Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam güzellerim
as bulbulumm :)

dukandan inanilmaz memnunum.. Protein cok tok tutuylr leptinimi hic bozmuyorum acikmiyorum aralarda.
Oturma odasinda yatmak cok keyifli bulbulum dene gor tv izlerken sohbet etmek yatagin icinde cekrdek citlemek anneden azar yemek vazgcilmezimiz

Mekani cennet olsun canimm

TUNAYDIN KIZLAR HERKESE MTLU PAZARLAR
BEN DUN EK OLARAK 30 DK DAHA YURUDUM GECE ONU DA SIMDI YAZAYIM DEDIM :))
iyi pazarlar nuramm :)

hahaah ayy ne guldumm arkadsimin sunneti diye okudum onu ayy diylrum bu kizin arkadasi kac yasindaa sonra okuyunca anladim yaaa
Kazaninca gidersin balimm daha guzel tatillere

bizde yataklari birlestirirdik cok eglenceli oluo yaa 5 ay oncesine kadar nutellali muzlu krepler bizim evin vazgcilmeziydi simdi yok ben yemiosam kimse yiyemezzz kepegim gelsin dukenallali krep yapip yicem

Bugunku menum
Sabah: lorlu sucuklu omlet+1 kahve
Ogle: dukan ayran+ 4,kofte+2 dilim peynir
Aksam: tonbaligi+yogurt

4 litre su+2 kupa bitkicayi
1 mil leslie+jilian sixpack+3 set arka kol

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii

Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi )
Akşam 21:00de eve döndüm hatta tam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi

Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik
Ben seneler önce oraya gitmiştim daha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılar bizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize
Tabi benim büyük kızda peşimden o gazla diğer kızlarda peşimizden
2 - 3 saat deli gibi eğlendik bende o bahaneyle bol bol yüzdüm
Küçük kuşum bile çok eğlendi

Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptık Hava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım

günaydın 6. takımmmm

Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum

selvoşum aslansın kaplansın yaparsın tabiii. o sporu hiç denemedim ama eminim yaparsın
işallah dediğin gibi güzel haberli hafta olur amin bitanem

herkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettım guzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım

selam kızlar ben geldiiimmmmm ama ne gelmek bol artıyla geldim. yol yorgunluğu, az su içmek, bol bol karbonhidrat, çok koşuşturmak sonuç bu işte. yazmıyorum bile beni atarsınız takımdan diye. biliyosunuz düğün vardı ve o yörede hep karbonhidrat ağırlıklı tabi ette var ama et ve karbonhidrat beraber tüketilmemeli malum bende hep tam aksini yaptım. şu kadar diyeyim 3 gün hiç sebze yemedim misafirde olunca önene ne gelirse onu yiyosun. eee benimde hepsi özlediğim ve bayıldığım lezzetler. galiba birazda dukana güvendim. ama söz veriyorum cumaya artı olmıycam inşallah.

gunaydinn canimm :),teline gecmis olsun :) tebrik ederim 3 kilo icin. İnsallah en kisa zamanda guzel haberi alirsin balim

insallah deryammm :)

Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum
gunaydın selvos... ya sorucam hep unutuyorum.. kanım ısındı ya sana oından sanırım kıscem sen kımsın nerelısın evlımısın yasın kac sonracıma, kılon kac hedef kac coluk couk var mı

oyyy canım benim ne güzel gitmiş 3 kilo. inşallah rabbim gönlüne göre versin tez zamanda bebişimizi sevelimmmmm inşallahhhh

gunaydinn canimm :),teline gecmis olsun :) tebrik ederim 3 kilo icin. İnsallah en kisa zamanda guzel haberi alirsin balim
valla hakıkaten telıme gecen gectı... sadece tel mı felaket tellalı gıbıyım ne tellalı dırek felaketın kendısıyım...
efenım hersey c.tesı aksam 9 sularında basladı... esım geldı sınemaya gıdıcektık hos bıraz gec kalmıstık neyse arabanın teybine bır kablo yarıdmıyla telefonumu bagladım telden muzık dınlıyoruz yanı alısverıs merkezıne geldık kabloyu cıkardım telefonumdan tam arabadan ınıcem bır baktım kablo arabadan dısarı fırladı teyp yerınden sokuldu asagı dogru sallanıyo
pazar gunu oglen yıyenım gelmıstı yavruma pc vereyım dedım elımden dustu ekranı gıttı tamırcıye goturduk nasıl bozulduysa arızasını bulamadılar...
bittimi tabiki hayır
telefonumu bozdum aynı gunun aksamı
bitti miiiiii hayırrrrrrrr
gece kalkıp su ıctım dolabın kapagını acık unutmusum sabah esım bır kalkmıs kı dolaptan acayıp sesler gelıyor ve eroor yazısı var dıjıtalınde...

sonuc ben bır ay eve ugramayım dıyorum

gunaydın selvos... ya sorucam hep unutuyorum.. kanım ısındı ya sana oından sanırım kıscem sen kımsın nerelısın evlımısın yasın kac sonracıma, kılon kac hedef kac coluk couk var mı
Gunaydinn balimm :) aslen hatayliyim ama 19 yil oldu kibrista yasiylruz 27 yasindayim 6 yasinda bi oglum var evliyim 95 kilo ile basladim diyete takima geldigimde 91 dim. Boyum 1.74 suan 73.4 kiloyum hedefim 62 ydi ama son kararim 58 olucam

Gunaydinn balimm :) aslen hatayliyim ama 19 yil oldu kibrista yasiylruz 27 yasindayim 6 yasinda bi oglum var evliyim 95 kilo ile basladim diyete takima geldigimde 91 dim. Boyum 1.74 suan 73.4 kiloyum hedefim 62 ydi ama son kararim 58 olucam
enneeeeee ne guzel kıbrıs... kıbrıs guzel mıı yaaa hep nıyetlenıyoruz gelemıyoruz.... vaayyy ne kadar ıyıy vermıssın

Kizzzzzz abooo ne kadar elektronik alet varsa katletmissin neyse cana gelcegine mala gelsin napcan.

enneeeeee ne guzel kıbrıs... kıbrıs guzel mıı yaaa hep nıyetlenıyoruz gelemıyoruz.... vaayyy ne kadar ıyıy vermıssın
XxL basladim yolculuguma iki gun once L beden tayt jeanimi giydim oldu
Kibris guzel ama cok sicak bu yaz omrumu yedi omrumu. Sen nerelisin yas kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…