Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sadece meyve suyu içiyorum canım bl bol da su ve gerçekten bugün 3. gün kesin 1 yada 2 kilo gitti ama yarın sabah tartılcam,yalnız giden geçen haftaki kilomdan yani 75,hafta sonu dediğim gibi +1.5 yapmıştım garanti,yani toplamda 3-3.5 kilo gibi bişey oluyo,yarın görcez bakalım,inşallah dediğin gibi olur canım epeydir kimseyle görüşmedim çalışmaya başlayıncada evde durmadığımdan beni gören olmadı pek haftaya cumartesi pazar görcez bakalım gerçekten şaşırcaklarmı:1shok:delikafadulden

iyi akşamlar kızlar menüm şöyle;
meyve suyu
meyve suyu
meyve suyukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ve de bol bol su,alıştım yalnız ne çay ne kahve ne meyve hiç bişey yemiyorum ısrarlara karşı yılmıyorum ben bu işi başarıcam inşallah:lepi:

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ölcen kız lmaz:

Yani inanamıyorum! :1shok: Dün tartıldığımda 72 çıktım yarım kilo diye üzüldüm. Bugün yine 72.5 çıktım! mafoldumben Şimdi benim kilo vermem durdu mu yani? Daha dördüncü haftada? Ne yapıcam ben? Bu hafta her gün kahvaltımı 12'de yapmamın bir etkisi olabilir mi acaba? Ama yazları gece erken yatamıyorum dolayısıyla sabah da geç kalkıyorum.. Moralim bozuldu sabah sabah. Saat de bayağı bi erkenmiş bu arada mirmirmirmir

60.5/60.0/0.5/0.83%

kızlar sabah sabah girdim ama şimdi arkadaşım gelicek biraz zor durumda sanırım belki akşama kadar gitmezbildiririmi yapiim dedim nazlıcım kutlarım canım seni bi yarış daha yapalımki böyle güzel veriliyo
59.xi göremedim inşallah haftaya

dun sabah yada öglen kaltıgımda zil çaldı komsu geldi ordan arkadasa gittim ugrayamadım birdaha diger evımde karantına hayatı vardı burda pek bi komsuculuk bol evlerin önu veranda tanıştık herkesle baya hareketli bi yaşama gectimeskisi gibi deil birde dediginiz gibi kociş geldi rahat kaçtı köye inşaat meselesi var birde takımdan cıkayım diyorum istemiyorumda istersenız cıkayım kızlar farkındayım olmuyo böyle zatende cokk kilo aldım off offf 81 oldumm

günaydın kütocuğum .takımdan çıkma canım biliyorsun sen isteyince kilo veriyorsun. ve burdan ayrılırsan belki daha çok kilo alacaksın. kütom yeniden motive olabilir en büyük küto başka büyük yok. hadi silkelen ve kendine gel. evinede yerleştin artık rahat rahat diyet hayatına dönebilirsin sen bunu yaparsın biliyorsun.opuyorumnanaktan

günaydın maytapçığım asıl ben seni tebrik ederim canım. asi gelsin onunda kilosunu öğrenelim. ama 1. sensin malesef ben bu hafta -2 kilo veriyorum canım. bu hafta cozurtmamın cezasını çekiyorum. ama pazartesi tam gaz geliyorum kızlar. yeni yarışta yapabiliriz canım ben varım.

naslımm sende bilirsin bi kopunca dönmek o kadar zorki su saglık orucuna hevesleniyorumda sigara işi bozuyo gerisini yaparım birde bıkarınca ne olur 2 gun holiod yapmıştım oda aynı sayılır geberiyodum 2. gece gene aynı olurmu ama o zaman hazır meyve suyu içmiştim adı sanı belli olmayan bişydi belki diyorum vitamını falan yoktu katkılıydı oından olmuştur aslında 3 gun denesem sigarayıda 2 3 tane içsem cay kahve aramam zaten ne dersin denesemmi başlamak için motivasyon olur hanı 2 kilo falan gitse 3 gunde biliyorum su giderde olsun

ben yuruyuse cıkıyorum bi salatalık yiyim önce sonra pazara ugrayım sebze meyve alayım oki dersenız yarın başlayım artık olmadı su dr fruhmanın diyeti vardı onu yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…