kaç grup var ki?
ewt cnm diyetisyene gittim baktım olacak değil bende gittim testlarimi yaptı aslında ideal kilondasın dedi ama vücuttta yağ birikimi varmış biraz onları atmak için düzenli beslenme dedi bol bol yürüyüş bende fırsat kociş evdeyken aldım onuda çıktık yürüyüşlere salı gecesi burssaya geldik dün gece döndüm ama orda biraz ayarı kaçırdım çünkü babannemin yemeklerini geri çeviremedim cokacimcoook
elifcim isminin altındaki son 9 ne anlama geliyo.. bebiş için geri sayımmı ? test mi yapacaksın yani :kedi:
yok şekercim yıllık izne son 9 kaydirigubbakcemile3
:teytey:yapalım bence aben..yapmak daha güzel oluyor tabiki...
ben sporu bu hafta hiç yapmadımmafoldumben
:kedi::kedi:Şenizopuyorumnanaktanaebennn süpersn sen ya motivasyon kuşum benim
heee kız ozaman seninle aynı zamanda tatile çıkıyoruz.. ben haftaya cuma yola çıkıyorum c.tesi antalyadayım :) sen gidicenmi biyerlere.. sakın sideye gidiyorum deme he :roflol: pişti olur k.k yı konuşuruz :roflol:
nurom ayrılmak istemişin eminmisin bu konuda yumukumun dedilklerine katılıyorum önce dönüp kendimize bakmalıyız .....ve önce azmi kendimizde aramalıyız ...:sm_cool::teytey:
evet eminim canım :) dönüp kendime bakıyorum.. ????? eeee???? ne olacak kendime baktım ???yemiyorum içmiyorum bütün gün burdayım??? eee??? daha ne yapabilirim??? spor yapabilirim yapıyorum zaten? sauna şort aldım kullanmaya başlıcam yakında belimden dolayı kullanamadım. ee hadi paylaşımda bulunalım.. oda ne.. kimse yokk..
hani motivasyon..yokk.. sonrada izine ayrılanlar geri dönmek üzere ayrılanlar çıkıcam diyenler.. tamamen heves kırıyor.. tamam şuan aynısını belki ben yapıyorum ama ne bileyim işte.. ben bütüngün oturup birilerinin bişey yazmasını bekliyorum..yazdığımdada kimse olmuyo burda sanki duvara konuşuyorum. döndüğümde bakıyorum kimse yazmamış oluyor.. belkide bu koçluk meselesinden olabilir. Biz yumukumla koçuz yumukuma ne yorum yapabilirimki elinde bir liste var onu uyguluyor.Diğerleri genelde koçuyla paylaşımda bulunuyolar..arkadaşlar ben arada gelirim kahvenizi içmeye.. listeden çıkarabilirsiniz beni.
Evet nurom o soruları inan ben senden çok sordum zamanında kendime ama emin olki gene kendim cevapladım ......Şenizevet eminim canım :) dönüp kendime bakıyorum.. ????? eeee???? ne olacak kendime baktım ???yemiyorum içmiyorum bütün gün burdayım??? eee??? daha ne yapabilirim??? spor yapabilirim yapıyorum zaten? sauna şort aldım kullanmaya başlıcam yakında belimden dolayı kullanamadım. ee hadi paylaşımda bulunalım.. oda ne.. kimse yokk..
hani motivasyon..yokk.. sonrada izine ayrılanlar geri dönmek üzere ayrılanlar çıkıcam diyenler.. tamamen heves kırıyor.. tamam şuan aynısını belki ben yapıyorum ama ne bileyim işte.. ben bütüngün oturup birilerinin bişey yazmasını bekliyorum..yazdığımdada kimse olmuyo burda sanki duvara konuşuyorum. döndüğümde bakıyorum kimse yazmamış oluyor.. belkide bu koçluk meselesinden olabilir. Biz yumukumla koçuz yumukuma ne yorum yapabilirimki elinde bir liste var onu uyguluyor.Diğerleri genelde koçuyla paylaşımda bulunuyolar..arkadaşlar ben arada gelirim kahvenizi içmeye.. listeden çıkarabilirsiniz beni.
evet canım düşük şeker tehlikeli.... banada öyle ...aebencim hoşgeldin canım özledik seni Allah kavuştursun bende 13 temmuzda kavuşcam inşallah:Saruboceq: orucu bıraktım evet denedim en azından diyorum sınırlarımı gördüm anemi yüksek olduğu içinbende, açlık kanşekerimide düşürünce hepsi birleşip halsizlik yaptı ama keşke bi deneseydim dememiş oldum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?