- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
iyi aksamlar canimIyi aksamlar kizlar
fazla almamışsın canım hepbirlikte vericez inş5 haftanin sonunda basladim cok kilo almamissim ama hedefte gitti zaten ayrildigimda 73,9 suan 74.4 yani 5 hafta 500 gram bitaraftan cok sevindim jojo efekti olmamis kalici gitmis hizli gitmesine ragmen ve diyeti birakmama ragmen ins bindan sonrasida kalici gider 10 kilom var allahin izniyle saglikli bisekilde ins hepimiz verebiliriz
ay maşallah 16 sene demek nice mutlu senelere inş :)Kızlarr bu adam beni deli edecek
Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık
İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otelarıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu
Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştüGeçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi
Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldumçünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştimAy sinir oldum şimdi yaaaa
çok sağol canım alındı alındı herşey eskisi gibi kocaman yara izim hariçOyyy oyy çok geçmiş olsun canım benim ya. Allaha şükür geçmiş. Dikişlerin falan alındı mı?
Yok canım ygs hazırlık kursu ya. Baticon sürdüm temizledim de göz kremi sürdüm
Yaşasın hurma kardeşliğiiibenimkileri dayım daha yeni ümreden getirdi de pek güzelmişti
afiyet olsun bence iyi dengelemissin canmPazartesi günkü menüm
Sabah:
Malesef yok
Öğlen:
Kıymalı pide
Salata
Ayran
Akşam:
Taze fasulye yemeği
Kabaklı havuçlu yoğurtlu meze
Salata
Spor:30 dakika yürüyüş 600 ip 20 squat 50 mekik 50 şınav
Su:3 litre
Bugün biraz saçma oldu kabul ama sabah sınavım vardı anca yetiştim kahvaltı yapamadım. Sınav çıkışıda arkadaşlarla yemek yedik bugünde böyle oldu
afiyet olsunBugunun menusu
sabah 2 dlm ekmek +krem peynir+salatalik
ogle 1 kase sehriyeli corba
aksam 3 adet kofte+salata+2 dilim patates
spor 3 mil leslie
sivi cay+3 litre su
afiyet olsun canm güzel menü sporda olsaymış süper olcakmışBugunku menum
Sabak 2 haslanmis yumurta yarim domates yarim biber 10 zeytin 1 dilim beyaz peynir cay
Oglen ispanak yemegi ve semizotu cacik
Aksam 1 kase corba
Gun boyu 3 litre su 2 kahve 4 bardak cay 2 kupa bitki cayi
fazla almamışsın canım hepbirlikte vericez inş
ay maşallah 16 sene demek nice mutlu senelere inş :)
belki değişik sürpriz filan yapar canm üzülme :)
çok sağol canım alındı alındı herşey eskisi gibi kocaman yara izim hariç
hm son senen mi kuzum bu sene unutmuşum hazırlandığını k.bakma :/
heheh göz kremi mi
aynen yaşasın valla hem tatlı ihtiyacını da alıyo benimkiler irandan geldi kuzenim orda master yapıyo da
çok değişikmiş iran hurması o kadar hafifki çok beğendim hurma canavarı olarak
afiyet olsun ikimizede seninkiler daha güzeldir medine hurması başka
afiyet olsun bence iyi dengelemissin canm
afiyet olsun
afiyet olsun canm güzel menü sporda olsaymış süper olcakmış
artık astar geçmiş kapatana kadar devam... hemen yılmak yok sonuçları güzel olacak merak etmeayyy canım yaaa hep seni düşündüm yaparken acaba aynı şeyleri hissettimi diye, foto çektim
ben önce aynı mobilyanın tv sehpası var onu boyıyayım sonuçtan memnun kalırsam diğerlerine geçeyim kararı aldım dün üç kat boyadım aralarda en az 6 saat yazıyor boyanın üstünde aslında daha erken kurudu ama bekledim yinede sorun olmasın diye. 3 katta bile istediğim sonuca ulaşamadım daha bakalım ne olacak hem korku hem heyecan içindeyim. acaba önce astar yapsamıydım sence
günaydın kızlar
HAFTA SONU HİÇ BİR KAÇAMAĞIM OLMAMASINA RAĞMEN BU HAFTAYA ŞOK Bİ ARTI İLE BAŞLADIM ŞOKTAYIM
ÖDEM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYIR VE UMUT EDİYORUM ZATEN 1,9 KG ARTININ BAŞKA AÇIKLAMASI OLAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 80 LERİ TEKRAR GÖRMEKKKK
uzulme canim sonucta berabersiniz daha uzun yillar insallah mutlu huzurlu yasarsiniz daha cok kacamak yaparsiniz :)Kızlarr bu adam beni deli edecek
Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık
İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otelarıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu
Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştüGeçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi
Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldumçünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştimAy sinir oldum şimdi yaaaa
İnsallah canimm5 haftanin sonunda basladim cok kilo almamissim ama hedefte gitti zaten ayrildigimda 73,9 suan 74.4 yani 5 hafta 500 gram bitaraftan cok sevindim jojo efekti olmamis kalici gitmis hizli gitmesine ragmen ve diyeti birakmama ragmen ins bindan sonrasida kalici gider 10 kilom var allahin izniyle saglikli bisekilde ins hepimiz verebiliriz
canim hashasli borek cekti vallapazar menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle1 dilim haşhaşlı börek,soğuk yoğurtlu buğday çorbası(bunun bi adı vardır mutlaka ama ben bilmiyom
akşam:1 kase et haşlama(tirit),salata
19:00 19:45 arası yürüyüş (koşu bandında)
gün içinde 1 saatte dışarda yürüdüm
3 lt su
Hıı bu arada kızın nereye yerleşti istediği yer olmuştur umarım. Sorucam sorucam unutuyorum. Bende 18 imdeyim annem hala arkadaşlarımla falan pikniğe giderken hocalarında geliyor mu diye soruyorki ben boludayım her taraf yeşillik hocaların ne işi var anne
16 sene masallahcok kotu olmus ayni gune denk gelmeleri. Artik seneye 1 haftalik basbasa tatil sözü versin sana
ayyy valla iyi olacak bende inanıyorum da şuan tek tv sehpasında bile böyle karman çorman gardrobu boyadığımı düşünemiyorum bileartık astar geçmiş kapatana kadar devam... hemen yılmak yok sonuçları güzel olacak merak etme
ciss yemekten iyidir deryammben bugün kötü bir şey yaptım kızlar sabah yumurtamı ve kahvaltımı evde unutmuşum sadece poşete maydanoz koymuştum onu alıp çıkmışım. sabahta dışarı çıkıp alabileceğim bir ortam olmadı bende sadece maydanozu ve az bişeyde peynir yedim cıslardan iyidir en azından ama açım tabi şuan kurt gibi birazdan kiraz saplı çayımı içeyim ondan sonra biraz tıkanmış olurum yemek gelince de saldırmamış olurum...
ayy isim bitmediki bugun simdide sporumu yapcam eve geldim cafeden6.takımın güzelll çıtırlarııı nerdesiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?