Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay canım neden utanıyorsun neolacak ya..salla milleti kız neolcak..valla benim eltimde kapalı haşemayla kaydıraklardan bila kayıyor ..iyide yapıyor bence...,
sen kapalımıydın canım ben seni açık sanıyorum..
buarada bende açığım ama bende bikini altıyla denize veya havuza giremiyorum deniz şortları varya erkeklerin giydiği sörf şortu gibi dize kadar ...bende onlarla giriyorum valla çok rahat ediyorum....
kimseyede aldırmıyorum ..şimdiye kadar hiç şortla giren görmedim ben yani haşemayla var enazından..benimki daha tuhaf oliii....sırnaşık şey..
amann salla milleti...ben balayında yunanistandaydım orda bile havuza şortla girdim okadar ecnebinin arasında))))

ama öle şortum falan güzel hee..kaç kişi sordu nerden aldın falan diye....dandik giyiniyorum diye anlaşılmasın yaniizemuszemus

iyi akşamlar tempolu koşuşturma sonucu işlem tamam misafirleri bekliyorum çok yoruldum 2 cesit börek 1 pogaca ve yas pasta yaptım hiç yemedim sabah 3 kayısı sıcak su öglen 1 haşlama pattis domates 1 ayran bu kadar az önce arkadaslar ugradı diyette oldugumu unutup 1 bardak gazoz içtim gecede kazasız gecerse süper haa gecede ablamlar geliyo kalmaya sakin hayatımı cok özledim mis gibiymiş yalnızlık beee

aeben kremi kaç lira onun ??

kütom hoş geldin canım
ben 29 aldım .. ama eczaneden bondurolü var eczacı kızındedigine göre bondurolune dikkat etmek gerekiyormuş nemlendiriciyi basıp karınce yagı yumurtası diye satıyolarmış ....:kedi:
nülüm evet hem geç çıktı hemde az ve cansız . vede yagına göre kremi daha kullanışlı .ve güzel kokuyor ....kaydirigubbakcemile2
aeben bende sana onu dicektim ben kullanıyorum 1. şişe bitti 2 ye geçtim ama gerçekten etkili ya azaldı bayağ diyorum ki acaba hamileyken kullanılsa zararı olurmu kremi alırım
sanmıyorum özkem zararlı oldugunu eczacı hatun hatta bana kızlarınız içinmi alıyorsunuz diye sormuş bende şaşırmıştım .... millet küçük yaştaki kızlara sürüyormuşki ilerde çıkmasın ..:1shok:

benimki kayu yeşil ve büyükbir kutu daydı ..

buydu yalız bunda bondurol yok .

hım çokmu kalacaklar kıs ....:kedi:

yeme o yaptıklarından ...vereliniortak

ben bu günlük raporumu yazayım sizlerinkinide bekliyorum haaa.....

kavaltı .

1. dl. ekmek . k.k. kaşar ..

öylen .
çorba -- salata ...yogurt ..

ara .
7 kiraz . y.dl. ekmek .

akşam ..
1 kase çorba--- 1 t. yeşil fasulye .. 2 kş. yogurt..

yatmadanda biraz meyve yiye bilirim ..

hım çokmu kalacaklar kıs ....:kedi:

yeme o yaptıklarından ...vereliniortak

bilmiyorum belli deil

niyetım yememek misafirlerle yememde ablamla ne olur bilmiyorum ablam boy152 yaklaşık 110 kilo belki daha fazla onla acaip oburlasırız genelde yada bakıp gelecegimi görup yemeyim en iyiside bizde bunla idare ederik artık bu arada ayran içiyorum çok cok tutuyo yada yorgunluktan ve su içmekten acıkmadım

Son düzenleme:

daha önce anlattımmı hatırlamıyorum bu karınca yumurtası işini ablam çapaya gidiyordu bi aralar orda kadınlar toprakta yumurtaları bulunca yanındaki kızlarına surmuşler 2 3 yasındaki eskiden beri uygulanan bişiymiş ömrunde hiç tuy cıkmazmış ole demişler eskiler biliyo kocakarı ilaçı dememek lazımmış

aynen katılıyorum ...ben ta küçükken derlerdi ayni şeyi ..
o yumurtalar daha orjinal ve katkısız .kafamçokkarıştı

iyi geceler hatınlar ben geldimmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bugün yorgunluktan geberdim kemeraltının altını üstüne getirdik eltimle:lepi:kaydirigubbakcemile3 ve ve ve çok içime sinen kıyafetler aldım:lepi: ayrıca burası daha müthişşşzemuszemus

düğün için aldığım elbse 42 beden:lepi: kına için aldığım tunik 40 beden altına aldığım pantolon 42:lepi::lepi: bikaç resim çekindim hemen gelir gelmezkaydirigubbakcemile3ekliyorum bakalım beğencekmisinizkaydirigubbakcemile5

selamlar canlarımm
moralim çok bozukkkk nerden başlsam anlatamaya bilemiyorum
bu sabah tartıda tam 63 ü gördüm yeniden. diyetle 58 lere inen ben yeniden 63 gördüm! benden başka suçlu hiç kimse yok kendi cezamı kendim vercegim...takıma faydam olmuyor artık hergün gelip yine yazacagım ama benim yüzümden takımın başarısı düşüyor,bir süre takımdan ayrılmaya karar verdim.umarım bana kızmazsınız,yeniden motive olabilmek için çok debelendim durdum ama olmamıştı,hiçbirşey bugün tartıda gördügüm 63 kadar etkili olamamıştı.bu sadece benim suçum ve yine sadece ben düzeltebilirim.

yumukum tebrikler canım kat ettigin yol çok canım rafk bariz belli ..... sen bu gidişle menken gibi olcaksın burdan mezun oldugunda .....kaydirigubbakcemile5
bende sana akşam msn acık görünce tam klava:sallıycaktım buraya yazmadıgındada diyetten uzak oldugunu biliyorum .....

ceylinim takımdan tamamen ayrılmana gönlüm razı olmaz . ama diyorsanki biraz dinleneyim öyle geleyim eyvallah ..... geri dönmek üzere ayrıldı yazarız ama son karar senin tabiki ......buyrunnnnnnnnn

günaydın canım hayırlı pazarlar
nasılsın?a.s.
iyiyim canım ama diyeti sorma ... bugün piknige gidebiliriz o yüzden sabahta pazar kavlatısı yaptım .. :kedi: yarın bomba gibi diyete başlıyorum ..gamyoncuiremsu

tatile gün sayyorsun ha ... ama oda güzel bizim organizisyonlar hep son günlerde belli olur ...laelaelaelaelae eşimin canı soggolsun ...:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…