- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
telefonun için geçmiş olsunherkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettımguzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım
Gunaydinn neslimmm :) yaparim dimi
tskler neslım eylul dedın bakalım totemın tutacak mı vallaha en cok onu merak edıyorumtelefonun için geçmiş olsun
kilo vermen için kocaman tebrik bitanem, aslına döndün ya gerisi gelir, bebekte gelir allahın izniyle, dualarımız seninle
eylül içinde bi anlam vardı umarım herşey yolunda gider, gönlünce olur cnm inşallah herşey, yoksa bi zaman vermek için dememiştimtskler neslım eylul dedın bakalım totemın tutacak mı vallaha en cok onu merak edıyorum
Aynen kıs gelsin biraz soğuk olsun havalar cehennem sıcağı sanki insanın yanmaktan dolayı bişey yapası gelmiyo
Saol canimm :)
Tesekkurler balimm :)
havadan bunalan bi ben degilmisim bana oyle geliypr saniyordum kis gelsin bi an once yaa
pancakelerdrn sut burgerde yapiodum ben hazirindan farki olmuo sut dilimide yapmistim. Waffle dun avmde kokusuyla mest etti beniHehehebende anneme soruyorum sünnete gidince ne dicem ben diye hayırlı olsun denmez sonuçta annemde allah kabul etsin de yeter dedi küçükken bütün erkek arkadaşlarımın sünnetine gitmiştim anneme hatta bende istiyorum diye tutturmuştum
Ayy evet ya krep her şeyle çok güzel. Reçelli nutellalı hele meyveli olunca bildiğin waffle
Günaydın canım. İnşallah bir daha şehit haberi duymayız. Evlatlar annelerinden önce ölmemeli
Sakla kuzumbende senden gaza geldim paylaşıcaktım da öncesini bulamadım
mel b ne neslimm
ben de en kısa zamanda fitnesyuma dönecem havalar hepten başladı serinlemeye, şimdilik yurume ve çok sevdiğim mel b yapıyorum yetiyor . ama kışın lesli+step+mel b+plates karma nesli sporuma devam işallah
insallah canimmmAbowwwwwwwwww bu ne kadar müthiş bir fark
Darısı bizlerinde başına
Gerçekten çok güzel bir fark ve eminim dahada güzel olur
Herseycok guzel olucak deryammmdukanın ilk günündeyim kızlar adam akıllı başladım ve 65 olana kadar devam edicem. kendime ocağa kadar süre verdim en kötü ocak sonu 65 im inşallah. ondan sonra güçlendirme sonra gelsin koruma. çoook oyalandım çoookkk şimdiye çoktan o kilodaydım bi ileri iki geri devri bitti artık
ben kisi cok seviyorum yaaAynen kıs gelsin biraz soğuk olsun havalar cehennem sıcağı sanki insanın yanmaktan dolayı bişey yapası gelmiyo
Zaten kıs çocuğuyum ben
pancakelerdrn sut burgerde yapiodum ben hazirindan farki olmuo sut dilimide yapmistim. Waffle dun avmde kokusuyla mest etti benisadecr kokladim gectim..
Bende 95 kilo halimi bulamadim yaa
mel b ne neslimm
insallah canimmm
Herseycok guzel olucak deryammm
ben kisi cok seviyorum yaa
biliyorum neslım senın kalbın temız ve guzel ya o yuzden dedımeylül içinde bi anlam vardı umarım herşey yolunda gider, gönlünce olur cnm inşallah herşey, yoksa bi zaman vermek için dememiştim
ayy bendeeAyy süt burgerlerde harika yakaptanım duymasın waffle bende aşığım ama en son 2 sene önce yedim sanırım hep waffle yemeye diye gidiyorum kumpir yiyip dönüyorum
Sanırım kendimizi sevmiyoruz kiloluyken aynalardan bile kaçıyoruz. Ben şimdi her lavaboya girdiğim de uzun uzun kendime bakıyorum
biliyorum neslım senın kalbın temız ve guzel ya o yuzden dedım
SPOR VİDEOLARIpancakelerdrn sut burgerde yapiodum ben hazirindan farki olmuo sut dilimide yapmistim. Waffle dun avmde kokusuyla mest etti benisadecr kokladim gectim..
Bende 95 kilo halimi bulamadim yaa
mel b ne neslimm
insallah canimmm
Herseycok guzel olucak deryammm
ben kisi cok seviyorum yaa
oyyy kıyamam kuzum talihsizlikler kovalamış seniherkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettımguzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım
vaaaaaaoowwww selvoşum süper fark
kolay gelsin tatlımmAyy eve geldim sonundaama ev karışık domates sosluk salçalık acı sos turşu hep birlikte hazırlanıyor Gözlerim sarımsaktan sirkeden biberden yandı
ayy bendeesurekli kendimi inceliyorum koluma gobegime derken yarim saat oluyor. Bide aynadaki goruntu benden daha zayif gibi geliyor
4 litreden fazla su+1 kahve+2 bitki cayi+1 mistik cay
- Bugunku menum
- Sabah: iki dilim dukan borek+2 tursu+1 domates
- Ogle: bamya+ firinda et+ ayran
- Aksam: tarcinli zencefilli zerdacalli yogurt(ogleyi cok gec yedik acikmamistim)
1 mil leslie expres+jilian sixpack+6 set arkakol+100 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?