Oyyyy eşinin Söylediklerine benzer laflar bende duyuyorum cnm en kötüsü 'senin yanında kendimi güvende hissediyorum'Evet canim yarın yapayım bende 2 gün sürdürmek mecburi mi ???
ayran detoksu yazdım birbirinden farklı tarifler var canım senin yaptığın hangisi ?
Link atabilir misin bende onu yapayım
apla apla aplacigimmmmm :)
Hep bi ablam olsun istemisimdir o yüzden abla diye seslenmeyi çok severim :))
Şükur kavusturana :) :)
Utanmistim abla evet ya ilk mesajlarımda da belirtmistim hatırlarsın belki , hain eşim zorla tartıya çıkarmıştı beni74. Kusur u görünce pis bi kahkaha atıp " nur topu gibi bi on kilon var yavrum " demişti pis pis siritarak > :×
Şimdi 3 kilosu gitti çok şükür kaldı 7 kilo
10 eylül de tatile gidiyoruz bodrum a :)
Yani tam 2 ayim var o 7 kilo yu vermek için
umarım basaririm.
Ay hakkaten anlayıslıymıs ne güzel , ben okadar uğraştım biraz ye falan filan.....bitmiyor bı turlu böle sözler çoğu zamankaldi2sene @Sweetdimple ayran ictim iki bardak ve salata yedim salata sossuzdu kendimiz ayarliyalim diye sade birakmis yemekten oncede kadin bana cok zayiflamissin dedi bende diyet yapiyorum dedim salata ve ayran yedigimi farkedince ramazanda bari yapmasan dedi kacamak yapinca veremiyorum dedim o da emegin bosa gitmesin haklisin dedi anlayisla karsiladilar cok mutlu oldum.
Yapma sakınKızlar günaydın
biri isvec diyeti ile 13 günde 8 kilo verdim dedi ama bilemedim ki yapsam mi :/
İsvec diyetindeki yol arkadasım yapalım mı demişaynen kaptanim yaa allahtan biraz serinledi de rahatldim bnim leptin ramazandan dolayi degil burnumdan dolayi kaptanim hep tikali ne yaptim ettim acilmiyo gece oldu mu hep tikali acaba et mi var burunda onu dusunmeye basladim
valla bende yapabilirim gibime geldi dimi :)
yapalim mi battaniyem baslayalim beraber :) sagliksiz degil cunku
benim ki bazen bile bile lades demek oluyo canim :))
insallah tabi +30 almak gibi bir niyetim yok Allah koruusn ama bilemoyrum kac alirim sonuna Kadar
vaaayy bitanem nasilsin iyi misin nasil gidiyo tatilin umarim bol bol egleniorsundur bende ozledim az kaldi donmene keyfini cikar opuyorum cok
ay hem oazar hem is hem 3 Saat yol vallahi cekilecek gibi degil arkadasim Allah yardimcin olsun
eger uyumak istiyosan bence Saat 9 bucuk olsun oyle yat ki gece uyanip uykun bolunmesin :))
Tebrikler cnm tabiki gururlanmaları haklısınbugün oğlumun taekwando müsabakası vardı.bugünden beri spor salonunda maç sırasının gelmesini bekledik.çok şükür güzel bi mücadele verdi ve ilk müsabakasından gümüş madalya kazandı.12 yaşında emeklerinin bir nebzede olsa karşılığını almak çok mutlu etti onu.yazın bu sıcağında 1 aydır antrenman yapıyo.sonuçta onu mutlu görmek beni de mutlu etti.bugün gururluyum
hahahaha ama bn snden daha cok yapmistim isveci Kabul et tabi neticeyi saymazsakİsvec diyetindeki yol arkadasım yapalım mı demiş
Kız sen hamilesin miktarlar az bence
canim valla tebirk ederim seni cok guzel bir kararlilik icerisinde devam edyiosun darisi 60 lari gorecegin gunlerin basina insallah***TemmuzListesi**
battaniye1: 73,6***************>72,1
Bulbul-e Bismil: 83***********>81
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>88
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>
selvos88: 79,8***********>
kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>
Bunu daha önce paylaştım diye Hatırlıyorum ama arada kaynadı sanırım tekrar girdim
ayyy ne guzel bi gurur.. İnsallah evlatlarimiz hayatlari boyunca basarili olur bizde gurur duyar mutlu oluruz
Menun cok guzel canim afiyet olsun
bende bugun 4 saatlik uykuylayim esim geceleri guvenlik olarak calisiyor gelmeden uyuyamiyorum aklim kaliyor sonrasi zombi
menulerine ve sporuna hayranim cok guzel.. Ayran detoksumunun sonucu 700 gram canim 2 gunde 2 kilo diuor ama bence o sonuc hic diyet yapmayanlar icin su kaybinin sonucu.
İlk gun cok zorlanmistim ama simdi jilian level-1 i yaparken bittigini anlamiyorum bile alistim.sanirim cok keyifli kizlar hepinize tavsiye ederim
Kadir geceniz mubarek olsunnnnn kknin guzelleri
Bugunku menum
Sabah: karatay+ 1 dilim karpuz
Ogle: yarim lahmacun + yesillik+ yogurt
Aksam: firinda kabak + biftek+ yogurt
3.5 litre su+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level-1
HepimizinKadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin inş
hahahaha ama bn snden daha cok yapmistim isveci Kabul et tabi neticeyi saymazsak
yok ya ikide bir bisey yiyosun tam bana gore valla bak ciddyim yapalim kiz nlcak bundan da eksik kalmaayalim
hayirli kandiller canlarim benim Allah tum dualarinizi Kabul etsin
insallah gonlunuzden kalbinizden ne geciyosa Kabul olur
birbirimize dua etmeyi unutmayalim canlar
Yeni
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Malum Kadir gecesi olunca olan yoğunluğum dahada arttı
Sabahküçük kuzumla bir sosyete pazarımızı dolaştık, dönüşte kızkardeşim ve Annemle Çocuk parkında buluşup çocukları eğlendirdik ( tabi oruçlu olunca daha bir zor geldi ama neyse )
Büyük kızımın tercihlerinide onaylattık bugün şükürİNşallah Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm öğrencilere gönüllerindeki okulları nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eşim şirketten erken çıkıncada hemen önce Amcasına sonrada KVye gittik Kandilleşmek içindönüştede Anneme iftara yetiştik (2 dakika kala )
İftardan sonrada kızım ve eşim Teraviye gitmek istedikleri için oyalanmadan eve döndük ve baba kız camideyken bende oturup kuranımı okuyayım duamı edeyim dedim
Şükür dilediğim gibi okuyabildimYasin, Amme, Tebareke, Duhan, Fetih ve Rahman surelerini okudum ve sonrasında bol bol duamı ettim
RAbbim inşallah okuduğumuz tüm kuranların, ettiğimiz tüm dualarının hatrına bu gece bizi boş çevirmez ve tüm dualarımız kabul olur ve hep birlikte tez zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin canım hepimize iyilik getirsin insKadir geceniz mubarek olsunnnnn kknin guzelleri
Umarim veririm battaniyecigim ya dün gece 3 e kadar çalıştım is bitmedi bi türlü sanki :/Oyyyy eşinin Söylediklerine benzer laflar bende duyuyorum cnm en kötüsü 'senin yanında kendimi güvende hissediyorum'demesi... Bende diyorumki ben olmasam napacaktınnn yaww iyiki Varım
2 ayda 7 kiloyu hayli hayli verirsin bence
Tamam canım yapmıyorum .Yapma sakınben ve bi kaç kişi aylar önce yaptık inan sağlıksız bi hafta Yaptım içlerinde en az kiloyu ben verdim ve tek kacamagım iki dilim portakalı yarım portakal olarak yemekti sonra nemi oldu geri aldık
Senin zaten ıkı ayın var bu sürede sağlıklı ve Kalıcı 7 kilonu bal gibi verirsin cnm
Ahh ahh kaptanımız kızdı ama dinlemedikgerçi bana lahana suyuda yaramamıştı hem o kokuyu çektim hemde600 gr almıstım
amin canım inş kabul olur dualarımız..HepimizinKadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?