Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize habersiz misafir akınına uğradım yine gelemedim kusurabakmayın

Hadi bakalım prensesim inş tartılmışsındır gece bekliyorum bildirimini.Tüm meyvelerin sirkesi oluyormuş bitanem bilgin olsun birlikte daha neler öğreneceğiz kimbilir

Kilom sabit kızlar gelip yazamadan çıkıyorum yatılı misafirim geldi bu hafta ondan çok etkilendim önümüzdeki hafta artık tam başlıyorum inşallah

Sağlık olsun efserim misafir olunca düzen bozuluyor ister istemez haftaya inşallah tatlım

Tüh yazık oldu desene ben de dolabamı koyayım kavanozu Sağlık olsun tecrübe etmiş oldun neslim temizlikte kullanırsın canım

Cecom bendeki kayıtlara göre tatil dönüşünde 1o5.3 müşsün buna göre 1,1 kilo vermiş oldun tatlım tebrik ederimm

Ne kadar yüce gönüllüsünüz hayran kaldım düşüncenize uçurtmaları bulan aile kimbilir ne kadar sevinecektir rabbim güzel gönlünüze göre versin herşeyi meleğimmNefsini öldürecek kadar yersin kuzum haftaya

Ah ahhhh keşke tamamlasaydın kısır detoksunu meleğim ama yarım gün bile işe yaramış maşallah
600 gr istediğimiz rakam tatlım tebrikler

uyku onemli tabi bizde sicak ve sinekten uyuyamadik bugun

Selvoşum porize takılanlardan alırsanız rahat edersiniz bitanem yoks abizim de arka taraf park yeşillik olunca sivrilere ancak bu çözüm oluyor

Rabbim sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar nasip etsin sıcacık yuvanızda meleğimmmm

Aramizdaki fark sadece kidem degil canim 16.4 kiloda var

O fark yavaş yavaş istikrarlı bir şekilde yok olacak meleğimmmm

★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0

Kizlar bunlarsa jilian oncesi sonrasi olculerim

Sonuçlar harika daim olsunnn meleğim emekleirnin karşılığını alman çok güzel

Her ne kadar ütü sevmesem de ütü yapmamak olur mu ceceommm işin kolayını bulmuyşlar el ütüsü
Gunaydinn kizlarr 2,6 kilo vermisim

Tebriklerrrr fıstığım güzel başladınnnn ilk hafta olduğu için fazla gitmişş ama eminimn en az 900 gr vereceksin her hafta

Kizlar canan karatay mesleginden men edilmis duydunuzmu

Evet tatlım dün okudum kargalar rahat durmuyor işte Canan Ablam kartal gibi tek başına uçacak ve biz hep onu izleyeceğiz zaten haber yalanmış

Aminnn meleğimmm bazısı parayı bulunca geçmişini unutur halbuki paylaştıkça malın çoğalacağını bilseler

Geçmiş olsun prensesimize meleğim baya yükselmiş allah korumuş kuzumuzu elbette ederiz meleğim rabbim bri daha göstermesin inş

bu arada kızlar d vit 3 yine depolarda tükenmiş 1, 2 hafta içinde alacak olan varsa şimdiden alsın bi daha 1,5 ay sonra gelecekmiş yada burda öyle olabilir.

Ben bu sabah 6 tane aldım hem anneme hem kendime kuzum zamanlamam mükemmel o zaman

Oyyyyy canımsın sen meleğimmmmm Kesinlikle hepimiz burada çok güzel bir aile olduk rabbim bozmasın bir ömür Üzme kendini bu gr lara birikince kuş gibi olacaksın yeter ki gitsin kuzum

En son ne zaman tavuk yedim hatırlamıyorum Hmmm şu iöçinden yumuırtalar çıkmıştı evet sanırım en son o tavuğu yemiştik

şuana kadar 2 litre su tamamdır

Harikasın meleğimmmmm

veee şeytanın bacağını kırıyorum 3 haftalık sabitten sonra 500 gr gidiyooor.

Tebrikler tatlım çok güzel bir ortalama meleğim kontrol etmiş sağolsun

Duymamış olayım makresimmm sağlık ıolsun reglin etkisi belliki sıkma canını haftaya inşallah biz bir takımız unutma tatlım.Hadi gözün aydın bu arada

Sıcaklardanmış kaptanım regl oldum sonunda, yoksa 5. nasıl olurdu bilmiyorum

Düşünemiyorum hakikaten meleğimmm rabbim hasret çekenlere versin en baştra nuruma gülşahıma ve gelinimize inşallah

kızlar listeyi bir kontrol eden çıkarmı aranızdan

Deryam kontrol etmiş neslim tebrik ederim harika bir yüzde

Teşekkürler selvoşum

kurtulmussun odemlerden super olmus canim

oyy insallah :) 54 u en son 18 yasinda gormustum 9 yil olmus her sene eklene eklene artti kilolar saglikli beslenmeyince

En azından fazla geç olmadan dur diyebildin selvoşum en önemlisi bu bence

Cok sicak off dayanilmaz bugun nasil gecicek sporumu yaptim ama iskence gibiydi

Akşam mı yapsan acaba kuzum biraz daha serin oluyor ç.ünkü

Kızlar bu 5 te 5 diyeti nedir ben yapabilir miyim :)

Tek tip her türlü oluyo o zaman hmmmsütüm az kalitesini düşürmeyeyim şimdilik..menülerim kötü diye bi türlü yazmaya başlayamadım ama düzelmesini beklersem çok zaman kaybedicem sanırım

5 te 5 diyetini önermiyorum Edacım evet harika kilolar veriliyor fakat kalıcı olmuyor bitanem o yzüden sağlıklı beslenmelisin.İyisiyle kötüsüyle menülerini yaz tatlım buraya yazacak olmak bile insanı frenliyor biliyorsun
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 424.ETAP

Listeniz doğru cecom sağlık olsun kuzum haftaya hepimzi biraz daha asılırız bitanem

amin allah razı olsun canım inşallah tekrarlamaz yoksa yine ilaçlara başlamak istemiyorum kuzuma okulu etkiliyor çünkü ağır geliyor, dalgınlık, mutsuzluk ayyy düşünmesi bile kötü.

bende hemen 5 tane kaptım eczacı haber gönderince annemlerede zorla kullandırıyorum :)

***6.TAKIM 424.Etap***

45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /% 0,56)
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/70,9 /-0,1 /%-0,14 )
makres76 (60/ 60,7/-0,7 /% -1,17)
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )

6.Takım Ortalaması:0,24

Etkilemez mi elbette etkiler bitanemm .Allah korusun minicik yaşta ilça kullanmaya başlamasın kuzumuz İyi yapmışsın meleğimm annem de ben de düzenli kullanıyoruz yarın iğne günümüz

aaaa hiç bakmadık bizde de hata var... bende canım

Bilemezdik ki bitanemmm bilsek elbette destek olurdukk ben diyet grupları hariç zaten bakmaya fırsatım olmuyor zamandan dolayı

aynen canım zaman denen şey kimseye yetmiyor...

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,4/ / /% )
Dark_Paradise (123/120,4 /2,6 / 2,11% )
edahafiz(102/ / /% )
efser(74,1/74,1 /0/%0,0 )
oynakbasi34(105,3/104,2 /1,1 /%1,05 )
pluiee(73,8/ / /% )
Rengarenknesli(77,3/77 /0,3 /% 0,39)
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(66,3/ 65,9/ 0,4/% 0,60)

Free Takım Ortalaması: %

ayyyy düşünmesi bile kötü hiçte anlamamışız en fenası bu. ama bitti hepsi geride kaldı biz artık eski halimize dönme yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz kuzum surat asmak yok...
bi an dusununce kotu oluyor insan allahtan farkina vardik :)

jilian cok ise yariyor kaptanim..
Canan hoca haberinin yalan cikmasina cok sevindim..
Kaldi2sene icin cok uzuldum 3 yil once bosanma asamasina gelmistik kisisel hic sorunumuz yoktu ustelik kv yuzunden.avukat randevusu bile almistik.allah kayinbabam bu konuda bana destek cikti esimde hatasini anladi eski guzel gunlerimize donduk. Simdi aklima geldi o gunler insan cok kotu oluyor rabbim yardimcisi olsun

fazlasinda gozum yok yavas yavas gitsin ama yeter ki gitsin
aynen kuzum

kaldi2sene boşanıyormuş meleklerim konu açmış hiç haberimiz yok çok üzüldüm inanın
Bende
kizlar dviti niye kullaniosunuz?

Güneş balçıkla sıvanmaz selvoşummm Canan ablamıza her zaman tam destek Ben de çok üzüldüm meleğim ama boşanmaktan başka çözüm yok gibi hayırlısı diyelim.Rabbim sizleirn yuvasını huzurunu bozmasın inşallah bir daha

Selvoşum d vitamini aslında bir hormon vucudumuz üretemiyor güneşten de yeterince faydalanamıyoruzpek çok hastalığın sebebi de d vitamini eksikliği .Öncelikle bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor ve hastalıklara karşı koruyor .D vitamini oranı 80 olmalı tatlım bu seviyeden düşük olduğun kilo verme dahil pek çok rahatsızlığı tetikliyor.Ayda 2 kez dvit ve b12 (dodekx) iğnesi olursan inan bana kışın grip bile olmazsın tatlımKalçadan yaptırmak en mantıklısı fakat yaptırma imkanın yoksa z.yağına döküp içebilirsin bitanem

Son düzenleme:

canım benin sen d vit değerini ölçtüredin mi hiç

igne yaptiramiorum ben kalcadan kaptanim Bi suru tahlil yaptrdik sorayim doktoruma bakalim ne dicek

canım benin sen d vit değerini ölçtüredin mi hiç
sanrim yaptirdik metabolik icin

Selvoşum bu videoda öyle güzel anlatıyor ki grafiklerle ben çok etkilenmiştim ilk izllediğimde
izlicem kaptanim eve gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…