Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

XxL basladim yolculuguma iki gun once L beden tayt jeanimi giydim oldu
Kibris guzel ama cok sicak bu yaz omrumu yedi omrumu. Sen nerelisin yas kac
bende ızmırlıyım evlıyım cocuk yok ... 25 yasındayım 109 la basladım burada 88 e kadar dustum sonra cocuk tedavısı vs derkene yıne oldum 99 sımdık ıste oyle boyle derken 20 gundur 94,5 oldum

bende ızmırlıyım evlıyım cocuk yok ... 25 yasındayım 109 la basladım burada 88 e kadar dustum sonra cocuk tedavısı vs derkene yıne oldum 99 sımdık ıste oyle boyle derken 20 gundur 94,5 oldum
Sende iyi vermissin balim tebrikler 14.5 kilo az bi rakam degil :)

Hehehe bende anneme soruyorum sünnete gidince ne dicem ben diye hayırlı olsun denmez sonuçta annemde allah kabul etsin de yeter dedi küçükken bütün erkek arkadaşlarımın sünnetine gitmiştim anneme hatta bende istiyorum diye tutturmuştum

Ayy evet ya krep her şeyle çok güzel. Reçelli nutellalı hele meyveli olunca bildiğin waffle

Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum

Günaydın canım. İnşallah bir daha şehit haberi duymayız. Evlatlar annelerinden önce ölmemeli

Keske diyorum ilk halimide cekseydim hep saklicam.bunlari geri almami engellesin diye :) saol canim. Jilian yapmistim 1 ay o zaman baya incelme oldu. Simdide jilian six week sixpack serisine basladim

Sakla kuzum bende senden gaza geldim paylaşıcaktım da öncesini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…