Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2. yi dusunuyormusunuz canim? Benim kocam cok istiyor bende fazla yas olmasin arasinda diye istiyorum ama kilo vermeden olmaz diyorum
Biz dusunmuoruz simdilik bende zayiflamadan asla diorum kilo uzerine kilo ekleyip tamamen kendimi salamam o zqman hic toparlayamam.. Biz once biraz birikim yapmak sonra ikinciyi dusunmek istioruz cunku burada dgum vs cok pahali hazirlikli olalimki sonradan zora girmeyelim

Dogru canim o kendini salmak korkusu bendede var. Hayirlisi olsun canim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Saat 11 gibi AVMye gittik ve tam 5 saat dolanmışım
Kızlar ayrı takıldılar sadece bir ara öğlen yemeği için bir araya geldik ( oda eşim hadi kızlara yemek ismarla benden dedi diye hatta şu anda okadar dolaşmaya bile hala tokum o yüzden akşamlık sadece salata yemeyi düşünüyorum

Bu arada evlilik yıldönümümüz için eşime bir pantalon ve bir kısa kollu gömlek aldım ( eee artık hediye gelmezse bana kızıma babanla pazar sabahı vedalaş ve dua etmeye başla çünkü öldürürüm onu o zaman dedim Kızlar nasıl gülüyor resmen kahkahalarla )

Şaka tabi ama gönül en azından haftasonunu heba etti bari bir hediye de olsa bekliyor
Bakalım ne olacak Ben hediye paketimi kendi dolabımın içinde gerilere sakladıdm hayatta bulamaz daha doğrusu huyu değildir benim dolabımı açsın Ufaklıkda derse kıyafet baktık diye hemen kıvıracağım kızın arkadaşı babasının yarın doğum günüymüş ona birşeyler aldı yardımcı olduk der yırtarım nasılsa param yok sanıyor

YAA IDOLUMSUN CECOMM
NE GUZEL KIZINI ARKADASLARI ILE HEP SEN GOTURUP GETIRIYOSUN VE KIZINDA BUNA KARSI CIKMIYO TEBRIK EDERIM CANIM SENI UMARIM BENDE ILERDE SEN GIBI OLABILIRIM

Canım eminim sen çok daha iyi bir Anne olursun
Sağ olsun arada kapışsakta kızım beni hep ister yanında hatta geçenlerde kızkardeşim bendeyken ay şöyle kız kıza bir tatilmi yapsak diyince benim kız hemen Anne yaaa bir kerede senle ikimiz baş başa tatile gidelim mi dedi kardeşi ona göre engel bende iyi para biriktirelim o zaman 3 - 4 günlüğüne bir yerlere kaçarız dedim tabi bizimki hemen yurtdışı turlarına bakmaya başladı dedim ona ancak 2 seneye parasını biriktiririz diyince olsun yeterki birlikte gidelim dedi ( tabi Annemlerin burada olduğu döneme deng getirmem lazım ki ufaklığı idare etsin yada eşim izin alacak 2 günde olsa haftasonuyla birleştirirsek )
Bazen iyiki doğmuş kardeşim diyor ama bizim yılışık arada bana fazla yapışınca kıskanıyor ne diye doğurdun ki bunu diyor eee Annesine ortak geldi

Kızlarrrrrrrr

Eşim bu akşam eve gelince eee Cumartesi nereye gidiyoruz Evlilik yıldönümü için dedi
Dalga mı geçiyorsun haftasonu Ablanlara gidiyoruz ya diye çemkirdim Nasıl gülüyor yaw haftasonu derken ben cuma akşamını kast etmiştim Cumartesi gününü değil demezmi

Meğer sırf beni gıcık etmek için öyle demiş
Dedim dünden beri içimden sana nasıl saydırıyorum biliyormusun diyincede tahmin ettim kulaklarım bütün gün yandi dedi Bu gece harıl harıl gideceğimiz yere karar verip rezervasyon yaptıracağız nasıl mutlu oldum size anlatamam

İnşallah bir aksilik olmazda Allahın izniyle harika bir haftasonu geçiririz

Kızlar Merhaba yaşadığım sorunlar nedeniyle bunalım geçiriyorum galiba..
Canim hicbisey istemiyor .....

Rabbim yüreğine ferahlık versin ve hayırlısıyla sıkıntıların tez zamanda çözüme ulaşır inşallah....Aminnnnnnn

Dogru canim o kendini salmak korkusu bendede var. Hayirlisi olsun canim
amin canim :))

Bakicam bi bende
nasilsin canim son durum ne?

Ben buradayım canım ama zor zamanlar geçiriyorum
insallah ustesinden gelirsin canim

AYY ENISTEYE HEDIYESI GULE GULE GIYSIN BEN SENIN KIZLARIN YERINDE OLSAM CITLATIRDIM BABAMA UNUTMA HEDIYE AL DIYE
HER YIL YAPARDIM SOYLERDIM EVE BOS GELMEZDI ELINDEN GELDIGINCE :)
ANNEM DE MUTLU OLURDU MALUM ERKEKLER HER ZAMAN HATIRLAMIYO BU TARZ SEYLERI :)
ASLINDA SENIN KIZLA ALMANYA YA GELEBILIRSIN ONUN VIZE SORUNU YOKSA HEM SENIN DE IYI BILDIGIN YER EGLENIRSINIZ BI GUZELL COK HOS BIR FIKIR BENCEDE ANNE KIZ TAKILMAK INSALLAH GEREKLESTIRIRSINIZ TAM KAFA DENGI ANNE OLUNCA OYLE OLUYO BENIM ANNEM DE OYLEDIR COK EGLENIRIZ BERABER HATTA AZ ONCE ARADI KIZZ HAYIRDIR BUGUN SADECE BI KERE KONUSTUK NERELERDESIN DIYE
ALLAH HEPIMIZIN MUHABBETINI ARTTIRSIN AYRI GAYRI DUSURMESIN BENDE GURBETTEYIM AMA OLSUN NET SAYESINDE SUKUR HEP GORUUSUYORUZ

AYYY ne guzel bir haber bu hadi bol bol eglenin insallah cnm sizede cok iyi gelecektir basabasa tatil
cok mutlu oldum senin adina

İyi geceler meleklerimmm yine takımın ışıklarını söndürüp kapıları kilitlemeye geldim
canım benim teşekkürler
ayy evet mezuniyete kadar veriyim de diyorum kilomu koruma altına da alırım hem dimi kaptanım
gel kaptanım balkonumuzun baş köşesine otur keşke yakın olsak

iyi gecelerr

Elbette kuzucummm .İnşallah bir gün nasip olur bitanemm

buralardayım canım

Güzelllik artık sıkı bir şekilde başlasan diyorum takıma ne dersin geçen sene ne güzel vermiştin yine vereceğine eminim kuzumBir yerden başlamalısın

Ödemdir sıkma canını diyecektimki sonradan 3 gündür dışarı çıkmadığını okudum bu durumda 1,9 artı az bile meleğim.Günde minimum 2 kez çıkmak lazımmLütfen her öğününde yeşilliği eksik etme canımÇörekotunu denemişmiydin kuzum

Su yine az bitanemmm biraz daha artır lütfen .Ellerine sağlık cnaım rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin. Bitanem domatesleri halka halka doğra tepsiye diz üzerlerine kalın tuz serp güneşte beklet canım nem oranı düşükse güzel kurur ama bizim burda zor kurumuyor

Selamlar yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inş :) iyisiyle kötüsüyle bugün başlıyorum menü paylaşımına son yatılı misafirim bu akşam gidiyoda

Hadi gözün aydın o zaman canım düzenini oturtursun ama menüleirni göremedim hala

Kaptanim benim adimda geciyor yoksa yoksaa yoksaaa takima kabul mu edildim niye bu kadar heyecanlandiysam

Talık takıma adım attığın anda zaten yakımın üyesi oldun.Bu hafta takım listesine gireceksin 3. cuman oluyor

Kaptanim benim bu ay ki hedefim 5 kilo vermek. Cok oldugunun farkindayim ama hem kilom fazla hem yeni basladim insallah basaririm gibime geliyor

Peki tatlım başaracağına eminim

Bugunde hep taksit taksit yasmisim kusura bakmayin fazla kalabalik oldu

Ne kusuru kuzum dilediğin kadar yazabilirsin

Bitanem resimlerini burada paylaşmadı fakat bizler gördükk hakikaten müthiş bir değişim yaşadı
Azimle devam edersen sen de başarabilirsin tatlım

Sorma canim ya 27 cok gucume gitti bende haziranda 27'e girdim. Nedense yaslilik hissi basladi simdiden. Sanirim zamanla kabulleniriz her yasin bir guzelligi varmis diyorlar sonucta

Bak bak siz yaşlıysanız ben atayım kendimiii

Ohhh piknikler mangallar yapılmış sefanız olsun cecommmmMenemen yaz mevsiminin kraliçesi ona laf yok

Sınavın iyi geçmiştir umarım prensesimmm ama çok geç yatmışsın tatlım. Uykusuz sınava gidilmez dimi.Ayaklara konan şeffaf silikon parçalar var canım bimde onlardan alabilirsin gerçekten çok rahat geçmiş olsun tatlım

Bazıları farketse de söylemez prensesimmm sen kendin farkettikten sonra gerisi boş.İkea yı ben de sevmiyorum nedense

süpersin selvoşum
insan tartmıyo kendisi
perşembe dönüyoruz cuma tartılcam inş evdekiyle

Her ne kadar geranmaliyi menünde göremesek te gayet güzel bızdıkımTotalde hurmalar fazla kaçmış tatlımmm aman dikkat 1 er taneyi geçmemeye çalış Su hayattır iç içebildiğin kadar

Adaşımmm tam üzüldüğümü yazacakken sonra eniştemin sürprizini okudummm

Sınavın dolayısı ile kahvaltıyı atlaman olmamış prenseismmm hemen bir bardak süt birkaç ceviz yeseydin

Iyi aksamlar kizlar

Hoşgeldin meleğim

Bugunun menusu
sabah 2 dlm ekmek +krem peynir+salatalik
ogle 1 kase sehriyeli corba
aksam 3 adet kofte+salata+2 dilim patates

spor 3 mil leslie
sivi cay+3 litre su

Karatay kahvaltısını hala denemeyecekmisin bitanem Şehriye çorbasına dikkat et bitanemm onun yerine sebze çorbalarını tercih edebilirsin .Pattisi görmedimki ohhh leslie de yapılmış harikasınnn
Bugunku menum
Sabak 2 haslanmis yumurta yarim domates yarim biber 10 zeytin 1 dilim beyaz peynir cay
Oglen ispanak yemegi ve semizotu cacik
Aksam 1 kase corba
Gun boyu 3 litre su 2 kahve 4 bardak cay 2 kupa bitki cayi

harika menü meleğimmm omega 3 de alınmış semizotuyla

aklima gelmisken dunun menusunu de yazayim
sabah 2 yumurtali otlu omlet
ogle 1 tabak turlu+yogurt
aksam 1 tabak turlu+1 parca tavuk

sivi 2,5 litre su + 2 kupa kahve
spor 3 mil leslie+30 dk yuruyus

İşte bu menüye bayıldımmmmm

Evet çok almamışsın meleğim düzenin bozuldu tabii.Sıkma canını iki haftaya yine eksiye geçersin.Elbette verceksin şüphen olmasın canım

Hatırlanacak iz kalmasımıHakikaten ilginç geldi prensesimGuruldar dabiiii ben de geç kaldın sanıyorum Önce kahvaltı sonra maşa prensesim

Afiyetolsun balım böreği erken yemişsin sorun yok sporunla yakmışsındır umarım.Sanırım ayran aşı deniyor

pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
1 küçük kase dondurma
öğle 4 adet köfte,salata
akşam 1/2 karnıyarık,yoğurt
1 adet mısır(suda kaynatılmış)
18:30 19:30 yürüyüş
3 lt su

Afiyetolsun canım

Öğretmenim elektrikler kesikti gibi olmuş Afiyetolsun canım arkadaşlarına da geçmiş olsunYapacak birşey yok ansızın gidince sağlık olsun kuzum

Emek verilen her şey güzel olur bitanemmm eminim ortaya çok güzel birşey çıkacakkk göreyim senii

Acil durum paketin yokmuydu meleğim çantanda Ama yine de iyi yapmışsın cız yememekle

Slm barbimmmmm iyiyiz şükür kuzum Senin dünyanın en şeker annesi olacağına eminim barbimmm

Maşallah selvoşuma nazar değmesinnnn enerjin daim olsun tatlım

sen bide bana sor yaaa

iyiyim kuzum sen nasilsin :) hava cok sicak sodami actim oturdum

iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa

Çok canın çektiyse haftasonu erken saatlerde minik bir dilim ye selvoşummm .

Oh afiyet olsun canim.. bende iyiyim canim biraz sersemim uykusuzum gece cok gec yattim sonra sicak basti yatakta rahat edemedim vs vs

Bu aralar ben de geç yatmaya başladım meleğim geç yat erken kalk bir garip oldum

Dr doğru söylemiş selvuşummm yağdan gitmesi süper bence . Bozma moralini

ayyyyy bende çok feci sufle istiyorum amaaaa 75 te inşallah

Gel 75 gelll diyosunnnn

Tartidaki artinin sebebi kabizlik olabilir sanirim.. Yine basima bela oldu bu kabizlik napcam yaa bugun 3 gun oldu her yolu denedim yaa hareketsiz degilim su iciorum anlamiorum neden oluo

Sendemi selvoşummm salata da eksik etmiyorsun menülerinde suyun da süperZeytinyağı miktarını artır salatalarında kuzum

aynen bende hiic serbetli tatli sevmem.. Kek severim, cikolatali tatlilar sutlu tatlilar falan

Bunlarla bir süre vedalaşacağız meleğimmmm

hahah valla bende dün düşünmemiştim hiç. kaptanım kulaklarımı çekecek yine ama 3 gündür bende çıkmadım :)))

Çekerim dabiiii artı çıktım deidn ama kabızlığı söylemedin şekercimmm

Yoo uzulmuorum hic bi arti motivasyonumu engelleyemez bi hafta ekskk bi hafta fazla gidecek bu kilolar oyle yada boyle

Sen kararlı olduktan sonra gitmeme şansı var mı selvoşum elbette gidecekler

Diger kizlarin hepsi firarda

2 gündür yine hastahanelerdeyiz selvoşum Şimdideannemin diğer göğsünden şüphelendiler Rabbim korusun tekrar aynı süreci yaşama düşüncesi çok korkutuyor

4 canim.. oy masallah okul yasi gelmis pasanin

Allah bağışlasınn meleğimmm

Evet kaydini yaptirdk heycanla eylulu beklioruz. Allah bagislasin canim senin yavrunuda

Okul yılları başlayacak desene paşamızın rabbim tüm eğitim hayatında başarılar nasip etsin inşallah bitanem

Çok haklısın bitanemmm hem sağlıklı bir hamilelik geçirebilmen için de hedefine ulaştıktan sonra düşünmen çok doğru.Maddiyat da etkiliyor tabiki.

Enişte güle güle giysin cecommm .Minik kuzumuz ne olacak peki cimcimeyi bana bırakın siz gidin tatileBüyüyünce anlayacaklar birbirleirnin kıymetini şimdi böyle olduğuna bakma cecom

Merhaba canım hoşgeldin yaşadıkların kolay değil rabbim hakkında hayırlısını versin.Umarım herşey gönlünce yoluna girer.Ama sen dik durmalısın salma kendini lütfen

Aslan eniştem helalll olsunnÇok sevindin cecomm inşallah gönlünüzce bir gün geçirirsiniz meleğimmm unutulmayacak bir yıldönümü olur inşallah

Bugunku menum
Sabah: iki yumurta+150 gr salata
Ogle: 200 gr firinda et+150 gr salata
Aksam: 200 gr yogurt+150 gr salata

Bugun meyve yemedim
4 litre su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2

Selvoşum salatayı neden gramla veriyor ki hep soracağım 150 gr dediğin orta boy bir domates

Çok az yemeye başladın tek korkum vucudunun kıtlık moduna geçip enerji yakmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…