Carsamba gunku menum
Sabah: karatay
Ara: ayran
Ara: masalacayi buzlu yaptim onuda super oldu
Aksam: sulu kebap+ salata
4 litre su(2 litresi sassy+1 litresi karbonatli+1 litresi normal su)+ 2 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz+ kardiyo( esim hazirladi programi 1 ay bunu yapcam)+ 45 dakika yuruyus
deryam buzlu caylarim evde kapis kapis gidiyoAfiyet olsun canımmm
şu buzlu çay tariflerinin tatlarını merak ediyorum. ben bitki çaylarını zaten ılık zor içiyorum soğukken düşünemiyorum bile.
mesela ne koyuyorsun içine bi tutam ondan bi tutam bundannn
iyiyim balim sen nasilsn.. Valla benim umudum var.. Cok incelmis hissediyorum.. Cok kilo gitmemis olabilir ama baya incelme varkıscelerım nasılsınızzzzzzz.... yarın ıcın umut var mııı
deryam buzlu caylarim evde kapis kapis gidiyoonce bitki caylarimi demiyorum surahiye suzuyorum icine elma dilimi ve limon dilimi cubuk tarcin atip sogumasini bekliuorum sonra 1 litrelik siseye koyup buzluga atiyorum buz gibi olunca icine buz atip iciyorum super oluyor yaa dene bak gorcen
iyiyim balim sen nasilsn.. Valla benim umudum var.. Cok incelmis hissediyorum.. Cok kilo gitmemis olabilir ama baya incelme var
arkadaşlar dönem notumuz çok iyi gelmiş hepimizi tebrik ederim
Yesil cay, mate, funda yapragi, kiraz sapi, biberiye , kekik ve zencefil koyiyorum ben canim :)ayyy deniyeyim bakalım hatta şu kiraz saplarını bide püskülü demliyeyim akşam elma yok marketten alayım giderken heyecanlandım yahu içine yeşilçayda mı koysam hem ödem atıcı hem yağ yakıcı.
ayrıca o incelmeden bende istiyorum yapmam lazım 2 cuma sonra 4 kilo vermiş olmak istiyorum detoks metoks allah ne verdiyse yapıcam hepsini
Canım çok geçmiş olsunmaalesef kazayı bile fırsata çevirmeye çalışan insan müsvetteleri var
Rabbim seni de tüm öğrencileride böylelerinden korusun ....Aminnnnnn
senasevval hangi bölümdesin sen benimde kardeşim boluda hocalarınız çok acımasızmış allah yardımcın olsun
Oyyy pcpcm tesekkur ederimm :) ya senin adin ne ?
Tesekkur ederizz :))
tesekkurler neslimmm :))
ayy birinciolmusum en guzel dogum gunu hediyesi oldu
amin canimm insallah tesekkur ederim :)
gecmis olsun balim
manyak cok yaaa kibrista simdiye kadar hc laf atan gormedim
ayy canim benimm cok tesekkur ederim :))
insallah canimm hepimiz incecik olalim tesekkur edrim :)
ayy kizz cok guldum olmus gibi hissettim kendimisaol balim tesekkur ederim
Carsamba gunku menum
4 litre su(2 litresi sassy+1 litresi karbonatli+1 litresi normal su)+ 2 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz+ kardiyo( esim hazirladi programi 1 ay bunu yapcam)+ 45 dakika yuruyus
kıscelerım nasılsınızzzzzzz.... yarın ıcın umut var mııı
İyiym balim keyfim yerinde sen naislsin :))Selamlar herkese bugün valla kendime geldim. Eve geldim duş aldım yemek yaptım koydum şimdi fırında o sırada bende size bakayım dedim nasılsınız keyifler yerinde mi? Yarın büyük gün
hayir yemedim :) ucundan tadina bile Bakmadim esime pasta istemiylrum demistim ama almislar pastasiz olmaz kivircigami mum dikelim dediÇok teşekkür ederim ablacım ya. Seninde kızın var büyük şehirde yaşıyorsun çok endişeleniyorsundur. Hani artık bu bir değil iki değil annemler endişelenmesin diye anlatmıuorum artık.
Ben daha hazırlanıyorum sınava ya
Manyak çok evet öküz öküz bakmasını bilirker ancak.
Ohh afiyet olsun. Doğum günündü ve pasta yemedin mi
İyiyim kıscem sen nasılsınbende bir umut yok adetim geçeli 10 gün oldu kabızlık denilen meret zaten bela sanırım ilk bağırsak sorunumu düzeltmem lazım
ah atlamisim demek ki cnm :)@gel_pcpc canım ben pazartesi menümü paylaşmıştım, arada kaynadı sanırım
ok cnm sorim dedim tahmin ettim hem takimin hem bura hem is hem ev ben dusunurken bile yoruldum :)fırsat yok kuzum çıkarabilirsin menu listesinden beni
ayy bende ayni sorunu yasadim cogu Zaman kizinin yasadigini yasadim bi eksiklik hissediyo agiz calismayincaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdettim büyük kızımla karşılıklıoda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )
Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdırAkşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kızZavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp
afiyet olsun cnm bnmAkşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kızZavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )
Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım)
Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim)
Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladımSalam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak
afiyet olsun cnmselamlar kızlar
bu ara dişçiye gidip geliyorum ağrım oluyo
ama bozmadım diyeti tabiiki
Sabah: peynirli omlet, domates, salatalık
Akşam: balık, bol salata
spor:1.5 saat yürüyüş
hurma yemedim bugün tebrikler bana
oyy bebegim yaa allahindan bulsunlar pis kopekler kendi kizlarina karilarina yapilsa namus bekcisi kesilirler namussuzlarMerhabalar herkesesonunda gelebildim buralara dün 5 te evden çıktım 9 da da dersten anca çıkabildim ay dün etek giydim laf atanlar mı olmadı ıslık çalanlar mı arkamdan gelenler mi ecel terleri döktüm resmen. Bir kez daha anladım ki boluda etek giyilmez. Gerçi bugün kot giydim de noldu. Tam dersten çıktım eve gidiyorum karşıdan karşıya geçicem bir minibüs jet hızıyla gidiyordu benim yanıma gelince bir frene bastı araba üstüme üstüme geldi ben kaçıyorum ama korkudan titriyorum sonra şoför indi korkma güzelim gideceğin yere götüreyim dedi dangalak ben daha şoku atlatamadım. Sonra markettekiler çıktı allahtan da adam bastı gitti türkiye de kadın olmak zor iş
ahanda cinko bildim aman bosver ben baska yerden de denk geldim bazi fikirleri bana da uymadi herkesi elestirir oldu ama yemeklerine bisey diyemem tabi :)tam üstüne bastın canımmmm bende bayılırdım ama sinir oldum.
yaa evet neden banlandi ki bilen var miSelvosum dogum gunun kutlu olsun banlansada kalbimizdesinAllah ailenle hayirli saglikli bir omur yasatsin insallah
beni yormayip kendin halletttigin icin tesekkurler cnm :)427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD][/TD]
[TD]/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD][TR][/TR][TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td][TD][TR][/tr][/td][TD][TR][/tr]
[/td]
oh oh ne guzel bir aksam gecirmissin canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın
Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedikdaha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi kazanan diğerinin her istediğine he diyecek her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadartam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım
Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorumkaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı
adim nura cnmOyyy pcpcm tesekkur ederimm :) ya senin adin ne ?
Tesekkur ederizz :))
tesekkurler neslimmm :))
ayy birinciolmusum en guzel dogum gunu hediyesi oldu
amin canimm insallah tesekkur ederim :)
gecmis olsun balim
manyak cok yaaa kibrista simdiye kadar hc laf atan gormedim
ayy canim benimm cok tesekkur ederim :))
insallah canimm hepimiz incecik olalim tesekkur edrim :)
ayy kizz cok guldum olmus gibi hissettim kendimisaol balim tesekkur ederim
vay vay afiyet olsun superCarsamba gunku menum
afiyet olsun bitanemçarşamba menüm
sabah : 1 dilim fırında kabak mücver (akşam yaptım sabah tadına baktım)
4 ceviz, peynir, çay
öğle : 3 kaşık taze fasulye, 4 kaşık erişte ve yoğrut
akşam : 1 kase mercimek çorbası, 4 dilim mücver, az bi parça fırında tavuk bir kase yoğurt
offf aslında bu yediklerim çok geliyor ama azaltayım diye bi çabam yok nedense yaaa sinir oluyorum kendime 2 öğün yemek istiyorum ama nedense akşam oldumu illa bişey yiyesim var çıldırcam
yap kiz taze zencefilde ekle :)ayyy deniyeyim bakalım hatta şu kiraz saplarını bide püskülü demliyeyim akşam elma yok marketten alayım giderken heyecanlandım yahu içine yeşilçayda mı koysam hem ödem atıcı hem yağ yakıcı.
ayrıca o incelmeden bende istiyorum yapmam lazım 2 cuma sonra 4 kilo vermiş olmak istiyorum detoks metoks allah ne verdiyse yapıcam hepsini
ohh daha ne olsun bi ben ekisigim icinde :))Yesil cay, mate, funda yapragi, kiraz sapi, biberiye , kekik ve zencefil koyiyorum ben canim :)
oyy ellerine saglik cnmSelamlar herkese bugün valla kendime geldim. Eve geldim duş aldım yemek yaptım koydum şimdi fırında o sırada bende size bakayım dedim nasılsınız keyifler yerinde mi? Yarın büyük gün
hala olamadin mi cnm istersen bi doktora gorunÇok teşekkür ederim ablacım ya. Seninde kızın var büyük şehirde yaşıyorsun çok endişeleniyorsundur. Hani artık bu bir değil iki değil annemler endişelenmesin diye anlatmıuorum artık.
Ben daha hazırlanıyorum sınava ya
Manyak çok evet öküz öküz bakmasını bilirker ancak.
Ohh afiyet olsun. Doğum günündü ve pasta yemedin mi
İyiyim kıscem sen nasılsınbende bir umut yok adetim geçeli 10 gün oldu kabızlık denilen meret zaten bela sanırım ilk bağırsak sorunumu düzeltmem lazım
bebem bu ara makarna yi cok yer oldun sanki yada ben ayni menuyu iki tarafta gordugum icin ayri gunler olarak saniyorum :))Perşembe günü :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Ara : 1/2 elma, 1/2 şeftali
Öğle : 1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği, az makarna
Ara : 1 dilim kek
Akşam : az zeytinyağlı barnunya, 1 sebzeli köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?