- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi geceler kızlarBu sıcaklarda bugünde erimedik çok şükür şortla oturmama rağmen bacaklar yapış yapış bir an önce kiloları vermek lazım bugün de misafirimiz ejsik olmadı çok şükür sıcaklarda evden çıkmak istemiyorum yoksa annem başbaşa kalsın misafirleriyle
Canım henüz açıklanmadı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sanırım bir kaç güne açıklanır
İnşallah dediğin gibi istediği yer olurde 4 sene zevkle gider okula
Valla biz sanırım fazla özgüven verdik bizim kuzuya daha çok ufak yaşta ben yaparım ben ederim diye hep tek başına yapsın istediTabi kiminle gittiğine bağlı
Bu tatilde kuzenleriyle birlikte müzikli bir cafeye gittiler gece ( bar diye geçiyor ama pek bar gibi değildi bana göre) Bir gece önce önünden geçince kız olan kuzeni ( 27 yaşında ) Yenge biz bu gelebilirmiyiz kızınla dedi Eğer diğer kuzeniniz de tamam derse olur dedim ( diğeri 20 yaşında erkek ki izin vermem yanlarında erkek olup olmaması değil sadece 27 yaşında olan biraz daha aklı havadadır ama 20 yaşında olan çok olgundur ve ona emanet ederim kızımı ) Daha sonra tekrar istediklerinde erkek olan yenge boşver benim pek hoşuma gitmedi o ortam dedi ve ikinciye gidemediler
Valla ben cinsimhep daraldığımda ay çocuklar olmadan bir 10 gün tatil istiyorum diye söylenip dururum ama iş ciddiye binse hayatta çocuklar olmadan uzun süre tatil yapamam bencillik yapmış gibi hissederim onlar evde sıkılırken ben eğlenirsem hadi iki gün neyse
ay sağol canım bencede kalsın sakarlığımı hatırliyim
gerçi vücudumda o kadar çok iz varki unutmak mümkün değil
hehe aynen ayırt etmem her türlü götürürüm
hii bayılırım ona ya bizim trabzonda çok olur trabzon hurması deriz biz galiba bende acıktım omg
bence çok iyi kurtarmışsın canım üzülme olsun
Bugun dr gunumuzdu gittik cuma tarti gununden fazla ciktimyuzum dustu herhalde o andaki dr vucudun yag kaybetmis tartida gordugumuz her arti kilo degildir dedi birazda olsa rahatladim. Cunku kacamak yapmiorum hic.. Sporsuz gunum yok.. Kizartma yok.. Su cok.. Yesil cay var
Tartidaki artinin sebebi kabizlik olabilir sanirim.. Yine basima bela oldu bu kabizlik napcam yaa bugun 3 gun olduher yolu denedim yaa hareketsiz degilim su iciorum anlamiorum neden oluo
İyi geceler meleklerimmm yine takımın ışıklarını söndürüp kapıları kilitlemeye geldim
Elbette kuzucummm .İnşallah bir gün nasip olur bitanemm
Güzelllik artık sıkı bir şekilde başlasan diyorum takıma ne dersin geçen sene ne güzel vermiştin yine vereceğine eminim kuzumBir yerden başlamalısın
Ödemdir sıkma canını diyecektimki sonradan 3 gündür dışarı çıkmadığını okudumbu durumda 1,9 artı az bile meleğim.Günde minimum 2 kez çıkmak lazımm Lütfen her öğününde yeşilliği eksik etme canım Çörekotunu denemişmiydin kuzum
Su yine az bitanemmm biraz daha artır lütfen .Ellerine sağlık cnaım rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin. Bitanem domatesleri halka halka doğra tepsiye diz üzerlerine kalın tuz serp güneşte beklet canım nem oranı düşükse güzel kurur ama bizim burda zor kurumuyor
Hadi gözün aydın o zaman canım düzenini oturtursun ama menüleirni göremedim hala
Talık takıma adım attığın anda zaten yakımın üyesi oldun.Bu hafta takım listesine gireceksin 3. cuman oluyor
Peki tatlım başaracağına eminim
Ne kusuru kuzum dilediğin kadar yazabilirsin
Bitanem resimlerini burada paylaşmadı fakat bizler gördükkhakikaten müthiş bir değişim yaşadı
Azimle devam edersen sen de başarabilirsin tatlım
Bak bak siz yaşlıysanız ben atayım kendimiii
Ohhh piknikler mangallar yapılmış sefanız olsun cecommmmMenemen yaz mevsiminin kraliçesi ona laf yok
Sınavın iyi geçmiştir umarım prensesimmm ama çok geç yatmışsın tatlım. Uykusuz sınava gidilmez dimi.Ayaklara konan şeffaf silikon parçalar var canım bimde onlardan alabilirsin gerçekten çok rahat geçmiş olsun tatlım
Bazıları farketse de söylemez prensesimmm sen kendin farkettikten sonra gerisi boş.İkea yı ben de sevmiyorum nedense
süpersin selvoşum
Her ne kadar geranmaliyi menünde göremesek te gayet güzel bızdıkımTotalde hurmalar fazla kaçmış tatlımmm aman dikkat 1 er taneyi geçmemeye çalış Su hayattır iç içebildiğin kadar
Adaşımmm tam üzüldüğümü yazacakken sonra eniştemin sürprizini okudummm
Sınavın dolayısı ile kahvaltıyı atlaman olmamış prenseismmm hemen bir bardak süt birkaç ceviz yeseydin
Hoşgeldin meleğim
Karatay kahvaltısını hala denemeyecekmisin bitanemŞehriye çorbasına dikkat et bitanemm onun yerine sebze çorbalarını tercih edebilirsin .Pattisi görmedimki ohhh leslie de yapılmış harikasınnn
harika menü meleğimmm omega 3 de alınmış semizotuyla
İşte bu menüye bayıldımmmmm
Evet çok almamışsın meleğim düzenin bozuldu tabii.Sıkma canını iki haftaya yine eksiye geçersin.Elbette verceksin şüphen olmasın canım
Hatırlanacak iz kalmasımıHakikaten ilginç geldi prensesim Guruldar dabiiii ben de geç kaldın sanıyorum Önce kahvaltı sonra maşa prensesim
Afiyetolsun balım böreği erken yemişsin sorun yok sporunla yakmışsındır umarım.Sanırım ayran aşı deniyor
Afiyetolsun canım
Öğretmenim elektrikler kesikti gibi olmuşAfiyetolsun canım arkadaşlarına da geçmiş olsun Yapacak birşey yok ansızın gidince sağlık olsun kuzum
Emek verilen her şey güzel olur bitanemmm eminim ortaya çok güzel birşey çıkacakkk göreyim senii
Acil durum paketin yokmuydu meleğim çantandaAma yine de iyi yapmışsın cız yememekle
Slm barbimmmmm iyiyiz şükür kuzumSenin dünyanın en şeker annesi olacağına eminim barbimmm
Maşallah selvoşuma nazar değmesinnnn enerjin daim olsun tatlım
Çok canın çektiyse haftasonu erken saatlerde minik bir dilim ye selvoşummm .
Bu aralar ben de geç yatmaya başladım meleğim geç yat erken kalk bir garip oldum
Dr doğru söylemiş selvuşummm yağdan gitmesi süper bence .Bozma moralini
Gel 75 gelll diyosunnnn
Sendemi selvoşummm salata da eksik etmiyorsun menülerinde suyun da süperZeytinyağı miktarını artır salatalarında kuzum
Bunlarla bir süre vedalaşacağız meleğimmmm
Çekerim dabiiii artı çıktım deidn ama kabızlığı söylemedin şekercimmm
Sen kararlı olduktan sonra gitmeme şansı var mı selvoşum elbette gidecekler
2 gündür yine hastahanelerdeyiz selvoşum Şimdideannemin diğer göğsünden şüphelendiler Rabbim korusun tekrar aynı süreci yaşama düşüncesi çok korkutuyor
Allah bağışlasınn meleğimmm
Okul yılları başlayacak desene paşamızın rabbim tüm eğitim hayatında başarılar nasip etsin inşallah bitanem
Çok haklısın bitanemmm hem sağlıklı bir hamilelik geçirebilmen için de hedefine ulaştıktan sonra düşünmen çok doğru.Maddiyat da etkiliyor tabiki.
Enişte güle güle giysin cecommm .Minik kuzumuz ne olacak peki cimcimeyi bana bırakın siz gidin tatileBüyüyünce anlayacaklar birbirleirnin kıymetini şimdi böyle olduğuna bakma cecom
Merhaba canım hoşgeldin yaşadıkların kolay değil rabbim hakkında hayırlısını versin.Umarım herşey gönlünce yoluna girer.Ama sen dik durmalısın salma kendini lütfen
Aslan eniştem helalll olsunnÇok sevindin cecomm inşallah gönlünüzce bir gün geçirirsiniz meleğimmm unutulmayacak bir yıldönümü olur inşallah
Selvoşum salatayı neden gramla veriyor ki hep soracağım 150 gr dediğin orta boy bir domates
Çok az yemeye başladın tek korkum vucudunun kıtlık moduna geçip enerji yakmaması
Hoşgeldin prensesimmmm allah eksikliğini göstermesinnn kuzum bizim akşamları var 2 gündür misafir gündüz yokuz yaSıcak konusunda haklısın bugün biraz yağmur yağacak gibi oldu sevindirik oldum ama nafile gökgürledi şimşek çaktı gerisi yok
Hıı tamamdır ablacım. Bir teog açıklanmadı demek.
Bende haziranda tek başıma istanbula gittim kuzenimin yanına onun okulda semineri falan vardı bizde ablamla gezdik baya zevkli oluyor özgüven patlaması yaşadık resmen
Doğru trabzon hurması da akdeniz hurması da diyenler var. Bir an önce mevsimi gelsin ya
Şey derler kas yapınca ağırlık artar. Aslında bu iyi bir şeydir çünkü bazal metabolizmamız daha hızlı çalışır kaslı. Bende sporu çok abartırsam kas yapıyorum direk hatta kilo da alıyorum.
Bende de var şu kabızlık. Hele tatile gittiğimde falan 2 hafta çıkamadığımı bilirim patlıcaktım. Benimkisi tamamen stresten ama limonlu su, hurma, sütlü kahve bunlar beni çıkartıyor istersen sende bir dene
İyi geceler kaptanımçok özlemiiim seni.
Annene çok üzüldüm inşallah sonuçları iyi çıkar. Çünkü ona nasıl değer verdiğini çok iyi biliyorum. Hayırlısı olsun. Anneler meleklerimiz onların yüzü hiç solmasın.
Evet uykusuzluk çok kötü ya. Ben heyecanlanırsam hayatta uyuyamam. Her şeyi düşünür sırıtır dururum
Çok haklısın kaptanım inan çok pişman oldum yapmadığıma. Kii en sevdiğim öğündür
Bizimde dün yağmur yağdı allahtan kafede oturuyordum. Yoksa sandaletlerle cup cup baya kötü olurdu
Salı günkü menüm
Sabah:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin 2 hurma
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Kemikli et
Az bezelye yemeği
Salata
Spor: 30 dakika zumba yoga 100 mekik
Su:4 litre
Canımsın şirinemmmİnşallah aminnn kuzumm Rabbim hepimizin annelerini korusun meleğim.Aynen canım rabbim benim ömrümden alsın anneme versin
Pişman olduğuna göre bir daha aç karnına sınava gitmek yok.Senin doğal halin eyter ne egrek var maşaya kuzummm
Yağsın da sıçana dönmeye razıyım
Maşllah suda rekorunu kırmışsın tatlım
Ben kaçıyorum prensesim iyi geceler tatlı rüyalar
level 2 de 5.gunum sanirim ama alisamadm belim agriyor yuruyus yapcam bi kac gunMENU SAHANE CANIM AFIYET OLSUN LEVEL 2 DE KACINCI GUNDESIN ALISTIN MI
Gecmis olsun tatlim ins cabucak gecer insanin neresi agrirsa cani orada sanki agridan baska bisey dusunemiyo insGunaydin kizlarr cok karnim agriyorcok mutsuz uyandm bugun kkarin agrisindan uyuyamadm
HAKLISIN KAPTANIM BUGUN YURUYUSUME BASLADIMİyi geceler meleklerimmm yine takımın ışıklarını söndürüp kapıları kilitlemeye geldim
Güzelllik artık sıkı bir şekilde başlasan diyorum takıma ne dersin geçen sene ne güzel vermiştin yine vereceğine eminim kuzumBir yerden başlamalısın
Ödemdir sıkma canını diyecektimki sonradan 3 gündür dışarı çıkmadığını okudumbu durumda 1,9 artı az bile meleğim.Günde minimum 2 kez çıkmak lazımm Lütfen her öğününde yeşilliği eksik etme canım Çörekotunu denemişmiydin kuzum
Su yine az bitanemmm biraz daha artır lütfen .Ellerine sağlık cnaım rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin. Bitanem domatesleri halka halka doğra tepsiye diz üzerlerine kalın tuz serp güneşte beklet canım nem oranı düşükse güzel kurur ama bizim burda zor kurumuyor
Hadi gözün aydın o zaman canım düzenini oturtursun ama menüleirni göremedim hala
Talık takıma adım attığın anda zaten yakımın üyesi oldun.Bu hafta takım listesine gireceksin 3. cuman oluyor
Bitanem resimlerini burada paylaşmadı fakat bizler gördükkhakikaten müthiş bir değişim yaşadı
Ohhh piknikler mangallar yapılmış sefanız olsun cecommmmMenemen yaz mevsiminin kraliçesi ona laf yok
Sınavın iyi geçmiştir umarım prensesimmm ama çok geç yatmışsın tatlım. Uykusuz sınava gidilmez dimi.Ayaklara konan şeffaf silikon parçalar var canım bimde onlardan alabilirsin gerçekten çok rahat geçmiş olsun tatlım
Bazıları farketse de söylemez prensesimmm sen kendin farkettikten sonra gerisi boş.İkea yı ben de sevmiyorum nedense
süpersin selvoşum
Her ne kadar geranmaliyi menünde göremesek te gayet güzel bızdıkımTotalde hurmalar fazla kaçmış tatlımmm aman dikkat 1 er taneyi geçmemeye çalış Su hayattır iç içebildiğin kadar
Sınavın dolayısı ile kahvaltıyı atlaman olmamış prenseismmm hemen bir bardak süt birkaç ceviz yeseydin
Hoşgeldin meleğim
Karatay kahvaltısını hala denemeyecekmisin bitanemŞehriye çorbasına dikkat et bitanemm onun yerine sebze çorbalarını tercih edebilirsin .Pattisi görmedimki ohhh leslie de yapılmış harikasınnn
Evet çok almamışsın meleğim düzenin bozuldu tabii.Sıkma canını iki haftaya yine eksiye geçersin.Elbette verceksin şüphen olmasın canım
Hatırlanacak iz kalmasımıHakikaten ilginç geldi prensesim Guruldar dabiiii ben de geç kaldın sanıyorum Önce kahvaltı sonra maşa prensesim
Afiyetolsun balım böreği erken yemişsin sorun yok sporunla yakmışsındır umarım.Sanırım ayran aşı deniyor
Afiyetolsun canım
Öğretmenim elektrikler kesikti gibi olmuşAfiyetolsun canım arkadaşlarına da geçmiş olsun Yapacak birşey yok ansızın gidince sağlık olsun kuzum
Emek verilen her şey güzel olur bitanemmm eminim ortaya çok güzel birşey çıkacakkk göreyim senii
Acil durum paketin yokmuydu meleğim çantandaAma yine de iyi yapmışsın cız yememekle
Slm barbimmmmm iyiyiz şükür kuzumSenin dünyanın en şeker annesi olacağına eminim barbimmm
Bu aralar ben de geç yatmaya başladım meleğim geç yat erken kalk bir garip oldum
Gel 75 gelll diyosunnnn
Sendemi selvoşummm salata da eksik etmiyorsun menülerinde suyun da süperZeytinyağı miktarını artır salatalarında kuzum
2 gündür yine hastahanelerdeyiz selvoşum Şimdideannemin diğer göğsünden şüphelendiler Rabbim korusun tekrar aynı süreci yaşama düşüncesi çok korkutuyor
Okul yılları başlayacak desene paşamızın rabbim tüm eğitim hayatında başarılar nasip etsin inşallah bitanem
Çok haklısın bitanemmm hem sağlıklı bir hamilelik geçirebilmen için de hedefine ulaştıktan sonra düşünmen çok doğru.Maddiyat da etkiliyor tabiki.
Enişte güle güle giysin cecommm .Minik kuzumuz ne olacak peki cimcimeyi bana bırakın siz gidin tatileBüyüyünce anlayacaklar birbirleirnin kıymetini şimdi böyle olduğuna bakma cecom
Merhaba canım hoşgeldin yaşadıkların kolay değil rabbim hakkında hayırlısını versin.Umarım herşey gönlünce yoluna girer.Ama sen dik durmalısın salma kendini lütfen
Aslan eniştem helalll olsunnÇok sevindin cecomm inşallah gönlünüzce bir gün geçirirsiniz meleğimmm unutulmayacak bir yıldönümü olur inşallah
Selvoşum salatayı neden gramla veriyor ki hep soracağım 150 gr dediğin orta boy bir domates
Çok az yemeye başladın tek korkum vucudunun kıtlık moduna geçip enerji yakmaması
sagol canim kaptanimİyi geceler meleklerimmm yine takımın ışıklarını söndürüp kapıları kilitlemeye geldim
süpersin selvoşum
Hoşgeldin meleğim
Afiyetolsun canım
Gel 75 gelll diyosunnnn
anlyorum cnm ama bence baslamisken birakma inan cok etksi varlevel 2 de 5.gunum sanirim ama alisamadm belim agriyor yuruyus yapcam bi kac gun
ayy gecmis olsun regl den mi cnm sicak biseyler ic dicem ama havalarda yeterince sicak yaa sizde dimi :)Gunaydin kizlarr cok karnim agriyorcok mutsuz uyandm bugun kkarin agrisindan uyuyamadm
oyy gecmis olsun nedeni nedir mide agrininDun aksam giremedim tum gunum migde agrisiyla gecti yani kahvaltidan sonrasi oluyorum sandim o bicim agriydi hastane serum fln diyince kendime geldim cok sukur bugun iyiyim
ohh hadi bismillah insallah eski duzene donersin balimmHAKLISIN KAPTANIM BUGUN YURUYUSUME BASLADIM
Gunaydin cnmGunaydin kizlar !!
gcmis olsunnDun aksam giremedim tum gunum migde agrisiyla gecti yani kahvaltidan sonrasi oluyorum sandim o bicim agriydi hastane serum fln diyince kendime geldim cok sukur bugun iyiyim
Kabizliktancanim yaGecmis olsun tatlim ins cabucak gecer insanin neresi agrirsa cani orada sanki agridan baska bisey dusunemiyo ins
birakmicam canim seviorum jiliani simitlerim bile yok olmaya basladi.. Kabizliktan karin agrisi. Sicaktan sicak bisey icemiorum turk kahvesi bile aksamlari serin olubca iciorum bitki caylarimida sabahtan demleyip ice tea yapiorumsagol canim kaptaniminsallah 2 tanenin hakkindan gelebilirim
anlyorum cnm ama bence baslamisken birakma inan cok etksi var
ayy gecmis olsun regl den mi cnm sicak biseyler ic dicem ama havalarda yeterince sicak yaa sizde dimi :)
oyy gecmis olsun nedeni nedir mide agrinin
ohh hadi bismillah insallah eski duzene donersin balimm
AYY ENISTEYE HEDIYESI GULE GULE GIYSIN BEN SENIN KIZLARIN YERINDE OLSAM CITLATIRDIM BABAMA UNUTMA HEDIYE AL DIYE
HER YIL YAPARDIM SOYLERDIM EVE BOS GELMEZDI ELINDEN GELDIGINCE :)
ANNEM DE MUTLU OLURDU MALUM ERKEKLER HER ZAMAN HATIRLAMIYO BU TARZ SEYLERI :)
ASLINDA SENIN KIZLA ALMANYA YA GELEBILIRSIN ONUN VIZE SORUNU YOKSA HEM SENIN DE IYI BILDIGIN YER EGLENIRSINIZ BI GUZELL COK HOS BIR FIKIR BENCEDE ANNE KIZ TAKILMAK INSALLAH GEREKLESTIRIRSINIZ TAM KAFA DENGI ANNE OLUNCA OYLE OLUYO BENIM ANNEM DE OYLEDIR COK EGLENIRIZ BERABER HATTA AZ ONCE ARADI KIZZ HAYIRDIR BUGUN SADECE BI KERE KONUSTUK NERELERDESIN DIYE
ALLAH HEPIMIZIN MUHABBETINI ARTTIRSIN AYRI GAYRI DUSURMESIN BENDE GURBETTEYIM AMA OLSUN NET SAYESINDE SUKUR HEP GORUUSUYORUZ
canım benim karataydan sonra bu metabolik ayar sana ağır geldi acaba diyorum hiç başlamasamıydın sonuçta süper gidiyordunGunaydin kizlarr cok karnim agriyorcok mutsuz uyandm bugun kkarin agrisindan uyuyamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?