Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

YAA IDOLUMSUN CECOMM
NE GUZEL KIZINI ARKADASLARI ILE HEP SEN GOTURUP GETIRIYOSUN VE KIZINDA BUNA KARSI CIKMIYO TEBRIK EDERIM CANIM SENI UMARIM BENDE ILERDE SEN GIBI OLABILIRIM
6.takımın güzelll çıtırlarııı nerdesiniz ?
HER NE KADAR CITIR OLAMASAM DA BEN BURDAYIM CNM IYIYM SUKUR
SEN NASILSIN IYI MISIN

ay sağol canım bencede kalsın sakarlığımı hatırliyim
gerçi vücudumda o kadar çok iz varki unutmak mümkün değil
hehe aynen ayırt etmem her türlü götürürüm
hii bayılırım ona ya bizim trabzonda çok olur trabzon hurması deriz biz galiba bende acıktım omg

bence çok iyi kurtarmışsın canım üzülme olsun

Ah bende oyle yaptim cok yorgunum bugun Iyi eglenceler AVM'de

Sabah ev islerini kahvaltiyi halledip oglumla cafeye iniyoruz esime yardima.. Sonra aralarda vakit buldukca eve cikip camasir vs hallediorim ogle yemegi spor aksam olunca oglumun park saati aksam.yemegi derken nasil uyuyorum bilmiyorum bi asagi bi yukari kac kez ciktigimi sayamiorum o merdivenleri. Sabah uyaninca bile ayaklarim agrio valla

Ay masallah ne guzel ne kadar enerjiksin

evet canım iyi yırttım

çıtır olmasamda mııı haaaa bizden ala çıtırmı olur kuzummmm

sen bide bana sor yaaa

iyiyim kuzum sen nasilsin :) hava cok sicak sodami actim oturdum

iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa
Oh afiyet olsun canim.. bende iyiyim canim biraz sersemim uykusuzum gece cok gec yattim sonra sicak basti yatakta rahat edemedim vs vs

Bugun dr gunumuzdu gittik cuma tarti gununden fazla ciktim yuzum dustu herhalde o andaki dr vucudun yag kaybetmis tartida gordugumuz her arti kilo degildir dedi birazda olsa rahatladim. Cunku kacamak yapmiorum hic.. Sporsuz gunum yok.. Kizartma yok.. Su cok.. Yesil cay var

sen bide bana sor yaaa

iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa

ayyyyy bende çok feci sufle istiyorum amaaaa 75 te inşallah

sen bide bana sor yaaa

cısss onlar cıssss sil aklından yok öyle bişey bilmiyoruz bile tadını çok çirkinlerdir onlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…