Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vallahi ne yapacağımızı şaşırdık Ben bi ara bu internette duyduklarım yüzünden cilt kanseri olduğumu sandım doktora gittim doktorda öyle şeylere itimat etmeyin dedi. Tedbirli olmak iyidir ama çokda kafanıza takmayın dedi. bide biz fakültede bişeyleri yeni öğrenmeye başladığımızda her yeni öğrendiğimiz hastalığı kendimizde arıyorduk hep biyerlerimizde hastalık var sanıyorduk dedi :) gerçi bu soğan kürüü tavsiye edende boş isan değil prof. yani ama bünyeden bünyeye değişiklik yapıyo demekki.

yok canım aynen devam zemuszemuszemuszemus bırakmayı da düşünmüyorum ama nedense kilom aynı yine :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

sıcaklardan şişiyor olabilir misin canım. o diyetle herkes güzel vermiş sanırım :sm_confused:

off özge sıkıldım artık yaa :sinifsinif:
1 senedir hedefime 4 kilo var :sinifsinif:
bir ara ne güzel bitecek bu iş diye kendimi şartlandırıyorum, birkaç gün sonra bozuluyor yine kaydirigubbakcemile şu akşam yemeklerini düzene koymalıyım bir an önce. bir tek onu yapsam yeterli bana. aslında benim için kolay. çünkü tek çeşit yemek yapıyorum. çorba hem sıcaklarda yenmiyor hem de eşimde bende sevmiyoruz. bir tek oğluma kadar yapıyorum. pilav makarna çok nadir. onu da oğlum sevdiği için. eşim de istemiyor. bu fırsatları değerlendirsem kafamçokkarıştı
mesela dün akşam bol yoğurtla patlıcan musakka yedim. patlıcanları fırında kızarttım. az da ekmek. ama nedense akşam çok acıkmıştım. reglime 10 gün falan var. içimdeki kurtçuk kendini göstermeye başladı. bir de revani vardı. akşamları tatlı yememeye çalışıyorum. sabah nefsimi körlemek için kahvaltı yerine yiyorum. ben aç karnına severim tatlıyı cokacimcoook oğlum yedi ve arttırdı tabii. sonra kalanı ben yedim. bir de nescafe :sinifsinif:

öyle bende şaşırdım. dr bilmiyordu bile soğan suyunu. ama hemen zayıflamak için mi dedi. demek beni kilolu buldu :umursamaz:
herkes reglini düzene sokar bununla benimkinin ayarı kaçar mafoldumben
neyse belki de başka sebebi vardır. ben yine de dikkat edicem. özgecim senin de soğan suyundan sonra erken mi olmuştu ikincisi ben mi yanlış hatırlıyorum :1closedeyes:

nilücüm gerçekten çok az yiyorsun. ara öğün yapmayı denesen bir de

ara öğün yediğimdede içim hiç rahat etmiyor...zaten meyveyi öğünden saymıyorum daha çok karnımı acıktırıyor ama yinede bağırsakları çalıştırır niyetine meyve yemeye çalışıyorum....ara öğün yersem grisini gibi şeyler kılo vermem hızlanırmı dersiniz..

canım aslında makarnayı bir buçuk iki saat sonra yedim..6 gibi nohutla ekmeği yedim..eşim geldiğinde yemek yerken 1 kaşık yoğurtla makarna aldım .almasam daha iyi olurdu belki ama benim akrnım acıkıyor ya az yediğimden herhalde..
bakliyat klonusundada haklı olabilirsin....bari ekmek yemeseydım dimi....
vallahi ne yiyeceğimi şaşırdım...
kilo vermek için şu sabit diyetleride hiç uygulayamam yani mümkün değil...acaba ondanmı oluyor..
mesela öğlen bir haşlanmış tavuk falan gibi yazan diyetleri...

Herkese merhaba! Kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Nilüfer, baklagiller konusunda ben de bildiklerimi söyliyeyim :) Ben diyetisyene giderken doktor bana haftada bir yememi söylemişti ama yanında salatadan başka bir şey olmayacak demişti. Ne ekmek ne pilav ne çorba. Bir kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor zaten biliyorsunuz. Bir de en önemli şey ölçü. Bir küçük tabak bile yedim desen olmuyor yani 4 yemek kaşığı veriyordu mesela baklagilleri. Sebzeler de 7-8 kaşık. Bir de akşam yatmadan önce ılık bir bardak (yarım yağlı) sütle mesela iki kayısı yesen hem miden kazınmaz, hem de rahat bir uyku çekersin :)

asicim banada yaramadı soğan suyu bir hafta sonunda hemen bıraktım benimde regl kafayı yemişti ama şimdi düzeldi şükür ....

nazlıcım yarın bitiyo herhalde bizim yarışma seni şimdiden tebrik ederim sen gene yarın -5verirsin
ama sana teşekkür etmem gerekki haftada 300-500 ben 2 ayda verirdim 3 kiloyu şu 1 ayda 3 kilo verdim şükürelhamdülillah sayende canikom

gunaydınnnn gunler sonraa uzunnn bir uyku cektim ohbee

gecmişe bakıp geliyem sonra yuruyus ve arkadasa ugrayacamm

bence kesinlikle sen 1. olacaksın maytabım çünkü ben yarın en fazla 1,5 kilo eksi vereceğim hiç tartılmadım ama tahminimce öyle olacak .

herkese slm hayırlı kandilller...

DUADIR İNSANI RABBİYLE KONUŞTURAN,
DUADIR İNSANI RAHMETLE BULUŞTURAN,
DUADIR İNSANI HUZURA KAVUŞTURAN,
DUALARINIZ KABUL KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

geçen haftada eksi vericem diyodun +2.5 verdin hadii yeme beniii:roflol::roflol:

valla bu sefer - vericem çünkü bu hafta okadar çok yedimki en son tartıldığımda - 1 kilodaydım. farkındaysanız bayadır menülerimide yazmıyorum. bu hafta izin verdim kendime haftaya pazartesi tam gaz başlayacağım inşallah.naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…