Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

5 haftanin sonunda basladim cok kilo almamissim ama hedefte gitti zaten ayrildigimda 73,9 suan 74.4 yani 5 hafta 500 gram bitaraftan cok sevindim jojo efekti olmamis kalici gitmis hizli gitmesine ragmen ve diyeti birakmama ragmen ins bindan sonrasida kalici gider 10 kilom var allahin izniyle saglikli bisekilde ins hepimiz verebiliriz

fazla almamışsın canım hepbirlikte vericez inş
ay maşallah 16 sene demek nice mutlu senelere inş :)
belki değişik sürpriz filan yapar canm üzülme :)

çok sağol canım alındı alındı herşey eskisi gibi kocaman yara izim hariç
hm son senen mi kuzum bu sene unutmuşum hazırlandığını k.bakma :/
heheh göz kremi mi
aynen yaşasın valla hem tatlı ihtiyacını da alıyo benimkiler irandan geldi kuzenim orda master yapıyo da
çok değişikmiş iran hurması o kadar hafifki çok beğendim hurma canavarı olarak
afiyet olsun ikimizede seninkiler daha güzeldir medine hurması başka

afiyet olsun bence iyi dengelemissin canm

Bugunun menusu
sabah 2 dlm ekmek +krem peynir+salatalik
ogle 1 kase sehriyeli corba
aksam 3 adet kofte+salata+2 dilim patates

spor 3 mil leslie
sivi cay+3 litre su
afiyet olsun
Bugunku menum
Sabak 2 haslanmis yumurta yarim domates yarim biber 10 zeytin 1 dilim beyaz peynir cay
Oglen ispanak yemegi ve semizotu cacik
Aksam 1 kase corba
Gun boyu 3 litre su 2 kahve 4 bardak cay 2 kupa bitki cayi
afiyet olsun canm güzel menü sporda olsaymış süper olcakmış

Benim ameliyat izim bile 2 ayda geçti seninkiside kalmaz merak etme
Ki ben izi kalsın hatırlayayım diyordum ama malesef
Yok canım estağfirullah ne kusuru hatırlamayabilirsin elbet hallındır
İran hurmasıda çok güzel valla hiç ayırt etmem bir de kışa doğru hurmaya pek benzemesede cennet hurması çıkıyor o da çok güzel sanırım acıktım

Ayy valla kahvaltı yapmayınca sınavda karnım guruldadı durdu ama napim yetişemedim sabah yoga yap sonra saçları maşala makyajı yap giyin çantayı hazırla yarım saatte anca

artık astar geçmiş kapatana kadar devam... hemen yılmak yok sonuçları güzel olacak merak etme

ödemdir oooo üzme canını gider merak etme

uzulme canim sonucta berabersiniz daha uzun yillar insallah mutlu huzurlu yasarsiniz daha cok kacamak yaparsiniz :)

İnsallah canimm
canim hashasli borek cekti valla

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece çok geç saatte kadar uyuyamadım yine ve tabiki sersem gibi uyandım
Hemen kahvaltımı hazırlıyayımda şu her anlamda bana muhalefet olan metabolizmam çalışsın adam gibi

Öğlende kızlarımla ve büyük kızın Arkadaşıyla yine AVM yollarına düşeceğiz artık ufaklığı oyun salonuna bırakıp bir yarım saatte olsa kafa dinlerim

Canım henüz açıklanmadı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sanırım bir kaç güne açıklanır
İnşallah dediğin gibi istediği yer olurde 4 sene zevkle gider okula

Valla biz sanırım fazla özgüven verdik bizim kuzuya daha çok ufak yaşta ben yaparım ben ederim diye hep tek başına yapsın istedi Tabi kiminle gittiğine bağlı
Bu tatilde kuzenleriyle birlikte müzikli bir cafeye gittiler gece ( bar diye geçiyor ama pek bar gibi değildi bana göre ) Bir gece önce önünden geçince kız olan kuzeni ( 27 yaşında ) Yenge biz bu gelebilirmiyiz kızınla dedi Eğer diğer kuzeniniz de tamam derse olur dedim ( diğeri 20 yaşında erkek ki izin vermem yanlarında erkek olup olmaması değil sadece 27 yaşında olan biraz daha aklı havadadır ama 20 yaşında olan çok olgundur ve ona emanet ederim kızımı ) Daha sonra tekrar istediklerinde erkek olan yenge boşver benim pek hoşuma gitmedi o ortam dedi ve ikinciye gidemediler

16 sene masallah cok kotu olmus ayni gune denk gelmeleri. Artik seneye 1 haftalik basbasa tatil sözü versin sana

Valla ben cinsim hep daraldığımda ay çocuklar olmadan bir 10 gün tatil istiyorum diye söylenip dururum ama iş ciddiye binse hayatta çocuklar olmadan uzun süre tatil yapamam bencillik yapmış gibi hissederim onlar evde sıkılırken ben eğlenirsem hadi iki gün neyse

selam kızlar yoğunluktan pek gelemedim ama nihayet burdayım.

dün işyerindeki arkadaşlar trafik kazası yapmışlar ailecek. apar topar oraya gittik akşam menüm biraz saçma oldu. önce sebep belirteyimde

sabah : 1 yumurta, salatalık, maydanoz, çeyrek simit
öğle : yeşil mercimek ve yoğurt
akşam : 2 tane kuru pasta gece saat 11 e kadar ordaydık o ortamda ben bunu yemem deme lüksüm yoktu açtım da içimi bastırdım ama işte gitti giden.
su : 2 litre
spor yok

artık astar geçmiş kapatana kadar devam... hemen yılmak yok sonuçları güzel olacak merak etme
ayyy valla iyi olacak bende inanıyorum da şuan tek tv sehpasında bile böyle karman çorman gardrobu boyadığımı düşünemiyorum bile içeri girip çıktıkça allahım ben naptımmmm diyorum dünde boyama fırsatım olmadı bu gece inşallah.

ben bugün kötü bir şey yaptım kızlar sabah yumurtamı ve kahvaltımı evde unutmuşum sadece poşete maydanoz koymuştum onu alıp çıkmışım. sabahta dışarı çıkıp alabileceğim bir ortam olmadı bende sadece maydanozu ve az bişeyde peynir yedim cıslardan iyidir en azından ama açım tabi şuan kurt gibi birazdan kiraz saplı çayımı içeyim ondan sonra biraz tıkanmış olurum yemek gelince de saldırmamış olurum...

ciss yemekten iyidir deryamm

6.takımın güzelll çıtırlarııı nerdesiniz ?
ayy isim bitmediki bugun simdide sporumu yapcam eve geldim cafeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…