bende 2 gündür yapamadım canım ya inş 4 gün içinde yapacagim

oyyy rezalet sonucum bu ayda çok farklı olmuycak oyuzden bu ay minumum hedef koymak istiyorum kaptanım temmuzdan sonra sana söz atağa geçicem

***Temmuz
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83***********>81
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>
selvos88: 79,8***********>

kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>

Gelsin yeni hedeflerimiz meleklerim lütfen ulaşabileceğiniz makul hedefler belirleyin minimum hefef mevcut kilonuzun %2 si olmak şartıyla maksimum size kalmış

selam kızlar herkese iyi pazarlar.. ben bugünde çalışıyorum maalesef.. şu saate kadar gelen giden yok sabahtan da eğitim vardı.. şimdiden bunaldım. akşam olur mu ki bugün
Oldu Bike :)
Kolay gelsin deryam pazar pazar ustelik bu sicakta
bugün bende çalıştım kızlar ya bu de 3 saat yol çektim bu sıcakta mahvolmus durumdayim. . O kadar yorgunum ki . .
Ayaklarim sizliyo.. .
Banyo yaptım az önce geldim eve . 1 kase kiraz ve 1 şeftali yedim enerji toplamak için. .
Bugün ku menum :
Sabah 1 bardak sut ceviz fındık fln
Yolda bişey yiyemedim haliyle
Ikindi az patates yemeği yoğurt
akşam küçük 1 kase kiraz 1 şeftali ..
uyusam mu şimdi
gece uyanır muyum
yada bekleyelim mu biraz

aynen kaptanim yaa allahtan biraz serinledi de rahatldim bnim leptin ramazandan dolayi degil burnumdan dolayi kaptanim hep tikali ne yaptim ettim acilmiyo gece oldu mu hep tikali acaba et mi var burunda onu dusunmeye basladim

Meleklerim Sevgili @seaBahAR ın mesajını kopyaladım ramazan sonrası deneyebilirsiniz 3 günde 3,5 kilo vermiş ve gayet sağlıklı bir menü
valla bende yapabilirim gibime geldi dimi :)
Ayyy kesin bende denicem cok cezbedici rakamlar 3 günde 3,5 kilo
yapalim mi battaniyem baslayalim beraber :) sagliksiz degil cunku
benim ki bazen bile bile lades demek oluyo canim :))
insallah tabi +30 almak gibi bir niyetim yok Allah koruusn ama bilemoyrum kac alirim sonuna Kadar
selamlar güzeller bugün size izmirden sesleniyorum özledim sizleri bir fırsat bulunca hemen girdim bakayım neler yapıyorsunuz umarım keyifler yerindedir kilocuklarsa yerinde değil tabi
vaaayy bitanem nasilsin iyi misin nasil gidiyo tatilin umarim bol bol egleniorsundur bende ozledim az kaldi donmene keyfini cikar opuyorum cok
ay hem oazar hem is hem 3 Saat yol vallahi cekilecek gibi degil arkadasim Allah yardimcin olsun
eger uyumak istiyosan bence Saat 9 bucuk olsun oyle yat ki gece uyanip uykun bolunmesin :))

Merhaba kizlar nasilsiniz. Ben tekrar iznimden gruba katilmak istiyorum. Tekrardan elma diyetine basladim bugun 2inci gunum. Birakmamak uzere deVam ediyorumm. Dun 101,4 bugun 99.7 im. 1,7 kg gitti dunden beri. Devam. Cuma gunu tartilacam benim icin cok supriz olucak. Hemen menumu paylasiyim

Sabah: 1 tost

2 saat arayla 1 elma. Toplam 3 elma yedim gina geldi. Zorla yiyom cok guzel olmalarina ragmen. Ama dayicam.

1 kase yogurt yedim ( diyetimde yok ama ben bari yogurduda katip ondanda faydalanirim dedim vitamin ve energy.

1 yesilcay birazdan yine 1 yesilcay icerim yatmadan once

2 litre su yatana kadar 1 litreyi gecer.
2 saatten fazla carsida yuruyus.

Aynen canım bende cevresine bile çok dikkat ettim hatta bir tane okulu sırf o yüzden eledim sonuçta kız meslek lisesiydi ve daha biz okullar kapalıyken orayı görmeye gittiğimizde okul etrafında bir sürü yiyecek gibi bakan göz vardı ve kızım bile Allah aşkına Anne buradan uzaklaşalım ben buraya üzerine para verseler gelmem dedi
Şükür listemizi yaptık ve yarın Allahın izniyle gidip müdüre onaylatacağız
sonra tekrar bekleyiş başlıyacak bizim için yerleştirme açıklanana kadar ama bende kızımda ilk iki okuldan çok ümitliyiz ( diğerlerinide istiyor ama en çok istediklerini başa yazdık tabi )

Sağ olasın canım inşallah beyaz üstüm de olur ( kilo vermeden evvel almıştım ve aylardır dolap bekliyordu fırsat olmadığı için eskiden olmuyor diye söyleniyordum şimdi bol geliyor diye ama Allahtan kızın dolabınada el atıyorum arada

Kızzzzzzzz çıtır çerez valla Kaptan seni terlikle kovalayacak sonunda yinemi elma diyeti
Kuzum yapme böyle metabolizman iyice bozulursa mazallah sonra benim gibi deli danalar gibi debelenirsin
Birde izne ayrıldıktan en erken 2 hafta sonra dönebiliyorsun listeye ( okadar oldumu senin bilmiyorum gerçi )
İnşallah bir daha asla ikili rakamları görmezsin canım zaten çok güzelsin dahada güzel olursun kilo verdikçe

askimmmmmmmm hahaha yaaaa oyle olucak sonunda sanirim ayy gercektenmi sanirim 1 hafta oldu neyse bende haftaya katilirim sorun degil hihhi. Aayyy in sha Allah ablacimmm birdaha gormem. O senin guzelligin banu alkanimmmm. Kizinin okuluda hayirli olsun ablacim in sha Allah severek gider hergun hic skilmadan.

***Temmuz
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83***********>81
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>88
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>
selvos88: 79,8***********>

kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>

bunu daha öncede bildirim yaptım ama çıkmıyo nedense listede tekrar bildireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…