- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Canan teyzenin affedecegini sanmiyorumBen bugün fena günaha girdim valla Karatay affetsin..
Sabah 2 poğaça çay
Öğle 1 kase tavuk suyu çorba, 4 yk bulgur pilavı
Ara 1 bardak süt, bir dilim kek
Akşam 1/2 kaşarlı mantarlı pide, salata
biri facede yurtta kalicam yumurta makinasi alcam yazmisti ordan aklima geldiAaa süpersin selvoşummmhiç aklıma gelmemişti bak bu çok mantıklı
valla ben cok memnunum dukan amcadan sende gelSırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var
günaydın kızlar. karadeniz yaramış 3kg artıyla döndümdurmak yok yola devam
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki
Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecekşakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
Selam canlarım artık size adanadan sesleniyorumdün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş
selamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.
Bugunku menum
Sabah; 2 yumurta omlet+2 yesil biber+1 dukan pogaca+1 dukannekmek
Ara: dukan tiramisu
Ogle: fasulye+haslanmis tavuk
Aksam: menemen+1 dilim lor+ton baligi
3 litre su+1 mistik cayi+1 hibiskus tarcin kranfil cayi+1 yesil cay+1 beyaz cay+ 1 dukan ayran
Jilian level1+ ic bacak ve arka kol egzersizleri
tarif verim kuzumm peynirim yoktu dukana uygun ama az once dukana uygun peynir yaptim tatlilarda kullanmak icin krem peynir gibi bisey bide bununla denicem tramisuyu.Temiz hava yaramıştır neslim
Hayırlı olsun iki kuzuna da ablacım. Bende 1 ay önce okul kursu açılınca 400 liralık kitap almıştım. Şimdi de sağlam bir o kadar daha kitap alırım. Yazık anne babalara valla çocuk okutmak çok zor bu dönemde
Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Ne okuyorsun? Evet açık kahvaltı dedikleri alt tarafı öyle oluyor malesef
Oooo kuzum çok geçmiş olsun. Evet salgın bir de hava falan da çok sıcaktı bunaltmıştır
Afiyet olsun canım benim bende o tiramisudan istiyorum
gunaydın cnmGunaydinnn kizlarr :)
COK GECMIS OLSUN CNMselamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.
Bakınayım bende çarşı da iyi fikir vallaCanan teyzenin affedecegini sanmiyorum
biri facede yurtta kalicam yumurta makinasi alcam yazmisti ordan aklima geldi
valla ben cok memnunum dukan amcadan sende gel
Saol tatlım yüksek lisansa başladım biyomühendislik mezunuyum ben.Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Ne okuyorsun? Evet açık kahvaltı dedikleri alt tarafı öyle oluyor malesef
Geçmiş olsun ablacımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşumEve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım felaket bir ağrı vardı ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öylebugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula
kitabi okumannlazim. Kuzum baslamadan once. Bizide cezbeden bunlar oldu zatenKIZLAR DUKAN POHCA VS BIRSURU CIZLAR VAR BU DUKAN NASIL YAPILIYOKI:) SIRF BUNLA RICIN BASLAYASIM GELDI:)
Bende yarina cornflakes yapcam tarif buldum instagramdan acil ogunlerde sut dokup yicem
Afiyet olsun canım, sana değil de bebişe yarasın inşallahBen bugün fena günaha girdim valla Karatay affetsin..
Sabah 2 poğaça çay
Öğle 1 kase tavuk suyu çorba, 4 yk bulgur pilavı
Ara 1 bardak süt, bir dilim kek
Akşam 1/2 kaşarlı mantarlı pide, salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?