- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
Aynen oyle canim haftaya okulda basliyor alismam lazim ama ih ih alismisim gec uyumaya :)Bu hafalarda erken yatmak erken kalkmak en iyisi cunku sicak cokunce uyku bile iskenceye donusuyor
Evet evet aci onlarr kotuuumutluluk vermezzzler uzerler hem allah bilir nasil yapiolar iyy yenmezki disardan hazir bisey dimi ama
Canim tatilim ya gece gec uyuyorum film dizi izliyorum burda takiliyorum falan.. Rutin bozuldu iyiceayyy niye uykusuzsun kuzum hayırdır.
Sen yanlis bisey yapmadiysan hic takma.. Er ya da gec gidecektir kilolar.. Hem belki doktorun tartisi bozukturBugun dr gunumuzdu gittik cuma tarti gununden fazla ciktimyuzum dustu herhalde o andaki dr vucudun yag kaybetmis tartida gordugumuz her arti kilo degildir dedi birazda olsa rahatladim. Cunku kacamak yapmiorum hic.. Sporsuz gunum yok.. Kizartma yok.. Su cok.. Yesil cay var
aynen bende hiic serbetli tatli sevmem.. Kek severim, cikolatali tatlilar sutlu tatlilar falanYaa ben bide oyle baklava duskunu degilim deryam cikolatali tatli daha cok severim aklima dustu cikmio yaaaaseytanmi durtuo ne
hımmmm yetersi ve düzensiz uykuda kilo alıp vermeyi etkiliyo canım bilyosundur kendine eziyet etmeCanim tatilim ya gece gec uyuyorum film dizi izliyorum burda takiliyorum falan.. Rutin bozuldu iyice
Tartidaki artinin sebebi kabizlik olabilir sanirim.. Yine basima bela oldu bu kabizlik napcam yaa bugun 3 gun olduher yolu denedim yaa hareketsiz degilim su iciorum anlamiorum neden oluo
Yoo bozuk degil gecen orda tartildim eve geldim kendi tartimdada tartildim ayniydiSen yanlis bisey yapmadiysan hic takma.. Er ya da gec gidecektir kilolar.. Hem belki doktorun tartisi bozuktur
o zaman dedigin gibi kabizliktir canim uzulme bosuna hicYoo bozuk degil gecen orda tartildim eve geldim kendi tartimdada tartildim ayniydi
Her gun yesillik tuketiorum canimm neden oluo anlamadim bi care bulmazsak davul gibi olacamhahah valla bende dün düşünmemiştim hiç. kaptanım kulaklarımı çekecek yine ama 3 gündür bende çıkmadım :)))
farkindayim canim. bu gece erken yatayim diyorum bakalim ne olacak.hımmmm yetersi ve düzensiz uykuda kilo alıp vermeyi etkiliyo canım bilyosundur kendine eziyet etme
Yoo uzulmuorum hic bi arti motivasyonumu engelleyemez bi hafta ekskk bi hafta fazla gidecek bu kilolar oyle yada boyleo zaman dedigin gibi kabizliktir canim uzulme bosuna hic
Her gun yesillik tuketiorum canimm neden oluo anlamadim bi care bulmazsak davul gibi olacam
alismaya basla yoksa sarsilirsjn canimmAynen oyle canim haftaya okulda basliyor alismam lazim ama ih ih alismisim gec uyumaya :)
Oyy bendeee browni ozellikleaynen bende hiic serbetli tatli sevmem.. Kek severim, cikolatali tatlilar sutlu tatlilar falan
Devam ederse alicam bendebendede o sorun oluyor. ama form kayisili cay cok yardimci oluyor. her turkiyeye gittigimde paket paket aliyorum
hangi markanin deryambenim sanırım problemim o canım yeterli tüketmiyorum sanırım. kiraz saplı çayı içincede karnım ağrıyo benim yaaa içinde sinameki falanda yok niye anlamadım
6 yasinda canim seninki kac yasinda?Selvos senin oglun kac yasinda?
4 canim.. oy masallah okul yasi gelmis pasanin6 yasinda canim seninki kac yasinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?