Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oyyyy eşinin Söylediklerine benzer laflar bende duyuyorum cnm en kötüsü 'senin yanında kendimi güvende hissediyorum' demesi... Bende diyorumki ben olmasam napacaktınnn yaww iyiki Varım
2 ayda 7 kiloyu hayli hayli verirsin bence

Ay hakkaten anlayıslıymıs ne güzel , ben okadar uğraştım biraz ye falan filan.....bitmiyor bı turlu böle sözler çoğu zaman

Kızlar günaydın
biri isvec diyeti ile 13 günde 8 kilo verdim dedi ama bilemedim ki yapsam mi :/
Yapma sakın ben ve bi kaç kişi aylar önce yaptık inan sağlıksız bi hafta Yaptım içlerinde en az kiloyu ben verdim ve tek kacamagım iki dilim portakalı yarım portakal olarak yemekti sonra nemi oldu geri aldık
Senin zaten ıkı ayın var bu sürede sağlıklı ve Kalıcı 7 kilonu bal gibi verirsin cnm
Ahh ahh kaptanımız kızdı ama dinlemedik gerçi bana lahana suyuda yaramamıştı hem o kokuyu çektim hemde600 gr almıstım

İsvec diyetindeki yol arkadasım yapalım mı demiş
Kız sen hamilesin miktarlar az bence

Tebrikler cnm tabiki gururlanmaları haklısın

***Temmuz
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>72,1
Bulbul-e Bismil: 83***********>81
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>88
45derya45: 79,8*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>
selvos88: 79,8***********>

kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>

Bunu daha önce paylaştım diye Hatırlıyorum ama arada kaynadı sanırım tekrar girdim

Cuma menum
Sahur kk
Iftar tavuk salata ayran
1 Türk kahvesi 1 kiraz sapı

Cumartesi menum
Sahur kk
Iftar mantar sote ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 bitki cayı

Pazar menum
Sahur kk ve tost
Iftar corba 2 dilim kıymalı pide
1 Türk kahvesi 3 maden suyu 1 ödem cayı

Bugünkü menum
Sahur kk
Iftar yogurt corbası
2 maden suyu(1 çikolata) 1 Türk kahvesi

İsvec diyetindeki yol arkadasım yapalım mı demiş
Kız sen hamilesin miktarlar az bence
hahahaha ama bn snden daha cok yapmistim isveci Kabul et tabi neticeyi saymazsak
yok ya ikide bir bisey yiyosun tam bana gore valla bak ciddyim yapalim kiz nlcak bundan da eksik kalmaayalim

canim valla tebirk ederim seni cok guzel bir kararlilik icerisinde devam edyiosun darisi 60 lari gorecegin gunlerin basina insallah

Yeni
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Malum Kadir gecesi olunca olan yoğunluğum dahada arttı
Sabah küçük kuzumla bir sosyete pazarımızı dolaştık, dönüşte kızkardeşim ve Annemle Çocuk parkında buluşup çocukları eğlendirdik ( tabi oruçlu olunca daha bir zor geldi ama neyse )

Büyük kızımın tercihlerinide onaylattık bugün şükür İNşallah Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm öğrencilere gönüllerindeki okulları nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eşim şirketten erken çıkıncada hemen önce Amcasına sonrada KVye gittik Kandilleşmek için dönüştede Anneme iftara yetiştik (2 dakika kala )
İftardan sonrada kızım ve eşim Teraviye gitmek istedikleri için oyalanmadan eve döndük ve baba kız camideyken bende oturup kuranımı okuyayım duamı edeyim dedim
Şükür dilediğim gibi okuyabildim Yasin, Amme, Tebareke, Duhan, Fetih ve Rahman surelerini okudum ve sonrasında bol bol duamı ettim
RAbbim inşallah okuduğumuz tüm kuranların, ettiğimiz tüm dualarının hatrına bu gece bizi boş çevirmez ve tüm dualarımız kabul olur ve hep birlikte tez zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

İyi geceler güzellikler şimdi çoğu kişi yemeğini yiyip yatıcakken ben niye buralara anca damlıyorum da sabah sizin sohbetinizden eksik kalıyorum hiçbir fikrim yok ama anca zaman oluyor bugün dizimi de izleyemedim

Artık yemek yapmaya alışınca annem iftarı da sahuru da bana kitliyor bir bulaşık bir yemek anca zaman buluyorum huhh. Bir de bayram temizliği. Yine 3 saat ütü yaptım. Ev hanımlığı zor valla kızlar kolay gelsin sizlere

Ayy biliyorum o duyguyu. Benim babamda emekli olunca şoförlüğe başladı o gelmeden uyuyamam.
Ayran detoksu aslında sağlıklı diğerlerine göre ama karataydan sonra 2 kilo falan hikaye. Ben hiç yapmadım ama yapanlarda en fazla 1-1.5 kg vermişlerdi.

Teşekkür ederim kuzum bende senin menülerine ve sporuna hayranım valla. Hey maşallah.

İlk gun cok zorlanmistim ama simdi jilian level-1 i yaparken bittigini anlamiyorum bile alistim.sanirim cok keyifli kizlar hepinize tavsiye ederim

Ohhh jilliancılara bir kişi daha geldi yuppii. Bende sana persian zumbayı öneririm kuzum çok eğleniyorumm.

Kadir geceniz mubarek olsunnnnn kknin guzelleri

Teşekkür ederim canım benim seninde kandilin mübarek olsun.

Bugunku menum
Sabah: karatay+ 1 dilim karpuz
Ogle: yarim lahmacun + yesillik+ yogurt
Aksam: firinda kabak + biftek+ yogurt

3.5 litre su+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level-1

Ohhh lahmacunlarda yenmiş afiyet olsun canım benim. Canım çekti valla.

HepimizinKadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin inş

Teşekkür ederim canım. Seninde kadir gecen mübarek olsun. Dualarımız tez zamanda kabul olsun.

hahahaha ama bn snden daha cok yapmistim isveci Kabul et tabi neticeyi saymazsak
yok ya ikide bir bisey yiyosun tam bana gore valla bak ciddyim yapalim kiz nlcak bundan da eksik kalmaayalim

Ahahah seni gidiii. Canım karnın burnunda boşver şu diyetleri mis gibi karatayımız var

hayirli kandiller canlarim benim Allah tum dualarinizi Kabul etsin
insallah gonlunuzden kalbinizden ne geciyosa Kabul olur
birbirimize dua etmeyi unutmayalim canlar

Teşekkür ederimm. Amin canım benim. İnşallah seneye kadir gecesini bebişinle güle oynaya geçirirsin.

Ohh maşallah. Tempona hayranım canım. Hadi kızının tercihleri de hayırlı olsun. Hayırlı yerler çıksınn

Kızlar günaydın
dün gece 3 e kada çalıştım çok yorgunum :/
Is yerinde ki kızlar börek yapmıştı 2 dilim yedim maalesef :/ moralim bozuk ya 200 gram fazla gördüm bugün tartida kendimi (
2 ayim var ama gitmeyecek sanki bu 7 kilo ya ((
Bide uzun süredir inmedim bu kilodan galiba yapısti mi ne
Offff moralim sıfır bufun
Annemde yanına geleyim diyor 24 u gibi
sırf zorla yedirmesin diye gelme diyesim var ya

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bugün sanki daha bir sıcak İstanbul Resmen sıcaktan bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Yarın malum görümcemler ve KV iftara gelecekler ve benim bugün bir sürü işim var ama canım hiç istemiyor tabi kaçarım yok mecbur yapacağım

İşlere girişmeden ( sabah uyandığımda biraz yaptım tabi ) biraz sizlere bir bakayım dedim
Biraz mutfakta işim var birde silip süpüreceğim Aslında en fazla 2 saatlik işim var ( çamaşır falanda serilecek ve bir iki parça ütü yapacağım )
Daha sonra küçük kuzuyu yıkayıp bende duşumu alır hazırlanıp eşimin yanına şirkete giderim hazır patronda yokken eşimle biraz baş başa sohbet ederiz sonrada birlikte mutfak alışverişimi yapar döneriz

Kadir geceniz mubarek olsunnnnn kknin guzelleri
amin canım hepimize iyilik getirsin ins

Umarim veririm battaniyecigim ya dün gece 3 e kadar çalıştım is bitmedi bi türlü sanki :/
bugün tartida +200 gram gördüm moralim çok bozuk Korkuyorum veremeyecek miyim diye hedefim 64 ve tam 8 haftam var , 7 kilom var .. 65 i de görsem bana yeter inan ki.. bi elbise aldım üst kısmı fena değil sanki belim filan eh işte ama bacaklarım sanki çok kalın ben nasıl giycem tatilde o elbiseyi.. bende üst bacak sorunu var.. Neyse bugün çok moralim bozuk kızlar. Evdeyim ama hiç tadım yok uykumu da alamadım zaten . 3 te yatıp 8 buçuk ta kalktım off ki off
Tamam canım yapmıyorum .
Sabah Nesfit yedim ama şimdi gerekli malzemeleri ayarlarım ayran detoksuna karar verdim tartıya 3 gün kaldı şurada. .

HepimizinKadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin inş
amin canım inş kabul olur dualarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…