- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
Cok tsk ederim yardimlarin icin hosbuldumInsallah burdan aldigim motivasyonla basaririm
Tamam ablaçığım
Buna da şükür efserim umarım bir gün diyetisyenler listelerinden tüm ekmekleri kaldırırevdekiyle tartılacaksan sorun yok o zaman kuzum yarın free listede başlayacaksın o zaman kuzum 72,2 ye inene dek
Hoşgeldin cnm Aramıza :)Cok tsk ederim simdi okudum ve kabul ettim. Baslar baslamaz ne izni zaten bolca izin yaptim bu kiloya gelene kadar123 kiloyum ve hedef kilom 70 umarim basaririm.
Gerekçem sağlam diyorsun yaniEvet canım, ben de çok üzüldüm iki ay tartılmadım ama hiç de farketmedim bu kadar olduğunu.. Neyse napalım aldığımız gibi vereceğizİlk aylarda elimden geldiğince vermeye çalışacağım. Karataya döndüm, hamur işi, ekmek, makarna, pilav hepsini sıfırladım, günde bir meyve, çoğunlukla zeytinyağlı sebze yemekleri bazen kırmızı et. Göbeğim indi biraz çok şükür İnsülin direncim var benim, bebeğe de geçer diye korkuyorum o yüzden kendim için değil bebiş için tutacağım boğazımı bu sefer
Bence boool su,dereotu,rezene...benim emzirme tecrübem pek yok 1 ay sütümü sağdım, gerçekten yemek yemedim stresten aklıma gelmiyordu kahvaltımı anca gece yatarken ediyorum oda azıcık ve ekmekle,bu yazdıklarımla durdum aşırı sütüm vardı sende bunların yanına Karatay öğünleri koyarak halledersin bencetesekkur ederim ve hoşbuldum :)
Acilen karatayın hamile ve emzirenlerle ilgili kitabını almalıyım..zira sütüm çok yok bilinçsiz bi diyet yapıp olanıda kaybetmek istemiyorum..
Battaniyem gunaydin***6.TAKIM 422. & 423.Etap***
45derya45(79,8/ / /% )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/ / /%)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,2/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması: %
Günaydın cnm pek bi Aydın baslamadım ama:) gerçeklerin farkındaydım ama bu kadar degilBattaniyem gunaydin
aramıza hoşgeldin canımCok tsk ederim yardimlarin icin hosbuldumInsallah burdan aldigim motivasyonla basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?