Aynen kuzum ama bu sefer son tamamdir hemen okuyorum
canımmm kendini de tanıt istersen yaşın falan filannn. bakma şuan sessiz buralar gelince herkes tanısın senii
hangi kasımmmmEvet doğru öyle damdan düşer gibi geldim sahi
Yaşım 26,kasımda 27 olcam :) istanbulda yaşıyorum evliyim ve bir oğlum var 4.5 yaşında.Çalışmaya da başladık şimdi diyete de devam hadi bakalım hayırlısı diyorum.
Hadi ben kuralları okuyayım bari
bi dukanci daha superkızlarrrr dört gözle yeni bir arkadaş bekliyorum... sizlere daha önce bahsettiğim bi arkadaşım vardı yıllar önce bi zayıflama sitesinde tanışmıştık. artık can dostuzzzz... oda şu an dukan yapıyor.. birazdan aramızda inşallahhh...
merhaba hosgeldinn :) ben aslinda taniyorum srni deryamdan birazda tariflerinden :)Merhabalar :)
Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg
çok güzel oldu kiiiiiiibi dukanci daha super
merhaba hosgeldinn :) ben aslinda taniyorum srni deryamdan birazda tariflerinden :)
hangi kasımmmm
bi dukanci daha super
merhaba hosgeldinn :) ben aslinda taniyorum srni deryamdan birazda tariflerinden :)
Niye pastamı alcan bana kuzummyaparsın bi dukan pastası artık bana
21 kasım canımm
hahahahaha çok mutluyum bugün yaaa bütün sevdiklerim buradaaaa
bi dukanci daha super
Niye pastamı alcan bana kuzummyaparsın bi dukan pastası artık bana
21 kasım canımm
bereber mezun olcazzzzzzzKızlar bu arada ilk sayfadaki takım kurallarını okudum veee evet evet evet kabul ediyorum :)
Hep birlikte karşılıklı motivasyonla kurtulcaz kilolardan inşallah.
bide 21 kasım demez miiii... yerim seni bennn... yaparım yaaa pasta ne kiii ziyafet sofrası hazırlarım sana bennn. ama yanımda yoksun kiii...
kendim yapar mum üfler yerim senin yerine artıkkk
bereber mezun olcazzzzzzz
robotta sularını sıkıp içebilirsin. ben blendırda posasıyla kaldığından posalı tercih ediyorum . ama suyunu içmek daha başka güzel oluyor yapabilirsin elbettedenicem bu hafta neslimm robotta yapsam olurmu peki
aynen deryammm
hoşgeldin toprak bende 14. takım kaptanı deryanın kankası nesliMerhabalar :)
Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg
robotta sularını sıkıp içebilirsin. ben blendırda posasıyla kaldığından posalı tercih ediyorum . ama suyunu içmek daha başka güzel oluyor yapabilirsin elbette
kendin değişik tatlar oluşturup kendi tariflerinide yapabilirsin eldeki yeşil sebze meyvelerle. meyve az olmak koşuluyla
hoşgeldin toprak bende 14. takım kaptanı deryanın kankası neslikıskandım sizi dermişimmmm
hadi azmin daim olsun
eski karatay topiğiiii dukancı olmuş banummm yetişş
evet yaaa super olduçok güzel oldu kiiiiiii
aaa nerden taniyosun beni sennnİlk sayfa
Merhaba hoşbuldummm :)
Bende seni tanıyorum aslında canım hehehe ne tesadüf
hosgeldinn tekrar hep beraber yarisip motive olup mezun olucazKızlar bu arada ilk sayfadaki takım kurallarını okudum veee evet evet evet kabul ediyorum :)
Hep birlikte karşılıklı motivasyonla kurtulcaz kilolardan inşallah.
Ayy insallahbereber mezun olcazzzzzzz
meyve zaten dukanda yok zencefilli tarcinli falan bisiler denicem yesillik alisverisi yapcam ptesirobotta sularını sıkıp içebilirsin. ben blendırda posasıyla kaldığından posalı tercih ediyorum . ama suyunu içmek daha başka güzel oluyor yapabilirsin elbette
kendin değişik tatlar oluşturup kendi tariflerinide yapabilirsin eldeki yeşil sebze meyvelerle. meyve az olmak koşuluyla
hoşgeldin toprak bende 14. takım kaptanı deryanın kankası neslikıskandım sizi dermişimmmm
hadi azmin daim olsun
kaptan bizi topluca sutlarmiseski karatay topiğiiii dukancı olmuş banummm yetişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?