as bulbulumm :)selam güzellerim
dukandan inanilmaz memnunum.. Protein cok tok tutuylr leptinimi hic bozmuyorum acikmiyorum aralarda.aynen ocağa kahve koyuyorum öğlenleri o pişene kadar yapıyorum
tam gaz dukana devamspor harika canım
aaah ahhh o pastayla imtihanı gel bine bana sor sırf onun yüzünden 2 mil leslie yaptım dün
oooohhh keyfin her daim bol olsun psiciiiimmm
at kuzum at 3 set 15 er squattı canım 1 dk da bittidaha evvel 30 günlük squatta 230 a kadar çıkmuştım ya koymadı oyüzden bu
hiii ben pazartesiden itibaren bende diye zannetmiştim hemen ilgileniyorum tatlım
afiyet olsun yaramasın tatlım
aaah kıyamam battaniyem daral geçiriyomuşş. seni öyle iyi anlıyorum ki nedir bu kadınların çilesi
aaa çok şaşırdım buna biz odamızdan çıkmazdık ablamla hayatta bırakmazdım odamı şimdide çok özlüyorum
Mekani cennet olsun canimmbugün elektrik kesintisi varmış daha şimdiden su da gitti elektrikte ne vakit gitcek diye bekliyoruz birde komşumuzun eşi vefat etti bari elektrik gitmeden bi börek döşeyip götürsem menü listesini akşam halledeyim canlar
iyi pazarlar nuramm :)TUNAYDIN KIZLAR HERKESE MTLU PAZARLAR
BEN DUN EK OLARAK 30 DK DAHA YURUDUM GECE ONU DA SIMDI YAZAYIM DEDIM :))
hahaah ayy ne guldumm arkadsimin sunneti diye okudum onu ayy diylrum bu kizin arkadasi kac yasindaaOhh sonunda kendime gelebildim eve geldiğim gibi duşa girdim rahatladımbugün arkadaşımın kardeşinin sünneti vardı oraya gittik tam güneşin alnındayken 3 saat durdum şimdi de tuzlu ayran içeyim de tansiyonum çıksın sünnetten sonra da kurbanlığı hallettik babaneme gittik sonra arabayı yıkatıp nikaha anca evin yolunu bulduk ama 5 saatte de iyi iş yapmışız yani ablam amasrada denizde ben boluda şu senem bir bitsin bir kazanayımda arkadaşlarla bende gidicem tatile
bizde yataklari birlestirirdik cok eglenceli oluo yaaHahahah kesinlikle ya oturma odası bir başka oluyor. Kendi odamızda yatarkende ablamla yatakları birleştirirdik şimdide tv karşısında yatıyoruz
Ya ben küçükken falan hep hasta olunca annemin yanında yatmaya alıştım sonra ablam gitti eskişehire tek yatamadımhem odamızda balkonlu çok korkuyordum oturma odasına geçtim bende
Ay yok ablacım maşallah sende gencecik yaşta evlendin alişi doğurdunkolay mı o yaşta yurtdışıma alışmak bizde ablam ev işi yapmıyor annemde artık yorulmasın diye yardım etmeye çalışıyorum da evde durmuyorum bende
Krep candır ya peynirli reçelli en sevdiğim
Ayy ancak gelebildim bugun mahvoldum artik gun bitsin diye dua ettim. Esim ava gitti av sezonu basladi yine cilem basladi 5 te kalkip esimi ava yolladim uyaninca tekrar uyuyamiyorum tv izledim sonra 1 mil leslie yaptim. Selcuk uyaninca cafeye indik. Esim gldi yemek falanderken annem aradi hazirlanin selcugu alip avmye gidelim dedi yorgun olmama ragmen reddedemedimbayilirim avm gezmeye anaamm gittgime pisman oldum kizkardesimin kizinida almislar kiskaniyor selcugu gzdiriyorlar diye kizimidq goturun dmis kucucuk cocuk aglaya aglaya deli etti bizi anneme ayakkabi bakcaktik yalan oldu az bi alisveris yapcaktik yalan oldu yerlere yatti agladi basim sisti hala zonkluyor valla. Eve geldim jilianimi yaptim esim bana jole dedi dedimki subata kadar six pack yapcam o yuzden jilianin sixweek sixpack videosuna basladim ankraya gidene kadar iyice alisirim bazi hareketlr cok zor umarim basaririm kizlar dua edin bana gaz verin motive edin esimi utandircam
Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum
Gunaydinn neslimmm :) yaparim dimigünaydın 6. takımmmm
selvoşum aslansın kaplansın yaparsın tabiii. o sporu hiç denemedim ama eminim yaparsın
işallah dediğin gibi güzel haberli hafta olur amin bitanem
yavrucagımmmmm gunaydınnngünaydın 6. takımmmm
selvoşum aslansın kaplansın yaparsın tabiii. o sporu hiç denemedim ama eminim yaparsın
işallah dediğin gibi güzel haberli hafta olur amin bitanem
gunaydinn canimm :),teline gecmis olsun :) tebrik ederim 3 kilo icin. İnsallah en kisa zamanda guzel haberi alirsin balimherkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettımguzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım
insallah deryammm :)selam kızlar ben geldiiimmmmm ama ne gelmek bol artıyla geldim. yol yorgunluğu, az su içmek, bol bol karbonhidrat, çok koşuşturmak sonuç bu işte. yazmıyorum bile beni atarsınız takımdan diye. biliyosunuz düğün vardı ve o yörede hep karbonhidrat ağırlıklı tabi ette var ama et ve karbonhidrat beraber tüketilmemeli malum bende hep tam aksini yaptım. şu kadar diyeyim 3 gün hiç sebze yemedim misafirde olunca önene ne gelirse onu yiyosun. eee benimde hepsi özlediğim ve bayıldığım lezzetler. galiba birazda dukana güvendim. ama söz veriyorum cumaya artı olmıycam inşallah.
gunaydın selvos... ya sorucam hep unutuyorum.. kanım ısındı ya sana oından sanırımGunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum
oyyy canım benim ne güzel gitmiş 3 kilo. inşallah rabbim gönlüne göre versin tez zamanda bebişimizi sevelimmmmm inşallahhhhherkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettımguzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım
valla hakıkaten telıme gecen gectı... sadece tel mı felaket tellalı gıbıyım ne tellalı dırek felaketın kendısıyım...gunaydinn canimm :),teline gecmis olsun :) tebrik ederim 3 kilo icin. İnsallah en kisa zamanda guzel haberi alirsin balim
Gunaydinn balimm :) aslen hatayliyim ama 19 yil oldu kibrista yasiylruz 27 yasindayim 6 yasinda bi oglum var evliyimgunaydın selvos... ya sorucam hep unutuyorum.. kanım ısındı ya sana oından sanırımkıscem sen kımsın nerelısın evlımısın yasın kac sonracıma, kılon kac hedef kac coluk couk var mı
enneeeeee ne guzel kıbrıs... kıbrıs guzel mıı yaaa hep nıyetlenıyoruz gelemıyoruz.... vaayyy ne kadar ıyıy vermıssınGunaydinn balimm :) aslen hatayliyim ama 19 yil oldu kibrista yasiylruz 27 yasindayim 6 yasinda bi oglum var evliyim95 kilo ile basladim diyete takima geldigimde 91 dim. Boyum 1.74 suan 73.4 kiloyum hedefim 62 ydi ama son kararim 58 olucam
ıns deryam... tsk ederım komple aksam yemeklerını kaldırdım vallaoyyy canım benim ne güzel gitmiş 3 kilo. inşallah rabbim gönlüne göre versin tez zamanda bebişimizi sevelimmmmm inşallahhhh
Kizzzzzz abooo ne kadar elektronik alet varsa katletmissinvalla hakıkaten telıme gecen gectı... sadece tel mı felaket tellalı gıbıyım ne tellalı dırek felaketın kendısıyım...
efenım hersey c.tesı aksam 9 sularında basladı... esım geldı sınemaya gıdıcektık hos bıraz gec kalmıstık neyse arabanın teybine bır kablo yarıdmıyla telefonumu bagladım telden muzık dınlıyoruz yanı alısverıs merkezıne geldık kabloyu cıkardım telefonumdan tam arabadan ınıcem bır baktım kablo arabadan dısarı fırladı teyp yerınden sokuldu asagı dogru sallanıyo
pazar gunu oglen yıyenım gelmıstı yavruma pc vereyım dedım elımden dustu ekranı gıttı tamırcıye goturduk nasıl bozulduysa arızasını bulamadılar...
bittimi tabiki hayır
telefonumu bozdum aynı gunun aksamı
bitti miiiiii hayırrrrrrrr
gece kalkıp su ıctım dolabın kapagını acık unutmusum sabah esım bır kalkmıs kı dolaptan acayıp sesler gelıyor ve eroor yazısı var dıjıtalınde...
sonuc ben bır ay eve ugramayım dıyorum
XxL basladim yolculuguma iki gun once L beden tayt jeanimi giydim olduenneeeeee ne guzel kıbrıs... kıbrıs guzel mıı yaaa hep nıyetlenıyoruz gelemıyoruz.... vaayyy ne kadar ıyıy vermıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?