- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
gecmıs olsun balımMerhaba çıtırlarokul sezonu açıldığına göre hasta olabilirim allahım dün masada sızmışım annem yerime yatırdı akşam sabahda yeni kend aldım takabileyim diye erkenden kalktım ama cık yarım saatte takamadım şimdi eve geldim de bir tanesini taktım tekiyle isare ediyorum
Ama çokkk hastayım ya. Dün boğazlarım şişmişti bugün grip oldum. Derste falan duramadım. Ihlamur iç yok c vitamini iç falan filan hiçbir işe yaramıyor. Önerilerinize açığım
geçmiş olsun kuzum benim yeğenimde dk 1 gol 1 okul açılır açılmaz hasta oldu birde diyorki bana teyze okulda arkadaşımız hastaydı hapşuydu hapşuydu hiç ağzını kapamadı mikyoplayını hep bize saçtı onun yücünden bende hasta oldumMerhaba çıtırlarokul sezonu açıldığına göre hasta olabilirim allahım dün masada sızmışım annem yerime yatırdı akşam sabahda yeni kend aldım takabileyim diye erkenden kalktım ama cık yarım saatte takamadım şimdi eve geldim de bir tanesini taktım tekiyle isare ediyorum
Ama çokkk hastayım ya. Dün boğazlarım şişmişti bugün grip oldum. Derste falan duramadım. Ihlamur iç yok c vitamini iç falan filan hiçbir işe yaramıyor. Önerilerinize açığım
gecmıs olsun balım
bugunku menu
sabah: yumurta peynır domates salatalık
ogle: kebap salata
ara: sutlu kahve
aksam: acıkmadm
3 litre su
geçmiş olsun kuzum benim yeğenimde dk 1 gol 1 okul açılır açılmaz hasta oldu birde diyorki bana teyze okulda arkadaşımız hastaydı hapşuydu hapşuydu hiç ağzını kapamadı mikyoplayını hep bize saçtı onun yücünden bende hasta oldumyani anaokulundan üniversiteye bu serüven değişmiyor okul=mikrop paylaşımı. bizim kuzucuğa bol limonlu ilik çorbası içirdi annesi tavuk suyuda olur bunun yerine bir de d vit takviye ettik. bi çay var kuzum aktarlarda cemile sultan çayı yada kış çayı diye satılır karışık bitki çayı 2 saate bir bir çay bardağı içiyorsun akşama kadar terletiyor uyutuyor ama iyileştiriyor ben ünideyken hep onla iyileştim
bitanem keyfim yok telim bozuldu tum fotolar gıttı hatıralar gıttı telde degılım kardesımın iphone vardı onu kullanıorum ama hatıralara cok uzuldum vallaTeşekkür ederim canım benim
Afiyet olsun ablacım noldu keyfin yok mu senin
Ayyy kuyamam ben tontişime ya. Ona da çok geçmiş olsun canım benim. Evet haklısın okul başlayınca hastalıklarda başlıyor. Bende d vit takviyesi yapıyorum hep ama gık demiyor. Bende bpl limonlu ıhlamur falan içtim sabahda elma mandalina falan yerim kendime gelirim büyük ihtinal yani inşallah
cumartesi :
sabah : etli çorba
öğle : çılbır
akşam : balık salata taze fasulye
günaydın canımmmmm
HOŞGELDİN NURAMveeeee been geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm sukur kavusturana :))) hemen gecmis yapip geliyorummm canlar
hosbuldum cnm nasilsin iyi misinHOŞGELDİN NURAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?