Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam canim hosgeldin. Bu takimda misin canim bende yeniyim cikaramadim. Yeter ki iste olur neden olmasin :) Ben o arkadasi cikaramadim bilmiyorum belki digerleri biliyordur

bilmiorumki ben takima katil istersen :)

Sorma canim ya 27 cok gucume gitti bende haziranda 27'e girdim. Nedense yaslilik hissi basladi simdiden. Sanirim zamanla kabulleniriz her yasin bir guzelligi varmis diyorlar sonucta
aynen kuzum napalim elbet yaslancaz kacis yok

SElamün Aleyküm kızlarr

Kaçak Oynakbaşı geldiiii

İki gündür resmen ayağı yanmış kedi gibi gezip durdum akşam olunca yattığım yeri bile hatırlamaz oldum o kadar yoruldum diyebilirim
Dün sabah erkenden zaten piknik için yollara döküldük ve akşam 7 gibi dönmeye kalkışınca trafiğe yakalanınca eve varmamız saat 10u buldu
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra kızkardeşim, çocuklar ve eşlerimizle deli gibi volleybol oynadık Tabi biz eşlerimize karşı oynadık ve bol kahkahalı ama bir okadarda hareketli geçti oyun Yenildik ama tabiki her kadın gibi çamura yattık

Açık havada bol bol sohbet edip sonrada mangal faslına geçtik ve şükür abartmadan fazla kaçırmadan ızgaramı yanında salatayla yedim

Bu sabahta sabah 09:00da kendimizi evden dışarı atıp kızkardeşim ve çocuklarla İKEAda kahvaltımızı ettik sonrada AVMye geçip bol bol mağaza gezdik hatta bir ara Spor mağazasında küçük kuzular paten kaydı bol bol eğlendiler sonrada ben orada olan bir işimi halledip bize yakın olan birde parka geçtik Annemide oraya çağırıp yine biz hoşsohbet ederken çocuklar deli gibi koşturdu
Daha yeni eve vardık ve malum yaz günü yemek istemiyor insanın o yüzdende tembel işi yapıp melemen yapalım dedik eşimde sağ olsun bana uyar valla hiç uğraşma gelince birlikte yaparız diyince bende kendimi buraya attım

Merhabalar herkesee dün uğrayamadım kusura bakmayın bugün okulda sınavım vardı dün ona çalıştım sonra bütün vücuda ağda yaptım evleri süpürdüm spor yap kitap oku derken bir baktım gece 4 olmuş sabah da 8 de kalktım zombi gibiydim gecede cam klima açık kalmış her tarafım tutulmuş valla

8 de kalktım zar zor hazırlandım 1 saatte zaten 10 dakika annemle ayakkabı kavgası yaptık. O diyor dolgu topuklarını giy(dün ayağıma babet vurmuştuda kemiğim gözüküyor resmen) bende anne saçmalama ne topuklusu okula spor ayakkabı giyiyim falan filan derken en sonunda sandalette anlaştık ama o da ayağıma vurdu 9 saat nasıl dolaştım acaba

Sınavdan sonrada arkadaşlarla yemek yedik sonra çay kahve falan derken eve geldim direk kendimi duşa attım rahatladım valla

hosgeldin canim sen zaten vefat nedeniyle izinliydin

babamda hep beni cagirirdi tvyi klimayi bozdugunda

hafta sonlarim yogun geciyor cafeden dolayi valla oyle yorulmusumki dun ayaklarim agriyor okudum ama yazamadm pek. Susamli kraker olmamis

Hahaha babam diyince dün tv ye güncelleme gelmiş yüklemiş babamda kanal listesi de gitmiş. 2 saat ayarlarken canım çıktı resmen

Kolay gelsin benimde gunum temizlikle gececek bugun. Bende iyiyim canim

Ohh kolay gelsin canım. Dün bende evde temizlik yaptım ama iyi spor oluyor valla.

Ayyyu canım benim hoşgeldinn. İkimizde yazın yine kürkçü dükkanımıza geri döndük. Buradan ayrılmak yaramıyor bize. Kesinlikle ayrı bir ruhu var ne kadar uzaklaşırsan o kadar kilo alıyorsun.

Çokkk haklısın kaptanım ama benimde moralim bozuluyor valla. O kadar spor yap şey yap hiç belli olmuyor. Gerçi bir kaç arkadaşım farketti ama artık herkes farketsin dimi

Bu hafta okulum var ne olur ne olmaz.

Ayy çok geçmiş olsun canım benim. Ne oldu ne kazası? Olsun spor yapamasanda karatay kahvaltısı yeter bize

Günaydın canımm. Haklısın böyle artışlar mıral bozuyor ama hiç aldırış etme. Kim 2 günde 2 kilo alır. Ödemdir belki salatanın tuzunu fazla kaçırmışsındır ya da suyu az içmişsindir. Bol bol su iç geçer.

Ohhh hoşgeldin cecom tam mesajı yazarken cecoyu hiç göremedim dedim sen mesaj attın. Çok eğlenmişsiniz maşallah iyi de spor yapmışsın

Ayy ikeadan nefret ediyorum ya forumdakine annemlerle gidiyoruz da onlar ikeada takılıyor ben forumda en az 5 saatte çıkıyorlar bende hiç sevmem benlik bir şey değil

Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta+150 gr salata
Ogle: 150 gr ciger+200 gr salata
Aksam: 200 gr yogurt+200 gr salata

4 litre su+ 1 litre bitki cayi
Jilian level-2+ 150 mekik+150 ip+30 squat+ 2 set kalca egzersizi+2 set ic bacak egzersizi+40 dakika yuruyus (birazdan cikiuorum selcuk parka ben yuruyuse )

masallah spor cok iyi

Bende 27 yasindayim canimm adim selvi m.oldum :))
bende çok memnun oldum canm

yok canım regl falan yok ama yazın sıcaklardan sanırım ödem olduğunu düşünüyorum.
maydonoz filan yemeye çalış ödeme iyi geliyo denemiştim :) atarsın ödemini inş

hoşbuldum fıstığım seni görünce çok sevindim burda evet yaramıyo doğru diyosun
sağol canım köyde bahçede düştüm bacağıma ağaç dalı girdi 8 dikiş atıldı 1 ay yürüyemedim eklem yerinde olduğu için
şimdi geçti kapandı çok şükür yürüyüş yapıyorum çok rahat elhamdülillah
ne okuluna gidiyosun kız yaz okulumu?
ay geçmiş olsun kırmızı ilaçlarla pansuman yap ayağına

afiyet olsun canım sende benim gibi hurmacısın

afiyet olsun süpersin

ben geldimm
Menümü yazayım:
Sabah: 2 ymurta haşlanmış, fındık, domates 5-6 tane minik, zeytin, 2 hurma
Akşam:tavuk, cacık, 3 hurma, 1 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
çok su içerim o yüzden her gün yazmayabilirim fil gibi içerim beni bilen bilir
henüz tartılamadım şu an şehir dışındayım burda bi tartı buldum taş devrinden kalmış mübarek

insan tartmıyo kendisi
perşembe dönüyoruz cuma tartılcam inş evdekiyle

ASlında bende pek sevmem çok karışık geliyor banada Biz kızkardeşimle ayda 1 orada kahvaltı yapıyoruz çocuklarla ( sonuçta 4 TL ye hiç bir yerde kahvaltı edemez insan ) çocuklarda Restaurant bölümündeki çocuk alanında oynuyor o arada bizde kafa dinliyor ve sohbet ediyoruz kestirmeden hemen çıkıp sonrada Forumu talan ediyoruz

Forum bana çok yakın sayılır diğer yerlere göre ve çok sık gideriz hatta yarın tekrar orada olacağım Kızıma onu arkadaşıyla götüreceğime söz verdim artık onlar gezerken bende oyalanıp işleri bitince onları alıp eve geçerim Aslında ben kızımı normalde gönderiyorum ama arkadaşının Annesi eğer Banu Ablan götürmez ise gidemezsin diyormuş ki diyorum ben başlarında durmuyorum diye ama neymiş minibüsle birşey olurmuş ama arabayla götürünce olmazmış neyseki bende seviyorum gezmeyide sıkıntı olmuyor en kötü ihtimalle İkeanın top havuzuna kızı götürüp camın önüne oturur onu izlerim bari onunda gönlü olmuş olur

masallah spor cok iyi
bugun biraz artirim dedim bakalim.yarin nasil uyancam

saol canim :)

sanirim bende fil gibi su icenlerdenimm

Kızlarr bu adam beni deli edecek

Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz 16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık

İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otel arıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu

Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştü Geçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi

Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldum çünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştim Ay sinir oldum şimdi yaaaa

Oyyy oyy çok geçmiş olsun canım benim ya. Allaha şükür geçmiş. Dikişlerin falan alındı mı?
Yok canım ygs hazırlık kursu ya. Baticon sürdüm temizledim de göz kremi sürdüm

Yaşasın hurma kardeşliğiii benimkileri dayım daha yeni ümreden getirdi de pek güzelmişti

Ayyy gerçekten çok karışık ya kasaya gidebe kadar o da ucuz bu da diye diye bir bakmışsın dev gibi yığılıyor hepsi. Gerçekten restorantı çok güzel bende orada kahve falan içiyorum annemleri beklerken

Hıı bu arada kızın nereye yerleşti istediği yer olmuştur umarım. Sorucam sorucam unutuyorum. Bende 18 imdeyim annem hala arkadaşlarımla falan pikniğe giderken hocalarında geliyor mu diye soruyor ki ben boludayım her taraf yeşillik hocaların ne işi var anne

16 sene masallah cok kotu olmus ayni gune denk gelmeleri. Artik seneye 1 haftalik basbasa tatil sözü versin sana

Pazartesi günkü menüm

Sabah:
Malesef yok

Öğlen:
Kıymalı pide
Salata
Ayran

Akşam:
Taze fasulye yemeği
Kabaklı havuçlu yoğurtlu meze
Salata

Spor:30 dakika yürüyüş 600 ip 20 squat 50 mekik 50 şınav
Su:3 litre

Bugün biraz saçma oldu kabul ama sabah sınavım vardı anca yetiştim kahvaltı yapamadım. Sınav çıkışıda arkadaşlarla yemek yedik bugünde böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…