- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
keyfine bak canim bol bol simartsinlar seni ordaKizlar birazdan anneme gidiyorum.net paketim cok az buraya pek giremem ama annemlerin net acikca bol bol gelirim :)) opuldunuz kocamann
aa bende ilk 3teyimTakım İçi İlk 3
-kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1
-Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25
-baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56
Tebrikler meleklerimm
Sanada kaptanimBen kaçtım şekerler hepinize güzel bir haftasonu dilerimmm .İyi geceler tatlı rüyalar
Sağolasın canım benim
Kaptanim benim hedefi sen belirleyebilirmissin...?**AĞUSTOSListesi**
battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>
selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4
kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>
Hedeflerinize hala karar veremedinizmi şekerlerYoksa ben mi belirleyeyim Listeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim meleklerim
Aynen meleğimmm ama neslimin elinden zehir olsa yenir
Oh nihayet doğru kararı vermişsiniz.Eniştem haklı valla mis gibi karatay yemekleri dururken ne o gr grAyrıca karatayın şu güzelliği var kişi normal kilosuna döndürüyor yani kişi zayısa kilo alıyor kiloluysa normal kilosuna dönüyor ben 62 den aşağı düşemedim hep karatay yapmama rağmen demek 62-65 arası benim ideal kilom
Ben de bazen yazdığımı sanıyorum ama tamamen içimden konuşmuş oluyorum selvoşum
Maşallahaman herşeyin fazlası zarar kuzum aşırıya kaçma zaten bugün yapıyorsun yarın sil baştan ev işi nankör ama ipin ucunu kaçırmamak lazım tabiii
Ne özürü meleğim kuzularım iyileşsin yeterki hastanıza da acil şifalar dilerimDeryam halletymiş sağolsun tebrik edeirm yine istikrarlı gitmeye başladı bak balım
Ooooo slm Haticemmmm hoşgeldinNasılsın kayıplardaydınnn herşey yolundadır umarım
Ellerine sağlık meleğimmmm
Teşekkürler neslimmmmm
Kıskandım mı ne
Bak bak yeni bir macera daha mı tamamen yasaklıyorum hani söz vermiştin neslimmm tek başına zayıflatan hiçbir şey yok kuzummm
Selamün Aleyküm kızlarr
Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için
Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım)
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruzKarı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük
Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için
bizimde gozumuz karnimiz doydu kaptanimİyi akşamlar fıstıklarımmm bu hafta.olduk meleklerimmm hepinize teşekkürler analiz öncesi gayet güzel bir derece oldu
Ne kadar çok fırsat bulup gelebilirsen o kadar motive olursun Edacım.Hakikaten takım sorumluluğu ağır basıyor insan bir lokma atarken arkadaşlarının emeğini düşünüp vazgeçiyorÇok haklısın kuzum
Dr tam hakim değilse sizi yanlış yönlendirdi demekki selvoşum sağlık olsun denemiş oldunuz sen en doğru beslenme tarzını benimseyip geliştirdin zaten.
Hmmm deterjanları @RengarenkNesli duymasınnnn seni ona havale ediyorumm
Fırsat buldukça gelirsin kuzum iyi gezmeler
oh ya şu menünün güzelliğine bak
Evet bızdıkım diğer göğsü için çekilecek.Çok teşekkürler bitanem tek ihtiyacımız olan dua
Sıkı başlamadınmı zaten bızdıkımmmmOkulların açılmasına ve takıma girmene ne kaldı
Hadi gözün aydın cnm home home sweet home
tebrik ederim kuzummm
twbrikler kizlarr :))Takım İçi İlk 3
-kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1
-Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25
-baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56
Tebrikler meleklerimm
annecigim simartiyor sagolsunn:))keyfine bak canim bol bol simartsinlar seni orda
menun harikaaa olmus ekmek yok cis yokDunun menusu
sabah karatay
ogle yok
aksam mercimek corbasi, salata, 1 parca tavuk
ara 2 kahve 1 avuc kuruyemis
sivi 3 litre su
spor 3 mil leslie
gunaydin balimmmGunaydin kizlar
gunluk oynamalar oluyr balim hergun tartilmamamk en iyisiKilomda 73 olmus:) ama anlamadigim bi olay dun 73 bugun 73.4
Demekki iki gun arka arkaya tartilinca degisikmi cikiyormus
insallah yaa6 li rakamlara az kaldi ya 3 kilo gibi bisey kaldi ay ins hepimiz gormek istediklerimizi gorebiliriz ...
Kizlar birazdan anneme gidiyorum.net paketim cok az buraya pek giremem ama annemlerin net acikca bol bol gelirim :)) opuldunuz kocamann
İyi akşamlar fıstıklarımmm bu hafta.olduk meleklerimmm hepinize teşekkürler analiz öncesi gayet güzel bir derece oldu
Ne kadar çok fırsat bulup gelebilirsen o kadar motive olursun Edacım.Hakikaten takım sorumluluğu ağır basıyor insan bir lokma atarken arkadaşlarının emeğini düşünüp vazgeçiyorÇok haklısın kuzum
Dr tam hakim değilse sizi yanlış yönlendirdi demekki selvoşum sağlık olsun denemiş oldunuz sen en doğru beslenme tarzını benimseyip geliştirdin zaten.
Hmmm deterjanları @RengarenkNesli duymasınnnn seni ona havale ediyorumm
Fırsat buldukça gelirsin kuzum iyi gezmeler
oh ya şu menünün güzelliğine bak
Evet bızdıkım diğer göğsü için çekilecek.Çok teşekkürler bitanem tek ihtiyacımız olan dua
Sıkı başlamadınmı zaten bızdıkımmmmOkulların açılmasına ve takıma girmene ne kaldı
Hadi gözün aydın cnm home home sweet home
Cuma menum
Sabah 2 yumutadan yapilmis yesil salata
Ogle havuzda 1 avuc cerez
Aksam pirasa vardi yine ondan yedim ve salata
Gun boyu 2 bucuk litre su soguk kahve ayran sporda 2 gundur havuzdayiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?