Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

onu denemedim gelecek ay onu deneyim bakalim insallah faydasi olur

Nedeni gastrit mis cnm ya su hortum olayi olcak sanirim hani agizdan kamerayla hortum turu bisey birakiyorlarya o ama dayanamam ya ben ona nefes alamiyo insan

Spor yok dun calistim ayaktaydim tum gun bugunde saat 10 dan 4e kadar gezdim oglumla iyi yorulduk gelecek 3 gunde havuz gorunuyo bize havalar asiri sicakladi birden gecen hafta 16 derece yagmurlu bu hafta 39 cok tuhaf havva ama mecbur neyapalim dayancaz hasta olmadan ins

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür geçte olsa yazabildim

SAğ olsu benim takoz bilgisayarım takılıp duruyor bu ara VAlla kesin kafaya koydum şu mutfak harçlıklarımdan tırtıklayıp kendime yeni bir laptob alacağım Heee belki bir 6 ayı geçer parasını toparlamak ama olsun en kötü ihtimal eşime yarısını versem seve seve yenisini alır bana

Bugün öğlen kızımla parka gittik hatta giderken bizim mahalledeki kuaför abla beni görünce kız Banu Maşallahın var baya belli oluyor artık kilo verdiğin dedi daha bir eerjiyle gittim yol boyunca
Benim kesinlikle bundan sonra kaçamaksız gitmem lazım ki iraz daha hızlı kilo verebileyim

Akşamda Annemlerde olunca geç geldik ve bilgisayarlada uğraşıca bu saatte kaldım ama birazdan yatarım ki sabah erkenden uyanıp daha enerjik güne başlıyayım

Hayırlı geceler
söz verdiğim gibi paZartesi itibariyle menülerimi yazamadım..dogum sonrası bi saglık problemi yaşıyorum bugünde dr daydık yine..anal fissur..makatta çatlak..çok sıkıntılı agrılı insanı hayattan koparan bi illet..çeken bilir..genclere tavsiyem bağırsak tembelliklerinizi yabana atmayın kabız olmayın benim gibi durur durur 29 yaşında çıkar ortaya..
hatırladıgım kadarıyla yazayım berbat menülerimi..hadi bismillah :)

Pazartesi
Sabah
biber-patates kızartması
domates peynir zeytin şekersiz çay

Akşam
soya soslu tavuk sote
bulgur pilavı salata
ev yapımı vişne suyu
2 lt su +3 ü birarada kahve

Salı
sabah
bir haşlanmış yumurta 8 zeytin domates salatalık 2 yada 3 dilim ekmek iki tatlı kaşıgı reçel

Ögle
yayla çorbası bi kase
bir bucuk servis kaşıgı patates salatası
şekersiz çay
çiçek ekmegin bi yaprağı

Akşam
yayla çorbası bi kase
bir tabak melemen
bir tabak bulgur pilavı

2 lt su +3 ü birarada kahve 2-3 tane mini turta

Bugün
Sabah
ne ararsan var kahvaltısı :)
bir iki dilim ekmekte dahil

Ögle
3 ü birarada kahve
2 minik turta

Akşam
bir tabak tavuklu ali nazik
birbucuk servis kaşıgı pilav
sogan salatası
2 lt su

Berbat ötesi çünkü diyet falan hakgetire tek artım akşam yemeginde ekmek yemiyorum en az 2 lt su içiyorum..kötü örnek olmak istemem zaten kimse 102 kiloluk beni örnek almasın :) zamanla daha iyi olacak menülerim sadece biraz zaman istiyorum kızlar emzirirken tatlı istegime dur diyemiyorum ufak ufak alıştırmam lazım bünyeyi..şimdilik bu kadar yazacaklarım..
saygı ve selamlar..
hayırlı geceler..

neyse bende gunluk yazar gibi kendi kendimle konusayim :)

Sevgili Günlük
Bugun guzel gecti fazla bisey yemedim kendimi frenledim.. cok guzel kiyafetler gelmis her yere sevgili gunluk:) sonbahar koleksiyonlari falan cok hostu..Hani böyle köri sarisi derler ya o renk kiyafetlere bayiliyorum zaten bir de tabi her sonbaharin vazgecilmezi bordo :) Bende bir iki parca bisey aldim bi de ayakkabi aldim okul icin rahat fazla topuklu olmayan bi model.. Ondan sonra parka gittim orda biraz oglumla kostuk oyun falan oynadik nerden baksan 10.000 kalori yakmisimdir saka bir yana guzeldi bugun yani gunlukcum
Sevgili günlük ben takim arkadaslarimi cok ozledim soylede daha sIk gelsinler

Valla kuzum yaramadı sana bu. Alıştık biz tereyağına zeytinyağıda kuruyemişe. Özlenir valla. Ama bir sabret bakalım cuma ne olucak. Ama cumaya kadar şu kabızlığını gidermeye çalış.

Gunaydin kizlarr cok karnim agriyor cok mutsuz uyandm bugun kkarin agrisindan uyuyamadm

Günaydın kuzum çok geçmiş olsunn

Dun aksam giremedim tum gunum migde agrisiyla gecti yani kahvaltidan sonrasi oluyorum sandim o bicim agriydi hastane serum fln diyince kendime geldim cok sukur bugun iyiyim

Çok geçmiş olsun canım bu sıcaklarda çok normal. Benimde midem hep ağrır yazın

Evde de otur otur sıkıldım bea
Kışı hiç sevmem ama ıspanağın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum gerçi onun yerine pazı var

Iyi geceler kizlar kimse kalmamis sanirim

İyi geceler canım bende anca gelebildim

Ayy valla çok güzel kıyafetler var bende biraz daha zayıflayayımda ondan sonra alayım diyorum hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman güzel zamanlarda eskit onlar eskisin sen eskime
Valla elimde olsa her saat başı gelirim de malesef okul zamanı daha kötü olucak

aa sende mi burdaydin bende gunluk yaziyordum sizi cekistiriyordum

İyi yapmışsın valla yeğeni uyuttun tabi canın sıkılıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…