- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
cok tskler canim amin diyorum :)Evet ya dayanamadim napiim kendime soylemedim artik esimden azcik yedim :)ayy cok gecmis olsunn bu aralar kabizlikla basim dertte korkuorum
bunalmissjndir kuzummm helede bu sicaklarda
hayirli olsun kuzum gule gule kullan ustunde bollassin
Gidereiorumm
Ciss larda ciss valla karsi koyulmaz cinsten
keten tohumu alsam napsam
Cok sukur canim gecmise bakiyorum :)iyiyiz şekerim sen nasılsın ?
bende aynıyım hala canım. 5 gün oldu bugün...Gunaydin kizlarr tartiya bi gun kaldi ama bi haftadam umitli degilimgecmedi bu kabizlik
haha guldurmekti zaten amacim yalnizliktan doktum icimiyerimmmm seniii hahahah çok güldümmmm... canım ya hepimiz yoğunlukları farklı oluyor ben genelde akşamları gelemiyorum gündüz işte olunca e geçte çıkınca evde dünya kadar iş beni bekliyor mesela bu gece kaçta yatarım bilmiyorum. çamaşırlarım var dürülecek, süpürge yapmadım 4 gündür, toz almadım çamaşırlar var yıkanacak serilecek yarına yemek yapılacak... günlük işler ama sadece 2 saate sığdırmak zorunda kalınca hiç bişeye yetişemiyorum...
Dark_Paradise ın secgili günlüğü ona söyle bende hepsini tek tek özlüyorum ama olmuyor işte.... ruhum burda ama bedenim temizlikte
insallah canim yakmisimdir.. arada size gunlugume davet ederim beraber okuyup eglenirsinizbugün et yerine sebzeye mi ağırlık versen acaba canım geçmiş olsun
geçmiş olsun Allah şifalar versin
afiyet olsun yavaş yavaş alışırsın inş :)
hehe günlüğünü okuyomuşuz gibi oldu
bende yeni ciciler almak istiyorum bir beden küçülmem lazım önce
güle güle kullan aldıklarnı canım :)
ay sorma ya bende sıkıldım dışarısıda çok sıcak
kışı sevmeyen birini görmek çok güzel bende hiç hoşlaşmamay evet ıspanak bide havuç şimdide var havuç ama tadı kötü bide greyfurtu özledim
yakmışssındır inş o kaçamakları canım afiyet olsun :)
ne güzel hep mutlu olun ailecek inş güle güle kullan hediyelerini
selam nesliii seni ve enerjik mesajlarını özlemişim seninde tartı yüzüne gülsün inş
afiyet olsun tatlim.. bende cok seveim yag yakar diyorlar ne kadar dogru bilemem tabiBugun sadece salata ve kabak haslamasi yicem..
Greyfurtu bennde cok ozledim bahcemiz var suyunu icmeyi cok seviorum
Cok gecmis olsun canim cok zordur iyi bilirimbende aynıyım hala canım. 5 gün oldu bugün...
haha guldurmekti zaten amacim yalnizliktan doktum icimi ah canim bende bu hafta girebiliyorum zaten bundan sonra pek giremem sizin gibi arada gorunurum.. ne yaptin temizlik bitti mi :)
Baslasada bitmez zatenbaşlamadı ki bitsin... dün çıkışta apar topar anneme gittim yemeğe gecede orda kaldım.. artık bu akşama inşallah
Baslasada bitmez zatenAman bosver iyi yapmissin
denedim canim ac karninada yedim bugunah canim yakuru erik yemeyi denedin mi?
oyy deryam catlicaz yaa bizbende aynıyım hala canım. 5 gün oldu bugün...
oyle diolar yillardir iciyouz suyunu hala yagliyizafiyet olsun tatlim.. bende cok seveim yag yakar diyorlar ne kadar dogru bilemem tabi
bende döndüm neslim birlikteyiz yineeesanada selam kuzum. sorma sahalara geri döndum hızımı aldım
mantıklı canım öyle yap evde kuru kayısı varsa sıcak suya koy beklet kayısıları ye suyunu iç çok etkili inş biran önce rahatlarsınBugun sadece salata ve kabak haslamasi yicem..
Greyfurtu bennde cok ozledim bahcemiz var suyunu icmeyi cok seviorum
selam canımm iyiym ben şahsen ama çok ağrım var regl oldum bugünSelam kizlar nasilsiniz?
insallah canim yakmisimdir.. arada size gunlugume davet ederim beraber okuyup eglenirsiniz
insallah canimbende döndüm neslim birlikteyiz yineee
mantıklı canım öyle yap evde kuru kayısı varsa sıcak suya koy beklet kayısıları ye suyunu iç çok etkili inş biran önce rahatlarsın
selam canımm iyiym ben şahsen ama çok ağrım var regl oldum bugün
oo süpeer
ah gecmis olsun tatlim cok zor geciyor benimkidebende döndüm neslim birlikteyiz yineee
mantıklı canım öyle yap evde kuru kayısı varsa sıcak suya koy beklet kayısıları ye suyunu iç çok etkili inş biran önce rahatlarsın
selam canımm iyiym ben şahsen ama çok ağrım var regl oldum bugün
oo süpeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?