Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ooofffff 7 kullanıcı!!! aboooww.. gülce ismi bana çok tanıdık geldi neben acaba? tanışıyomuyuz gülce?? CADIARZU

aaa demek bursadaydın...babanneciğinmi burada.....
olsun canım arada vücudu mideyi şoklamak gerekiyormuş sende tam usulüne uygun yapmışsın...:lepi:
demek yürüyüşle falan şekle girecek vücudun..güzel tatlım ya...
benim vücut ne şekil tutturur bilmem artık))baya kayık çünküü:roflol:

kıslar hafta sonu nadasa çekilin pazartesi hepinizi bekliyorum tam gazla .....

kurallarımızıda gözden geçirelim . bakıyorumda ben yakum hepsi unutulmuş .......

nazlımda sizin takıma soguklugunuz nedeniyle oda sogumuş gördügüm kadarıyla pek yazmamış . ee haklıda ......

şu 3. gün girmeme kuralını hatırlatıyorum tekrar ..... ve çiddi ciddi uyguluyalım ...

ve zamanında bildirim yapmayanları uyaralım ....

ve günlük menülerinizi istiyorum hep es geçmişiniz onca sayfa okudum 3.5 listeden başka göremedim .listelerinizide acıkve secik biçimde yazın .....lütfen ....
vede hiç spor yapanı okumadım bu gün bediş ve geçen günlerde kılementin dişinda ......

ve bunları siz istiyorsanız yapalım benim zorlamamla olmuyor çünkü eger istemesseniz eyvallah ben onada uyarım .. benim için sorunyok ..okey.

yapalım bence aben..yapmak daha güzel oluyor tabiki...
ben sporu bu hafta hiç yapmadımmafoldumben

hehe bi bomba daha spor salonunada yazıldım ama gitmiycem bugün yol yorgunluğu var üzeri,mde ptesi başlarım artık

yok şekercim yıllık izne son 9 kaydirigubbakcemile3

heee kız ozaman seninle aynı zamanda tatile çıkıyoruz.. ben haftaya cuma yola çıkıyorum c.tesi antalyadayım :) sen gidicenmi biyerlere.. sakın sideye gidiyorum deme he :roflol: pişti olur k.k yı konuşuruz :roflol:

yok ya taktım kafaya vücudumu şekle sokmaya portakallarımda oluşmaya başlamıştı ama iyi oldu yürüyüşler azaldı biraz

yok güzelim aynı yerde olma ihtimalimiz yok :roflol:
çünkü ben baküde olcam kaydirigubbakcemile3

nurom ayrılmak istemişin eminmisin bu konuda yumukumun dedilklerine katılıyorum önce dönüp kendimize bakmalıyız .....ve önce azmi kendimizde aramalıyız ...:sm_cool::teytey:

evet eminim canım :) dönüp kendime bakıyorum.. ????? eeee???? ne olacak kendime baktım ???yemiyorum içmiyorum bütün gün burdayım??? eee??? daha ne yapabilirim??? spor yapabilirim yapıyorum zaten? sauna şort aldım kullanmaya başlıcam yakında belimden dolayı kullanamadım. ee hadi paylaşımda bulunalım.. oda ne.. kimse yokk..
hani motivasyon..yokk.. sonrada izine ayrılanlar geri dönmek üzere ayrılanlar çıkıcam diyenler.. tamamen heves kırıyor.. tamam şuan aynısını belki ben yapıyorum ama ne bileyim işte.. ben bütüngün oturup birilerinin bişey yazmasını bekliyorum..yazdığımdada kimse olmuyo burda sanki duvara konuşuyorum. döndüğümde bakıyorum kimse yazmamış oluyor.. belkide bu koçluk meselesinden olabilir. Biz yumukumla koçuz yumukuma ne yorum yapabilirimki elinde bir liste var onu uyguluyor.Diğerleri genelde koçuyla paylaşımda bulunuyolar..arkadaşlar ben arada gelirim kahvenizi içmeye.. listeden çıkarabilirsiniz beni.

iyi akşamlar hatunlar...

nasılsınız bakim 12. olmuşuz yupiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:
ben bugün orucu bıraktıktan sonra sabah acaip bi kahvaltı ettimkaydirigubbakcemile3 normal bi kahvaltıydı tost yedim kaşarlı sosisli şekersiz çay salatalık

öğlen işyerinde bişey yiyemedim bol bol su sadece akşam çıkışta halley almış bizimkiler gülüşüyorlar bitane banada verdiler dedim niye gülüyosunuz patronun kardeşi halleyi tek seferde yiyomuş:1shok: yok artık dedim adam löp diye götürdü bitane daha rekoru 2 miş bu arada kaydirigubbakcemile3
eve geldim şimdide nesfitimi kaşıklıyorum akşam yemeğimde bu yağsız sütle tabikiyerimseniben

aebencim hoşgeldin canım özledik seni Allah kavuştursun bende 13 temmuzda kavuşcam inşallah:Saruboceq: orucu bıraktım evet denedim en azından diyorum sınırlarımı gördüm anemi yüksek olduğu içinbende, açlık kanşekerimide düşürünce hepsi birleşip halsizlik yaptı ama keşke bi deneseydim dememiş oldum:lepi:

nurocum eğer sorun koçluksa sadece ben senle daha fazla ilgilenirim merak etme sen:mymeka:hiç biyere gitmek yok yaz dönemindeyiz herkes tatille uğraşıyor kiminin misafiri geliyo,kışın daha kalabalık ve daha canlı bi sohbet var burda sende gideceksin hafta sonu mesela bi kişi daha azalacak elifte gidiyo e herkesin planı var diye dağılalımmı gün günü tutmaz bigün sohbet muhabbet şamata gırla olur bigün dünya telaşı herkesin bi işle meşguldür denk gelir bence sabırlı ol biraz bak bu hafta 1 kilo verdin haftaya belki bi 1 daha gidecek biraz daha düşün canıma.s.

Evet nurom o soruları inan ben senden çok sordum zamanında kendime ama emin olki gene kendim cevapladım ......Şeniz

karar senin canım zorla takımda tutamam seni ama dedigim gibi liste sadece göstermelik a.s koçluk sedece sembolikti ama anlıyorum ki yanlış anlaşılmalara sebeb oluyor . kaldıralım o zaman . her şey bizler için dimi ..yerimseniben

o zaman listemiz eksiliyor kaç kişi kalıyoruz listeyi tamamlamamız lazım ...

bide nazlım yaptımı analiz raporlarını daha dogrusu gerekenler yazdımı hedeflerini açıklamalarını gitmeden belirtmiştim nazlımda yazmış .... kıslar bakın böyle şeyleri bir kişiye yıkmayım herkes üzerimne düşeni yapsın lüffen .... sadec refimin açıklamasını gördüm ....:umursamaz: hedef belirtecekler lütfen gerekenhedeflerini yassın ......mirmirmirmir

evet canım düşük şeker tehlikeli.... banada öyle ...
neden diger diyetine devam etmiyorsun gayet güzel gidiyordun ...yumukum ...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…