Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evetttt 75 gelsin diyorum başka bişey demiyorum şuan ay ben hedef koymadım yaaa...

kabızlık tam düzene girmişti ne olduysa gene gündemde kaptanım.

kalbini ferah tut kaptanım anneciğinle ne zorlukları yendiniz. ben olumsuz bişey olacağına inanmıyorum..

ayyy sıcaklar dehşet canım ya... evde olsam sudan çıkmıcam hiç.

Bizimde dün yağmur yağdı allahtan kafede oturuyordum. Yoksa sandaletlerle cup cup baya kötü olurdu
niye kötü olsun canımm serinlerdin birazcık

Salı günkü menüm

Sabah:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin 2 hurma

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Kemikli et
Az bezelye yemeği
Salata

Spor: 30 dakika zumba yoga 100 mekik
Su:4 litre

ooo harikasın afiyet olsun

level 2 de 5.gunum sanirim ama alisamadm belim agriyor yuruyus yapcam bi kac gun

süper gidiyosun canım. yürüyüş daha iyi olur belin ağrıyosa

Gunaydin kizlar !!

günaydınnnn canımm

Çok güzel vanim
Çok doğru

Selam kizlar nasilsiniz? Bende hasta olmusum malum sancilari cekiyorum Bugun burda hava cok guzel disari cikmayi dusunuyorum daha sonra biraz spor olur banada. Esim bugun disarda yiyelim diyor artik izgara salata falan gecistirecem ne yapalim
Aynen canim bende regl im ağır geçiyordu doktor tavsiyesi üzerine
3 gün önceden ağrı kesici almaya başlıyorum hissetmiyorum artık tavsiye ederim
Bende is icin bi ilçeye geldim aksama doncem ama yorgun da olsam spor yapmam lazım artık kaç gün oldu

Pc pc im petegım ıns temennım o ahh aahh 8 lılerı goreyım yıne ya cok sevmıstık bırbırımızı

ay bu ara regl olcam kaptanım tatlı krizine girdim bide diyete yeni başladım ya aradan sonra alışırım bir iki haftaya sen merak etme bitsede kurtulsak hurmalardan kutuyu gördükçe böyle oluyorum
evet doğru hele bu sıcaklarda bol buzlu

ay sorma ya yapış yapış sıcak of bunaldım evde ya dışarısı daha beter

Doğru trabzon hurması da akdeniz hurması da diyenler var. Bir an önce mevsimi gelsin ya
aynen incir ve hurma çıksın bekliyoruz

Selam kizlar nasilsiniz? Bende hasta olmusum malum sancilari cekiyorum Bugun burda hava cok guzel disari cikmayi dusunuyorum daha sonra biraz spor olur banada. Esim bugun disarda yiyelim diyor artik izgara salata falan gecistirecem ne yapalim

ızgara yersin istediğin kadar sağlıklı canım salata ayran da süper olur :)
ay bende olsam da rahatlasam şiştim

selamlaar
dün akşam apartmanda elektrikler gitti arıza varmış gelemedim
dünkü ve bugünkü menümü yazayım
Dün:
Sabah: geranmali, domates,7-8 tane minik, fındık,2 hurma
Akşam: patlıcan oturtma, (kızartmadan) cacık,2 havuç
Spor:1 saat yürüyüş
gün içinde, 1 yeşilçay,1 adaçayı,1 maden suyu
Bugün:
Sabah: peynirli yumurta, domates,salatalık, 2 hurma
Akşam:tavuk, cacık, havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
gün içinde, 1 yeşilçay,1 adaçayı,1 maden suyu belki 2

kaptanım hurma yerine ne yiyebiliriz tatlı istediğimiz zaman?
bide bu buzlu dondurmaları haftada bir kere yiyebilirmiyiz kalorileri çok az ya buzparmak filan varya onları diyorum

canım benim karataydan sonra bu metabolik ayar sana ağır geldi acaba diyorum hiç başlamasamıydın sonuçta süper gidiyordun
galiba agir geldi canimm asiri tatli istegi olustu ya

cok guzel deryamm

Cok gecmis olsun canim. kabizliktan mi?
evet

tavuklu salata falan yersin balim

Ohh ne guzel ya hic mi tembellik etmezsin sen
edemiorum tekrar verdiklerimi almaktan cok korkuorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…