Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok tskler canim amin diyorum :)Evet ya dayanamadim napiim kendime soylemedim artik esimden azcik yedim :)

haha guldurmekti zaten amacim yalnizliktan doktum icimi ah canim bende bu hafta girebiliyorum zaten bundan sonra pek giremem sizin gibi arada gorunurum.. ne yaptin temizlik bitti mi :)

insallah canim yakmisimdir.. arada size gunlugume davet ederim beraber okuyup eglenirsiniz

haha guldurmekti zaten amacim yalnizliktan doktum icimi ah canim bende bu hafta girebiliyorum zaten bundan sonra pek giremem sizin gibi arada gorunurum.. ne yaptin temizlik bitti mi :)

başlamadı ki bitsin... dün çıkışta apar topar anneme gittim yemeğe gecede orda kaldım.. artık bu akşama inşallah

ah canim ya kuru erik yemeyi denedin mi?
denedim canim ac karninada yedim bugun

bende aynıyım hala canım. 5 gün oldu bugün...
oyy deryam catlicaz yaa biz lipton kiraz sapliya baktim icide sinameki vardi almadim seninki farklimi acaba kuzum

afiyet olsun tatlim.. bende cok seveim yag yakar diyorlar ne kadar dogru bilemem tabi
oyle diolar yillardir iciyouz suyunu hala yagliyiz

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Öğlenden sonra hesapta çamaşır yıkayıp ütü yapacaktım ama Büyük kızım Anneciğim ben kardeşimide alıp Babanneme gideyim mi diyince gözlerim parladı resmen Uzun zaman aradan sonra ev bir kaç saat bana kaldı ve bende fırsat o fırsat kendimi bakıma aldım

Cilt bakımı mı yaptım Ağdamı rahat rahat yaptım Kapıya Anneeee diye dayananılmadan rahat rahat duşumu aldım ve üzerine de en son güzel bir keyif kahvesi içtim
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ve tam oturdum kızlar geri geldi

Artık çamaşırlarımıda hemen makineye atıp yıkar yarın kesin ütülerimi yaparım

sanada selam kuzum. sorma sahalara geri döndum hızımı aldım
bende döndüm neslim birlikteyiz yineee

Bugun sadece salata ve kabak haslamasi yicem..
Greyfurtu bennde cok ozledim bahcemiz var suyunu icmeyi cok seviorum
mantıklı canım öyle yap evde kuru kayısı varsa sıcak suya koy beklet kayısıları ye suyunu iç çok etkili inş biran önce rahatlarsın

Selam kizlar nasilsiniz?
selam canımm iyiym ben şahsen ama çok ağrım var regl oldum bugün

insallah canim yakmisimdir.. arada size gunlugume davet ederim beraber okuyup eglenirsiniz

oo süpeer

Hemen bugünki yediklerimde paylaşayım

Sabah; ( 09:30 gibiydi sanırım )
1 koca kase cacık
1 domates söğüş
1 şekersiz çay

ara; 12:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 15:30
Şekersiz Nescafe

Akşam; 18:30
1 kase Mercimek çorbası
5 Kaşık kadar Zeytinyağlı taze Fasülye

Az gibi gözükebilir ama aralarda suyu bol tutunca acıkma hissi oluşmadı
Bu saatten sonrada ağzıma lokma sürmem suya devam

insallah canim

ah gecmis olsun tatlim cok zor geciyor benimkide

iyi aksamlar kizlar bugun az kalsin bi kazaya kurban gidiyordum hala aklima geldikce kotu oluyorum.
2 dengesiz arabalarla yaris yapiyorlardi bende karsidaki yaya gecidinde yuruyordum birden direksiyonu kirdi dondu ortadaki tel citleri ezdi ustume dogru surdu 10 cm le kurtardim. bilerek ustume surmedi sanirim arabayi zapt edemedi ama korku bana yetti. Allaha sukur oglum yanimda degildi olsaydi oyle cabuk atamazdim kendimi karsiya ne olurdu dusunmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…