yumuk bu oruç diyeti nasıl yapıyorsun???
meyveleri almaya başladım yazmışsın....
diyeti anlatabilirmisin ....
düğünde herkezi şaşırtacağına eminim..herkez seni konuşacak)))kilolu olanlarda fesatlanır ayyy nasıl vermiş diye....
sadece meyve suyu içiyorum canım bl bol da su ve gerçekten bugün 3. gün kesin 1 yada 2 kilo gitti ama yarın sabah tartılcam,yalnız giden geçen haftaki kilomdan yani 75,hafta sonu dediğim gibi +1.5 yapmıştım garanti,yani toplamda 3-3.5 kilo gibi bişey oluyo,yarın görcez bakalım,inşallah dediğin gibi olur canım epeydir kimseyle görüşmedim çalışmaya başlayıncada evde durmadığımdan beni gören olmadı pek haftaya cumartesi pazar görcez bakalım gerçekten şaşırcaklarmı:1shok:delikafadulden
iyi akşamlar kızlar menüm şöyle;
meyve suyu
meyve suyu
meyve suyukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ve de bol bol su,alıştım yalnız ne çay ne kahve ne meyve hiç bişey yemiyorum ısrarlara karşı yılmıyorum ben bu işi başarıcam inşallah:lepi:
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ölcen kızlmaz:
kaydirigubbakcemile3 şimdilik iyi eğer bikaç gün benden haber alamazsanız gümlemişim demektir:roflol::roflol:
Allah korusun delüüüü :mymeka: :mymeka:
yemek ye yemekkkk cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 şimdilik iyi eğer bikaç gün benden haber alamazsanız gümlemişim demektir:roflol::roflol:
kız yumuk çok sağlıksız anacım bee arada salata meyve falan yesen hiç olmazsa
sealm garulaa nasulsunuz
kandiliniz mübarek olsunn
slm şeker iyiyiz sen nasılsın?
sağol seninde kandilin mübarek olsuna.s.
mantomu da giyer, imzamı da atarım diyosun yani mehtap hanım :roflol:
dun sabah yada öglen kaltıgımda zil çaldı komsu geldi ordan arkadasa gittim ugrayamadım birdaha diger evımde karantına hayatı vardı burda pek bi komsuculuk bol evlerin önu veranda tanıştık herkesle baya hareketli bi yaşama gectimeskisi gibi deil birde dediginiz gibi kociş geldi rahat kaçtı köye inşaat meselesi var birde takımdan cıkayım diyorum istemiyorumda istersenız cıkayım kızlar farkındayım olmuyo böyle zatende cokk kilo aldım off offf 81 oldumm
60.5/60.0/0.5/0.83%
kızlar sabah sabah girdim ama şimdi arkadaşım gelicek biraz zor durumda sanırım belki akşama kadar gitmezbildiririmi yapiim dedim nazlıcım kutlarım canım seni bi yarış daha yapalımki böyle güzel veriliyo
59.xi göremedim inşallah haftaya
günaydın kütocuğum .takımdan çıkma canım biliyorsun sen isteyince kilo veriyorsun. ve burdan ayrılırsan belki daha çok kilo alacaksın. kütom yeniden motive olabilir en büyük küto başka büyük yok. hadi silkelen ve kendine gel. evinede yerleştin artık rahat rahat diyet hayatına dönebilirsin sen bunu yaparsın biliyorsun.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?