Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

telefonun için geçmiş olsun
kilo vermen için kocaman tebrik bitanem, aslına döndün ya gerisi gelir, bebekte gelir allahın izniyle, dualarımız seninle

dukanın ilk günündeyim kızlar adam akıllı başladım ve 65 olana kadar devam edicem. kendime ocağa kadar süre verdim en kötü ocak sonu 65 im inşallah. ondan sonra güçlendirme sonra gelsin koruma. çoook oyalandım çoookkk şimdiye çoktan o kilodaydım bi ileri iki geri devri bitti artık

Saol canimm :)

Tesekkurler balimm :)
havadan bunalan bi ben degilmisim bana oyle geliypr saniyordum kis gelsin bi an once yaa
Aynen kıs gelsin biraz soğuk olsun havalar cehennem sıcağı sanki insanın yanmaktan dolayı bişey yapası gelmiyo
Zaten kıs çocuğuyum ben

pancakelerdrn sut burgerde yapiodum ben hazirindan farki olmuo sut dilimide yapmistim. Waffle dun avmde kokusuyla mest etti beni sadecr kokladim gectim..
Bende 95 kilo halimi bulamadim yaa

ben de en kısa zamanda fitnesyuma dönecem havalar hepten başladı serinlemeye, şimdilik yurume ve çok sevdiğim mel b yapıyorum yetiyor . ama kışın lesli+step+mel b+plates karma nesli sporuma devam işallah
mel b ne neslimm

Abowwwwwwwwww bu ne kadar müthiş bir fark
Darısı bizlerinde başına
Gerçekten çok güzel bir fark ve eminim dahada güzel olur
insallah canimmm

Herseycok guzel olucak deryammm
Aynen kıs gelsin biraz soğuk olsun havalar cehennem sıcağı sanki insanın yanmaktan dolayı bişey yapası gelmiyo
Zaten kıs çocuğuyum ben
ben kisi cok seviyorum yaa

Ayy süt burgerlerde harika ya kaptanım duymasın waffle bende aşığım ama en son 2 sene önce yedim sanırım hep waffle yemeye diye gidiyorum kumpir yiyip dönüyorum
Sanırım kendimizi sevmiyoruz kiloluyken aynalardan bile kaçıyoruz. Ben şimdi her lavaboya girdiğim de uzun uzun kendime bakıyorum

ayy bendee surekli kendimi inceliyorum koluma gobegime derken yarim saat oluyor. Bide aynadaki goruntu benden daha zayif gibi geliyor

• Bugunku menum
  • Sabah: iki dilim dukan borek+2 tursu+1 domates
  • Ogle: bamya+ firinda et+ ayran
  • Aksam: tarcinli zencefilli zerdacalli yogurt(ogleyi cok gec yedik acikmamistim)
4 litreden fazla su+1 kahve+2 bitki cayi+1 mistik cay
1 mil leslie expres+jilian sixpack+6 set arkakol+100 mekik

SPOR VİDEOLARI

KARDİYO:
Qc9c54zR&index=1

KARIN:
BACAK:
Qc9c54zR&index=4

bunlar selvoşum harika etkili bir spor, sırasıyla yapıyorum şu ara sıklıkla kardiyo videosu yerine yuruyorum arkasına karın bacak hepsi toplam 35-40dk oluyor. ben sıkılaştım plates te yapıyordum yıllardır, şimdi bu videoları ezberledim plates bacak karında ekliyorum ezbere yapyıyorum. bugun tum hareketleri 12-15 er yaptım art arda saydım 330 saydığımda 15dk olmuştu dene bak superler 4-5 yaptımı ezberliyorsun pratik evde halıda

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii

Ay bugünde kendimi yine öğlen sokağa attım ve yeni eve girdim
Kuzumu parka götürdüm ve tabiki yine kızkardeşimle Annem bana eşlik ettiler
Dönüştede Annemlere geçtik, yemekti çaydı derken ancak gelebildim

Şükür bu kez çocuklar fazla kudurmadıda rahat bir gece geçirdik
Beslenme bakımdanda bugün 90 günlük diyete başladım bakalım nasıl sonuçlar göreceğim
Sabah bir porsiyon meyveyle güne başladım ve çok iyi geldi
Öğlende çıkmadan bir güzel melemen yaptım kendime tabi 90 günlük diyette öğlen ne yenirse akşamda yendiğinden Annemlerde de melemen yaptım kendime Allahtan yazın melemen çok iyi geliyor da ilk gün zevkli geçti
Bakalım yarında karbonhidrat günüm henüz tam karar veremedim ne yiyeceğime ama Mercimek çorbası kesin

selam kızlar şöyle birgeçmiş yapıım

oyyy kıyamam kuzum talihsizlikler kovalamış seni
vaaaaaaoowwww selvoşum süper fark
Ayy eve geldim sonunda ama ev karışık domates sosluk salçalık acı sos turşu hep birlikte hazırlanıyor Gözlerim sarımsaktan sirkeden biberden yandı
kolay gelsin tatlımm

dünkü menüm
sabah: kahvaltıdan evvel bir elma, karatay kahvaltısı
öğle: semiz otu yemeği, yoğurt
akşam: (misafirlikteydik) bir kase tarhana çorbası, barbunya yemeği, yarım tabak ev eriştesi, yoğurt
su:2,5 lt
spor: 30 dk egzersiz, 2.gün vidyosu( 60 squat)

ayy bendee surekli kendimi inceliyorum koluma gobegime derken yarim saat oluyor. Bide aynadaki goruntu benden daha zayif gibi geliyor

Kesinlikle ya hele oturunca her tarafım kat katmış gibi hissediyorum belki de öyledir

Çok mu sıcaktı kuzum neyse şaka bir yana menünde sporunda harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…