oyy balım iyi eğlencelerkaptanim merhabalar ayder yaylasina yola ciktim net cektigi yerden yazayim dedim cok uzgunum sabit yine benim. hepinizi opuyorum
günaydın bülbülüm.günaydın güzeller bu hafta listeye giremiyorum 84,4 çıktım 1,4 fazlam var hafta sonu ayran detoksu yapcam bu hafta spora da asılıcam umarım haftaya girebilirim
Slm meleklerimmmmm tüm geçmişi okumadan dalmayayım dedim bugün getirdiğimiz sebzeleri ayıklayıp kış için hazırlamakla geçtio yüzden geç kaldım şekerler
Gurur duymak en büyük hakkın ne mutlu sana balım tebrik ederim paşamızı ilerde birçok başarılarına şahit olacağımıza eminim
Meleğimm bence gayet güzel durmuş elbise bacaklarında da abartılacak kadar yok inan 8 haftada 5 kilo rahat rahat verirsin üzülme spora asılman şart tabii zaten karatay yapınca 5 kilo versen daha fazla vermiş gibi görüneceksin bitanem
Cimcimeler de sen de güle güle kullanın yeni saçınızı cecommmm
İyi tatiller meleğimmmm sorun değil tatlım sen gönlünce dinlen eğlen dönünce görüşürüz kuzum
Bu metabolik balans diyetini @berilceee yapıyordu sanırım selvoşum çok güzel kilo verdi bence sorun yok sonucu şimdiden merak ediyorum karatayla benzeşmesi ayrıca güzel zaten
Bazı bünyeler de sonuç alınamıyor kuzum üzme kendini 3, takımdan bir arkadaşımızda verememişti hiç
Bpyamasına boyuyorumda balım nedense ne renge boyarsam boyayaım hep siyah oluyor
İşte budur meleğimmmmSen kararlı olduktan sonra kilolar pes edecek emin ol
Kim yiyorki prensesimmmm
Prensesim ileride zaten istesende istemesende boyayacaksın o yüzden şimdi doğallığının tadını çıkar bence ben 28 yaşında boyamıştım istemeye istemeye beyazları koparınca çoğaldı tabiii mecbuır kaldım
sadece 100 gr gelmiş meleğim eminim yarın güzel bir sonuç gelecek
Harikasın selvoşum istikrarla devammmm
Gördüm gördüm cecommmmmaşallah sana çok yakışmış bitanemmm
Hoşgeldin efserimmmmmm
Sorma kuzum ben de almışım malesef 2,5 kilo10 günde ne ara geldi anlamadım düzen değiştirmek yaramıyor hakikatennn Bir de tatlı su beni fena şişiriyor gittiğimiz yerde de tatlı su içiliyor doğal sanırım en büyük etken o
O sofraları tahmin edebiliyorum efserimmmmmm
Hoşgeldin bitanemmm elbette katılabilirsin takımımıza zaten çoğunu tanıyorsun diğer topikten ayrıca hepimiz genelde karatay yapıyoruz
Börülce salatasını görünce yazayım dedim selvoşum börülce salatasına közlenmiş patlıcan ve sarımsaklı yoğurt ekleyip dene yeni favorimmmm
Sevgili adaşım tatilinin güzel geçmesine çok sevindimmm eminim tartı döndüğünde eksi gösterecektir
Kendi tartınımı diyetisyenin tartısınımı baz alacaksın efserimmm
Aynen meleğimmmm hepimiz şöyle bir silkinelimmmm
Allah rahmet eylesin bitanemmm mekanı cennet olsun anneanneciğinin birşey olduğu belliydi kuzum.Sen burayı düşünme bir şekilde hallederiz bitanem rabbim hepinize sabır versin
Haftaya dek karatayla devam o zaman selvoşummm sağlık olsun
Hoşgeldin bitanemmmm.Başınız sağolsun kuzum halanın da teyzenin de mekanı cennet olsun inş .Zamansız ölüm hakikaten çok acı insan sevdiklerine yakıştıramıyorBiz bir aileyiz kuzum ne demek daraltmış olabilirim acılarımızı da sevinçlerimizide paylaşıyoruz kuzucum.Kilo konusunu dert etme hep birlikte toparlanacağız tatlım
İyi tatiller balımmmm
Oh nihayet meleğimmm koşturmaktan canın çıkmıştıEn azından kendi işini yapar rahatlarsın
Sağlık olsun tatlım üzme kendini bu iki hafta genelimizi yaktı birlikte toparlayacağız kuzum.
Slm meleğimmmmm ohhh tatilleri yaptın döndünnnn sefan olsun kuzummmm
Yarın listeye giriyorsun o zaman tatlımmm
Elbette beklemeye gerek yokkkooo enişteye maşallah kendi tuttuğu balıklarla besliyor seni Şimdiden afiyetolsun tatlımm maşallah gözleirme inanamadım birden su 2 lt bitmiş 3 olacak bu ne güzel değişim meleğimmmm
Tatlım ben genelde kahvaltıda yeşilçay hibisküs ve biberiye içiyorum dönüşümlü olarak uzun süre tek bir tanesini denemediğim için ne desem yalan olur fakat bunların yağ yakıcı etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz
Kuru üzümü kansılzık için verdi sanırım efserim diyetisyenin dalak ciğer haftada 2 kez yemeye çalış bitanem pancarın çıkmasına var daha pancar çıksa bol bol yerdin
Lavaş fazla mı kaçmış sanki meleğim
Hoşbuldummm meleğimmmmmm aynen tatlımmmmm
Genel olarak listen hakikaten güzel ama şu ekmekleri görünce hem de 3 dilimmmnedense sadece bunu kabullenemiyorum ama makresim gibi sen de diyetisyen listeleriyle çok güzel veriyorsunuz o y üzden listeye uyarsan hedefe istikrarla ulaşacaksın meleğim
Hoşbuldum selvoşummmm
6 Yaş fazla gösteriyor metabolizma yaşın tatlım kilolar gidince otomatikman düşecek sıkma canını
Merhaba Edacımmm Hoşbuldum tatlımmelbette takımda yerin hazır kuzum.Allah bağışlasın prensesimizi bir an önce gelmekle en güzelini yapmışsın tatlım emzirme avantajın da var buraya menü yazmak bile insanı freenliyor Adaşımmm nikini değiştirdi kuzum
Kolay gelsin tatlımmm yarın olsun bakalım bitanemmm
Kaldı 17 günün kuzummm ayran detoksumu yoksa normal çorbamı seabaharın listesini yapabilirsin istersen
Hoşbuldum meleğimmmmm
Elmalı ödem çayımı deryam
3 litre su
3 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
SABAH = 1 Sb
AKSAM = 1 Sb Yemeklerden sonra icilecek
Bir arkadaşımız aldı Edacım ama diğer karatay kitaplarından farkı yokmuş karar senin tatlım .Bol bol yeşillik ve su sütünün tek çaresi kuzum
Afiyetolsun Efserimmm müthiş görünüyor
Hoşgeldinnn leydimmmmKarataya dönmekle en güzelini yapmışsın yeğenim sağlıklı beslensin içerde korkma bitanem ilk dönemlerde dikkat edersen vermen mümkün free takımda takibe alalım seni ayrıca barbimin topiğinde de mutlaka olmalısınn Rabbim yeğenimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş
Sorma meleğimmmm resmen savaş başladı şehitlerimizin mekanı cennet olsun rabbim sabır versin.
Ehliyetini almakla en güzelini yaparsın kuzum hazır şu an çalışmıyorken çok iyi düşünmüşsün
Hızlı giden hızlı geliyor deryammm o yüzden patır patır gitmesinn
Menün süper efserimmmm ekmekleri görmeyeyim artıkHakikaten başlaman bile büyük başarı zamanla sayının artacağına eminim
Yessss geldimmmmm
Oyyyy kıymetlimiz için herşeye değer aklın a bile getirme kuzum inşallah sağlıkla doğacak yeğenim
Aynenn leydim her ne kadar özet geçsemde kuyruk uzadıııı
Hoşgeldin cnm Aramıza :)
Cok tsk ederim hosbudumaramıza hoşgeldin canımhiç merak etme burası sihirli hedefine er yada geç ulaşacaksın
Deryam tebrik ederim canım maşallahın var, nazarım değmesin. Bayrama rağmen güzel vermişsin. Daim olsun inşallah...evet kaptanım nihayet listedeyim. izin değerlendirmemi yaparsak cıslarım oldu hatta bazı günler abarttığımda oldu. ama dengelemeyi becerebildim sanırım... kendimi veremiyorum diye biraz strese sokmuştum o stres kalkınca üstümden iyi geldi sanırım bunca kaçamağa cıslara rağmen gittiğine bende inanamadım...
su meselesine gelirsek sıcaklar fena birde ramazanda biraz böbrek sıkıntısı yaşadım yine onun korkusu diyeyim. balıklara gelirsek valla ben suçsuzum kaptanım fırında değildi hepiciğini kızartmış. başkada yemek yoktu görüntü çok güzeldi cazibesine kapıldım
şu ödeme bi çare bulamadım kaptanım ya o gönderdiğim resimden beterim şuan akşam üstü olunca bıraktım zaten çorap morap giymiyorum.. hemen bu akşam tamamlayıp eksikleri yapayım çayımı gerçi komşu aktardan alışverişi şimdilik kestim öfkem büyükkkk belki yarına yada pazartesiye kalır bakalım.. hergün taze kaynatmıyoruz sanırım onu bitene kadar tüketiyoruz değilmi.
oyyyy makresimmm sağol kuzum 2 hafta izindeydim biraz abarttım aldımmm ama verdim şükür. darısı haftaya hepimizin başınaDeryam tebrik ederim canım maşallahın var, nazarım değmesin. Bayrama rağmen güzel vermişsin. Daim olsun inşallah...
Hosbuldum cok tsk ederim :)
Cok tsk ederim hosbudumay hadi insallah o sihir banada bulasir:)
Selam kızlar, nasılsınız. Bayram ve sonrası biraz dikkatsiz davrandım, spor da yapmayınca artıyla döndüm maalesef. bu hafta dikkatli olacağım inşallah.
listenin masallahi varmis canimEki Görüntüle 1588253
1550 kalorilik diyet listem
zaman kisitlamasi koyunca vucut direniyor sanirim yaÖle bi ruh haline girdimki 20 gun sonra düğün var biraz daha inceliyim dedikçe yiyesim geliyo. Bu 3 günde öle gecti
Bugun soğuk ayran çorbasına başladım inş iyi gider..
1 limon 4 e boluncek, ceyrek demet maydonoz+ 1 cubuk tarcin + 3 dilim zencefil + 4 bardak su. Kaynatip suzuyorum canim ogun aralarinda iciyorumvalla canım bende ödem için bişeyler yapmak zorundayım bi çözüm bulamadım 1 aydır çorap giyemiyorum artık... o maydanozlu zencefilli çayı da kendin mi yapıyosun canım ölçü falan nasıl olacak..
sana iki cayiminda tarifini verimSelam guzellerim sabahtan beri kosturuyorum ehliyat alcam diye evrakları topladım birde Allah rahmet eylesin şehidimiz var oyuzden epey karisik ve kalabalık çarşı yollar kapalı dolanmaktan helak oldum ama iyi tarafından bakıyorum ne kadar hareket o kadar eksi
Tesekkur ederim ablacim
Selvosuuummm acilen ölçülerini rica ediyorum o bitkilerin ablacim çünkü cook hızlı bi şekilde aldiklarimi vermem gerek yoksa giremiycem listeye
Yeni listen hayırlı olsun tatlım bol eksiler getirsin sana
Saolasin ablacim oyle tabi ama hani derler ya takdire de tedbir gerek diye iste o daha çok yakıyor insanın canını
Ters psikoloji olmuş ablam farklı bireylere kanalize et kendini çok sıkma. Bende istiyorum ayran detoksunu hafta sonu yapmayı dusunuyorum
4.5 litre su iciyorum gundeBu günkü menüm
Sabah
Yeşilçay ve 1 küçük elma ( diyetisyenin dediğine göre bu detoks etkisi yapıyor vücudunuzu temizliyormuş)
2 kaşık lor peyniri
3 dilim ekmek
1 Salatalık
Ara
1 maden suyu 4 kaysı
Öğlen
2 kaşık bulgur ile bulgur salatası
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
4 kaşık yoğurt
Ara
1 top dondurma ( küçük kutulardan maaş uslu olan dondurmalardan )
Akşam
1 kase Buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
4 kaşık fasülye
Salata
Ara
1 çaybardağı leblebi kuru üzüm
50 tane ip atladım benim gibi hiç spor yapmayana göre büyük başarı
1 litere salatalık elma ve limondan oluşan suyumu hazırladım oda dolapta yata kadar içerim suyuda sevmemminimum seviyeden başlıyarak giderek atıracagız
hosgeldin aramiza canimMerhaba ben yeniyim sanirim artik bu takimdayim ne yapmam gerekiyor daha acemiyim :)
geldikleri gibi giderler yeterki azimli ol canimCok tsk ederim simdi okudum ve kabul ettim. Baslar baslamaz ne izni zaten bolca izin yaptim bu kiloya gelene kadar123 kiloyum ve hedef kilom 70 umarim basaririm.
burdan aldigin motivasyon %100 isine yyarar emin olCok tsk ederim yardimlarin icin hosbuldumInsallah burdan aldigim motivasyonla basaririm
gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Malum dün soğuk ayran corbası iciyodum ama 6 dan sonra gözüm karardı basım döndü tansiyonum 7-5 çıktı zonkluyodu beynim Allah tan eşim evdeydi hemen ölçtü bişiler yedim falan... Bundan sonra 3 öğün de yemem anca bi öğün olarak tüketirim
Karatay yapıcam yine...
sabret pes etme azcik kilon var zaten biz napalim kuzumKızlar çok daraldim ya 70 in altını görmek istiyorum artık.
Takıldım kaldım bu ne ya :/
bende yumurta yiyemiuorum sicaklardan sanirim yaDavul gibiyim abartmaktan cok düzensizlikten oldu, oglum yumurta yemiyo diye bütün kahvaltılıkları ve meyve ezıyorum blendırda öle bi görüntü ve koku oluyoki yumurtadan tiksindim,kahvaltımı elmayla yapacam yanındada zeytin peynir ceviz artık...ben kahvaltıya kaçıyorum fırsat varken
Haftaya kadar gider o kilo kuzum insallahgünaydın güzeller bu hafta listeye giremiyorum 84,4 çıktım 1,4 fazlam var hafta sonu ayran detoksu yapcam bu hafta spora da asılıcam umarım haftaya girebilirim
gunaydin deryammmgünaydınnn canlarrrrrr
tebrikler deryammm***6.TAKIM 422. & 423.Etap***
45derya45(79,8/78,9/0,9 /%1,1 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması: %
e bende izin dönüşü bildirimi yapayım demi ama. 3 e bölünecek ama 1 hafta gibi bi sürede aldıklarımı ve fazlasını verdim
bence direk toplam yuzdeyi bölsekte olur galiba ama banum ne derse bende acemi kaptanım bakalım artıkın aynı kapı aslında :)Yuzdemizi bolerekmi yazcaz kizlar listeye?
Ben oldugu gibi yazdim kaptanimiz gelince halleder artikbence direk toplam yuzdeyi bölsekte olur galiba ama banum ne derse bende acemi kaptanım bakalım artıkın aynı kapı aslında :)
Saol canimmselam guzeller başarılan bugun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?