Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen yanlis bisey yapmadiysan hic takma.. Er ya da gec gidecektir kilolar.. Hem belki doktorun tartisi bozuktur

Tartidaki artinin sebebi kabizlik olabilir sanirim.. Yine basima bela oldu bu kabizlik napcam yaa bugun 3 gun oldu her yolu denedim yaa hareketsiz degilim su iciorum anlamiorum neden oluo

hahah valla bende dün düşünmemiştim hiç. kaptanım kulaklarımı çekecek yine ama 3 gündür bende çıkmadım :)))

Her gun yesillik tuketiorum canimm neden oluo anlamadim bi care bulmazsak davul gibi olacam

benim sanırım problemim o canım yeterli tüketmiyorum sanırım. kiraz saplı çayı içincede karnım ağrıyo benim yaaa içinde sinameki falanda yok niye anlamadım

Aynen oyle canim haftaya okulda basliyor alismam lazim ama ih ih alismisim gec uyumaya :)
alismaya basla yoksa sarsilirsjn canimm

aynen bende hiic serbetli tatli sevmem.. Kek severim, cikolatali tatlilar sutlu tatlilar falan
Oyy bendeee browni ozellikle
bendede o sorun oluyor. ama form kayisili cay cok yardimci oluyor. her turkiyeye gittigimde paket paket aliyorum
Devam ederse alicam bende
benim sanırım problemim o canım yeterli tüketmiyorum sanırım. kiraz saplı çayı içincede karnım ağrıyo benim yaaa içinde sinameki falanda yok niye anlamadım
hangi markanin deryam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…