Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok tsk ederim yardimlarin icin hosbuldum Insallah burdan aldigim motivasyonla basaririm

Hepimiz takım ruhuyla başardık kuzum sen de başaracaksın hiç şüphen olmasın Hepimiz bir aileyiz burada benim çıkmam gerekiyor iyi geceler tatlı rüyalar yarın bol bol konuşuruz yarın liste telaşı olsa da

Günaydın kızlar
Malum dün soğuk ayran corbası iciyodum ama 6 dan sonra gözüm karardı basım döndü tansiyonum 7-5 çıktı zonkluyodu beynim Allah tan eşim evdeydi hemen ölçtü bişiler yedim falan... Bundan sonra 3 öğün de yemem anca bi öğün olarak tüketirim
Karatay yapıcam yine...

Gerekçem sağlam diyorsun yani
Tekrar hayırlı olsun cnm:)

tesekkur ederim ve hoşbuldum :)
Acilen karatayın hamile ve emzirenlerle ilgili kitabını almalıyım..zira sütüm çok yok bilinçsiz bi diyet yapıp olanıda kaybetmek istemiyorum..
Bence boool su,dereotu,rezene...benim emzirme tecrübem pek yok 1 ay sütümü sağdım, gerçekten yemek yemedim stresten aklıma gelmiyordu kahvaltımı anca gece yatarken ediyorum oda azıcık ve ekmekle,bu yazdıklarımla durdum aşırı sütüm vardı sende bunların yanına Karatay öğünleri koyarak halledersin bence

Kızlar günaydın
oooo kaptanımız gelmiş hosgelmis :)
Sen yokken buralarin hiç tadı yoktu kaptanim
Bugün bildirim günü olduğu için tartildim ve yazıyorum tahmin ettiğim gibi çok fazla fark yok bu hafta 70.8
Haftaya 70 in altını görmek umudu ile ..

***6.TAKIM 422. & 423.Etap***

45derya45(79,8/ / /% )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/ / /%)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %

Battaniyem gunaydin

Davul gibiyim abartmaktan cok düzensizlikten oldu, oglum yumurta yemiyo diye bütün kahvaltılıkları ve meyve ezıyorum blendırda öle bi görüntü ve koku oluyoki yumurtadan tiksindim,kahvaltımı elmayla yapacam yanındada zeytin peynir ceviz artık...ben kahvaltıya kaçıyorum fırsat varken

***6.TAKIM 422. & 423.Etap***

45derya45(79,8/ / /% )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/ 0/ 0/%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…