Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**EKİM
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>ekim 58, yılbaşı 55
Bulbul-e Bismil: 82,2***********>
sekerkiz67:81,3****************>
Rengarenknesli: 75,8****************>
baldandane: 87**************>
45derya45: 76,6*************>
oynakbasi34: 98,6***********>95 yilbasi 89
efser: 74,1*************>
miss_wong : 74,2**************>

selvos88: 72,1********>71 yilbasi 65
Papillon_: 86,2******>86, yılbaşı 87
Toprak: 75,9*************>
Bayılan bayılana: ?*************>
Gel_pcpc:89,2************>

senasevval: 52,5***********>

Herkes geri saymaya çalışırken benim daha yüksek bir hedef yazmam da komik oldu ama Yılbaşına 87le girsem daha da bişey istemem doğrusu

afiyet olsun canım ayyy birden kereviz istedi canım.. yarın pazara gideyim bariii

oyy bülbülüm yurt şartlarına göre yine iyi, tulumba olmayaymış daha iyi ama telafi edersin. suyunu ihmal etme kuzum..

bende deniycem kaptanım sebze sularını heleki karaciğer yağlarını parçalıycaksa seve seve, parçalansınki tüm herşey güzel çalışsın...
bize kıyamıyacağını biliyoruz ki kaptanım. ama süreç uzadıkça insan sıkılıyor ve artık etkili çözüm yolları arıyor. şahsım adına bana dukanın yaradığını biliyorum ama daha sağlıklı olsun istedim malum kabızlık ama baktım ki ben bunu hep yaşıyorum. bari hızlı olsun diye döndüm....
ayy bizde öyle biliriz bı soğuğu görsün ki tatlansın ama sanırım dayanamıyacağım. kış yemekleride başka güzel yaaa...

canım sayende karbonatın bi çok faydasını öğrendim. şu alkali damlayı bitireyim tekrar karbonata döneceğim bende...

ayyy sevinsem mi üzülsemmi bilemedim 2 haftada 400 gr.. iç açıcı değil ama olsu haftaya daha iyi olur inşallah...

Sevgili meleklerimmmm bu hafta 10. takımla yarışa girdikkkk şimdiden gazamız mübarek olsun

biri yarış mı dediiiii
sen gönlünü ferah tut kaptanım o yarış bizdeeee

10. Takimin Hatunlarin selamlarini getirdim Bu hafta bizimle yarisiyorsunuz size bol bol şans diliyorum.çünkü ihtiyaciniz olacak arkadaşlar Azimli olan kazansin

a.s. canımmm... kimin ihtiyacı var belli olmaz sizede bol şans ve azim...

afiyet olsun kuzum benim... süpersin...

ayyy selvim sen topikiminnn sofralarını bi görsen tok olan acıkır... elinin değdiği güzelleşir maşallah..

Bugunku menum
Sabah: 3 parca fume+4 dilim peynir
Ara: hibiskuus cayi
Ogle: pirasa tavuklu+yogurt
Ara: sutlu kahve
Aksam: patlican dizme+yogurt

3 litre su+yesilcay(+hibiskus

afiyet olsun canım... dizmeeeeeee

hahaha benim de o dikkatimi çekti... inşallah kuzum...
Günaydın, kızlaaaaar

günaydınnnn melekkkk

**EKİM
Listesi**

Bulbul-e Bismil: 82,2***********>
45derya45: 76,6*************> 73,5 yılbaşı 65

Günaydınnn Banumun meleklerii Herkese güzel haftasonları dilerimm
sanada balimmm :)

yilbasina kadar 1 kg super bence insallah istedigin gibi olur

Günaydın, kızlaaaaar
gunaydin canimm

kekten anladim onu ben kuzumm

hadi bakalim hedeflerimiz ayni bi bakarsin yilbasinda mezun olmusuz

**EKİM
Listesi**

Bulbul-e Bismil: 82,2***********>80,5 yılbaşı 76,5
45derya45: 76,6*************> 73,5 yılbaşı 65

Teşekkür ederim kaptanım. Artık bu sene sıkmak kazım.

Sabahları annemler uyanmaz kendim kalkar kahvaltımı hazırlarım da arkadaşlarım hep der senin yerinde olsam hayattta kahvaltı hazırlamazdım yemezdim de diye.

Merhabalar :)

Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg

Oooo hoşgeldin aramıza canım benim. Bende karataycıyım. Çok güzel vermişsin dukanla maşallah.

İyi yolculuklar iyi eğlenceler sindim

Merhabalar çıtırlar gelemiyorum kusura bakmayın. Yemek yemeye vakitim bile olmuyor sabah 7 de yemek yemiştim en son 12 saati geöti acıktım sizler de iyisinizdir umarım
merhaba balimm :) iyiyim ben kendi adima. İnsallah emeklerinin karsiligini alirsin seneye yazin bol bol dinlenirsin

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

GEzenti oynakbaşı geldiiiiiiiii

Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ( listemin dışına çıkmadan yani )
Akraba günümüz vardı malum ve sabah 10a gelmeden evden dışarı attım kendimi KV, eşimin halası ve çakma eltimle ( amca gelini eşimin taraftan ) güne gittik

Hemen oradaki ikramları sayıyorum
1 parça su böreği
1 parça ıspanaklı börek ( yufkadan gözleme gibi yağsız yapmış )
1 tuzlu poğça ( kıymalı )
1 dilim ıslak kek
2 adet irmikli bisküvi toplarından
1 ufak kase meyve salatası

Şimdi gelelim benim yediğime Bukadar ikramlık içinde ben sadece öğlende 1 parça ıspanaklı börekten yedim ( karbonhidrat günüme uygundu tabi
Ev sahibi baştan çok ısrar etti ama hemen resti çektim kesinlikle bana bu konuda ısrar etmeyin bana uygun olanı yerim ama eğer günüme uygun bir şeyin olmayacağını düşünürsemde evden gelirken ben sefer tasımı hazırlar gelirim dedim Sağ olsun eşimin halasıda çok güzel kilo verdi sakın ısrar etmeyin diye arka çıktı bana

Herkes nasıl verdin nasıl bir diyet bu diye resmen beni sorguya çektiler Eşimin yengesi hatta yaz bana hemen dedi ama herkeste biliyor asla diyete uyabilecek biri değil Yemek için yaşayanlardan maalesef ve benden kilolu göründüğü halde ısrarla 92 kg olduğunu idda ediyor
Eşimin halası hatta bir ara evin içinde tartı görünce şakasına madem Banu diyette o zaman sizleride elime alıyorum ve her 14 günde bir akraba gününde sırayla tartıyorum dedi Eşimin yengesi hariç herkes tartıldı bir sonraki günde gideceğimiz ( gerçi ben gidemeyeceğim başka yere sözümüz var diye ) yerde tekrar tartacakmış herkesi

Cidden çok güzel geçti ve şükür okadar ikrama hayır diyebildim ve kendimi şekersiz çayla şişirdim eve geldiğimde de saat 18:30du ve karbonhidrat gününün akşam menüsü tatlı olduğundan 5 TK pudding ve çok az bitter çikolata yedim Tatlı yediğim için çok mutluyum ve tabiki açımmmmmmmmmm ama bu duygu inanılmaz iyi geliyor bana ve eminim yarında çok güzel bir rakam göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…