- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
İyi geceler meleklerimmm yine takımın ışıklarını söndürüp kapıları kilitlemeye geldim
Elbette kuzucummm .İnşallah bir gün nasip olur bitanemm
Güzelllik artık sıkı bir şekilde başlasan diyorum takıma ne dersin geçen sene ne güzel vermiştin yine vereceğine eminim kuzumBir yerden başlamalısın
Ödemdir sıkma canını diyecektimki sonradan 3 gündür dışarı çıkmadığını okudumbu durumda 1,9 artı az bile meleğim.Günde minimum 2 kez çıkmak lazımm Lütfen her öğününde yeşilliği eksik etme canım Çörekotunu denemişmiydin kuzum
Su yine az bitanemmm biraz daha artır lütfen .Ellerine sağlık cnaım rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin. Bitanem domatesleri halka halka doğra tepsiye diz üzerlerine kalın tuz serp güneşte beklet canım nem oranı düşükse güzel kurur ama bizim burda zor kurumuyor
Hadi gözün aydın o zaman canım düzenini oturtursun ama menüleirni göremedim hala
Talık takıma adım attığın anda zaten yakımın üyesi oldun.Bu hafta takım listesine gireceksin 3. cuman oluyor
Peki tatlım başaracağına eminim
Ne kusuru kuzum dilediğin kadar yazabilirsin
Bitanem resimlerini burada paylaşmadı fakat bizler gördükkhakikaten müthiş bir değişim yaşadı
Azimle devam edersen sen de başarabilirsin tatlım
Bak bak siz yaşlıysanız ben atayım kendimiii
Ohhh piknikler mangallar yapılmış sefanız olsun cecommmmMenemen yaz mevsiminin kraliçesi ona laf yok
Sınavın iyi geçmiştir umarım prensesimmm ama çok geç yatmışsın tatlım. Uykusuz sınava gidilmez dimi.Ayaklara konan şeffaf silikon parçalar var canım bimde onlardan alabilirsin gerçekten çok rahat geçmiş olsun tatlım
Bazıları farketse de söylemez prensesimmm sen kendin farkettikten sonra gerisi boş.İkea yı ben de sevmiyorum nedense
süpersin selvoşum
Her ne kadar geranmaliyi menünde göremesek te gayet güzel bızdıkımTotalde hurmalar fazla kaçmış tatlımmm aman dikkat 1 er taneyi geçmemeye çalış Su hayattır iç içebildiğin kadar
Adaşımmm tam üzüldüğümü yazacakken sonra eniştemin sürprizini okudummm
Sınavın dolayısı ile kahvaltıyı atlaman olmamış prenseismmm hemen bir bardak süt birkaç ceviz yeseydin
Hoşgeldin meleğim
Karatay kahvaltısını hala denemeyecekmisin bitanemŞehriye çorbasına dikkat et bitanemm onun yerine sebze çorbalarını tercih edebilirsin .Pattisi görmedimki ohhh leslie de yapılmış harikasınnn
harika menü meleğimmm omega 3 de alınmış semizotuyla
İşte bu menüye bayıldımmmmm
Evet çok almamışsın meleğim düzenin bozuldu tabii.Sıkma canını iki haftaya yine eksiye geçersin.Elbette verceksin şüphen olmasın canım
Hatırlanacak iz kalmasımıHakikaten ilginç geldi prensesim Guruldar dabiiii ben de geç kaldın sanıyorum Önce kahvaltı sonra maşa prensesim
Afiyetolsun balım böreği erken yemişsin sorun yok sporunla yakmışsındır umarım.Sanırım ayran aşı deniyor
Afiyetolsun canım
Öğretmenim elektrikler kesikti gibi olmuşAfiyetolsun canım arkadaşlarına da geçmiş olsun Yapacak birşey yok ansızın gidince sağlık olsun kuzum
Emek verilen her şey güzel olur bitanemmm eminim ortaya çok güzel birşey çıkacakkk göreyim senii
Acil durum paketin yokmuydu meleğim çantandaAma yine de iyi yapmışsın cız yememekle
Slm barbimmmmm iyiyiz şükür kuzumSenin dünyanın en şeker annesi olacağına eminim barbimmm
Maşallah selvoşuma nazar değmesinnnn enerjin daim olsun tatlım
Çok canın çektiyse haftasonu erken saatlerde minik bir dilim ye selvoşummm .
Bu aralar ben de geç yatmaya başladım meleğim geç yat erken kalk bir garip oldum
Dr doğru söylemiş selvuşummm yağdan gitmesi süper bence .Bozma moralini
Gel 75 gelll diyosunnnn
Sendemi selvoşummm salata da eksik etmiyorsun menülerinde suyun da süperZeytinyağı miktarını artır salatalarında kuzum
Bunlarla bir süre vedalaşacağız meleğimmmm
Çekerim dabiiii artı çıktım deidn ama kabızlığı söylemedin şekercimmm
Sen kararlı olduktan sonra gitmeme şansı var mı selvoşum elbette gidecekler
2 gündür yine hastahanelerdeyiz selvoşum Şimdideannemin diğer göğsünden şüphelendiler Rabbim korusun tekrar aynı süreci yaşama düşüncesi çok korkutuyor
Allah bağışlasınn meleğimmm
Okul yılları başlayacak desene paşamızın rabbim tüm eğitim hayatında başarılar nasip etsin inşallah bitanem
Çok haklısın bitanemmm hem sağlıklı bir hamilelik geçirebilmen için de hedefine ulaştıktan sonra düşünmen çok doğru.Maddiyat da etkiliyor tabiki.
Enişte güle güle giysin cecommm .Minik kuzumuz ne olacak peki cimcimeyi bana bırakın siz gidin tatileBüyüyünce anlayacaklar birbirleirnin kıymetini şimdi böyle olduğuna bakma cecom
Merhaba canım hoşgeldin yaşadıkların kolay değil rabbim hakkında hayırlısını versin.Umarım herşey gönlünce yoluna girer.Ama sen dik durmalısın salma kendini lütfen
Aslan eniştem helalll olsunnÇok sevindin cecomm inşallah gönlünüzce bir gün geçirirsiniz meleğimmm unutulmayacak bir yıldönümü olur inşallah
Selvoşum salatayı neden gramla veriyor ki hep soracağım 150 gr dediğin orta boy bir domates
Çok az yemeye başladın tek korkum vucudunun kıtlık moduna geçip enerji yakmaması
evetttt 75 gelsin diyorum başka bişey demiyorum şuan ay ben hedef koymadım yaaa...
kabızlık tam düzene girmişti ne olduysa gene gündemde kaptanım.
kalbini ferah tut kaptanım anneciğinle ne zorlukları yendiniz. ben olumsuz bişey olacağına inanmıyorum..