- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
İşte bende gün icinde tek tip oldugu icin kısır detoksu adını vermiştimCanım googleda arat 5 gün tek tip beslenme ödem atmak için ( gerçi Adaşım beni kesin terlikle kovalayacak sonunda ben 5de 5 dedikçe)
Kişiden kişiye değişiyor ama bana kolay geliyor ve şükür tatildeki ve Ramazandan kalan ödemleri attım ve tekrar bugün listeye dahil oldum takımda
Ama sen emzirdiğin için uygun olmaz sanırım mazallah sütün azalırsa sebep olmak istemem
igne yaptiramiorum ben kalcadan kaptanim Bi suru tahlil yaptrdik sorayim doktoruma bakalim ne dicek
sanrim yaptirdik metabolik icin
izlicem kaptanim eve gidince
Offfff yaraya tuz bastık bende 26 kilo aldım
İşte bende gün icinde tek tip oldugu icin kısır detoksu adını vermiştim
Bugünkü menum
Sbh salata ceviz
Öglen 1 bardak ayran
Aksam türlü 1 servis kasığı pilav
1 Türk kahvesi 3 maden suyu
Birazdan 1 tane daha icecem oglum uyusun diye bekliyorum yoksa gelip o bitiriyor
Msj sayım 35+ buarada
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta+ 150 gr salata+ 2 kuru kayisi+4 ceviz
Ogle: 150 gr tavuk+200 gr salata+ 1/2 elma
Aksam: 100 gr beyaz peynir+ 200 gr bogrulce salatasi+ 1/2 elma
4 litre su+ 1 litre bitki cayi+1 maden suyu
Jilian level-2
Bugunun menusu
sabah yok gec uyandim
ogle 1 yumurta 1 dlm ekmek yesillik
aksam salata+1 adet karniyarik +2 kasik pilav
sivi 2 fincan kave, cay, 2,5 litre su
spor 3 mil leslie
cuma menü
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
sabah karatay kahvaltısı
1 dilim kek,çay
akşam haşlama(tirit),4 adet lahana sarma
19.00 19:40 arası yürüyüş
3 lt su
Bende oyle yapiyorum abla fircayla yagi surup firina atiyorum kizartma tarzi cok agir oluyor.İyi geceler meleklerimmm ışıkları kapamaya geldimm
Selvoşum kalçadan yaptırırsan değerleirn daha hızlı yükselir ama çok korkuyorsan yapacak birşey yok tatlım annem emekli hemşire olduğu için şanslıyım sanırım
Yaptırdıysan sonucuna bir bak bakalım bitanem
Aldın ama sebepsiz yere değilll yakışıklımızı dünyaya getirdin meleğim
Yakında nette fenomen olacaksın kısır detoksuylaciddiye alıp takıma gelip sorarlar mı dersin
iç tabii iç o pilavı eritmek için dimi
Teşkkürler
Süpersinn selvoşummmmakşamki elmayı sabah akydırsan olmaz mı ki
Brunch olmuş artık seninn kahvaltın meleğimkarnıyarığı klasik usulde yapmadıysan( kızartarak yapınca transyağa dönüştüğü için patlıcanlara yağ sürüp fırında yumuşatıyoruz tatlım.Ardından malzemesini doldrurup tekrar fırına verince çok hafif fakat aynı lezzette oluyor ) gayet güzel tatlım
Öğleyin gezmedemiydin şekercimAfiyetolsun abartı yok
Sanada iyi geceler abla.. Yarin hedef belirleyecem bende ilk defa insallah bu ay hepimiz hedefimize ulasirizHepinize iyi geceler tatlı rüyalar güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle meleklerim kaçamaklaradikkat ama siz zaten yapmazsınız size güveniyorum Aylık hedef listemizi yarın yapayım fıstıklar
Aksamlari kuru meyve yiyordum genelde dun bi karisiklik oldu kaptanimİyi geceler meleklerimmm ışıkları kapamaya geldimm
Selvoşum kalçadan yaptırırsan değerleirn daha hızlı yükselir ama çok korkuyorsan yapacak birşey yok tatlım annem emekli hemşire olduğu için şanslıyım sanırım
Yakında nette fenomen olacaksın kısır detoksuylaciddiye alıp takıma gelip sorarlar mı dersin
Teşkkürler
Brunch olmuş artık seninn kahvaltın meleğimkarnıyarığı klasik usulde yapmadıysan( kızartarak yapınca transyağa dönüştüğü için patlıcanlara yağ sürüp fırında yumuşatıyoruz tatlım.Ardından malzemesini doldrurup tekrar fırına verince çok hafif fakat aynı lezzette oluyor ) gayet güzel tatlım
Yok kaptanım ben hamile kalmadan önce 20 kilo almıştım bile,hamileykende 12,9 aldım ehhh Allah bereket versin diye oturmadan takıma geldim ama biliyon gıdım gıdım ilerliyorumİyi geceler meleklerimmm ışıkları kapamaya geldimm
Teşkkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?