whatsaptan demedijn hacii
Abi seni seviyorum
İnsallah bu hafta dereceye gireriz kuzumm
aksamda selcuk korkup yanimiza geldi babasi hastaydi onada bulasti iki hasta cocuk var evdeneden uyumadi ali?
ayy kiyamam sanaaa ama ben tansiyondan pek anlamam cnm
bide bildgiim kadari ile koldan olan daha iyi doktorlarda ondan kullaniyo
benim esim de ondan Aldi doktorda da aynisi var yine otomatik
insallah tansiyon sorunun yoktur bitanemm
ayy nasil gecti is yemeginnn cnmm
afiyet olsun fistigiiiiimm
menulerin superr gidiyo masallah sana
yok bebegim nerdeeee zaten iki kisi vardi takimda :)
ayy demeee bak ben dukana baslicam gel sende baslaaaa
afiyet olsun miden duzeldi mi cnm ben baktim da menune eristeyi az tuttuysan pek cislik bisey yok gibi :)
evet bende bu bilgiler var tubisim :)) hg tekrar diyelimm :))
baya ac ac dolanmissin bitanem sabah ogle
afiyet olsun cnm sen halledersinn guveniyorumm:))
afiyet olsun hamisim :)
bitanem kucuk bir duzeltme ile ameliyat olmak isteyen kisiAnge_angel degil cnm @Yasmiin17 ameliyat olmak istiyo :)
ayrica aynen sana katiliyorum dukan yap 90 gunluk yap ama ameliyat olma
hatta bende dukanci olma yolunda ilerliyorum arastirmalar icerisindeyim dogum sonrasi yada simdiden guc evresine baslicam hamileler onu yapiyomus ama tabi iyice bi ogrenim oyle :))
of uykusuzluk deme bana bende ayni durumdayim kac gundur bugun kesin oglumu tekrar kendi yatagina alistircam resmen ben ve esim kendi yatagimizda siginti gibi uyuyoruz beyefendi oyle bir rahatina duskun ki artik sinirlenerek uyaniyorum gece. birde ali yayagini cek dedim gece gece yarisi ayagim degdi ayagini cek diye uykulu uykulu bana kiziyo :)
tum gun de leyla leylaa dolaniyorumm
dua edin bana tekrar Cabuk alissin yatagina oglusum
afiyet olsun bulbulumm gayet guzel menun masallah
Ama ben seni svmek istiyorum haciheee demedimmmmdi
haci sen beni sevme bende seni sevmiiimmmm mümkünse
Sorun değil, tatlım. Ben kendimi sana tanıtayımAnge_angel çok pardon tatlım @Yasmiin17 canım aslında sana diye yazmıştım mesajı kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu
@gel_pcpc canım inşallah bir sorun olmaz tansiyon ile ilgili her gün ölçüyorum şimdiHani gören diycek görmemişin bir tansiyon aleti olmuş
ben seni sevmiiimmmm sevememmmAma ben seni svmek istiyorum haci
Sorun değil, tatlım. Ben kendimi sana tanıtayım. 1.68 boyunda , 18 yaşında 59.4 kiloyum. Geçen hafta başladım ve 200 gr verdim sizin sayenizde
Canımmmm annem hipertansiyon bense hipotansiyon yaklaşık 13 yaşımdan beri hem bilekten dijital olanlarla hem de manuel olanlarla sürekli ölçerim hatta bi ara millet eczane gibi eve gelirdive artık dijitalle ölçmeyi bıraktık defalarca deneyip test ettik kesinlikle normalden 2 puan fazla tartıyor hatta bazen 3 şöyleki ben normalde 10-8 tansiyonla dolaşırım ama o dijital hep 12-9 12-10 ölçer bu mümkün değil çünkü 11 olsa ben baş ağrısından deliririm şuan olduğu gibi. ve artık dijitali hiç kullanmıyoruz hatta ben tahmin edip tutturuyorum. yaniiiii relaxxx bebeğim sıkıntı yok alacaksan manuel al onu öğren.
İnşallah, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, canımOoo çok iyi canım, hem çok fazla kilon yok hem de eksidesin süperUmarım hedefine ulaşırsın canım. Benim adım Gamze, 28 yaşındayım. 1.67 boyundayım şu an 86.4 kiloyum. Bir sene boyunca aldım verdim derken gittim en kilolu halimle hamile kaldım Şimdi de en azından almamaya çalışıyorum bakalım.
Canım eşim manuel ölçüyor ama ben kendim beceremedim.. Manuelle, koldan ölçen elektronik tansiyon aletim aynı ölçüyor. Bilekten ölçen 2 puan düşük ölçüyor.. Senelerce kendimi tansiyonum 11-6 diye kandırmışım halbuki dr ların ölçtüğü doğruymuş hep 13-8 ölçerlerdi ben de herhalde hastanede yoruluyorum falan diye derdim.Hayret bak senin elektronik de fazla ölçüyormuş ne biçim iş bu anlamadım iki puan diyip geçmemek lazım çok önemli halbuki..
Çok teşekkürler tatlımİnşallah, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, canım
Ama o beni sevmiyomusss
ahh benim ali sagolsun uyurken tepikleyenlerden ayaklarini karnima sirtima basima koyar o derece saat yonunde doner durur ve surekli sicaklar ustunu acar :) daha sayayim miwhatsaptan demedijn hacii
Abi seni seviyorum
İnsallah bu hafta dereceye gireriz kuzumm
aksamda selcuk korkup yanimiza geldi babasi hastaydi onada bulasti iki hasta cocuk var evdeneden uyumadi ali?
:)) insallah mesaj alinmistir yasminn tarafindan :)Ange_angel çok pardon tatlım @Yasmiin17 canım aslında sana diye yazmıştım mesajı kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu
ay normal cnm napalim insan ister istemez evham yapiyo iste hatirlarsan bi sure once tansiyonum dusmustu hayatimda ilk defa olecek gibi hissettim ikide bi olcup size soyledim hic bilgim olmadigi icin tansiyonla ilgili :))@gel_pcpc canım inşallah bir sorun olmaz tansiyon ile ilgili her gün ölçüyorum şimdiHani gören diycek görmemişin bir tansiyon aleti olmuş
inş kuzum sen içini serin tutValla panik yaptım canım ama sanırım normali 13-8 kaç gündür ölçüyorum hep öyle çıkıyor.. İnşallah yükselmez daha fazla..
saol tatlımMenülerin süper gidiyor canım afiyet olsun
saol ablamAFİYET OLSUN CANIM
ooh ne güzel bide ben becerebilsem izindeyken sporu diyeti bırakmamayıTatil super gecti izinimde iyi gidio diyete spora aynen devam kuzum sen nasilsin :) agrilarin vardi nasil oldunn
Bak bak45derya45 hic soylemio bana ucuncu oldugunu
oyyy kıyamam kuzum sana resmen ablamları anlatıyorsun banaof uykusuzluk deme bana bende ayni durumdayim kac gundur bugun kesin oglumu tekrar kendi yatagina alistircam resmen ben ve esim kendi yatagimizda siginti gibi uyuyoruz beyefendi oyle bir rahatina duskun ki artik sinirlenerek uyaniyorum gece. birde ali yayagini cek dedim gece gece yarisi ayagim degdi ayagini cek diye uykulu uykulu bana kiziyo :)
tum gun de leyla leylaa dolaniyorumm
dua edin bana tekrar Cabuk alissin yatagina oglusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?