Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma menü
sabah:3 adet köfte
18:30 19:30 yürüyüş
iftar:tavuk haşlama ,1y.k pilav,cacık 1adet nektari
3 lt su içildi

bu arada msjcool:

Afiyetolsun balımmm menün süper fakat salata yönünden zayıf geldi biraz ihmal etmeki bağırsak sorunu olmasın kuzum

ama biz yine de bildirim yapıcaz dimi? :))

Evet tatlım aynen bildirim yapacağız

ben o msj 32 yazdım niye öyle olmuş ya çok yoruldum bugün kafa gitti kusura bakmayın

ne kusuru bitanem bende şimdi mesajları saymıştım 35+ senin

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.1. olmışuz gerçekten çok mutlu oldum.tebrikler kaptanım,tebrikler @kaldi2sene .

Hepinizi tebrik ederim balım bu başarı sizinnn

421,Etap Mesaj Sayıları

battaniye:35+
baldandane:35+
selvoş:35+
kaldı2sene:11
pluiee:9
makres76:7
masalim88:0

Bu hafta birinci olduğunuz için kimseye sarı kart vermiyorum Fakat @kaldı2sene Pluiee @masalim88 lütfen paylaşımınızı artırmaya çalışın katılım ve paylaşım ne kadar çok olursa başarı ardından gelecektir masalım inşallah herşey yolundadır canımMakresim senin yoğunluğun geçince burada olacağına şüphem yok kuzum

Yine harika bi menu tebrik ediyorum canım
sporla da destek verince çok güzel olmuş

Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsunn.

senasevval saol canim insallah herkes eksiyi gorur bugun. Sen nasil oldun ilacin etkisi gectimi?

Aminn.
Biraz daha iyiyim kuzum bünye alıştı.

Hayırlısı olsun canım benim hayırlı yolculullar şimdiden.
Bende anneme gel birlikte karatay yapalım diyorum. Annem he he diyo yemekte yine makarnayla ekmeği götürüyor

Ohhh süper olmuş kaptanım. Park etmek herkesin korkulu rüyası haklı valla. Banada babam küçük yaşta araba kullanmayı öğretmişti ama hiç sevmem kullanmayı. Hep babamın zoruyla binmişimdir.
Evet kaptanım yazın bile bizi çalıştıran eğitim sistemine 6 saat boyunca sayıyorum ama nafile

Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta peynir domates salatalik
Sonrasida iki saatte bir detoks corbasi

4 litre su+ 1 soda+ 1 kupa kiraz sapi cayi
Jilian level-1 + 30 dakika tempolu yuruyus

Afiyet olsun kuzum maşallah. O ne öyle 4 litre su hay maşallah.

Ohh afiyet olsun kuzum. Yaramasınnn

Maşallahh herkese. Takımın yüzdesinde birincilikler de çok iyi. Tütüütüt nazar değmesin

Ben kaçıyorum şekerler hepinize iyi tatiller iyi geceler lütfen kaçamaklara dikkat en tehlikeli 2 gün

İyi tatiller kaptanım kendine çok iyi bak

Selamlar 6.takımın güzelleri
Ben 9.takımdan Zühal
Burda ne mi arıyom

Tabiki sizi tebrik etmeye geldim
Takım birinciliğiniz ve bireysel dereceleriniz için gelsinnn

Selvos88
Tatlım çok güzel vermişin bu hafta gerçi önceki haftalara dikkat etmedim hep böylemi veriyodun. Ama beni geçtin, sana yetişmem lazım
Ben bu ay sporu boşladım maşallah sen devam ediyon
Bu hafta ekstra bişey yaptınmı menünde yoksa normal düzeninimi devam ettin

Herkese kokulu kokulu öpücükler
Tabi Banuma ayrı gelsin

oooooo 6. takımın güzelleri
hem takım derecenizden, hemde bireysel derecelerinizden ötürü tebrik ederim.
saol canimm sonunda birinci olduk

superiz masallah nazarlardan korusun bizi

evet tatlım 17 temmuzdaki 422.etap bayramın birinci gününe denk geldiği için 24 temmuzdaki 423, etap ile birleştirilecek .Değişen birşey yok yüzdeleriniz ikiye bölünecek kuzum
Bildirim yapacagiz sadece listemi olmicak?
aaaa yeni gördüm Selvos88 üçüncü olmuşsun.valla bravo
saol canim darisi basina insallah

oo bi suru madalyam oldu

Karatay disinda bisey yapmadimcanim ben. Son 3 gun jilian yaptim ondan onceki gunlerde leslie mekik squat ve ip atliyordum. Her hafta bu kadar cok vermiuordum en az 900 gram veriyordum ramazanda kibris cok sicak oldugundan daha fazla verdim. Ben kendim demledigim karisik bitki cayi iciyorum gunde 2-3 kupa baska bisey yok karatay spor ve bitki cayi bide vazgecilmezim su

selam kızlar.

Banu abla kilom 73.8. başladığım yerdeyim yani. Ama şöyle bir durum var sabah bir kez çıktım tartıya bu sonucu gördüm. sonra birkaç kez daha çıktım "Lo" çıkıyor. bu ne demek oluyor basküllerde? Pili mi bitmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…