evet54 ten 95 e 41 kilo yaa bi insan kadar kilo almisim
Tamamdır kaptanım o 52 küsür falandı ama bakalım bu hafta ne olucak. Yedim dondurmaları bulgurları şiştimm
İlk defa duyuyorum kirazdan sirkebende evde elmadan sirke yaptım diye annem kızıyordu öyle şey mi olur diye. Kirazı duysa terlikle kovalar herhalde
İyi geceler kaptanımmleptin kaçıyor bende yatayım geç olmadan
Kilom sabit kızlar gelip yazamadan çıkıyorumyatılı misafirim geldi bu hafta ondan çok etkilendim önümüzdeki hafta artık tam başlıyorum inşallah
gunaydın ballarrr
sorma banum kiraz sirkesi dolapta saklanmalıymış ben 4kg dan yapınca hepsini koyamamıştım. dışardkailer çorap gibi kokmaya başlamış malum alanya çok sıcak dayanmıcak demek dışarda. bozuldular sanırım temizlik sirkesi yapıcam bende onları napimmm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayımArtık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah
Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim)
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg
Toplam giden; 20.3 kg
Hani Asterix ve Obelix de kilolu olana iksir vermiyorlar ya '' Sen kazana düştün '' diyip benimkide o hesapKazana düşesim var işin ucunda kısır olunca
Uçurtma şenliği yokda Cumartesi sabahı Annem ve kızkardeşimle doğaya atıyoruz kendimizi piknik içinEşim her pikniğe gittiğimizde ( eğer gideceğimiz yer müsaitse ) uçurtma yapar ve her defasında dönerken uçurtmayı uçurup sonrada ipi bir sopayla yere sabitler daha sonra gelen çocuklu aile olursa oynasınlar diye
Tabi bu kez sırf bizimkiler değil yeğenlerde olacağı için uçurtma kavgası çıkmasın diye hepsine birer tane yapmaya karar verdiYeğenler uçurtmaları geride bırakırmı bilmem ama bizim ikisini yine eve dönerken bir sonraki piknikciler için gittiğimiz yerde uçurduktan sonra sabitleriz bir yere
Kısırı dediğin gibi haftaya bir gün az birşey yaparım ( çok yapınca dayanamam gelir geçer yerim yoksa)
Günaydın kızlar erken Kalktım ama wc ye çıkmayı bekledimama daha cok gider diye düsünüyodum hep kısır detoksunu tamamlayamadımya ondan
Ben erken kalkıyorum mecburen oğlumdan ama ahhh bide gece erken yatabilsem ne yaparsam yapayım uyuyamıyorum sbha böle ruh gibiyim, uykuda önemlı sonuçta...
uyku onemli tabi bizde sicak ve sinekten uyuyamadik bugun
Perşembe menum
Sbh Peynirli salata,maden suyu
Öglen bi kase soğuk ayran corbası
Aksam salata ve mezelerden tırtıklayıp bi kaç Çatal Karışık ızgara yedim
2 Türk kahvesi 2 maden suyu
Aksam evlilik yıldönümümüzdü 5. Yıl bitti 6 ya adım attık iyisiyle kötüsüyle bu kavinvalideyle
Yemekten sonra sakin bi yerde canlı Müziğe gittik eşim benim yerinde durmayan çocuğa baktı ben Müziğin keyfini çıkardım ama bize göre erken kalktık tabi cocuk olunca oda 11 de uyudu bende sevinmiştim herzamankinden 1,5 saat gec uyudu sbh gec kalkar diye ama sanki alarm Çalıyor 7den sonra bizim evde
Aramizdaki fark sadece kidem degil canim 16.4 kiloda var
★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0
Kizlar bunlarsa jilian oncesi sonrasi olculerim
Dün kızımın Arkadaşıyda bizdeydi kız demezmi bizim evde hiç doğru düzgün ütü yapılmaz diye
Dedim nasıl yaniEvdekiler ( Annesi ve onlarla yaşayan bekar halası ) elle düzeltip katlıyorlarmış herşeyi
Anammm dedim ben neredeyse çoraplarıda ütüleyeceğimsadece temizlik yaparken giydiğim çamaşır sulu iki üç thirt ve şortumu ütülemiyorum geri kalan herşeyi ütülüyorum Kız birde ben ütüyü çok severim Banu Abla ütü olunca beni çağır demezmi dedim oldu Anan sonra kızıma iş yaptırıyor desin kendi kızıma bile çok nadiren az birşey yaptırıyorum oda öğrensin diye değil komşu kızına yaptırmak
Baya fark var ne güzel
Bende Pazar günü ölçülerimi alayımda ondan sonra sporumu yaptıktan bir ay sonra ne kadar fark olduğunu göreyimtabi sizlerlede paylaşırım
Gunaydinn kizlarr 2,6 kilo vermisim
Kizlar canan karatay mesleginden men edilmis duydunuzmu
allah razı olsun canım benim sağolasın... keşke patronun elinde olsa mal sahibi başkası binada vardı doğalgaz üst katları apart olarak verince kapatıp elektrikliye çevirdi. başınızın çaresine bakın dedi bizimkiler ayrı döşetelim dediler izin vermiyor hayır dedi allah insanların yüreğine merhamet versin para verip azdırmasın.
selam kızlar öyle uykusuzum ki anlatamam gece kızım ateşlendi birde annemdeydi. acile gittik şükür nöbetçi doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi de sabaha karşı terle attı yoksa 41 dereceyi gördük birde hem ateşin etkisi hemde daha önceki rahatsızlığının etkisi yine kabuslar çığlıklar uzun zamandır yoktu ama zor bir gece geçirdik. Sizlerde dua edin nolur tekrarlamasın.
bu arada kızlar d vit 3 yine depolarda tükenmiş 1, 2 hafta içinde alacak olan varsa şimdiden alsın bi daha 1,5 ay sonra gelecekmiş yada burda öyle olabilir.
günden güne çıtırlaşırken bu kadar sağlıklı beslenirken yaşlanmak senin yanından geçmez tatlişkommm...
valla çok pişmanım ama iş işten geçti akşam yemeği yemedim diye güvendim yine 400 gr a takılı kaldım.. olsun az olsun benim olsun..
ayrıca hepinizi düşünmediğim gün yok öyle alıştım ki size o yüzden hepimiz bitaneyizzzzzz
maalesef öyle bir dünya yok bu gidişle de göremeyeceğiz kirli elleri rabbim kahhar ismiyle kahreylesin inşallah.
En son ne zaman tavuk yedim hatırlamıyorumgelelim dünkü menüme
sabah cıslıydı biraz annemden geldim apar topar çıkınca ne yanıma bi şey alabildim ne de yiyebildim.
işyerinde yarım simit, peynir ve 3 zeytin yedim
öğle : 5 köfte ayran
akşam : güveçte kıymalı patlıcan kabak türlü 3 kaşık, tavuk sote (köy tavuğu değil )
şuana kadar 2 litre su tamamdır
veee şeytanın bacağını kırıyorum 3 haftalık sabitten sonra 500 gr gidiyooor.
**14.TAKIM 424. Etap ***
nhtylz. ( 89/ 89//0/% 0)kilosu sabit
nazarenko (78,2/0 /0 / %0 )bildirimsiz izne ayrıldı
Fulias ( 52,4/51,7/0,7 /%1,34 ) Mezun olmak istiyor.
Rengarenknesli ( 77,3/ 77,0/0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ 77.0/ 0.8/% 1.03)
ada81 (72,1 / 0/0 /% 0) ailevi sorunlar yuzunden ayrılmak zorunda kaldı
Emirse34 ( 62.1/ 61.8/0,3 / %0,48 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem
kitap_asigi ( 64.0 /63.6/0.4 /%0.16 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü
14.Takım Ortalaması:%0.43
Listemizi kontrol eder misiniz
***6.TAKIM 424.Etap***
45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /% 0,55)
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ 60,7/-0,7 /% -1,17)
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )
6.Takım Ortalaması:
Bu hafta takımı ben batırdım sanırım. Bu kadar ödemden sonra gerçi çarşamba günü +1,8 fazlam vardı akşam regl oldum sonunda , çoğu gitmiş şükür.
Sıcaklardanmış kaptanım regl oldum sonunda, yoksa 5. nasıl olurdu bilmiyorum
kızlar listeyi bir kontrol eden çıkarmı aranızdan
Mesaj sayim 35+
kurtulmussun odemlerden super olmus canim
oyy insallah :) 54 u en son 18 yasinda gormustum 9 yil olmusher sene eklene eklene artti kilolar saglikli beslenmeyince
Cok sicakoff dayanilmaz bugun nasil gecicek sporumu yaptim ama iskence gibiydi
Kızlar bu 5 te 5 diyeti nedir ben yapabilir miyim :)
Tek tip her türlü oluyo o zaman hmmmsütüm az kalitesini düşürmeyeyim şimdilik..menülerim kötü diye bi türlü yazmaya başlayamadım ama düzelmesini beklersem çok zaman kaybedicem sanırım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 424.ETAP
25 Temmuz - 31 Temmuz 2015
8.Takım 424. Etap
Oynakbasi34 ( 104.5 / 104.2 / 0.3 /% 0,06 % ) 419.Etap izne ayrılmıştı geri döndü, yüzdesi 5e bölündü
Adayaren38( 61,4/ / /% 0,0) İzinli
perihan00( 57,6 /58,5 /0,8/ % -1.56 )
kblyelf (54,6/55 /0,4 /% - 0,73 ) İzne ayrılmak istiyor
Eddoras(78,5 /77,7 /0,8 /% 1,02 )
Glbrs( 56,5 /56 /0,5/0,89% )
8.Takım Ortalaması: - 0,05 %
Biriniz kontrol edebilirmi acaba doğrumu hesaplamışımbu hafta maalesef kurtaramadık kendimizi ama önümüzdeki hafta inşallah bomba gibi döneriz sahalara
Aynen meleğim az gitsin öz gitsin ama kalıcı gitsinnnnfazlasinda gozum yok yavas yavas gitsin ama yeter ki gitsin
Slm meleklerimmm hayırlı cumalar hepimizehabersiz misafir akınına uğradım yine gelemedim kusurabakmayın
Hadi bakalım prensesim inş tartılmışsındır gece bekliyorum bildirimini.Tüm meyvelerin sirkesi oluyormuş bitanem bilgin olsun birlikte daha neler öğreneceğiz kimbilir
Sağlık olsun efserim misafir olunca düzen bozuluyor ister istemez haftaya inşallah tatlım
Tüh yazık oldu desene ben de dolabamı koyayım kavanozuSağlık olsun tecrübe etmiş oldun neslim temizlikte kullanırsın canım
Cecom bendeki kayıtlara göre tatil dönüşünde 1o5.3 müşsün buna göre 1,1 kilo vermiş oldun tatlım tebrik ederimm
Ne kadar yüce gönüllüsünüz hayran kaldım düşüncenizeuçurtmaları bulan aile kimbilir ne kadar sevinecektir rabbim güzel gönlünüze göre versin herşeyi meleğimm Nefsini öldürecek kadar yersin kuzum haftaya
Ah ahhhh keşke tamamlasaydın kısır detoksunu meleğimama yarım gün bile işe yaramış maşallah
600 gr istediğimiz rakam tatlım tebrikler
Selvoşum porize takılanlardan alırsanız rahat edersiniz bitanem yoks abizim de arka taraf park yeşillik olunca sivrilere ancak bu çözüm oluyor
Rabbim sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar nasip etsin sıcacık yuvanızda meleğimmmm
O fark yavaş yavaş istikrarlı bir şekilde yok olacak meleğimmmm
Sonuçlar harika daim olsunnn meleğim emekleirnin karşılığını alman çok güzel
Her ne kadar ütü sevmesem de ütü yapmamak olur mu ceceommm işin kolayını bulmuyşlar el ütüsü
Tebriklerrrr fıstığımgüzel başladınnnn ilk hafta olduğu için fazla gitmişş ama eminimn en az 900 gr vereceksin her hafta
Evet tatlım dün okudum kargalar rahat durmuyor işteCanan Ablam kartal gibi tek başına uçacak ve biz hep onu izleyeceğiz zaten haber yalanmış
Aminnn meleğimmm bazısı parayı bulunca geçmişini unutur halbuki paylaştıkça malın çoğalacağını bilseler
Geçmiş olsun prensesimize meleğim baya yükselmiş allah korumuş kuzumuzu elbette ederiz meleğim rabbim bri daha göstermesin inş
Ben bu sabah 6 tane aldım hem anneme hem kendime kuzum zamanlamam mükemmel o zaman
Oyyyyy canımsın sen meleğimmmmmKesinlikle hepimiz burada çok güzel bir aile olduk rabbim bozmasın bir ömür Üzme kendini bu gr lara birikince kuş gibi olacaksın yeter ki gitsin kuzum
En son ne zaman tavuk yedim hatırlamıyorumHmmm şu iöçinden yumuırtalar çıkmıştı evet sanırım en son o tavuğu yemiştik
Harikasın meleğimmmmm
Tebrikler tatlım çok güzel bir ortalama meleğim kontrol etmiş sağolsun
Duymamış olayım makresimmm sağlık ıolsun reglin etkisi belliki sıkma canını haftaya inşallah biz bir takımız unutma tatlım.Hadi gözün aydın bu arada
Düşünemiyorum hakikaten meleğimmm rabbim hasret çekenlere versin en baştra nuruma gülşahıma ve gelinimize inşallah
Deryam kontrol etmiş neslim tebrik ederim harika bir yüzde
Teşekkürler selvoşum
En azından fazla geç olmadan dur diyebildin selvoşum en önemlisi bu bence
Akşam mı yapsan acaba kuzum biraz daha serin oluyor ç.ünkü
5 te 5 diyetini önermiyorum Edacım evet harika kilolar veriliyor fakat kalıcı olmuyor bitanem o yzüden sağlıklı beslenmelisin.İyisiyle kötüsüyle menülerini yaz tatlım buraya yazacak olmak bile insanı frenliyor biliyorsun
Listeniz doğru cecom sağlık olsun kuzum haftaya hepimzi biraz daha asılırız bitanem
amin allah razı olsun canım inşallah tekrarlamaz yoksa yine ilaçlara başlamak istemiyorum kuzuma okulu etkiliyor çünkü ağır geliyor, dalgınlık, mutsuzluk ayyy düşünmesi bile kötü.
bende hemen 5 tane kaptım eczacı haber gönderinceannemlerede zorla kullandırıyorum :)
aaaa hiç bakmadık bizde de hata var... bende canım
veee şeytanın bacağını kırıyorum 3 haftalık sabitten sonra 500 gr gidiyooor.
Etkilemez mi elbette etkiler bitanemm .Allah korusun minicik yaşta ilça kullanmaya başlamasın kuzumuzİyi yapmışsın meleğimm annem de ben de düzenli kullanıyoruz yarın iğne günümüz
Bilemezdik ki bitanemmm bilsek elbette destek olurdukk ben diyet grupları hariç zaten bakmaya fırsatım olmuyor zamandan dolayı
Ben gordum yazdim cok uzuldum durumuna. Bizim takimdan oldugunu bilmiyordum ama
bi an dusununce kotu oluyor insan allahtan farkina vardik :)ayyyy düşünmesi bile kötü hiçte anlamamışız en fenası bu. ama bitti hepsi geride kaldı biz artık eski halimize dönme yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz kuzum surat asmak yok...
jilian cok ise yariyor kaptanim..Slm meleklerimmm hayırlı cumalar hepimizehabersiz misafir akınına uğradım yine gelemedim kusurabakmayın
Hadi bakalım prensesim inş tartılmışsındır gece bekliyorum bildirimini.Tüm meyvelerin sirkesi oluyormuş bitanem bilgin olsun birlikte daha neler öğreneceğiz kimbilir
Sağlık olsun efserim misafir olunca düzen bozuluyor ister istemez haftaya inşallah tatlım
Tüh yazık oldu desene ben de dolabamı koyayım kavanozuSağlık olsun tecrübe etmiş oldun neslim temizlikte kullanırsın canım
Cecom bendeki kayıtlara göre tatil dönüşünde 1o5.3 müşsün buna göre 1,1 kilo vermiş oldun tatlım tebrik ederimm
Ne kadar yüce gönüllüsünüz hayran kaldım düşüncenizeuçurtmaları bulan aile kimbilir ne kadar sevinecektir rabbim güzel gönlünüze göre versin herşeyi meleğimm Nefsini öldürecek kadar yersin kuzum haftaya
Ah ahhhh keşke tamamlasaydın kısır detoksunu meleğimama yarım gün bile işe yaramış maşallah
600 gr istediğimiz rakam tatlım tebrikler
Selvoşum porize takılanlardan alırsanız rahat edersiniz bitanem yoks abizim de arka taraf park yeşillik olunca sivrilere ancak bu çözüm oluyor
Rabbim sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar nasip etsin sıcacık yuvanızda meleğimmmm
O fark yavaş yavaş istikrarlı bir şekilde yok olacak meleğimmmm
Sonuçlar harika daim olsunnn meleğim emekleirnin karşılığını alman çok güzel
Her ne kadar ütü sevmesem de ütü yapmamak olur mu ceceommm işin kolayını bulmuyşlar el ütüsü
Tebriklerrrr fıstığımgüzel başladınnnn ilk hafta olduğu için fazla gitmişş ama eminimn en az 900 gr vereceksin her hafta
Evet tatlım dün okudum kargalar rahat durmuyor işteCanan Ablam kartal gibi tek başına uçacak ve biz hep onu izleyeceğiz zaten haber yalanmış
Aminnn meleğimmm bazısı parayı bulunca geçmişini unutur halbuki paylaştıkça malın çoğalacağını bilseler
Geçmiş olsun prensesimize meleğim baya yükselmiş allah korumuş kuzumuzu elbette ederiz meleğim rabbim bri daha göstermesin inş
Ben bu sabah 6 tane aldım hem anneme hem kendime kuzum zamanlamam mükemmel o zaman
Oyyyyy canımsın sen meleğimmmmmKesinlikle hepimiz burada çok güzel bir aile olduk rabbim bozmasın bir ömür Üzme kendini bu gr lara birikince kuş gibi olacaksın yeter ki gitsin kuzum
En son ne zaman tavuk yedim hatırlamıyorumHmmm şu iöçinden yumuırtalar çıkmıştı evet sanırım en son o tavuğu yemiştik
Harikasın meleğimmmmm
Tebrikler tatlım çok güzel bir ortalama meleğim kontrol etmiş sağolsun
Duymamış olayım makresimmm sağlık ıolsun reglin etkisi belliki sıkma canını haftaya inşallah biz bir takımız unutma tatlım.Hadi gözün aydın bu arada
Düşünemiyorum hakikaten meleğimmm rabbim hasret çekenlere versin en baştra nuruma gülşahıma ve gelinimize inşallah
Deryam kontrol etmiş neslim tebrik ederim harika bir yüzde
Teşekkürler selvoşum
En azından fazla geç olmadan dur diyebildin selvoşum en önemlisi bu bence
Akşam mı yapsan acaba kuzum biraz daha serin oluyor ç.ünkü
5 te 5 diyetini önermiyorum Edacım evet harika kilolar veriliyor fakat kalıcı olmuyor bitanem o yzüden sağlıklı beslenmelisin.İyisiyle kötüsüyle menülerini yaz tatlım buraya yazacak olmak bile insanı frenliyor biliyorsun
Listeniz doğru cecom sağlık olsun kuzum haftaya hepimzi biraz daha asılırız bitanem
aynen kuzumfazlasinda gozum yok yavas yavas gitsin ama yeter ki gitsin
Bende
kizlar dviti niye kullaniosunuz?amin allah razı olsun canım inşallah tekrarlamaz yoksa yine ilaçlara başlamak istemiyorum kuzuma okulu etkiliyor çünkü ağır geliyor, dalgınlık, mutsuzluk ayyy düşünmesi bile kötü.
bende hemen 5 tane kaptım eczacı haber gönderinceannemlerede zorla kullandırıyorum :)
bi an dusununce kotu oluyor insan allahtan farkina vardik :)
jilian cok ise yariyor kaptanim..
Canan hoca haberinin yalan cikmasina cok sevindim..
Kaldi2sene icin cok uzuldum 3 yil once bosanma asamasina gelmistik kisisel hic sorunumuz yoktu ustelik kv yuzunden.avukat randevusu bile almistik.allah kayinbabam bu konuda bana destek cikti esimde hatasini anladi eski guzel gunlerimize donduk. Simdi aklima geldi o gunler insan cok kotu oluyor rabbim yardimcisi olsun
aynen kuzum
Bende
kizlar dviti niye kullaniosunuz?
bi an dusununce kotu oluyor insan allahtan farkina vardik :)
jilian cok ise yariyor kaptanim..
Canan hoca haberinin yalan cikmasina cok sevindim..
Kaldi2sene icin cok uzuldum 3 yil once bosanma asamasina gelmistik kisisel hic sorunumuz yoktu ustelik kv yuzunden.avukat randevusu bile almistik.allah kayinbabam bu konuda bana destek cikti esimde hatasini anladi eski guzel gunlerimize donduk. Simdi aklima geldi o gunler insan cok kotu oluyor rabbim yardimcisi olsun
aynen kuzum
Bende
kizlar dviti niye kullaniosunuz?
igne yaptiramiorum ben kalcadan kaptanim Bi suru tahlil yaptrdik sorayim doktoruma bakalim ne dicek
Güneş balçıkla sıvanmaz selvoşummm Canan ablamıza her zaman tam destekBen de çok üzüldüm meleğim ama boşanmaktan başka çözüm yok gibi hayırlısı diyelim.Rabbim sizleirn yuvasını huzurunu bozmasın inşallah bir daha
Selvoşum d vitamini aslında bir hormon vucudumuz üretemiyor güneşten de yeterince faydalanamıyoruzpek çok hastalığın sebebi de d vitamini eksikliği .Öncelikle bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor ve hastalıklara karşı koruyor .D vitamini oranı 80 olmalı tatlım bu seviyeden düşük olduğun kilo verme dahil pek çok rahatsızlığı tetikliyor.Ayda 2 kez dvit ve b12 (dodekx) iğnesi olursan inan bana kışın grip bile olmazsın tatlım Kalçadan yaptırmak en mantıklısı fakat yaptırma imkanın yoksa z.yağına döküp içebilirsin bitanem
sanrim yaptirdik metabolik icincanım benin sen d vit değerini ölçtüredin mi hiç
izlicem kaptanim eve gidince
Selvoşum bu videoda öyle güzel anlatıyor ki grafiklerle ben çok etkilenmiştim ilk izllediğimde
Offfff yaraya tuz bastık bende 26 kilo aldımne kötü demi insanın bunun farkına geç varması, 36 kilo almışım. daha o kiloya çoook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?