ŞenizŞenizGoogle'a havuz mayosu yaz aebencim. mayox çıkar...
kılementin canım rep için kime vermek istiyorsan . mesajının üstünde terazi işereti var . orata bas onay veriyorumma bas okadar .......opuyorumnanaktan oraya cevap yazamassın ama sen ona rep verirken yazabilirsin ...Bu arada ben rep vermeyi bilmiyorum. Bana verenlere çok teşekkürler: Ordaki mesajlara da cevap verilmiyor deil mi? Ben nasıl vericem :)Cahilliğime verin. Resim eklemeye çalışıcam şimdi.
Evet ben de kapalıyım. İslami oteller dedikleri oteller bizi resmen sömürüyor. Çok sinirliyim çok.
orası çok pahali özkemmm ......:1ninca:canım didimde caprice otel var orada kadın ve erkekler için özel havuz ve plajlar var bildiğim kadarıyla ve memnun herkes orayı bir araştır istersen caprice palas
özge cadısı sen sigara içiyo muydunlmaz: lmaz:
herkeslere günaydın buarada öpüyorum sizi
bugün bende alışverişe gitçem kocişle
inşallah kendime uygun bir pantolon bulabilirim mafoldumben
benim kociş de tombik giyecek t-shirt'ü kalmadı ona da bişeyler alalım
orası çok pahali özkemmm ......:1ninca:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:Şenizkaydirigubbakcemile3hadi ya bilmiyordum çünkü bize didim 20 dak. falan uzaklıkta kuşadası da 10 dak. hiççç öyle sorunum yok :roflol::roflol::roflol:
hadi ya bilmiyordum çünkü bize didim 20 dak. falan uzaklıkta kuşadası da 10 dak. hiççç öyle sorunum yok :roflol::roflol::roflol:
özke şu karınca yagına kullanıyomusun hala eger kullanıyosan yagı degilde kremine terfi et dahada etkili ....... guttoya ama aczaneden bondurollu olanını al ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?