Kabizliga rgmen sabit kalmayi basarmissn deryamm ne guzel :)***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ / /% )
Dark_Paradise (120,4/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/ / /% )
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )
6.Takım Ortalaması:
iyi aksamlar kizlar bugun az kalsin bi kazaya kurban gidiyordum hala aklima geldikce kotu oluyorum.
2 dengesiz arabalarla yaris yapiyorlardi bende karsidaki yaya gecidinde yuruyordum birden direksiyonu kirdi dondu ortadaki tel citleri ezdi ustume dogru surdu 10 cm le kurtardim. bilerek ustume surmedi sanirim arabayi zapt edemedi ama korku bana yetti. Allaha sukur oglum yanimda degildi olsaydi oyle cabuk atamazdim kendimi karsiya ne olurdu dusunmek bile istemiyorum
kabızlık, ödem ne ararsan var kuzummm. şu çaya sen dedikten sonra baktım hiç farketmemişim sinameki varmış onda. ama en azından ara ara paketi bitireyim diyorum. şuan mısır pürkülü ve kiraz sapı demledim ödeme iyi geliyomuş diye onu içiyorumKabizliga rgmen sabit kalmayi basarmissn deryamm ne guzel :)
balımmmmmmm geçmiş olsun canım salgın varmış benim kızda 3 günde zor topladı. rabbim acılarını göstermesin çok zor hasta oldular mı...arkadaşlar yoğun bi hafta geçirdim kızım hasta oldu sanırım hava değişimi yaşadık.önce ateşlendi sonrada ağzında aft denen ağrılı yaralar çıktı 1 haftadır onunla uğraşıyorum.tam bugün iyileşti derken bu sefer ortanca oğlum ateşlendi.demin düşürdüm ateşini.kaptanım uğruyamadım bu hafta mazur görün ne olur.geçmiş yapamıycam görebildiğim bi kaç şeye baktım ama menü bildirimi yapıp kaçıcam.hepinizi öpüyorum.
insallah iyi gelir deryammkabızlık, ödem ne ararsan var kuzummm. şu çaya sen dedikten sonra baktım hiç farketmemişim sinameki varmış onda. ama en azından ara ara paketi bitireyim diyorum. şuan mısır pürkülü ve kiraz sapı demledim ödeme iyi geliyomuş diye onu içiyorum
tebrikler canimHayırlı sabahlar arkadaslar bende yapayım ilk bildirimimi..
başlangıç: 102
bu hafta : 100.2
fark : 1.8
muhtemelen bi haftada vermedim bu kiloyu ilk yazdığımdan bu yana zaman gecti asıl haftaya belli olur akkoyun karakoyun :)
Odem degil kuzum kabizlik mahvetti beniinsallah canim umutla haftayi beklicem artik
Canim isteyerek bilinçli olarak vermedim inan üzüntüden oldu stresten..Tebrik ederim super vermissin canim :) durumlar ne bu arada?
Kiraz sapı gerçekten etkili canomBilmem psikolojik, bilmem gerçekten faydası var 1 saatte 3. wc ye çıkışım... kokusu kötüde olsa fayda etsin şu ödemi atsın yeter
Kızlar kaptanımız nerde
***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
Ben bugun tartılmayı unuttum sbh,kahvaltı yapmamıştım ama 2 litreye yakın su içmiştim bile,wc ye çıkıp çıkıp en sonunda tartıldım belki bi kac yüz gr daha vermiş olabilirdimtebrikler canım böyle böyle kurtuluyoruz.
Ben bugun tartılmayı unuttum sbh,kahvaltı yapmamıştım ama 2 litreye yakın su içmiştim bile,wc ye çıkıp çıkıp en sonunda tartıldım belki bi kac yüz gr daha vermiş olabilirdim
Olur mu selvos illlaki böle dönemler oluyo telafi edersin haftaya ne olacak cnm üzme kendini***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ / /% )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ / /% )
kaldi2sene(70,9/ / /% )
makres76 (60,7/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
Herkesten cok ozur diliorumilk kez arti cikiorum cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?