@sekerkiz67 canimm nerelerdesiinn hersey yolunda miiiii
bu sabah tartildim
pazartesi kilom 89.8
persembe sabahi 88.6
toplam giden 1.200 oldu :))
evet giden kesin odemdir diye dusunuyorum ama olsun gayet motiveyim
bebek icin tam uymadigim ve spor yapmadigim halde kilo gtmesi gayet iyi benim icin
zaten benim amacim 90 i gormemek ustune almamakti
simdi ustune kilo vermek gayet guzel bir duygu
ya evet benimde aklim kaldikayıp kuzum yaa o cumadan beri inşallah bi sıkıntı yoktur..
sagol cnmharikasın kuzummm daha ne olsun...
süperdi dimi yaaa bayıldım bende geam açlık hissi yok bendegünaydınnn balımmm bende aynıyım son 1 gün... ayyyy o oppsie ekmekler ne öyle kız... yaşadık vallaaa ne güzel pizza olucak onlar..
yemeyelimm dişim agrıo ilaç içmiorum odem oluo diye en fedakar uye odulu istiorummafiyet olsun cnm
ohh begenemene sevindim cnmafiyet olsun
afiyet olsun bitanem
ay ne pis insanlar var yaa deryam sen o kizin inadina manken ol olur mu catlasin heryerinden
o adam da iyi kapak yapmis kizahelal olsun
iyi yptin
ben yeterince motiveyimama suan sizin olmaniz lazim malesef yarista degilim
gecmis olsun cnm insllah grip ilerlemeden durur
kizinin tahlillerine de cok sevindimmm
afiyet olsunn fistigimmm
gunaydinnnn cnmmmm
gecmis olsun cnm aman yat dinlen bugun
bende bende cok heyecanliyim bugun kimse yemek yemesin hep sivi tuketsin dermisimmm
spor yapmıcam bugun vucudm dinlensin hemde hareket ettikce dişim agrıoooherkeşe benden çayyyy,
günaydın kızlarrr hadi bakalım son gün.. bugün menülere daha dikkat edelim hele akşamı hafif geçirelim, sporada akşama çok yüklenmeyin ki ödem yapmasın... suyu da akşam saat 10 a kadar bitirin bakim...
harıkasınnnn yaa gercekten tebrık edıyorum senııbu sabah tartildim
pazartesi kilom 89.8
persembe sabahi 88.6
bebek icin tam uymadigim ve spor yapmadigim halde kilo gtmesi gayet iyi benim icin
valla bende 3 tanesini yedim ama 3. yü zorla yedim... tıka basa doluyum yani..süperdi dimi yaaa bayıldım bende geam açlık hissi yok bende
yemeyelimm dişim agrıo ilaç içmiorum odem oluo diye en fedakar uye odulu istiorumm
spor yapmıcam bugun vucudm dinlensin hemde hareket ettikce dişim agrıooo
harıkasınnnn yaa gercekten tebrık edıyorum senıı
ay istedigin odul olsun cnm zaten azminle hakettin cnm bnmsüperdi dimi yaaa bayıldım bende geam açlık hissi yok bende
yemeyelimm dişim agrıo ilaç içmiorum odem oluo diye en fedakar uye odulu istiorumm
spor yapmıcam bugun vucudm dinlensin hemde hareket ettikce dişim agrıooo
harıkasınnnn yaa gercekten tebrık edıyorum senıı
kesinlikle katiliyorum sana cnm en guzel odulu kendine verdivalla bende 3 tanesini yedim ama 3. yü zorla yedim... tıka basa doluyum yani..
ödüllerin ne güzelini verdin kuzum sen kendine bi dünya yükten kurtuldun..
süperdi dimi yaaa bayıldım bende geam açlık hissi yok bendegünaydınnn balımmm bende aynıyım son 1 gün... ayyyy o oppsie ekmekler ne öyle kız... yaşadık vallaaa ne güzel pizza olucak onlar..
yemeyelimm dişim agrıo ilaç içmiorum odem oluo diye en fedakar uye odulu istiorummafiyet olsun cnm
ohh begenemene sevindim cnmafiyet olsun
afiyet olsun bitanem
ay ne pis insanlar var yaa deryam sen o kizin inadina manken ol olur mu catlasin heryerinden
o adam da iyi kapak yapmis kizahelal olsun
iyi yptin
ben yeterince motiveyimama suan sizin olmaniz lazim malesef yarista degilim
gecmis olsun cnm insllah grip ilerlemeden durur
kizinin tahlillerine de cok sevindimmm
afiyet olsunn fistigimmm
gunaydinnnn cnmmmm
gecmis olsun cnm aman yat dinlen bugun
bende bende cok heyecanliyim bugun kimse yemek yemesin hep sivi tuketsin dermisimmm
spor yapmıcam bugun vucudm dinlensin hemde hareket ettikce dişim agrıoooherkeşe benden çayyyy,
günaydın kızlarrr hadi bakalım son gün.. bugün menülere daha dikkat edelim hele akşamı hafif geçirelim, sporada akşama çok yüklenmeyin ki ödem yapmasın... suyu da akşam saat 10 a kadar bitirin bakim...
harıkasınnnn yaa gercekten hembu sabah tartildim
pazartesi kilom 89.8
persembe sabahi 88.6
vallaya nasıldı dunku 95 kilo hahaavalla bende 3 tanesini yedim ama 3. yü zorla yedim... tıka basa doluyum yani..
ödüllerin ne güzelini verdin kuzum sen kendine bi dünya yükten kurtuldun..
verirsin sen kuzum haftada yarım kıloay istedigin odul olsun cnm zaten azminle hakettin cnm bnmkupa tutan Emoji vardi onu kaldirmislar bulamadim :)
ayrica sagol cnm insallah devam eder her hafta yarim kilo ya da razyiim :))
kesinlikle katiliyorum sana cnm en guzel odulu kendine verdi
ayrica ne yediniz kizz ben mi kacirdim nedir
gecmiş olaun canımSelam kızlar. Pazartesiden beri gelemiyorum. Ama hem yoğunum hem de çok hastayım ceco gibi. Hem grip var hrm de sesim çıkmıyor. Dünden beri ballı yemediğim şey kalmadıalıntılarım vardı ama vaktim yok şimdi kusura bakmayın kendinize çokkk ciciş bakın
vallaya nasıldı dunku 95 kilo hahaa
verirsin sen kuzum haftada yarım kılo
gecmiş olaun canım
oppsie ekmek diye bişey var kuzum ondan yaptık sadece yumurta ve peynirden... bide üstüne pizza yaptım ben 2 tanesineay istedigin odul olsun cnm zaten azminle hakettin cnm bnmkupa tutan Emoji vardi onu kaldirmislar bulamadim :)
ayrica sagol cnm insallah devam eder her hafta yarim kilo ya da razyiim :))
kesinlikle katiliyorum sana cnm en guzel odulu kendine verdi
ayrica ne yediniz kizz ben mi kacirdim nedir
herkeşe benden çayyyy,
inşallah kuzummmm herşey güzel olacak..Hadi bakalım kuzum çok heyecanlıyım hepimize tartıda bool eksili birgün olsun o zaman:)
inşallah kuzummmm herşey güzel olacak..
Slm fıstıklarımmmm şükür gelebildimmmmm teyzem ameliyat oldu bizim ev dolup taşıyor bu nasıl iş anlamadımtam yarış haftası uzak kaldımmm ama öyle muhteşemsinizki gece okuyup çok güldüm hele 10, takıma baskınınız muhteşemdi meleklerimin içinden tatlı cadılar mı çıktı acaba Hemn bir 14, sayfacık geçmiş yapıp dönüyorum
hoş geldin kaptanım... baskın basanındır dedik malum gidip sataşayı gidip sataşayım diyip durdular öyle değil böyle sataşılır dedikSlm fıstıklarımmmm şükür gelebildimmmmm teyzem ameliyat oldu bizim ev dolup taşıyor bu nasıl iş anlamadımtam yarış haftası uzak kaldımmm ama öyle muhteşemsinizki gece okuyup çok güldüm hele 10, takıma baskınınız muhteşemdi meleklerimin içinden tatlı cadılar mı çıktı acaba Hemn bir 14, sayfacık geçmiş yapıp dönüyorum
Selam kızlar. Pazartesiden beri gelemiyorum. Ama hem yoğunum hem de çok hastayım ceco gibi. Hem grip var hrm de sesim çıkmıyor. Dünden beri ballı yemediğim şey kalmadıalıntılarım vardı ama vaktim yok şimdi kusura bakmayın kendinize çokkk ciciş bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?