Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin prensesimmmm allah eksikliğini göstermesinnn kuzum bizim akşamları var 2 gündür misafir gündüz yokuz yaSıcak konusunda haklısın bugün biraz yağmur yağacak gibi oldu sevindirik oldum ama nafile gökgürledi şimşek çaktı gerisi yok

Hıı tamamdır ablacım. Bir teog açıklanmadı demek.

Bende haziranda tek başıma istanbula gittim kuzenimin yanına onun okulda semineri falan vardı bizde ablamla gezdik baya zevkli oluyor özgüven patlaması yaşadık resmen

Doğru trabzon hurması da akdeniz hurması da diyenler var. Bir an önce mevsimi gelsin ya

Şey derler kas yapınca ağırlık artar. Aslında bu iyi bir şeydir çünkü bazal metabolizmamız daha hızlı çalışır kaslı. Bende sporu çok abartırsam kas yapıyorum direk hatta kilo da alıyorum.

Tartidaki artinin sebebi kabizlik olabilir sanirim.. Yine basima bela oldu bu kabizlik napcam yaa bugun 3 gun oldu her yolu denedim yaa hareketsiz degilim su iciorum anlamiorum neden oluo

Bende de var şu kabızlık. Hele tatile gittiğimde falan 2 hafta çıkamadığımı bilirim patlıcaktım. Benimkisi tamamen stresten ama limonlu su, hurma, sütlü kahve bunlar beni çıkartıyor istersen sende bir dene

İyi geceler kaptanım çok özlemiiim seni.
Annene çok üzüldüm inşallah sonuçları iyi çıkar. Çünkü ona nasıl değer verdiğini çok iyi biliyorum. Hayırlısı olsun. Anneler meleklerimiz onların yüzü hiç solmasın.

Evet uykusuzluk çok kötü ya. Ben heyecanlanırsam hayatta uyuyamam. Her şeyi düşünür sırıtır dururum
Çok haklısın kaptanım inan çok pişman oldum yapmadığıma. Kii en sevdiğim öğündür

Bizimde dün yağmur yağdı allahtan kafede oturuyordum. Yoksa sandaletlerle cup cup baya kötü olurdu

Canımsın şirinemmmİnşallah aminnn kuzumm Rabbim hepimizin annelerini korusun meleğim.Aynen canım rabbim benim ömrümden alsın anneme versin

Pişman olduğuna göre bir daha aç karnına sınava gitmek yok.Senin doğal halin eyter ne egrek var maşaya kuzummm

Bizimde dün yağmur yağdı allahtan kafede oturuyordum. Yoksa sandaletlerle cup cup baya kötü olurdu

Yağsın da sıçana dönmeye razıyım

Salı günkü menüm

Sabah:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin 2 hurma

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Kemikli et
Az bezelye yemeği
Salata

Spor: 30 dakika zumba yoga 100 mekik
Su:4 litre

Maşllah suda rekorunu kırmışsın tatlım

Ben kaçıyorum prensesim iyi geceler tatlı rüyalar

Kesinlikle rabbim benden alsın anneme vabama versin. Ama evlat acısı da kötü bir tanesine daha dayanamazlar ona da çok üzülürüm.

Haklısın kaptanım zaten bu sıcakta neyime maşa

Piştim bugün 3 kere duşa girdim hiç bu kadar içeceğimi tahmin etmezdim

İyi geceler kaptanım tatliş rüyalar bende kitabımı okuyup yatayım leptin kaçmasın

HAKLISIN KAPTANIM BUGUN YURUYUSUME BASLADIM

sagol canim kaptaniminsallah 2 tanenin hakkindan gelebilirim
level 2 de 5.gunum sanirim ama alisamadm belim agriyor yuruyus yapcam bi kac gun
anlyorum cnm ama bence baslamisken birakma inan cok etksi var
Gunaydin kizlarr cok karnim agriyor cok mutsuz uyandm bugun kkarin agrisindan uyuyamadm
ayy gecmis olsun regl den mi cnm sicak biseyler ic dicem ama havalarda yeterince sicak yaa sizde dimi :)
Dun aksam giremedim tum gunum migde agrisiyla gecti yani kahvaltidan sonrasi oluyorum sandim o bicim agriydi hastane serum fln diyince kendime geldim cok sukur bugun iyiyim
oyy gecmis olsun nedeni nedir mide agrinin
HAKLISIN KAPTANIM BUGUN YURUYUSUME BASLADIM
ohh hadi bismillah insallah eski duzene donersin balimm

Gunaydin kizlar !!
Gunaydin cnm
Dun aksam giremedim tum gunum migde agrisiyla gecti yani kahvaltidan sonrasi oluyorum sandim o bicim agriydi hastane serum fln diyince kendime geldim cok sukur bugun iyiyim
gcmis olsunn

Gecmis olsun tatlim ins cabucak gecer insanin neresi agrirsa cani orada sanki agridan baska bisey dusunemiyo ins
Kabizliktancanim ya
birakmicam canim seviorum jiliani simitlerim bile yok olmaya basladi.. Kabizliktan karin agrisi. Sicaktan sicak bisey icemiorum turk kahvesi bile aksamlari serin olubca iciorum bitki caylarimida sabahtan demleyip ice tea yapiorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Takoz bilgisayarım sayesinde 1 saattir iki satır zor yazdım Keşke cidden cepte KK apsi olsaydıda daha rahat girilseydi
SAbah uyanıp kedime geldim ve kahvaltımı yaptım; 1 elma ve 1 omlet
Canım hiç birşey istemiyordu ama metabolizma etkilenmesin diye zorla yedim açıkcası

Canım Almanyada olur Avrupa Bİrliğinde olan diğer tüm ülkelerde olur bizim için Kızlarda bende Alman Vatandaşıyız o yüzden Yurtdışında çoğu yer sıkıntı olmaz vize derdi olmadığından
Benim Annemde sabah bir arar günaydın diye Akşam bir arar ne yaptınız bugün diye Bugün aradığı saatte aramayınca ben aradım hayırdır kız sesin çıkmıyor diye meğer kızkardeşime gitmiş ikizlerden oğlanı almak için ( kızkardeşim bebek görmeye gidecekmiş uslu diye kızı yanında götürüyor oğlanıda Anneme kakalıyor Maşallah oğlan meftaanın popişinden pamuğu alabilecek yapıda
Dedim iyi iyi haftasonuda bizim sabileri bakarsın ama benimkiler yatıya kalacak Nasıl gülüyor seve seve bakarım seninkilerin ağzı var dili yok diye
Şükür bizimkiler emekli oldu da her zama görüşebiliyoruz yoksa bizde her gün telefola idare ediyorduk annemlerde internet yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…