Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yas kac senin ve kilo kac tatlim tanisalim

25 yaşındayım kilomu şu an bilmiyorum canım tartılmadım henüz
adım fatma bu arada :)

Gunaydinnn yolarkadaslarimm yeni hafta hepimize bol eksi getirsin insallah
günaydın geç oldu gerçi ama inşallahh canım
hoş geldin canım tekrar inşallah olacak
hoşbuldum inş canm sağol :)

bozma moralini ödemdir regl mi olcaksın acaba bu hafta verirsin inş canm

afiyet olsun canım
eline sağlık ben hiç bilmem valla öğrenciyim bekarım tembelim
yardımcı olan olur mutlaka burda sorusuna cevap bulamayanı görmedim

haklisin cnm benim hakkinda hayirlisi olsun insallah :)

Memnun oldum canim tekrar hosgeldin

Kaptanim benim adimda geciyor yoksa yoksaa yoksaaa takima kabul mu edildim niye bu kadar heyecanlandiysam

Tebrikler kizlar

Kaptanim benim bu ay ki hedefim 5 kilo vermek. Cok oldugunun farkindayim ama hem kilom fazla hem yeni basladim insallah basaririm gibime geliyor

odemdir o deryam dert etme kacamak yoksa. Hem haftada bi tartil kuzum psikoljini boa yere bozma

Selamlar yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inş :) iyisiyle kötüsüyle bugün başlıyorum menü paylaşımına son yatılı misafirim bu akşam gidiyoda
insallah canimm

Bende 27 yasindayim canimm adim selvi m.oldum :))
Tebrik ederim canim
Saol kuzumm :))
Kaptanim benim adimda geciyor yoksa yoksaa yoksaaa takima kabul mu edildim niye bu kadar heyecanlandiysam
takimdasin zaten balim :)

Tebrikler kizlar
Saol kuzum darisi basina :)
Bugunde hep taksit taksit yasmisim kusura bakmayin fazla kalabalik oldu
ne kusuru kuzum yaz yazaboldigim kadar

2 hafta deneme suresi daha bitmedigi icin sasirdim acikcasi ama cok mutlu oldum aa bende 27 yasindayim yasitmisiz :)

yok canım regl falan yok ama yazın sıcaklardan sanırım ödem olduğunu düşünüyorum.

2 hafta deneme suresi daha bitmedigi icin sasirdim acikcasi ama cok mutlu oldum aa bende 27 yasindayim yasitmisiz :)
evet yasitiz :) 27 ye girmedim henuz 16 gun var yas buyumeye baslayinca boyle teselli edioruz kendimizi

Tabi selvos88 yazinca neden 88li oldugunu anlamadim o da ayri bir konu :)
il kodu falanda oluoya bazen ugurlu sayi falan ondan aklina gelmemistr

istedikten sonra tek gereken şey azim canım neden olmasın, başarırsın
aynen deryama katiliuorum

hahaha bende şimdi anladım hay allahım

yok canım regl falan yok ama yazın sıcaklardan sanırım ödem olduğunu düşünüyorum.
odem cayi yap deryam

slm arkadaşlar böyle damdan düşer gibi olacak ama bende yıllardır kilo alıp verenlerdelim,tekrardan kendime güvenmek için başarı hikayelerini okurken EYLÜL SILA arkadışımızın hikayesi beni çok etkiledi.Özellikle eşiyle olan iddası ve verdiği kilolar lafı ne kadar uzattım burada sanırım resimlerini de paylaşmış silmediyse görme şansım var mı?

evet yasitiz :) 27 ye girmedim henuz 16 gun var yas buyumeye baslayinca boyle teselli edioruz kendimizi

il kodu falanda oluoya bazen ugurlu sayi falan ondan aklina gelmemistr

aynen deryama katiliuorum

odem cayi yap deryam
Sorma canim ya 27 cok gucume gitti bende haziranda 27'e girdim. Nedense yaslilik hissi basladi simdiden. Sanirim zamanla kabulleniriz her yasin bir guzelligi varmis diyorlar sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…