- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
YAA IDOLUMSUN CECOMMSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok geç saatte kadar uyuyamadım yineve tabiki sersem gibi uyandım
Hemen kahvaltımı hazırlıyayımda şu her anlamda bana muhalefet olan metabolizmam çalışsın adam gibi
Öğlende kızlarımla ve büyük kızın Arkadaşıyla yine AVM yollarına düşeceğizartık ufaklığı oyun salonuna bırakıp bir yarım saatte olsa kafa dinlerim
HER NE KADAR CITIR OLAMASAM DA BEN BURDAYIM CNM IYIYM SUKUR6.takımın güzelll çıtırlarııı nerdesiniz ?
Benim ameliyat izim bile 2 ayda geçti seninkiside kalmaz merak etme
Ki ben izi kalsın hatırlayayım diyordum ama malesef
Yok canım estağfirullah ne kusuru hatırlamayabilirsin elbet hallındır
İran hurmasıda çok güzel valla hiç ayırt etmembir de kışa doğru hurmaya pek benzemesede cennet hurması çıkıyor o da çok güzel sanırım acıktım
Ayy valla kahvaltı yapmayınca sınavda karnım guruldadı durdu ama napim yetişemedim sabah yoga yap sonra saçları maşala makyajı yap giyin çantayı hazırla yarım saatte anca
bence çok iyi kurtarmışsın canım üzülme olsunben bugün kötü bir şey yaptım kızlar sabah yumurtamı ve kahvaltımı evde unutmuşum sadece poşete maydanoz koymuştum onu alıp çıkmışım. sabahta dışarı çıkıp alabileceğim bir ortam olmadı bende sadece maydanozu ve az bişeyde peynir yedim cıslardan iyidir en azından ama açım tabi şuan kurt gibi birazdan kiraz saplı çayımı içeyim ondan sonra biraz tıkanmış olurum yemek gelince de saldırmamış olurum...
Ah bende oyle yaptim cok yorgunum bugunSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok geç saatte kadar uyuyamadım yineve tabiki sersem gibi uyandım
Hemen kahvaltımı hazırlıyayımda şu her anlamda bana muhalefet olan metabolizmam çalışsın adam gibi
Öğlende kızlarımla ve büyük kızın Arkadaşıyla yine AVM yollarına düşeceğizartık ufaklığı oyun salonuna bırakıp bir yarım saatte olsa kafa dinlerim
Sabah ev islerini kahvaltiyi halledip oglumla cafeye iniyoruz esime yardima.. Sonra aralarda vakit buldukca eve cikip camasir vs hallediorim ogle yemegi spor aksam olunca oglumun park saati aksam.yemegi derken nasil uyuyorum bilmiyorum bi asagi bi yukari kac kez ciktigimi sayamiorum o merdivenleri. Sabah uyaninca bile ayaklarim agrio valla
Ay masallah ne guzel ne kadar enerjiksinSabah ev islerini kahvaltiyi halledip oglumla cafeye iniyoruz esime yardima.. Sonra aralarda vakit buldukca eve cikip camasir vs hallediorim ogle yemegi spor aksam olunca oglumun park saati aksam.yemegi derken nasil uyuyorum bilmiyorum bi asagi bi yukari kac kez ciktigimi sayamiorum o merdivenleri. Sabah uyaninca bile ayaklarim agrio valla
ciss yemekten iyidir deryamm
ayy isim bitmediki bugun simdide sporumu yapcam eve geldim cafeden
ay sağol canım bencede kalsın sakarlığımı hatırliyim
gerçi vücudumda o kadar çok iz varki unutmak mümkün değil
hehe aynen ayırt etmem her türlü götürürüm
hii bayılırım ona ya bizim trabzonda çok olur trabzon hurması deriz biz galiba bende acıktım omg
bence çok iyi kurtarmışsın canım üzülme olsun
YAA IDOLUMSUN CECOMM
NE GUZEL KIZINI ARKADASLARI ILE HEP SEN GOTURUP GETIRIYOSUN VE KIZINDA BUNA KARSI CIKMIYO TEBRIK EDERIM CANIM SENI UMARIM BENDE ILERDE SEN GIBI OLABILIRIM
HER NE KADAR CITIR OLAMASAM DA BEN BURDAYIM CNM IYIYM SUKUR
SEN NASILSIN IYI MISIN
Selam kizlar nasilsiniz bakiyim
iyiyim canim sukur biraz halsizim uykusuzum ama idare ediyorum:)a.s. canım iyiyiz şükür sen nasılsın
sen bide bana sor yaaaAy masallah ne guzel ne kadar enerjiksin
iyiyim kuzum sen nasilsin :) hava cok sicak sodami actim oturdumSelam kizlar nasilsiniz bakiyim
iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaaaynen canım şimdi öğlen yemeğimi yedim ama ölmüşüm açlıktan
Oh afiyet olsun canim.. bende iyiyim canim biraz sersemim uykusuzum gece cok gec yattim sonra sicak basti yatakta rahat edemedim vs vssen bide bana sor yaaa
iyiyim kuzum sen nasilsin :) hava cok sicak sodami actim oturdum
iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa
sen bide bana sor yaaa
iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa
Bu hafalarda erken yatmak erken kalkmak en iyisi cunku sicak cokunce uyku bile iskenceye donusuyorOh afiyet olsun canim.. bende iyiyim canim biraz sersemim uykusuzum gece cok gec yattim sonra sicak basti yatakta rahat edemedim vs vs
sen bide bana sor yaaa
Yaa ben bide oyle baklava duskunu degilim deryam cikolatali tatli daha cok severim aklima dustu cikmio yaaaaayyyyy bende çok feci sufle istiyorum amaaaa 75 te inşallah
iyiyim canim sukur biraz halsizim uykusuzum ama idare ediyorum:)
Evet evet aci onlarr kotuuucısss onlar cıssss sil aklından yok öyle bişey bilmiyoruz bile tadını çok çirkinlerdir onlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?