- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
Evet kaydini yaptirdk heycanla eylulu beklioruz. Allah bagislasin canim senin yavrunuda4 canim.. oy masallah okul yasi gelmis pasanin
Allah bagislasin canim okulda hayatinda basarili olsunEvet kaydini yaptirdk heycanla eylulu beklioruz. Allah bagislasin canim senin yavrunuda
Biz dusunmuoruz simdilik bende zayiflamadan asla diorum kilo uzerine kilo ekleyip tamamen kendimi salamam o zqman hic toparlayamam.. Biz once biraz birikim yapmak sonra ikinciyi dusunmek istioruz cunku burada dgum vs cok pahali hazirlikli olalimki sonradan zora girmeyelim2. yi dusunuyormusunuz canim? Benim kocam cok istiyor bende fazla yas olmasin arasinda diye istiyorum ama kilo vermeden olmaz diyorum
insallah canim :)Allah bagislasin canim okulda hayatinda basarili olsun
Dogru canim o kendini salmak korkusu bendede var. Hayirlisi olsun canimBiz dusunmuoruz simdilik bende zayiflamadan asla diorum kilo uzerine kilo ekleyip tamamen kendimi salamam o zqman hic toparlayamam.. Biz once biraz birikim yapmak sonra ikinciyi dusunmek istioruz cunku burada dgum vs cok pahali hazirlikli olalimki sonradan zora girmeyelim
alismaya basla yoksa sarsilirsjn canimm
Oyy bendeee browni ozellikle
Devam ederse alicam bende
hangi markanin deryam
YAA IDOLUMSUN CECOMM
NE GUZEL KIZINI ARKADASLARI ILE HEP SEN GOTURUP GETIRIYOSUN VE KIZINDA BUNA KARSI CIKMIYO TEBRIK EDERIM CANIM SENI UMARIM BENDE ILERDE SEN GIBI OLABILIRIM
Ben buradayım canım ama zor zamanlar geçiriyorumDiger kizlarin hepsi firarda
Kızlar Merhaba yaşadığım sorunlar nedeniyle bunalım geçiriyorum galiba..
Canim hicbisey istemiyor .....
amin canim :))Dogru canim o kendini salmak korkusu bendede var. Hayirlisi olsun canim
Bakicam bi bendelipton canım
nasilsin canim son durum ne?Kızlar Merhaba yaşadığım sorunlar nedeniyle bunalım geçiriyorum galiba..
insallah ustesinden gelirsin canimBen buradayım canım ama zor zamanlar geçiriyorum
AYY ENISTEYE HEDIYESI GULE GULE GIYSIN BEN SENIN KIZLARIN YERINDE OLSAM CITLATIRDIM BABAMA UNUTMA HEDIYE AL DIYESelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Saat 11 gibi AVMye gittik ve tam 5 saat dolanmışım
Kızlar ayrı takıldılar sadece bir ara öğlen yemeği için bir araya geldik ( oda eşim hadi kızlara yemek ismarla benden dedi diye hatta şu anda okadar dolaşmaya bile hala tokum o yüzden akşamlık sadece salata yemeyi düşünüyorum
Bu arada evlilik yıldönümümüz için eşime bir pantalon ve bir kısa kollu gömlek aldım ( eee artık hediye gelmezse bana kızıma babanla pazar sabahı vedalaş ve dua etmeye başla çünkü öldürürüm onu o zaman dedimKızlar nasıl gülüyor resmen kahkahalarla )
Şaka tabi ama gönül en azından haftasonunu heba etti bari bir hediye de olsa bekliyor
Bakalım ne olacakBen hediye paketimi kendi dolabımın içinde gerilere sakladıdm hayatta bulamaz daha doğrusu huyu değildir benim dolabımı açsın Ufaklıkda derse kıyafet baktık diye hemen kıvıracağım kızın arkadaşı babasının yarın doğum günüymüş ona birşeyler aldı yardımcı olduk der yırtarım nasılsa param yok sanıyor
Canım eminim sen çok daha iyi bir Anne olursun
Sağ olsun arada kapışsakta kızım beni hep ister yanındahatta geçenlerde kızkardeşim bendeyken ay şöyle kız kıza bir tatilmi yapsak diyince benim kız hemen Anne yaaa bir kerede senle ikimiz baş başa tatile gidelim mi dedi kardeşi ona göre engel bende iyi para biriktirelim o zaman 3 - 4 günlüğüne bir yerlere kaçarız dedim tabi bizimki hemen yurtdışı turlarına bakmaya başladı dedim ona ancak 2 seneye parasını biriktiririz diyince olsun yeterki birlikte gidelim dedi ( tabi Annemlerin burada olduğu döneme deng getirmem lazım ki ufaklığı idare etsin yada eşim izin alacak 2 günde olsa haftasonuyla birleştirirsek )
Bazen iyiki doğmuş kardeşim diyor ama bizim yılışık arada bana fazla yapışınca kıskanıyor ne diye doğurdun ki bunu diyoreee Annesine ortak geldi
MENU SAHANE CANIM AFIYET OLSUN LEVEL 2 DE KACINCI GUNDESIN ALISTIN MIBugunku menum
Sabah: iki yumurta+150 gr salata
Ogle: 200 gr firinda et+150 gr salata
Aksam: 200 gr yogurt+150 gr salata
Bugun meyve yemedim
4 litre su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2
AYYY ne guzel bir haber bu hadi bol bol eglenin insallah cnm sizede cok iyi gelecektir basabasa tatilKızlarrrrrrrr
Eşim bu akşam eve gelince eee Cumartesi nereye gidiyoruz Evlilik yıldönümü için dedi
Dalga mı geçiyorsun haftasonu Ablanlara gidiyoruz ya diye çemkirdimNasıl gülüyor yaw haftasonu derken ben cuma akşamını kast etmiştim Cumartesi gününü değil demezmi
Meğer sırf beni gıcık etmek için öyle demiş
Dedim dünden beri içimden sana nasıl saydırıyorum biliyormusun diyincede tahmin ettim kulaklarım bütün gün yandi dediBu gece harıl harıl gideceğimiz yere karar verip rezervasyon yaptıracağız nasıl mutlu oldum size anlatamam
İnşallah bir aksilik olmazda Allahın izniyle harika bir haftasonu geçiririz
canım benim teşekkürler
ayy evet mezuniyete kadar veriyim de diyorum kilomu koruma altına da alırım hem dimi kaptanım
gel kaptanım balkonumuzun baş köşesine oturkeşke yakın olsak
iyi gecelerr
buralardayım canım
günaydın kızlar
HAFTA SONU HİÇ BİR KAÇAMAĞIM OLMAMASINA RAĞMEN BU HAFTAYA ŞOK Bİ ARTI İLE BAŞLADIM ŞOKTAYIM
ÖDEM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYIR VE UMUT EDİYORUM ZATEN 1,9 KG ARTININ BAŞKA AÇIKLAMASI OLAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 80 LERİ TEKRAR GÖRMEKKKK
CUMARTESİ MENÜM
sabah : karatay kahvaltısı
öğle : taze fasulye
akşam : balık ve salata
su 1,7 litre
spor : yok
pazar menüm
sabah 10,30 gibi bitti
kıymalı yumurta, 6 zeytin,peynir maydanoz çay
ikindi : bir kase yoğurt bir kuru incir
akşam : köfte salata yoğurt
su saymadım ama 2 kesin vardır..
spor : pazara gittim gidiş tempolu 20 dk
geliş normal tempoda ağırlıklı 27 dk.
dün kışlık hazırlığı yaptı biraz
börülcelerimi haşladım kaldırdım,
2 kg patlıcanımı közledim kaldırdım,
taze fasulye badalan fasulye barbunya bir kere daha bu şekilde yaptımmı kışa hazırlık tamamdır. sırada salça tarhana ve erişte var. gerçi pazarda uygun buldumu devam ederim almaya ara ara ama. birde bu sene patlıcan ve domates kurutmak istiyorum sizce nsıl yapmalıyım bilen vardır iiçinizde mutlaka bi yardımcı olsanız
Selamlar yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inş :) iyisiyle kötüsüyle bugün başlıyorum menü paylaşımına son yatılı misafirim bu akşam gidiyoda
Kaptanim benim adimda geciyor yoksa yoksaa yoksaaa takima kabul mu edildimniye bu kadar heyecanlandiysam
Kaptanim benim bu ay ki hedefim 5 kilo vermek. Cok oldugunun farkindayim ama hem kilom fazla hem yeni basladim insallah basaririm gibime geliyor
Bugunde hep taksit taksit yasmisim kusura bakmayin fazla kalabalik oldu
slm arkadaşlar böyle damdan düşer gibi olacak ama bende yıllardır kilo alıp verenlerdelim,tekrardan kendime güvenmek için başarı hikayelerini okurken EYLÜL SILA arkadışımızın hikayesi beni çok etkiledi.Özellikle eşiyle olan iddası ve verdiği kilolar lafı ne kadar uzattım burada sanırım resimlerini de paylaşmış silmediyse görme şansım var mı?
Sorma canim ya 27 cok gucume gitti bende haziranda 27'e girdim. Nedense yaslilik hissi basladi simdiden. Sanirim zamanla kabullenirizher yasin bir guzelligi varmis diyorlar sonucta
SElamün Aleyküm kızlarr
Kaçak Oynakbaşı geldiiii
İki gündür resmen ayağı yanmış kedi gibi gezip durdumakşam olunca yattığım yeri bile hatırlamaz oldum o kadar yoruldum diyebilirim
Dün sabah erkenden zaten piknik için yollara döküldük ve akşam 7 gibi dönmeye kalkışınca trafiğe yakalanınca eve varmamız saat 10u buldu
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra kızkardeşim, çocuklar ve eşlerimizle deli gibi volleybol oynadıkTabi biz eşlerimize karşı oynadık ve bol kahkahalı ama bir okadarda hareketli geçti oyun Yenildik ama tabiki her kadın gibi çamura yattık
Açık havada bol bol sohbet edip sonrada mangal faslına geçtik ve şükür abartmadan fazla kaçırmadan ızgaramı yanında salatayla yedim
Bu sabahta sabah 09:00da kendimizi evden dışarı atıp kızkardeşim ve çocuklarla İKEAda kahvaltımızı ettik sonrada AVMye geçip bol bol mağaza gezdikhatta bir ara Spor mağazasında küçük kuzular paten kaydı bol bol eğlendiler sonrada ben orada olan bir işimi halledip bize yakın olan birde parka geçtik Annemide oraya çağırıp yine biz hoşsohbet ederken çocuklar deli gibi koşturdu
Daha yeni eve vardık ve malum yaz günü yemek istemiyor insanın o yüzdende tembel işi yapıp melemen yapalım dedik eşimde sağ olsun bana uyar valla hiç uğraşma gelince birlikte yaparız diyince bende kendimi buraya attım
Merhabalar herkeseedün uğrayamadım kusura bakmayın bugün okulda sınavım vardı dün ona çalıştım sonra bütün vücuda ağda yaptım evleri süpürdüm spor yap kitap oku derken bir baktım gece 4 olmuş sabah da 8 de kalktım zombi gibiydim gecede cam klima açık kalmış her tarafım tutulmuş valla
8 de kalktım zar zor hazırlandım 1 saatte zaten 10 dakika annemle ayakkabı kavgası yaptık. O diyor dolgu topuklarını giy(dün ayağıma babet vurmuştuda kemiğim gözüküyor resmen) bende anne saçmalama ne topuklusu okula spor ayakkabı giyiyim falan filan derken en sonunda sandalette anlaştıkama o da ayağıma vurdu 9 saat nasıl dolaştım acaba
Sınavdan sonrada arkadaşlarla yemek yedik sonra çay kahve falan derken eve geldim direk kendimi duşa attımrahatladım valla
Hahaha babam diyince dün tv ye güncelleme gelmiş yüklemiş babamda kanal listesi de gitmiş. 2 saat ayarlarken canım çıktı resmen
Ohh kolay gelsin canım. Dün bende evde temizlik yaptım ama iyi spor oluyor valla.
Ayyyu canım benim hoşgeldinn. İkimizde yazın yine kürkçü dükkanımıza geri döndük. Buradan ayrılmak yaramıyor bize. Kesinlikle ayrı bir ruhu var ne kadar uzaklaşırsan o kadar kilo alıyorsun.
Çokkk haklısın kaptanım ama benimde moralim bozuluyor valla. O kadar spor yap şey yap hiç belli olmuyor. Gerçi bir kaç arkadaşım farketti ama artık herkes farketsin dimi
Bu hafta okulum var ne olur ne olmaz.
Ayy çok geçmiş olsun canım benim. Ne oldu ne kazası? Olsun spor yapamasanda karatay kahvaltısı yeter bize
Günaydın canımm. Haklısın böyle artışlar mıral bozuyor ama hiç aldırış etme. Kim 2 günde 2 kilo alır. Ödemdir belki salatanın tuzunu fazla kaçırmışsındır ya da suyu az içmişsindir. Bol bol su iç geçer.
Ohhh hoşgeldin cecomtam mesajı yazarken cecoyu hiç göremedim dedim sen mesaj attın. Çok eğlenmişsiniz maşallah iyi de spor yapmışsın
Ayy ikeadan nefret ediyorum yaforumdakine annemlerle gidiyoruz da onlar ikeada takılıyor ben forumda en az 5 saatte çıkıyorlar bende hiç sevmem benlik bir şey değil
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta+150 gr salata
Ogle: 150 gr ciger+200 gr salata
Aksam: 200 gr yogurt+200 gr salata
4 litre su+ 1 litre bitki cayi
Jilian level-2+ 150 mekik+150 ip+30 squat+ 2 set kalca egzersizi+2 set ic bacak egzersizi+40 dakika yuruyus (birazdan cikiuorum selcuk parka ben yuruyuse )
ben geldimm
Menümü yazayım:
Sabah: 2 ymurta haşlanmış, fındık, domates 5-6 tane minik, zeytin, 2 hurma
Akşam:tavuk, cacık, 3 hurma, 1 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
çok su içerim o yüzden her gün yazmayabilirim fil gibi içerim beni bilen bilir
henüz tartılamadım şu an şehir dışındayım burda bi tartı buldum taş devrinden kalmış mübarek
insan tartmıyo kendisi
perşembe dönüyoruz cuma tartılcam inş evdekiyle
Kızlarr bu adam beni deli edecek
Gece gece sinir oldum
Önümüzdeki Cumartesi evlilik yıldönümümüz16.cı seneyide bitiriyoruz ve hesapta kızları Anneme bırakıp baş başa ya Mağşukiyeye yada Ağvaya haftasonu kaçamağı yapacaktık
İki gündür harıl harıl İnternette uygun Otelarıyordum hatta her fırsatta eşimlede ne yapsak yoksa akşam dönsekmi falan diye karar almaya çalışıyorduk hatta eşim ısrarla yok be aşkım bir gece otelde kalırız hem hazır çocuklar yokken keyif yaparız diyip duruyordu
Şimdi eşimin yeğeni kızıma yazınca jeton düştüGeçen cumartesi ( iki gün önce ) benim akıllı kocam eniştesi arayıp önümüzdeki cumartesi için davet edince yok abi ne işimiz olacak olsada iptal ederdik zaten ama daha kimseye sözümüde yok falan dedi Ki eniştesi aramadan 10 dakika evvel otel arayışım sürüyordu ve her beğendiğimi bumu olsun diye eşime gösteriyordum tabi bende o an unuttum daha doğrusu günü bana telefonu kapattıktan sonra söyledi o an benimde jeton düşmedi
Şimdi kuzen hatırlatınca resmen fit oldumçünkü benim akıllı koca kesinlikle iptal etmez senede 1 eniştesi yurtdışından geliyor diye tabi kaçamak harici kutlamayıda unutabilirim
Neyse hiç ses etmeyeceğim ve Pazara sabahı ona evlilik yıldönümümüzü unutursa artık ne yaparım Allah bilir ama eminim bu evlilik yıldönümünü hayatı boyunca unutmaz
Gerçi hakkını yemiyeyim hiç unutmadı bu güne kadar ama ilk kez kaçamak yapmaya niyetlenmiştik ve ben çok heveslenmiştimAy sinir oldum şimdi yaaaa
Pazartesi günkü menüm
Sabah:
Malesef yok
Öğlen:
Kıymalı pide
Salata
Ayran
Akşam:
Taze fasulye yemeği
Kabaklı havuçlu yoğurtlu meze
Salata
Spor:30 dakika yürüyüş 600 ip 20 squat 50 mekik 50 şınav
Su:3 litre
Bugün biraz saçma oldu kabul ama sabah sınavım vardı anca yetiştim kahvaltı yapamadım. Sınav çıkışıda arkadaşlarla yemek yedik bugünde böyle oldu
Iyi aksamlar kizlar
Bugunun menusu
sabah 2 dlm ekmek +krem peynir+salatalik
ogle 1 kase sehriyeli corba
aksam 3 adet kofte+salata+2 dilim patates
spor 3 mil leslie
sivi cay+3 litre su
Bugunku menum
Sabak 2 haslanmis yumurta yarim domates yarim biber 10 zeytin 1 dilim beyaz peynir cay
Oglen ispanak yemegi ve semizotu cacik
Aksam 1 kase corba
Gun boyu 3 litre su 2 kahve 4 bardak cay 2 kupa bitki cayi
aklima gelmisken dunun menusunu de yazayim
sabah 2 yumurtali otlu omlet
ogle 1 tabak turlu+yogurt
aksam 1 tabak turlu+1 parca tavuk
sivi 2,5 litre su + 2 kupa kahve
spor 3 mil leslie+30 dk yuruyus
5 haftanin sonunda basladim cok kilo almamissim ama hedefte gitti zaten ayrildigimda 73,9 suan 74.4 yani 5 hafta 500 gram bitaraftan cok sevindim jojo efekti olmamis kalici gitmis hizli gitmesine ragmen ve diyeti birakmama ragmen ins bindan sonrasida kalici gider 10 kilom var allahin izniyle saglikli bisekilde ins hepimiz verebiliriz
Benim ameliyat izim bile 2 ayda geçti seninkiside kalmaz merak etme
Ki ben izi kalsın hatırlayayım diyordum ama malesef
Yok canım estağfirullah ne kusuru hatırlamayabilirsin elbet hallındır
İran hurmasıda çok güzel valla hiç ayırt etmembir de kışa doğru hurmaya pek benzemesede cennet hurması çıkıyor o da çok güzel sanırım acıktım
Ayy valla kahvaltı yapmayınca sınavda karnım guruldadı durdu ama napim yetişemedim sabah yoga yap sonra saçları maşala makyajı yap giyin çantayı hazırla yarım saatte anca
pazar menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle1 dilim haşhaşlı börek,soğuk yoğurtlu buğday çorbası(bunun bi adı vardır mutlaka ama ben bilmiyom
akşam:1 kase et haşlama(tirit),salata
19:00 19:45 arası yürüyüş (koşu bandında)
gün içinde 1 saatte dışarda yürüdüm
3 lt su
pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
1 küçük kase dondurma
öğle 4 adet köfte,salata
akşam 1/2 karnıyarık,yoğurt
1 adet mısır(suda kaynatılmış)
18:30 19:30 yürüyüş
3 lt su
selam kızlar yoğunluktan pek gelemedim ama nihayet burdayım.
dün işyerindeki arkadaşlar trafik kazası yapmışlar ailecek. apar topar oraya gittik akşam menüm biraz saçma oldu. önce sebep belirteyimde
sabah : 1 yumurta, salatalık, maydanoz, çeyrek simit
öğle : yeşil mercimek ve yoğurt
akşam : 2 tane kuru pasta gece saat 11 e kadar ordaydık o ortamda ben bunu yemem deme lüksüm yoktu açtım da içimi bastırdım ama işte gitti giden.
su : 2 litre
spor yok
ayyy valla iyi olacak bende inanıyorum da şuan tek tv sehpasında bile böyle karman çorman gardrobu boyadığımı düşünemiyorum bileiçeri girip çıktıkça allahım ben naptımmmm diyorum dünde boyama fırsatım olmadı bu gece inşallah.
ben bugün kötü bir şey yaptım kızlar sabah yumurtamı ve kahvaltımı evde unutmuşum sadece poşete maydanoz koymuştum onu alıp çıkmışım. sabahta dışarı çıkıp alabileceğim bir ortam olmadı bende sadece maydanozu ve az bişeyde peynir yedim cıslardan iyidir en azından ama açım tabi şuan kurt gibi birazdan kiraz saplı çayımı içeyim ondan sonra biraz tıkanmış olurum yemek gelince de saldırmamış olurum...
Sabah ev islerini kahvaltiyi halledip oglumla cafeye iniyoruz esime yardima.. Sonra aralarda vakit buldukca eve cikip camasir vs hallediorim ogle yemegi spor aksam olunca oglumun park saati aksam.yemegi derken nasil uyuyorum bilmiyorum bi asagi bi yukari kac kez ciktigimi sayamiorum o merdivenleri. Sabah uyaninca bile ayaklarim agrio valla
sen bide bana sor yaaa
iyiyim kuzum sen nasilsin :) hava cok sicak sodami actim oturdum
iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa
Oh afiyet olsun canim.. bende iyiyim canim biraz sersemim uykusuzum gece cok gec yattim sonra sicak basti yatakta rahat edemedim vs vs
Bugun dr gunumuzdu gittik cuma tarti gununden fazla ciktimyuzum dustu herhalde o andaki dr vucudun yag kaybetmis tartida gordugumuz her arti kilo degildir dedi birazda olsa rahatladim. Cunku kacamak yapmiorum hic.. Sporsuz gunum yok.. Kizartma yok.. Su cok.. Yesil cay var
ayyyyy bende çok feci sufle istiyorum amaaaa 75 te inşallah
Tartidaki artinin sebebi kabizlik olabilir sanirim.. Yine basima bela oldu bu kabizlik napcam yaa bugun 3 gun olduher yolu denedim yaa hareketsiz degilim su iciorum anlamiorum neden oluo
aynen bende hiic serbetli tatli sevmem.. Kek severim, cikolatali tatlilar sutlu tatlilar falan
hahah valla bende dün düşünmemiştim hiç. kaptanım kulaklarımı çekecek yine ama 3 gündür bende çıkmadım :)))
Yoo uzulmuorum hic bi arti motivasyonumu engelleyemez bi hafta ekskk bi hafta fazla gidecek bu kilolar oyle yada boyle
Diger kizlarin hepsi firarda
4 canim.. oy masallah okul yasi gelmis pasanin
Evet kaydini yaptirdk heycanla eylulu beklioruz. Allah bagislasin canim senin yavrunuda
Biz dusunmuoruz simdilik bende zayiflamadan asla diorum kilo uzerine kilo ekleyip tamamen kendimi salamam o zqman hic toparlayamam.. Biz once biraz birikim yapmak sonra ikinciyi dusunmek istioruz cunku burada dgum vs cok pahali hazirlikli olalimki sonradan zora girmeyelim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Saat 11 gibi AVMye gittik ve tam 5 saat dolanmışım
Kızlar ayrı takıldılar sadece bir ara öğlen yemeği için bir araya geldik ( oda eşim hadi kızlara yemek ismarla benden dedi diye hatta şu anda okadar dolaşmaya bile hala tokum o yüzden akşamlık sadece salata yemeyi düşünüyorum
Bu arada evlilik yıldönümümüz için eşime bir pantalon ve bir kısa kollu gömlek aldım ( eee artık hediye gelmezse bana kızıma babanla pazar sabahı vedalaş ve dua etmeye başla çünkü öldürürüm onu o zaman dedimKızlar nasıl gülüyor resmen kahkahalarla )
Şaka tabi ama gönül en azından haftasonunu heba etti bari bir hediye de olsa bekliyor
Bakalım ne olacakBen hediye paketimi kendi dolabımın içinde gerilere sakladıdm hayatta bulamaz daha doğrusu huyu değildir benim dolabımı açsın Ufaklıkda derse kıyafet baktık diye hemen kıvıracağım kızın arkadaşı babasının yarın doğum günüymüş ona birşeyler aldı yardımcı olduk der yırtarım nasılsa param yok sanıyor
Canım eminim sen çok daha iyi bir Anne olursun
Sağ olsun arada kapışsakta kızım beni hep ister yanındahatta geçenlerde kızkardeşim bendeyken ay şöyle kız kıza bir tatilmi yapsak diyince benim kız hemen Anne yaaa bir kerede senle ikimiz baş başa tatile gidelim mi dedi kardeşi ona göre engel bende iyi para biriktirelim o zaman 3 - 4 günlüğüne bir yerlere kaçarız dedim tabi bizimki hemen yurtdışı turlarına bakmaya başladı dedim ona ancak 2 seneye parasını biriktiririz diyince olsun yeterki birlikte gidelim dedi ( tabi Annemlerin burada olduğu döneme deng getirmem lazım ki ufaklığı idare etsin yada eşim izin alacak 2 günde olsa haftasonuyla birleştirirsek )
Bazen iyiki doğmuş kardeşim diyor ama bizim yılışık arada bana fazla yapışınca kıskanıyor ne diye doğurdun ki bunu diyoreee Annesine ortak geldi
Kızlar Merhaba yaşadığım sorunlar nedeniyle bunalım geçiriyorum galiba..
Kızlarrrrrrrr
Eşim bu akşam eve gelince eee Cumartesi nereye gidiyoruz Evlilik yıldönümü için dedi
Dalga mı geçiyorsun haftasonu Ablanlara gidiyoruz ya diye çemkirdimNasıl gülüyor yaw haftasonu derken ben cuma akşamını kast etmiştim Cumartesi gününü değil demezmi
Meğer sırf beni gıcık etmek için öyle demiş
Dedim dünden beri içimden sana nasıl saydırıyorum biliyormusun diyincede tahmin ettim kulaklarım bütün gün yandi dediBu gece harıl harıl gideceğimiz yere karar verip rezervasyon yaptıracağız nasıl mutlu oldum size anlatamam
İnşallah bir aksilik olmazda Allahın izniyle harika bir haftasonu geçiririz
Bugunku menum
Sabah: iki yumurta+150 gr salata
Ogle: 200 gr firinda et+150 gr salata
Aksam: 200 gr yogurt+150 gr salata
Bugun meyve yemedim
4 litre su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?