- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
cuma menü
sabah:3 adet köfte
18:30 19:30 yürüyüş
iftar:tavuk haşlama ,1y.k pilav,cacık 1adet nektari
3 lt su içildi
bu arada msjcool:
ama biz yine de bildirim yapıcaz dimi? :))
ben o msj 32 yazdım niye öyle olmuş ya çok yoruldum bugün kafa gitti kusura bakmayın
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.1. olmışuz gerçekten çok mutlu oldum.tebrikler kaptanım,tebrikler @kaldi2sene .
tesekkurler ablacimGüle güle giy kuzum cicilerini hediyeleşmek güzel birşey gönlünden kopmuş almışsın şanslı akrabaların
Yine harika bi menu tebrik ediyorum canım
sporla da destek verince çok güzel olmuş
senasevval saol canim insallah herkes eksiyi gorur bugun. Sen nasil oldun ilacin etkisi gectimi?
yaz planlarım şekillendi gibi daha dikkatli olmam lazım şimdi
bayramın 3. günü 1 haftalık karadeniz turuna gidiyorum.döner dönmez o gün istanbula yolcuyum. okullar açılana kadar ailemin yanındayım yürüyüşlerimi bırakmıycam ama annem mükemmel bi aşçı benimle diyet yapmaya onu ikna etmem lazım.
Tünaydın meleklerimmm Hayırlı Cumalar hepimize
Tatlm şayet içmiyorsan lütfen başlamaAllah bağışlasın prensimizi çok şanslısın
Gel efserim bir an önce gel ne kadar çabuk gelrisen o kadar çabuk motive olursun kuzum
Maşallah benim prensesime yazın bile 6 saat düzenli ders çalışman harika kuzum.Haklısın kuzucum her gün birbirinin aynı genelde en azından senin okula dönme heyecanın var biz ne yapalım keşke okul yıllarımız hiç bitmeseydi
Evet kuzum listeye aldım seni ama kendini hazır hissetmiyorsan sonra girebilirsin bitanem.Yine vereceksin lütfen umutsuz olma fakat buraya daha sık gelmeye çalış ki motivasyonun yüksek olsun
Şükür bitanem bir yaramazlık yokEvelallah on numara şoför oldu sadece park etmede biraz zorlanıyordu onu da çalışarak hallettik imş heyecanlanmaz sınavda 22 sindeymiş sınavı bakalım biraz da annesi çalıştırır inş hemen alır ehliyetini.Hapını bırakma kuzum hazır iyi gelmişken
Maşallah kuzuma
Evet akşam hata sonucu ilk listeye eklememişim fakat alıntı yaparken takıma döndüğünü görünce düzelttim tatlım.Maşallah çok güzel vermişsin .Fakat gruplara katılım topiğinde de takıma ilk geldiğinde de 73 yazmışsın kuzum acaba ben mi yanlış kaydettim diye baktım ama 73 müş
Hoşgeldin meleğimmmm
Verilemeyecek bir kilo değil efserimmm diyetisyeninden listeni kap gel hemen tatlım en geç 1 ayda listeye dönersin
Kabızlık elbette etkili aseacımmm çörek otunu ve zeytinyağını kullanmaya ne dersin kuuzm
Ağlamak da neyin nesi meleğimmsen elinden geleni yapıyorsun bazı dönemlerde bu duraklama oluyor ama sakın moralini bozma aynı şeyleri bizler de yaşadık gülüm elbet tekrar vermeye başlayacaksın .Ayran detoksunu 15 te bir dene istersen ramazan da bitiyor normal düzene geçince eminim istikrarına devam edeceksin
Oooooo maşallah deryam su miktarını artırmana sevindim demekki neymiş sen su almaya üşeniyormuşsunbak yanında dolaştırınca otomatikman arttı cıslara tadımlık olduktan sonra kızmam meleğim ama 1 yudum bile olsa colaya Ne güzel haberler tatlım 2 beden bile bol geldiyse incelme müthiş o zaman İzinli olduğun için menü paylaşmana gerek yok karar senin tatlım ama tartılmayı ihmal etme Sen de iyi ki varsın meleğimmm
Yapabilrisin deryacımmm zorlandığın hareketleri es geçersen sorun olacağını sanmıyorum.Jillian topiğinde devammlılık var sanırım karar senin bitanem
15 te bir çarşamba perşembe yaparsanız tartı motivasyonunuza katkısı büyük olur selvoşum
Cecom insülin sorunun olduğu için tutmasan daha iyi sanırım süre uzun çünkü allah korusun fenalaşırsınSusuzluk ise başlıbaşına etkiliyor çok haklısın kuuzm neyseki az kaldı normal düzenimize geçeceğiz
Tekne orucunu iyi önermiş cimcimeOkulları önceden incelemeniz çok iyi olmuş çok yorulmuşsun ama okul hakikaten önemli sosyal etkinlikler çevresi herşey etkili.İnşallah radyo televizyon bölümüne girebilir madem çok istiyor prensesimiz hayıslısı olsun canım.
Kırmızı beyaza bayılıyorummmm güle güle giy bitanem
Haftasonu enişte de evde olacağı için zorlanmazmısın meleğim
Ohhh balımmmm sefan olsun gez bitanem kış gelmeden .Karadeniz en merak ettiğim ve gitmek istediğim yerlerdenAnneciğini ikna et artık beni seviyorsan hafif yemekler yap anneciğim dersen eminim seni kırmayacaktır balım
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta peynir domates salatalik
Sonrasida iki saatte bir detoks corbasi
4 litre su+ 1 soda+ 1 kupa kiraz sapi cayi
Jilian level-1 + 30 dakika tempolu yuruyus
Kiz bnde oyle saniyordum 24 saat yiyim bikmam diyordum. Gel gorki nasilda bikmisim. Ama bugun canim cekti 1 aya yakin veya daha fazla yemedim en iyisi gideyimde aksam yemegi olarak omlet yapayim hazir erkenken.
Amieeen cok saol askimmm. Bilmiyorum ablacim henuzzz
hahahah aynen oyleee parmagimi kaldirdigimda oda kaldiriyoparmagini isiriyorum ozaman cok tatli tombisim teyzesiinin aski bizede kafa atip duruyoo :)) auuuu diye bagirincada cok hosuna gidiyor hahaha. Ben cok deli dolu bir teyzeyim kucagima alip deli gibi dans ediyorum veya karsisinda twerk dansini yapiorum cok hosuna gidiyor kahkahalar atiyoaskimbenim ma sha Allah ablacim Allah onlari bizlere bagislasin. Amieeen
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİ
3 -10TEMMUZ 2015
TAKIM DERECELERİ
...................6.TAKIM % 1.00
.................5. TAKIM % 0,93
....................2.TAKIM % 0,057
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%
İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%
ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51
Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm
Ben kaçıyorum şekerler hepinize iyi tatilleriyi geceler lütfen kaçamaklara dikkat en tehlikeli 2 gün
saol canimm sonunda birinci oldukoooooo 6. takımın güzelleri
hem takım derecenizden, hemde bireysel derecelerinizden ötürü tebrik ederim.
superiz masallah nazarlardan korusun biziCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİ
3 -10TEMMUZ 2015
TAKIM DERECELERİ
...................6.TAKIM % 1.00
.................5. TAKIM % 0,93
....................2.TAKIM % 0,057
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%
İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%
ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51
Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm
Bildirim yapacagiz sadece listemi olmicak?
evet tatlım 17 temmuzdaki 422.etap bayramın birinci gününe denk geldiği için 24 temmuzdaki 423, etap ile birleştirilecek .Değişen birşey yok yüzdeleriniz ikiye bölünecek kuzum
saol canim darisi basina insallah
oo bi suru madalyam oldu@Takım İçi İlk 3
-kaldi2sene(73 / 71 /2 /%2,74
-selvos88(79,8/ 77.8/2 /% 2.51
-makres76 (60/59,7 /0,3 /% 0,50
Tebrikler meleklerimm
makres76 Haziran Ayı %2 Kilo Verme Tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi bitanem
Gunaydin canimm tesekkurlerGünaydınTeprikler bu arda kızlar
Karatay disinda bisey yapmadimcanim ben. Son 3 gun jilian yaptim ondan onceki gunlerde leslie mekik squat ve ip atliyordum. Her hafta bu kadar cok vermiuordum en az 900 gram veriyordum ramazanda kibris cok sicak oldugundan daha fazla verdim. Ben kendim demledigim karisik bitki cayi iciyorum gunde 2-3 kupa baska bisey yok karatay spor ve bitki cayi bide vazgecilmezim suSelamlar 6.takımın güzelleri
Ben 9.takımdan Zühal
Burda ne mi arıyom
Tabiki sizi tebrik etmeye geldim
Takım birinciliğiniz ve bireysel dereceleriniz için gelsinnn
Selvos88
Tatlım çok güzel vermişin bu hafta gerçi önceki haftalara dikkat etmedim hep böylemi veriyodun. Ama beni geçtin, sana yetişmem lazım
Ben bu ay sporu boşladım maşallah sen devam ediyon
Bu hafta ekstra bişey yaptınmı menünde yoksa normal düzeninimi devam ettin
Herkese kokulu kokulu öpücükler
Tabi Banuma ayrı gelsin
ayrandandır o ayrandanAyran corbasindanmi sicaktanmi anlamadim surekli uykum var
uyku corbasi olaymis adiayrandandır o ayrandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?