Kabizliktan sanirim kuzumgeçmiş olsun canım neyin var?
onu denemedim gelecek ay onu deneyim bakalim insallah faydasi olurAynen canim bende regl im ağır geçiyordu doktor tavsiyesi üzerine
3 gün önceden ağrı kesici almaya başlıyorum hissetmiyorum artık tavsiye ederim
Bende is icin bi ilçeye geldim aksama doncem ama yorgun da olsam spor yapmam lazım artık kaç gün oldu
bende versem sanirim bende senin gibi korkardim. En iyisini yapiyorsun canimgaliba agir geldi canimm asiri tatli istegi olustu ya
cok guzel deryamm
evet
tavuklu salata falan yersin balim
edemiorum tekrar verdiklerimi almaktan cok korkuorum cunku
Sende vereceksin balim :)bende versem sanirim bende senin gibi korkardim. En iyisini yapiyorsun canim
Dene mutlaka canınonu denemedim gelecek ay onu deneyim bakalim insallah faydasi olur
Nedeni gastrit mis cnm ya su hortum olayi olcak sanirim hani agizdan kamerayla hortum turu bisey birakiyorlarya o ama dayanamam ya ben ona nefes alamiyo insansagol canim kaptaniminsallah 2 tanenin hakkindan gelebilirim
anlyorum cnm ama bence baslamisken birakma inan cok etksi var
ayy gecmis olsun regl den mi cnm sicak biseyler ic dicem ama havalarda yeterince sicak yaa sizde dimi :)
oyy gecmis olsun nedeni nedir mide agrinin
ohh hadi bismillah insallah eski duzene donersin balimm
aa sende mi burdaydin bende gunluk yaziyordum sizi cekistiriyordumİyi geceler herkesebugünde çok sıkıcıydı evden adım atmıyorum 2 gündür çok sıkıldım çalış çalış nereye kadar
@Sweetdimple salata et ve meyvelerin toplamigunde 500 er grami gecmicek dedi doktor. Kabizligin sebebi yagsizlik sanirim hic yag tuz yokki menumde. Esimde kilo alacagina kilo vermis. Bu hafta daha devam edicez boyle giderse ben karataya donucem kuruyemislerimi ozledim
Gunaydin kizlarr cok karnim agriyorcok mutsuz uyandm bugun kkarin agrisindan uyuyamadm
Dun aksam giremedim tum gunum migde agrisiyla gecti yani kahvaltidan sonrasi oluyorum sandim o bicim agriydi hastane serum fln diyince kendime geldim cok sukur bugun iyiyim
ay bu ara regl olcam kaptanım tatlı krizine girdim bide diyete yeni başladım ya aradan sonra alışırım bir iki haftaya sen merak etme bitsede kurtulsak hurmalardan kutuyu gördükçe böyle oluyorum
evet doğru hele bu sıcaklarda bol buzlu
ay sorma ya yapış yapış sıcak of bunaldım evde ya dışarısı daha beter
aynen incir ve hurma çıksın bekliyoruz
ızgara yersin istediğin kadar sağlıklı canım salata ayran da süper olur :)
ay bende olsam da rahatlasam şiştim
Iyi geceler kizlar kimse kalmamis sanirim
neyse bende gunluk yazar gibi kendi kendimle konusayim :)
Sevgili Günlük
Bugun guzel gecti fazla bisey yemedim kendimi frenledim.. cok guzel kiyafetler gelmis her yere sevgili gunluk:) sonbahar koleksiyonlari falan cok hostu..Hani böyle köri sarisi derler ya o renk kiyafetlere bayiliyorum zaten bir de tabi her sonbaharin vazgecilmezi bordo :) Bende bir iki parca bisey aldim bi de ayakkabi aldim okul icin rahat fazla topuklu olmayan bi model.. Ondan sonra parka gittim orda biraz oglumla kostuk oyun falan oynadik nerden baksan 10.000 kalori yakmisimdirsaka bir yana guzeldi bugun yani gunlukcum
Sevgili günlük ben takim arkadaslarimi cok ozledim soylede daha sIk gelsinler
aa sende mi burdaydin bende gunluk yaziyordum sizi cekistiriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?