- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
Selam canim hosgeldin. Bu takimda misin canim bende yeniyim cikaramadim. Yeter ki iste olur neden olmasin :) Ben o arkadasi cikaramadim bilmiyorum belki digerleri biliyordurslm arkadaşlar böyle damdan düşer gibi olacak ama bende yıllardır kilo alıp verenlerdelim,tekrardan kendime güvenmek için başarı hikayelerini okurken EYLÜL SILA arkadışımızın hikayesi beni çok etkiledi.Özellikle eşiyle olan iddası ve verdiği kilolar lafı ne kadar uzattım burada sanırım resimlerini de paylaşmış silmediyse görme şansım var mı?
bilmiorumki benslm arkadaşlar böyle damdan düşer gibi olacak ama bende yıllardır kilo alıp verenlerdelim,tekrardan kendime güvenmek için başarı hikayelerini okurken EYLÜL SILA arkadışımızın hikayesi beni çok etkiledi.Özellikle eşiyle olan iddası ve verdiği kilolar lafı ne kadar uzattım burada sanırım resimlerini de paylaşmış silmediyse görme şansım var mı?
aynen kuzum napalim elbet yaslancaz kacis yokSorma canim ya 27 cok gucume gitti bende haziranda 27'e girdim. Nedense yaslilik hissi basladi simdiden. Sanirim zamanla kabullenirizher yasin bir guzelligi varmis diyorlar sonucta
hosgeldin canim sen zaten vefat nedeniyle izinliydin
babamda hep beni cagirirdi tvyi klimayi bozdugunda
hafta sonlarim yogun geciyor cafeden dolayi valla oyle yorulmusumki dun ayaklarim agriyor okudum ama yazamadm pek. Susamli kraker olmamis
Kolay gelsin benimde gunum temizlikle gececek bugun. Bende iyiyim canim
herkese selamlar
yeniden geldim yüzsüzlük yapıp
kaptanım kabul etti umarım sizde kabul edersiniz
okul açılana kadar artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan bu sefer olcak inş hep bi aksilik çıkmıştı ama bu sefer hissediyorum başaracağım
umarım hepbirlikte kurtuluruz kilolarımızdan
İyi akşamlar fıstıklarımmmmmm umarım hepinizin haftasonu güzel geçmiştir
O zaman gönül rahatlığıyla yiyebilirsin meleğim
Bir karışıklık olduğu belliydi yoks aselvoşum akşamları meyve yemez demiştim içimden
Üzme küçük kuzumu cecommm isteyerek yapmamıştır teyzesinin kuzusu
Teşekkürler tatlımmmm
Olsun meleğimmm kaplumbağa azmiyle bilinir biliyorsun yavaş yavaş ta olsa hedefine ulaşaacaksın bitanemm moral bozmak yok
Çok güzel bir karar vermişsinn 1 hafta çiğ beslenmeyi uygulayabilsen inan en az 2 kilo verebilirsin ben denediğimde 2 kusur vermiştim değil miGazan mübarek olsun küp küp sebzeleri doğrarsın artık
Slm meleğim teşekkürlerr misafir ve kışlık hazırlığı ile geçti bir haftasonumzu dahaGel 22 Ağustos gelll
Oooo cesaret etin demek eminim çok güzel olacaktır meleğimm resimlerini bekliyorum
belki ben de şifonyerin başına geçerim sayende
Hoşgeldin meleğim tekrar başın sağolsun bitanem bu hafta gelip gelmeyeceğini bilemediğim için cuma günü izne ayırdım seni aksi halde 3 kez bildirim yapmadığın için diskalifiye olacaktın kuzuMSorun yok menüleirni paylaşmaya başlayabilirsin 2 hafta free takımda olacaksın 21 ağustosta tekrar takım listesine gireceksin meleğim bu iki haftada tekrar dğüzenini sağlamış olursun canım
Hoşgeldin prensesimm yine bildirim yapmamışsınnn alıcim zopamı elime
Teyzeciğinin d.günü kutlu olsun kuzum nice güzel yıllar dilerim
Oy oyyy oyyy meleğimm haklısın gelemediközürlerimizi kabul et Portakal suyu içmektense portakalın kendisini tercih etsen daha iyi olmazmı meleğim Meyve suları taze sıkılsa bile malesef direk şekere dönüşüyor kuzum krakeri canın çekmiş ama 1 pakettense 3-4 tane yersen nefsin körelir kuzum bir süre kemerleri sıkacağız malesef suyu birazcık daha artırırsan sevinirim
Afiyetolsun balımmm sanırım koşturmacalı bir gündü
Valla kayınpederin maşayla kovalardı seni tartmaya kalksanödülünü sonuna kadar hak ettin selvoşum afiyetolsun cnmm
İyiyiz şükür kuzum sen nasılsınn maşallah temizlikler yemekler yapılmış
Ellerine sağlık selvoşummmm
Aman aman kaçak bızdıkımmm hoşgeldinnnnTakımın yolunu bulabildin sonunda tatilde gelirsin diye çok bekledim ama unuttun hemen bizi Burası senin evin tatlım ne demekmiş yüzsüzlük
Hadi bakalım yeni eğitim yılına çıpçıtır başlatalım seni.Bir işki ay dişini sıktınmı tamamdır geranmalili menüleirni özledikk
**AĞUSTOSListesi**
battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>
selvos88: 76,4******>
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>
kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>51.5
Gelsin yeni hedeflerimizListeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim meleklerim
sende hoşgeldin o zaman teşekkürlerr hepbirlikte başarıcaz
güzel geçti kaptanım senn de güzel geçmiştir inş
hoşbuldum teşekkür ederim kaptanım beni artık kabul etmezsin diye çok korktum
tatilim zehir oldu kaptanım ya unutmadım sizi aşk olsun hep elim gitti ama bi aksilik oldu işte illa ne desen haklısın affet beni kaptanım
kaza geçirdim dikişliydi bacağımı oynatamadım moralim bozuldu ama iyileştim çok şükür
buraya gelemedim çünkü yürüyüş yapamıycağım için kilo veremiycektim boşuna meşgul etmek istemedim burayı iyileşip döncem diye söz verdim kendime ve döndüm nihayet bir daha bırakmam burayı seni iyiki tanımışım sizi
yarın tartılıp başlıyorum inş
ay evet son senem çıtır çıtır mezun oliyim dimi hihi
bende özledim geranmali ne sorularını
evet canım önceden vardım doğru hoşbuldum teşekkürler canım
hehe doğru dedin inş
ay bende şimdi balkondan geldim püfürpüfür
günaydın kızlar
HAFTA SONU HİÇ BİR KAÇAMAĞIM OLMAMASINA RAĞMEN BU HAFTAYA ŞOK Bİ ARTI İLE BAŞLADIM ŞOKTAYIM
ÖDEM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYIR VE UMUT EDİYORUM ZATEN 1,9 KG ARTININ BAŞKA AÇIKLAMASI OLAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 80 LERİ TEKRAR GÖRMEKKKK
SElamün Aleyküm kızlarr
Kaçak Oynakbaşı geldiiii
İki gündür resmen ayağı yanmış kedi gibi gezip durdumakşam olunca yattığım yeri bile hatırlamaz oldum o kadar yoruldum diyebilirim
Dün sabah erkenden zaten piknik için yollara döküldük ve akşam 7 gibi dönmeye kalkışınca trafiğe yakalanınca eve varmamız saat 10u buldu
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra kızkardeşim, çocuklar ve eşlerimizle deli gibi volleybol oynadıkTabi biz eşlerimize karşı oynadık ve bol kahkahalı ama bir okadarda hareketli geçti oyun Yenildik ama tabiki her kadın gibi çamura yattık
Açık havada bol bol sohbet edip sonrada mangal faslına geçtik ve şükür abartmadan fazla kaçırmadan ızgaramı yanında salatayla yedim
Bu sabahta sabah 09:00da kendimizi evden dışarı atıp kızkardeşim ve çocuklarla İKEAda kahvaltımızı ettik sonrada AVMye geçip bol bol mağaza gezdikhatta bir ara Spor mağazasında küçük kuzular paten kaydı bol bol eğlendiler sonrada ben orada olan bir işimi halledip bize yakın olan birde parka geçtik Annemide oraya çağırıp yine biz hoşsohbet ederken çocuklar deli gibi koşturdu
Daha yeni eve vardık ve malum yaz günü yemek istemiyor insanın o yüzdende tembel işi yapıp melemen yapalım dedik eşimde sağ olsun bana uyar valla hiç uğraşma gelince birlikte yaparız diyince bende kendimi buraya attım
masallah spor cok iyiBugunku menum
Sabah: 2 yumurta+150 gr salata
Ogle: 150 gr ciger+200 gr salata
Aksam: 200 gr yogurt+200 gr salata
4 litre su+ 1 litre bitki cayi
Jilian level-2+ 150 mekik+150 ip+30 squat+ 2 set kalca egzersizi+2 set ic bacak egzersizi+40 dakika yuruyus (birazdan cikiuorum selcuk parka ben yuruyuse )
bende çok memnun oldum canmBende 27 yasindayim canimm adim selvi m.oldum :))
maydonoz filan yemeye çalış ödeme iyi geliyo denemiştim :) atarsın ödemini inşyok canım regl falan yok ama yazın sıcaklardan sanırım ödem olduğunu düşünüyorum.
Merhabalar herkeseedün uğrayamadım kusura bakmayın bugün okulda sınavım vardı dün ona çalıştım sonra bütün vücuda ağda yaptım evleri süpürdüm spor yap kitap oku derken bir baktım gece 4 olmuş sabah da 8 de kalktım zombi gibiydim gecede cam klima açık kalmış her tarafım tutulmuş valla
8 de kalktım zar zor hazırlandım 1 saatte zaten 10 dakika annemle ayakkabı kavgası yaptık. O diyor dolgu topuklarını giy(dün ayağıma babet vurmuştuda kemiğim gözüküyor resmen) bende anne saçmalama ne topuklusu okula spor ayakkabı giyiyim falan filan derken en sonunda sandalette anlaştıkama o da ayağıma vurdu 9 saat nasıl dolaştım acaba
Sınavdan sonrada arkadaşlarla yemek yedik sonra çay kahve falan derken eve geldim direk kendimi duşa attımrahatladım valla
Ayyyu canım benim hoşgeldinn. İkimizde yazın yine kürkçü dükkanımıza geri döndük. Buradan ayrılmak yaramıyor bize. Kesinlikle ayrı bir ruhu var ne kadar uzaklaşırsan o kadar kilo alıyorsun.
Ayy çok geçmiş olsun canım benim. Ne oldu ne kazası? Olsun spor yapamasanda karatay kahvaltısı yeter bize
Pazar günkü menüm:
Sabah:
Peynirli onlet domates salatalık peynir zeytin 3 hurma
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Börülce
Bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Spor:25 dakika zumba yoga 100 mekik 100 şınav 30 squat
Su:3 litre
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta+150 gr salata
Ogle: 150 gr ciger+200 gr salata
Aksam: 200 gr yogurt+200 gr salata
4 litre su+ 1 litre bitki cayi
Jilian level-2+ 150 mekik+150 ip+30 squat+ 2 set kalca egzersizi+2 set ic bacak egzersizi+40 dakika yuruyus (birazdan cikiuorum selcuk parka ben yuruyuse )
Ohhh hoşgeldin cecomtam mesajı yazarken cecoyu hiç göremedim dedim sen mesaj attın. Çok eğlenmişsiniz maşallah iyi de spor yapmışsın
Ayy ikeadan nefret ediyorum yaforumdakine annemlerle gidiyoruz da onlar ikeada takılıyor ben forumda en az 5 saatte çıkıyorlar bende hiç sevmem benlik bir şey değil
bugun biraz artirim dedim bakalim.yarin nasil uyancammasallah spor cok iyi
saol canim :)bende çok memnun oldum canm
maydonoz filan yemeye çalış ödeme iyi geliyo denemiştim :) atarsın ödemini inş
hoşbuldum fıstığımseni görünce çok sevindim burda evet yaramıyo doğru diyosun
sağol canım köyde bahçede düştüm bacağıma ağaç dalı girdi 8 dikiş atıldı 1 ay yürüyemedim eklem yerinde olduğu için
şimdi geçti kapandı çok şükür yürüyüş yapıyorum çok rahat elhamdülillah
ne okuluna gidiyosun kız yaz okulumu?
ay geçmiş olsun kırmızı ilaçlarla pansuman yap ayağına
afiyet olsun canım sende benim gibi hurmacısın
afiyet olsun süpersin
sanirim bende fil gibi su icenlerdenimmben geldimm
Menümü yazayım:
Sabah: 2 ymurta haşlanmış, fındık, domates 5-6 tane minik, zeytin, 2 hurma
Akşam:tavuk, cacık, 3 hurma, 1 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
çok su içerim o yüzden her gün yazmayabilirim fil gibi içerim beni bilen bilir
henüz tartılamadım şu an şehir dışındayım burda bi tartı buldum taş devrinden kalmış mübarek
insan tartmıyo kendisi
perşembe dönüyoruz cuma tartılcam inş evdekiyle
bende çok memnun oldum canm
maydonoz filan yemeye çalış ödeme iyi geliyo denemiştim :) atarsın ödemini inş
hoşbuldum fıstığımseni görünce çok sevindim burda evet yaramıyo doğru diyosun
sağol canım köyde bahçede düştüm bacağıma ağaç dalı girdi 8 dikiş atıldı 1 ay yürüyemedim eklem yerinde olduğu için
şimdi geçti kapandı çok şükür yürüyüş yapıyorum çok rahat elhamdülillah
ne okuluna gidiyosun kız yaz okulumu?
ay geçmiş olsun kırmızı ilaçlarla pansuman yap ayağına
afiyet olsun canım sende benim gibi hurmacısın
afiyet olsun süpersin
ben geldimm
Menümü yazayım:
Sabah: 2 ymurta haşlanmış, fındık, domates 5-6 tane minik, zeytin, 2 hurma
Akşam:tavuk, cacık, 3 hurma, 1 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
çok su içerim o yüzden her gün yazmayabilirim fil gibi içerim beni bilen bilir
henüz tartılamadım şu an şehir dışındayım burda bi tartı buldum taş devrinden kalmış mübarek
insan tartmıyo kendisi
perşembe dönüyoruz cuma tartılcam inş evdekiyle
ASlında bende pek sevmem çok karışık geliyor banadaBiz kızkardeşimle ayda 1 orada kahvaltı yapıyoruz çocuklarla ( sonuçta 4 TL ye hiç bir yerde kahvaltı edemez insan ) çocuklarda Restaurant bölümündeki çocuk alanında oynuyor o arada bizde kafa dinliyor ve sohbet ediyoruz kestirmeden hemen çıkıp sonrada Forumu talan ediyoruz
Forum bana çok yakın sayılır diğer yerlere göre ve çok sık gideriz hatta yarın tekrar orada olacağımKızıma onu arkadaşıyla götüreceğime söz verdim artık onlar gezerken bende oyalanıp işleri bitince onları alıp eve geçerim Aslında ben kızımı normalde gönderiyorum ama arkadaşının Annesi eğer Banu Ablan götürmez ise gidemezsin diyormuş ki diyorum ben başlarında durmuyorum diye ama neymiş minibüsle birşey olurmuş ama arabayla götürünce olmazmış neyseki bende seviyorum gezmeyide sıkıntı olmuyor en kötü ihtimalle İkeanın top havuzuna kızı götürüp camın önüne oturur onu izlerim bari onunda gönlü olmuş olur
16 sene masallahKızlarr bu adam beni deli edecek
Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık
İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otelarıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu
Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştüGeçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi
Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldumçünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştimAy sinir oldum şimdi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?