Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kabizliga rgmen sabit kalmayi basarmissn deryamm ne guzel :)

canım çok geçmiş olsun, rabbim korumuş.

Kabizliga rgmen sabit kalmayi basarmissn deryamm ne guzel :)
kabızlık, ödem ne ararsan var kuzummm. şu çaya sen dedikten sonra baktım hiç farketmemişim sinameki varmış onda. ama en azından ara ara paketi bitireyim diyorum. şuan mısır pürkülü ve kiraz sapı demledim ödeme iyi geliyomuş diye onu içiyorum

balımmmmmmm geçmiş olsun canım salgın varmış benim kızda 3 günde zor topladı. rabbim acılarını göstermesin çok zor hasta oldular mı...

insallah iyi gelir deryamm

tebrikler canim

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,4/ / /% )
edahafiz(102/ 100,2/1,8 /% 1,76)
efser(74,1/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
miss_wong(76?/ / /% )
oynakbasi34(104,2/ / /%)
Rengarenknesli(77/ / /% )
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(65,9/ / /% )

Free Takım Ortalaması:

Odem degil kuzum kabizlik mahvetti beni insallah canim umutla haftayi beklicem artik

Canimm hiç üzülme
Protein atağı tap bu hafta eminim güzel sonuç alacaksın
Senin Azmin ben ben baştan beri hayranım
Asla pes etmedin sen.
Bu hafta inadına daha iyi bir hafta gecirecegim ben inanıyorum.
Hem sana bi sır vereyim mi
Ben ne zaman arti çıksam sonra bi bakıyorum ertesi hafta normalden daha fazla gitmiş kilolar
Tebrik ederim super vermissin canim :) durumlar ne bu arada?
Canim isteyerek bilinçli olarak vermedim inan üzüntüden oldu stresten..
Arkadaşlar bkilo vermek isteyen eşi ile sorun yaşasın hemen gidiyor valla insanda hiç bi şey kalmıyor iştah mistah pehhhh :)
Canım biraz daha iyi eşim eve döndü özürler diledi ama ben hala eskisi gibi değilim zamana ihtiyacım var.
Henüz bi karar da vermiş değilim
Tek bildiğim hala esimi seviyorum sucluyorum ve hala ona kırgınim. ..
O ise binbir takla atıyor söz veriyor bi daha gitmem evden diye ama güvenim sarsıldı bu kere..

***6.TAKIM 425.Etap***

45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/ / /% )
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )

6.Takım Ortalaması:

veee kızlar domates kurutma işlemine dün gece itibariyle başlamış bulunuyorum. 3 kilodan denedim bakalım nasıl olacak, dörde böldüm tuzladım tepsiye dizdim birde sulanırsa diye altına ince pamuklu bir bez serdim bilmiyorum doğrumu yaptım. 3 4 gün içinde sorunsuz atlatırsam hemen 10 kilo daha kurtucam.

tebrikler canım böyle böyle kurtuluyoruz.

tebrikler canım böyle böyle kurtuluyoruz.
Ben bugun tartılmayı unuttum sbh,kahvaltı yapmamıştım ama 2 litreye yakın su içmiştim bile,wc ye çıkıp çıkıp en sonunda tartıldım belki bi kac yüz gr daha vermiş olabilirdim

Olur mu selvos illlaki böle dönemler oluyo telafi edersin haftaya ne olacak cnm üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…