- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
ayy cok gecmis olsunn bu aralar kabizlikla basim dertte korkuorum
bunalmissjndir kuzummm helede bu sicaklarda
hayirli olsun kuzum gule gule kullan ustunde bollassin
Gidereiorumm
Ciss larda ciss valla karsi koyulmaz cinsten
keten tohumu alsam napsam
bugün et yerine sebzeye mi ağırlık versen acaba canım geçmiş olsun
geçmiş olsun Allah şifalar versin
afiyet olsun yavaş yavaş alışırsın inş :)
hehe günlüğünü okuyomuşuz gibi oldu
bende yeni ciciler almak istiyorum bir beden küçülmem lazım önce
güle güle kullan aldıklarnı canım :)
ay sorma ya bende sıkıldım dışarısıda çok sıcak
kışı sevmeyen birini görmek çok güzel bende hiç hoşlaşmamay evet ıspanak bide havuç şimdide var havuç ama tadı kötü bide greyfurtu özledim
yakmışssındır inş o kaçamakları canım afiyet olsun :)
ne güzel hep mutlu olun ailecek inş güle güle kullan hediyelerini
selam nesliii seni ve enerjik mesajlarını özlemişim seninde tartı yüzüne gülsün inş
selam herkesleree
bugün regl oldum felaketim heryerim ayrı ağrıyo
midem bulanıyo akşam yemeğimi zor yedim
menüm
Sabah:geranmali, zeytin,domates, 2 hurma
Akşam:barbunya, salata,ayran, 2 hurma
spor:1 saat yürüyüş
Bugunku menum
Sabah: bol salata zeytin yagli
Ogle: haslanmis kabak salata
Aksam: haslanmis kabak salata
4 litre su.. Cay kahve yok bugun
Jilian level-2+40 dakika tempolu yuruyus
iyi aksamlar kizlar bugun az kalsin bi kazaya kurban gidiyordum hala aklima geldikce kotu oluyorum.
2 dengesiz arabalarla yaris yapiyorlardi bende karsidaki yaya gecidinde yuruyordum birden direksiyonu kirdi dondu ortadaki tel citleri ezdi ustume dogru surdu 10 cm le kurtardim. bilerek ustume surmedi sanirim arabayi zapt edemedi ama korku bana yetti. Allaha sukur oglum yanimda degildi olsaydi oyle cabuk atamazdim kendimi karsiya ne olurdu dusunmek bile istemiyorum
iyi aksamlar kizlar bugun az kalsin bi kazaya kurban gidiyordum hala aklima geldikce kotu oluyorum.
2 dengesiz arabalarla yaris yapiyorlardi bende karsidaki yaya gecidinde yuruyordum birden direksiyonu kirdi dondu ortadaki tel citleri ezdi ustume dogru surdu 10 cm le kurtardim. bilerek ustume surmedi sanirim arabayi zapt edemedi ama korku bana yetti. Allaha sukur oglum yanimda degildi olsaydi oyle cabuk atamazdim kendimi karsiya ne olurdu dusunmek bile istemiyorum
ayyy allah korumus kuzum seni allah yavruna bagislamisiyi aksamlar kizlar bugun az kalsin bi kazaya kurban gidiyordum hala aklima geldikce kotu oluyorum.
insallah eksiyi gorursun kuzummmkendimi cok siskin hissediyorum bu hafta yarin tarti gunu umarim takimi kotu etkilememyarin kalori saymaya baslayacam diger turlu yapamiyorum cok mu yedim az mi tam emin olamiyorum. Gram isi tam benlik zaten matematigi cok severim
yine cislargunun menusu
sabah 2 dlm ekmekle tost, 1 domates, 2 bardak cay
ogle yok
aksam 1 tabak patlican yemegi, 3 kasik pilav
ara 3 kurabiye 2 bardak kahve
sivi 3 litre su
spor yok
hergunun guzel gecsin balimm :)İyi gecele herkesebugün çok yorucu bir gündü ama aynı zamanda çok da güzel bugünlerimize şükürler olsun rabbim
evet o kadar sicakki 12-16 arasi kimse cikmicak sokaga isci calistirilmasida yasaklandi disaridaKıbrısta da belli saatlerde dışarıda çalışmayın denmiş ya allahım size sabır versin valla sıcakta
İyi olur valla keten tohumu dene en azından. Ya da salatayla yağı artır
Bayılırım havuça da greyfurta da portakala da. Mandalinayı o kadar sevmiyorum ama
Oyş geçmiş olsun kuzum ilk gün zordur.
Başlamış geranmaliler hadi hayırlı olsun harika menü
Ohh iyi yapmışsın kuzum salatalar artmış yap artmış inşallah kabızlık gider
Çok geçmiş olsun canım benim. İyiki oğlun yokmuş verilcek sadakanız vermiş
ev iside spor benceHayırlı geceler..
sabah
2 haşlanmış yumurta
roka/kuzu kulagı
tel kaşar peynir
zeytin..şekersiz çay
2 si kepekli 1 i normal 3 dilim ekmek
Ara bir büyük bardak süt
yarım paketten fazla burçak bisküvi
Akşam iki dilim ekmek arası salam kaşar 3 yemek kaşıgı taze fasulye..
3 lt su spor da ev işi :)
cok gecmis olsun canim bi an once iyilesir insallah kuzulararkadaşlar yoğun bi hafta geçirdim kızım hasta oldu sanırım hava değişimi yaşadık.önce ateşlendi sonrada ağzında aft denen ağrılı yaralar çıktı 1 haftadır onunla uğraşıyorum.tam bugün iyileşti derken bu sefer ortanca oğlum ateşlendi.demin düşürdüm ateşini.kaptanım uğruyamadım bu hafta mazur görün ne olur.geçmiş yapamıycam görebildiğim bi kaç şeye baktım ama menü bildirimi yapıp kaçıcam.hepinizi öpüyorum.
arkadaşlar yoğun bi hafta geçirdim kızım hasta oldu sanırım hava değişimi yaşadık.önce ateşlendi sonrada ağzında aft denen ağrılı yaralar çıktı 1 haftadır onunla uğraşıyorum.tam bugün iyileşti derken bu sefer ortanca oğlum ateşlendi.demin düşürdüm ateşini.kaptanım uğruyamadım bu hafta mazur görün ne olur.geçmiş yapamıycam görebildiğim bi kaç şeye baktım ama menü bildirimi yapıp kaçıcam.hepinizi öpüyorum.
***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ / /% )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ / /% )
Dark_Paradise (120,4/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/ / /% )
makres76 (60,7/ / /% )
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )
6.Takım Ortalaması:
Herkesten cok ozur diliorumilk kez arti cikiorum cok uzuldum
Odem degil kuzum kabizlik mahvetti beniSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu arada herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnn
Bende bu sabah 08:00de çok dinç olarak uyandım
Bir güzel kahvaltımı edip eşimi işe uğurladım ve makineye çamaşır attımbiraz daha vakit geçsinde çalıştırayım ( günah alt katta ufak çocuk var belki uyuyordur makine sesine uyanmasın gerçi ses gidiyormu bilmiyorum ama senelerdir alışkanlık oldu sabah 10dan evvel makine çalıştırmıyorum hangisi olursa olsun )
Bu akşam görümcemdeyiz akşam yemeğineartık orada da inşallah çok dikkatli olacağım ki sonradan pişmanlık yaşamıyayım ( gerçi onun yemekleri biraz antin kuntindir çoğu zaman aç kalırım tatlı tuzlu karıştırıyor neymiş hint mutfağıymış yok bilmemne mutfağı görüntü güzel olunca tadına bakıyorumda görüntüde çoğu zaman gözüme hitap etmiyor Allah sonumu hayır etsin bu gece
Canım verilmiş sadakan varmışAllah korumuş
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnnn
Canım kuzulara çok çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin.....Aminnnnnn
Canım sıkma canını eminim ödemdir oda ve haftaya çok daha güzel bir sonuç bildiriceksin
Tebrik ederim super vermissin canim :) durumlar ne bu arada?Kızlar günaydın
Kilo bildirimi mi yapayım hemen 68.7
67 66 lari görsem iyice gaza geleceğim ama
Devam edelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?