günaydın canlar
herkesin kandili mübarek olsun. ramazan yaklaştı. ben seviyorum bu ayları. allah gerektiği gibi yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:
ama bugün oruç tutmaya cesaret edemedim. çok uzun günler :kedi:
dün kadın doğuma kontrole gittim. reglim 10 gün gecikerek gelmişti kesildikten 2 gün sonra 2 gün süreyle yine gelmişti. göğüslerim de sızlıyordu. hamile olmaktan çok korkarak dr yolunu tuttum. neyseki öyle birşey yokmuş. spiral de yerindeymiş. soğan suyu içtiğimi söyledim. hormonlarını bozmuşsun dedi bana kaydirigubbakcemile öyle şeylere güvenme. kilo vermek istiyorsan bilinçli bir şekilde diyetisyen kontrolünde yapmalısın dedi. bir daha da böyle şeyler içme dedilmaz: yine çıbıhlı oldum yaneeee opuyorumnanaktan
bu arada benim diyet hiç iyi gitmiyor. diyet yapıyorum denilemez. onun için de yarın listeden çıkarım ben. ama kendi çapımda dikkat ederim yine. gelir sizle paylaşırım. ama listeye bir + bir - yansıyacağı için sorumsuzca bir davranış olur. en iyisi taze kannnn
yok canım aynen devam zemuszemuszemuszemus bırakmayı da düşünmüyorum ama nedense kilom aynı yine :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
canım ya öyle düşünme aslında çünkü hedefine o kadar az kilo kalmış ki 4 kilo birşey değil aslında sağlam bir diyet yapsan 1 ayda hedefini tutturursun ama süreklilik önemli işte bizde bunu zor başarıyoruz ne yazık kimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
vallahi ne yapacağımızı şaşırdık Ben bi ara bu internette duyduklarım yüzünden cilt kanseri olduğumu sandım doktora gittim doktorda öyle şeylere itimat etmeyin dedi. Tedbirli olmak iyidir ama çokda kafanıza takmayın dedi. bide biz fakültede bişeyleri yeni öğrenmeye başladığımızda her yeni öğrendiğimiz hastalığı kendimizde arıyorduk hep biyerlerimizde hastalık var sanıyorduk dedi :) gerçi bu soğan kürüü tavsiye edende boş isan değil prof. yani ama bünyeden bünyeye değişiklik yapıyo demekki.
nilücüm gerçekten çok az yiyorsun. ara öğün yapmayı denesen bir de
Canım ben evlenmeden önce diyet yaptım ozaman dikkat ettim şu baklagilleri yediğimde kilo vermem duruyodu ne zaman kuru fasulye,nohut,pilav yesem kilomu baya bisüre muhafaza ediyodum.Oyüzden yani ben yememeye çalışıyorum tabiki vucudun ihtiyacı olan şeyler ama dikkat et derim. Sonra sen ekmek makarna nohut yapmışsın benim fikrimce seni durduran bu olabilir. yani ben olsam nohutla ekmek yada sadece makarna yerdim ekmeksiz..
gunaydınnnn gunler sonraa uzunnn bir uyku cektim ohbee
gecmişe bakıp geliyem sonra yuruyus ve arkadasa ugrayacamm
nazlıcım yarın bitiyo herhalde bizim yarışma seni şimdiden tebrik ederim sen gene yarın -5verirsin
ama sana teşekkür etmem gerekki haftada 300-500 ben 2 ayda verirdim 3 kiloyu şu 1 ayda 3 kilo verdim şükürelhamdülillah sayende canikom
bence kesinlikle sen 1. olacaksın maytabım çünkü ben yarın en fazla 1,5 kilo eksi vereceğim hiç tartılmadım ama tahminimce öyle olacak .
geçen haftada eksi vericem diyodun +2.5 verdin hadii yeme beniii:roflol::roflol:
herkese slm hayırlı kandilller...
DUADIR İNSANI RABBİYLE KONUŞTURAN,
DUADIR İNSANI RAHMETLE BULUŞTURAN,
DUADIR İNSANI HUZURA KAVUŞTURAN,
DUALARINIZ KABUL KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
kızlar pısssttt nerdesiniz ya...
geçen haftada eksi vericem diyodun +2.5 verdin hadii yeme beniii:roflol::roflol:
herkese slm hayırlı kandilller...
DUADIR İNSANI RABBİYLE KONUŞTURAN,
DUADIR İNSANI RAHMETLE BULUŞTURAN,
DUADIR İNSANI HUZURA KAVUŞTURAN,
DUALARINIZ KABUL KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
amin canım seninde
burdaaaa :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?