Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.TAKIM 422. & 423.Etap***

45derya45(79,8/78,9/0,9 /%1,1 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %

e bende izin dönüşü bildirimi yapayım demi ama. 3 e bölünecek ama 1 hafta gibi bi sürede aldıklarımı ve fazlasını verdim

evet kaptanım nihayet listedeyim. izin değerlendirmemi yaparsak cıslarım oldu hatta bazı günler abarttığımda oldu. ama dengelemeyi becerebildim sanırım... kendimi veremiyorum diye biraz strese sokmuştum o stres kalkınca üstümden iyi geldi sanırım bunca kaçamağa cıslara rağmen gittiğine bende inanamadım...
su meselesine gelirsek sıcaklar fena birde ramazanda biraz böbrek sıkıntısı yaşadım yine onun korkusu diyeyim. balıklara gelirsek valla ben suçsuzum kaptanım fırında değildi hepiciğini kızartmış. başkada yemek yoktu görüntü çok güzeldi cazibesine kapıldım

şu ödeme bi çare bulamadım kaptanım ya o gönderdiğim resimden beterim şuan akşam üstü olunca bıraktım zaten çorap morap giymiyorum.. hemen bu akşam tamamlayıp eksikleri yapayım çayımı gerçi komşu aktardan alışverişi şimdilik kestim öfkem büyükkkk belki yarına yada pazartesiye kalır bakalım.. hergün taze kaynatmıyoruz sanırım onu bitene kadar tüketiyoruz değilmi.

battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,50 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
selvos88(77,8/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

Deryam tebrik ederim canım maşallahın var, nazarım değmesin. Bayrama rağmen güzel vermişsin. Daim olsun inşallah...

listenin masallahi varmis canim

Öle bi ruh haline girdimki 20 gun sonra düğün var biraz daha inceliyim dedikçe yiyesim geliyo. Bu 3 günde öle gecti
Bugun soğuk ayran çorbasına başladım inş iyi gider..
zaman kisitlamasi koyunca vucut direniyor sanirim ya

1 limon 4 e boluncek, ceyrek demet maydonoz+ 1 cubuk tarcin + 3 dilim zencefil + 4 bardak su. Kaynatip suzuyorum canim ogun aralarinda iciyorum
sana iki cayiminda tarifini verim
1 tatli kasigi yesil cay+ 1 tatli k. Mate+ 1 tatli kasigi funda+ 3 kakule+ bir tutam kekik +3 bardak kaynar suyun icine koyuyorum 10 dakika demleniyor sonra limon dilimlerinin icine suzuyorum soguk soguk iciyorum gun icjnde. Odem cayinin tarifide ustte var kuzum

4.5 litre su iciyorum gunde su icemiyorum diyenleri anlamiyorum ben

Merhaba ben yeniyim sanirim artik bu takimdayim ne yapmam gerekiyor daha acemiyim :)
hosgeldin aramiza canim

Cok tsk ederim simdi okudum ve kabul ettim. Baslar baslamaz ne izni zaten bolca izin yaptim bu kiloya gelene kadar 123 kiloyum ve hedef kilom 70 umarim basaririm.
geldikleri gibi giderler yeterki azimli ol canim

Cok tsk ederim yardimlarin icin hosbuldum Insallah burdan aldigim motivasyonla basaririm
burdan aldigin motivasyon %100 isine yyarar emin ol

gecmis olsun canim

Kızlar çok daraldim ya 70 in altını görmek istiyorum artık.
Takıldım kaldım bu ne ya :/
sabret pes etme azcik kilon var zaten biz napalim kuzum

bende yumurta yiyemiuorum sicaklardan sanirim ya

günaydın güzeller bu hafta listeye giremiyorum 84,4 çıktım 1,4 fazlam var hafta sonu ayran detoksu yapcam bu hafta spora da asılıcam umarım haftaya girebilirim
Haftaya kadar gider o kilo kuzum insallah
günaydınnn canlarrrrrr
gunaydin deryammm

tebrikler deryammm

Sweetdimple pazar gunu randevumuz var konustuk buugun doktorla yarin geliyormus yurtdisindan. Bakalim heycanla bekliyorum. Karataya benziyor o yuzden hosuma gitti. Protein ve sebze agirlikli. Ogunler arasi 5 saat olacak. Vucudumuza sindirmesi icin zaman tanicakmisiz. Leptini bozmadan sarkmadan kilo vermeye devam. Kollarimda ve ic bacaklarda cok sarkma oldu. Jilian ve metabolik balansla gitcek sarkmalar insallah

makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,50 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
selvos88(77,8/ 77.3/ 0.5/% 0.64)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…