Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Google'a havuz mayosu yaz aebencim. mayox çıkar...
ŞenizŞeniz
Bu arada ben rep vermeyi bilmiyorum. Bana verenlere çok teşekkürler: Ordaki mesajlara da cevap verilmiyor deil mi? Ben nasıl vericem :)Cahilliğime verin. Resim eklemeye çalışıcam şimdi.
kılementin canım rep için kime vermek istiyorsan . mesajının üstünde terazi işereti var . orata bas onay veriyorumma bas okadar .......opuyorumnanaktan oraya cevap yazamassın ama sen ona rep verirken yazabilirsin ...

Ilaybasak kullanıcısından alıntı

Azracım ben şimdi çıkıyorum,
Öğleden beri 6. takımın sonuçlarını kontrol edecem diye bekliyorum ama arkadaşlar kendileri yapıp paylaşım alanına kopyalamışlar.
Bizim takıma bu konuda herhangi bir şey sormadılar,
Ben gidip onlara yazdım kontrolü ben yapacam diye,
ama yine de bişey söylemeden yaptıkları için üzerime alınmak istemedim.
Listelerinde de bi yanlışlık var sanırım,
Toplam kiloları yazarken, toplam verilen kiloyu yazmamışlar.
Ama bunu onlara belirtmek istemedim
Çünkü onların gelip sorması gerekiyordu.
Sanırım onların da kaptanı yok bu hafta,
Ya da bildirimi başkaları yaptı tam anlamadım
neyse ben herkese güzel ve kolay kilo vermeler dileyip kaçıyorum
By by
:a015:

eh kıslar ben başınızımı bekleyim hep .... bakın biz bir takımız .... biriniz yapmıyorsa bi digeri ilgilensin .. bu konuda kaç kere yazdım ..... aşkolun yani ...

hee :kedi::kedi: içiyom

ne olmuş ki :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Evet ozge caprice'i biliyorum geçen yıl gitmiştik ama aebenin dediği gibi çok pahalı. Yani 5 gün için 2 milyar dediler bu yıl sorduk. ızine 15 gün kaldı biz nereye gideceğimizi bilmiyoruz :)

hatta hiç çıkmamış .sırnaşık şey
aaa çok küçük çıktı .....
bunlar fena degilmiş niye sade renkleri yok bunlarım ya çiçek bahçesi gibi .

Son düzenleme:
özke şu karınca yagına kullanıyomusun hala eger kullanıyosan yagı degilde kremine terfi et dahada etkili ....... guttoya ama aczaneden bondurollu olanını al ..

aeben bende sana onu dicektim ben kullanıyorum 1. şişe bitti 2 ye geçtim ama gerçekten etkili ya azaldı bayağ diyorum ki acaba hamileyken kullanılsa zararı olurmu kremi alırım

tunaydın gecmiş uzun tamamlayamıyorum yarıda kestim

klement nuro nilu benımde vicdan azabım vardı hatta eski kızlar adapte olup herkese ayrı ayrı yorumlarda bulunmuyorum eskisi gibi sende sitem edince üzüldüm

klement biz tatile gitmiyoz ole bi sorunumuz olmuyo :)) annemlerin kaynanamların kaplıcada ev var hamam havuz idare ediyoz bu sene köye ev yaptık haftasonları oradayız kısın avcılık yazın gölde mantar yuzdurmece dagda mantar toplama kaynanaya sinir olma pantolon giyme köyde ayıp balkona cıkma böle gecer artık olsunn kociş yanımda olsun ben karantinaya alışıgım seveyorum

aebenım tamam canım vazgectim ben kafama göre takılayım o zaman bugun benımkının ek görevi vardı kpss ile ilgili sabah 5 te cıktı evden yatış o yatrış şimdi uyandım yuruyuş gumledi yani şimdi acilen temizlik pasta börek yapmam akşama dunya kadar misafir var nasıl yetişecem bilmiyorum bi arada"pazarta gitmem lazım :S koşturmalı bigün yine

ösgem canım benım insanlar tuhaf burdada kuru cimenleri atese veriyolar nasıl içim acıyo börtü böcek yanıyo canlı canlı

yumukkk dugunun en gözel hatunu sen olacan canım yuzunun guzelliğine dalıp gidecekler zaten 3 5 okka yag varmış kimsenın ruhu duymazz

asim nerdesinnn göremedimmm mucuxx

maytap sen anınca içim cızladı nerde bu viva ya su kayıplar hep aklımda viva olsun dilara olsun lara pınarda getti yasmın hele swet çok üzgünüm bu konuda

Son düzenleme:
özke şu karınca yagına kullanıyomusun hala eger kullanıyosan yagı degilde kremine terfi et dahada etkili ....... guttoya ama aczaneden bondurollu olanını al ..

bende kullanıyorum bu kremi...gerçekten geç çıkmasını sağlıyor ...daha bi azalma göremedim ben ama:kedi: .ağdadan sonrra kullanıyorum...
çok pahallı bişi değil 20 yi geçmiyordu galiba fiyatıCADIARZU unuttum şimdi..acaba 13 müydü yaCADIARZU

küyom ben sana sitem etmedim canım...
hiç kimse takılmıyor yazmıyor gibi birşey yazmadım..çünkü eskiden nasıl bir paylaşım olduğunu bilmiyorum burada o yüzden şuanda olan eksikliklerin pek farkında değilim canım..
kendi çapımda takılıyorum işte ..
bide yaz sezonu olmasına veriyorum bu ayrı kalma durumlarını..çünkü gerçekten herkez tatilde yada misafir ağırlıyor biyerlere gidiyor...herkezin çoluk çocuğu evde okullar tatil.....vb.....dolayısıyla yazın bu ayrılıklar ara ara normal bana göre ama kışın toplaşılır yine...bu diyeti bırakacağımız anlamına gelmez ki...
yani sabahtan akşama kadarda kimse toppikte olamaz ki ......eskiden daha güzelmiş paylaşım ..inşallah yine öyle olur..

Son düzenleme:
nilü ucuzmuş o zaman ya ben 2 şişe yağa 35 mi ne vermiştim krem daha etkiliymiş baksana ben faydasını gördüm ve düzenli kullanmadığım halde

guttonun kremi 20 liracnm hamileyken almıştımbende biraz kullandım sonra unuttum bi zararı yok
biz tatile genelde çanakkaleye gidiyoruz denizi çok temiz haifi dalgalı ama o yüzden temiz zaten
tenha yerler bulabiliyoruz biraz ilerleyince yada sahilden haşemamla giriyorum bazen baba oğul havuza gidiyolar bende havuzbaşında kitap okuyorum
haşemamla girmiyorum havuza utanıyorum nedense ama sahilde sorun yok kapalı çok kişi oluyo genelde tam bi aile ve kafa dinleme yeri
sabahakşamaçık büfe envai çeşit yemek salata
akşam eğlenceler sahilde mehtaba karşı otur çayını yudumla
1 tek kişilik yatağı ve 1 çift kişilik yatağı var odada klimalı
amma reklam yaptımhe geceliği 170

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…