evet canım düşük şeker tehlikeli.... banada öyle ...
neden diger diyetine devam etmiyorsun gayet güzel gidiyordun ...yumukum ...kaydirigubbakcemile5
aa bak sana şunu söyleyim be o diyeti kendime uyguladım mesela ara ögün koydum meyveyle aynını yapmadım ama güzel sonuç aldım ..... demek istedigim listeye uygulamadanda yapablirsın . bunyon çorbası harika bişi süper ötesi hem leziz hem kl. çok düşük ..... ben bazan öylenleride içtim ..bu ara düğün yaklaştı çok yoğunum özel olarak yemek yapmaya zaman ayıramıyorum aebenim düğünden sonrada antalya telaşı başlıyacakbenim düzenli bi diyet uygulamam ancak bunlardan sonra olur oda 26-27 temmuz gibi falan..şimdilik bu şekilde deavm etmeyi düşünüyorum nesfit en idealikaydirigubbakcemile3 şu 14 gün olayını deniyim birde:roflol: denemleri severim bilirsin:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bugün kontrol için neden bizm takıma kopyalamadınız
bizi takımdan saymıyormusunz
maytap saga kırmızı çokkk yakışıyorr
heytttt kızlar nerelerdesiniz siz yaaaaa
hadi takıma koşun bakimmlmaz: lmaz: lmaz::mymeka::mymeka:
estafirullah azram o demek ....... sadece ben yoktum nazlımında pcde sorun varmış ancak halletmişler bedişimde anlamıyor ... ondan . aaa biz sizi çok seviyoruz ....gardaş takımım ...:1hug:arkadaşlar bugün kontrol için neden bizm takıma kopyalamadınız
bizi takımdan saymıyormusunz
aebenım heyt bee fırtına gibi döndun özlemişim valla ohh rahatladım hadi bakalım
arkadaslar zaman zaman ayatımızda yogun dönemler oluyo birbirimizi hoş karşılamalıyız yeri gelir 15 saat pc basında gecicirim yeri geliyo haftalarca acamıyorum bu herkes için böyle diyet zaten insanı mutsuz ve gergin yapan bişiy hayatın kendside oyle o yuzden gerilmeden sakın sakın herkes elinden geleni yapsın bence hepinizi seviyorum
yukada yazdım .buyrunnnnnnnnnakşam yemegımıde yazıp kactım
1 adet havuç en babasından şimdide 1 salatalık
aebenım sabah okursun sen ne dersen onuyapacam yumukumun bıraktıgına sevımışsın bendemı hiç başlamasam yanı yapmakta istiyorum aslında cok yemeye alışmışken metobolizmayı bozmadan yavas yavasmı halletsek kararsızım
takılmassın maytabım ....:dance:ay mersü kütocanzemuszemus
yaa ben 1.mi oldum şaka mı buu çokumutsuzdum nasıl oldu nazlıcım sonuçları yazmamışsın 63.1 dim ben 3kilo 100 gr vermişim
neyse 60a geldik ben burda takılmaktan çok kookuyom yaa geçen çok takılmıştım sonra vivayla yarışta kırmıştım zinciri sonrada malum şişme
evet özkem ...çok haklısın .kızlar günaydın;
moralim inanılmaz bozukmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
arkamızda kocaman bir ağaç vardı bir baktım kesiyorlar içim sızladı ya o kadar üzüldüm ki anlatamam :gitme: hemen belediyeyi aradım
arkamızda sağlıklı bir ağacı kesiyorlar bu vahşeti neye istinaden yaptığınızı öğrenebilirmiyim dedim kötükedihüsokötükedihüso
5 dak. sonra geri dönüş yaptılar karşı binadakiler rahatsız oluyorlarmış
buduyorlarmış dedim ki bu budamak değil yarısından çoğunu kestiler yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Allahım kimbilir kaç yılda o hale gelmişti bu cahillik vicdansızlık nedir anlamıyorum buradan çıkıp adama bağırmamak için zzor tuttum kendimi ya :gitme::gitme:
yani işin özü EĞİTİM ŞARTTTTT kimbilir hangi cahil kuşbeyinlinin aklına uyup kıydılar güzelim ağaca :1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?